ağlarımmmm 85 değilll 82
ama artık 7leri gördüükk durmakk yokkk :18::18:
ayrıca evettt mezuniyetimizdee çıtı pıtıı olmamız lazm en büyük hedef o, ama ara hedefler insnı gaza getiriooo
simdi bişiler yicemm annemle markete gitcemmm öpülldünüüzz
Aslında tuhaf bir durum ama beli kapanmayan pantolonum rahatlıkla oldu,ben farkediyorum ama eşim dahil kimse 8 kiloyu farketmedi desem? Kilo fazla olunca denizde kum gibi kalıyor 7-8 kilo demek ki:) 66 kilo biri 8 kilo verse başka 85 kilo olan biri verse başka demek ki:)
Ölçüme göre 1 beden oynamış görünüyorum ama dediğim gibi bence işyerinde, hasetliğinden saçımın teline kadar inceleyen bikaç cadaloz zoraki zoraki "biraz zayıfladın mı"sen diyecek o kadar, diyorum ya eşime bile soruyorum çocuk avutur gibi "aferin aferin "diyor:)
Durmak yok yola devam,ben 67 kg olacağım ve oğluşumun sünnetinde salınacağım inşallah:)Düğününü göremem, görsem de hatırlayamam ama sünnetinde tüm muradımı alacağım, çok güzel olmak istiyorum ve mutlaka zayıflamalıyım:)
Pudra rengi, dekoltesinde minicik kristal taşlar işli, diz üstü bir elbise giymek istiyorum:)
Ah ah hayallere daldım,kafanızı şişirdim kusura bakmayın e mi:)
Görüşürüz.
sabah 10:3 yudum kola,2 ısırım elma
kahvaltı:14
4 yeşil zeytin, biraz beyaz peynir, 1 yağsız omlet, biraz turp, 2 yudum meyve suyu
akşam 17:
4 yk. yumurtalı fasulye kavurma,
saat18:1 nar
gün içinde booool su içtim
spor olarak 5 mil leslie+50 yarım mekik +50 basen çalışması
kızlar ben geldim sabahdan çok hastaydım bi karın ağrısıyla uyandım.sonra ishal mide bulantısı çok kötüydü heralde benim üzüntüden şekerim yükseldi şekerim yükselince hep öyle oluyor neyse şimdi rahatladım bide regli olmam üsütne normlde regl oldum diye üzülüyordum ama bu sefer ki reglim çok güzel oldu sanki lisedeki üniversitedeki reglilerim gibiydi benim için böyle regli görmek artık hayal olmuştu inş içimdeki hrşeyi temizler alıp götürür bu gün ki menümü yazayım
sabah hasta olduğumdan kahvaltı yapamadım kursa giderken utanmasam ağlayacaktım çok şükür sonradan toparlandım
sabah kahvaltı yok
ara yok
öğle
az peynir az yağda omlet 3 zeytin çay
ara
2 incir
akşam daha yemedim kardeşim gelcek et yapmayı düşünüyorum
prensesim bundan sonra paylaşımlarım ve diyetim menülerim tam olcak inşallah üstüne sporda yapcam oh mis bende zeyneple dukana başlıcaktım ama bişeye başlamadan önce çok düşünürüm yapıncada tam yapmak isterim ilk başta bayılanlar oluyormuş heralde bende de şeker varya ben yine eski montignac diyetine devam edeyim o bana daha ugun sanırım bana onu zevcan önermişti gerçekden kaçamak yapmadan yaparsam beni güzel zayıflatıyor dukanıda zeynep yapsın bakalım nasıl olcak bide benim vermem gereken kilom çok onu yaparsam çok uzun süre yapmam gerekiyor o kadar zaman da dayanabilirmiyim bilmiyorum ondan en azından bi 15 tatili atlatana kadar böyle devam etcem bakalım allahtan hayırlısı
menüm ise:
sabah:geç kalktığım için elime bi tane çökelekli börek aldım sadece kursa yetişmek için
öğlen:yarım tabak kıymalı pırasa,yarım kase yoğurt,iki parça tavuk göğüs
ara:bi börek
akşam:1 kase pırasa,3 kaşık yoğurt
ara:1 mandalina
sporumda:200 ip,50 yarım mekik,40 dakka tempolu yürüyüş,10 dakka bisiklet,ağırlık hareketleri
sabah: 55gr bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta, 1 çay kaşığı bal
ara:3 diyet bisküvi
öğlen: 2 dilim kepek ekmeği, 6 kaşık nohut, 1 kase puding
ara:yok.
akşam: 3 kaşık nohut,2 küçük çatal yoğurtlu makarna, 2 tatlı kaşığı puding
ara:1 portakal, 5 çubuk kraker
ıhlamur çayı,kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50-60 mekik çektim.
iyi aksamlar sevgili eski takimim :)
eskilerden kimse kalmamis prenses disinda ama yeniler toparlamis takimi sevindim ,hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum
5 mil leslie de 3 saaatlik bir maratonnun ardından bittievde bebek olunca misafir hep yarım yarım oldu ama bitti ben de bitttiiim
menüm : sabah kahvaltıyı marketteki ikramlarla yaptım sağolsunlar , 2 parca sucuk 2 ufacık peynir ve uno cikolatalı ekmek 1 de mandalinamarketi yedim aa bi de azcık künefee o da tadımlık
geç uyanmıştım saat 18:00 de de aksam yemeğimi yedim
1 tabak fırında karnıbahar + 1 bardak yeşilçaylı icetea
spor : 5 mil leslie
su : 1.5 lt
çay içmedim bugun canım isteiyor simdi nesquikli süt içicemmm
benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....
Dün kahvaltıdan önce markete gittik biz de, 2 adımda bir ikram koymuşlar, kızlar öyle bir ısrar ediyor ki kıyamıyorum da, yazık mahcup olmasınlar diye alıyorum uzattıklarını, peynirle başladık,2 adım sonra sucuk,2 adım sonra zeytin,2 adım sonra salam. Eşim sonunda dayanamadı "ekmek reyonundan ekmek de alayım canım, sıkıştır kolunun altına, bi ikram bi ekmek sen zaten kahvaltını burda etmiş oldun"diyor:))))
Alışverişi hiç sevmez zaten, onunla alışveriş yaparken resmen geriliyorum,5 dakika sonrası yüzü değişmeye başlıyor,sıkılıyor adam, derdi alınan falan değil, dünyayı alsam tek başıma ses etmez ama market işini sevdiremedim bir türlü, dün mandalina seçiyorum, üstlerinde sap ve yaprakları var, ağır çekmesin diye torbaya atarken sapları kopardım ben yapraklarıyla "hayatım olmuşken kabuklarını da soy istersen "diyor, Allah'ım kızsam mı gülsem mi bilemedim:)
Neyse,yarın Dukan var, dünyanın tavuğunu ve yumurtasını aldım,akşamdan yapıp işe de götüreceğim, burcu burcu kokacak ortalık,neyse millet yemeğe indiğinde rahat rahat yerim:)
Bu arada Mersa yok ortada haberiniz var mıBi sıkıntı yoktur inşallah, özledim ben yaşdaşımı
menümü yazayım
sabah misafirlerimiz geldi kahvaltı brunch seklinde oldu biraz uzadı
yarım simit 1 ufacık dilim börek peynir 1 yumurta ve domates + ice tea green (50cal)
16:45 akşam yemeği
3-4 yk pilav 2 ızgara köfte + ice tea green(50cal)
günü böyle bitirdim saat 8 de bi tane muz yicem
bişi daha var 3.5 aydır evimde büyüttüğüm yavru kedilere bugün görücü gliyor , hiç anne yüzü görmediler beni anne biliyorlar ama ayrılmak zorundayız 3.5 ayın sonunda 2 tane dişi kedi :2: inşallah sıcacık bir yuvaları olur
merhaba kızlar nasılsınız??
bende girip size son durumları anlatıyım dedim..
bebiş haberini almamın üzerinden 3 gün geçti araya haftasonu girdiği için dr a da gidemedik maalesef
p.tesi randevu alıp salı günü gidicez kontrole..insallah güzel haberlerle dönebilirim yanınıza biraz endişeliyimdua edinde bebişim sağlıklı olsun kızlar..
bu arada iştahım çok kapandı resmen bebek için yiyorum bişeyler en son 79.200 dün bugun 78 olmuşum..sabahları biras da olsa mide bulantım oluyo ve kasıklarımda ara ara ağrı oluyo onu görene kdr böle endişelere devam anlaşılan..
sizlerdede haberler iyidir insallahh.özledim sizi valla
kolay gelsin canlar insallah herkes beklentilerine ulaşır sizleri seviyorum görüşmek üzere..
sabah yok ...
kahvaltı 14:
4 y. zeytin, peynir, 1 közlenmiş yeşil biber, 2 patates kızartması, 1 tutam limonlu maydanoz, 1 lokma ballı ekmek....
ara:ince bir dilim ekmek üstü tereyağ-bal
akşam17.30:
4 yk yumurtalı fasulye kavurması, 2 yk garnitürlü mantar ve tavuklu patetesli yemek....
1 yk pilav............:26::26::26::26::26:hanımlar buyrun yorumlara........
bugün ki menüm
sabah geç yaptım 11 gibi
3 zeytin az peynir iki dilim tam buğday az yağda pişmiş omlet
öğle yok
ara elma süt
akşam 150gr kadar hamsi az salata
1 dilim tam buğday ekmek
2 mandilin
sabah:bazlama,5 zeytin, peynir, az yağda yumurta
ara:az yağda yumurta, peynir, 2 elma
öğlen: 3'ü birarada neskafe
ara:3 diyet bis., light süt
akşam:1 br. ayran, yarı peynirli gözleme, 2 çatal döner, biraz lavaş
ara:1 elma, 1 mandalina,15 fındık.
yeşil çay içtim.
leslie yaptım,50mekik çektim.
aman tanrııım benim menümden bile çooookk karbonhidratlıı hamuurluuu olmazzzzbida olmazzz
ben de kedileri sahiplendirdiğim kızların yogun ısrarı sonucu çeyrek kokoreç yedim aksam 8de itiraf ediyorum :26::26:
teşekkür ederim inşallah güzel güzel büyücekler :) yeni evlerinde foto çekilmişler hemen bakkıınn
Eki Görüntüle 314101
yaaa benim karnım aç yarın oruç tutucam ama bişeyde yemek istemiyom ben yaaaa....kendimi açım anne diye mızıldanan çocuklar gibi hissediyorum hüüüüüüüüüüüüü
kaptanım enerjin hissedildi buralardan maş sana..çok sevndm adına hayırlı olsun ağacın ve pc.inbşallah yeni yıl güpgüsel şeyler getitrir sana ve hepimizeç
canım pilav 1 kaşıktan bile azdı o derece yani..........canım gittinmi doktora bugun?nasılmıssın bebiş nasılmıs?Allah sağlıklı dogumlar nasip etsin
sabahın güzel.patates kızartmasınıda bişi demiyorum artık eşin kızartma canavarıymısmaydonoz süper olmus hadi patatese bişi demedim ya pilav onu napcaz bugunler neler yedin bakalım
günaydın takımcımmm,
hepimize iyi bir hafta olsun yılın son haftası bu .bu yılı hepimiz inşallah çok iyi bir şekilde bitirip 2012 yede çok iyi başlarız.
ben artık daha iyiyim bizim evde sular biraz durulmaya başladı gibi ama çok ta emin değilim.güne iyi başladım tarçınla günlerdir yapamadığımız yürüyüşümüzü yaptık beni çok yordu ama çok mutlu döndük eve.1 saat yavaş tempoyla yürüdük.ve gelince labne ve bal yedim ben bu ikiliden vazgeçemiyorum kızlar yaaaa....
prensesim ben giremezsem diye kilomu erken yazmıştım ama sen görmemişsin aslında hata benim sana özel mesaj atmalıydım bir daha böyle bişey olursa özelden yazacam sana.
gelelim 6. olmamızın sebebine bennnnn bak 100 gram vermişim benide girseydin kesin 1.dikkkkkk
ben de değişime saçlarımdan başladım yazın kısacık kestirdim. yıllardır uzundu. hep bekliyordum zayıflayayım da kestirim diye. kestirip zayıflamak daha iyi fikirmiş. bi yerden başlamış oldum.
sen de güle güle kullan saçıcı, pc ni.
.
gözün aydın hadi hayırlı olsun..saçın pc ağacın hepsi sana güzellikler getirsin inşallah.........
canım pilav 1 kaşıktan bile azdı o derece yani..........
bu arada ben cumartesi kendimi 68 kg gördüm tartıda ama şükür şimdi yine inmişim.........
aç karna tutmadım bu gün sahurda 3 kaşık yoğurt ve 1 elma yedim çoook küçük bir lokmada ekmek zaten ayrıntılı menümü paylaşırım akşama.......
kaptanım şunu belirtmem lazım ben inşallah hedef kiloma ulaşınca çok abartmadan da olsa tekrar eski düzene döneceğim bu yüzden normal hayattaki yemek alışkanlığımı azaltarak kilo vermeye çalışıyorum...
istesem sedece haşlanmış sebze yer öyle kilo veririm ama kalıcı olmaz bu yüzden tadınlık da olsa pilav ve ekmeğe devam ediyorum........
offffffffff
şimdi görümcem aradı yarın misafiri geliyormuş beni de davet etti.........
ne yapsam nasıl etsemde davette fazla kaçırmasam..............offffffff of
değişiklik çok ii geliyor bize ya.bende 1 hafta oldu kestireli zayıflayıım ödül olarak boyatacamda.rengi sıkmaya başladı beni.kahverengi uçları sarı yaptıracam.favorim dir kendileri. kaç aydır kararsızdım umarım fikrim değişmez:))ben begendim menünüdışardaymıssında ona düşündüğümüzde güzel leslie ni aksatmıyorsun.o seni baya baya kurtarıyor
kokoreçte bişi yokta akşam 8 de yemişsin onu napcaz :9:
kedilerini yesinler senin.pek tatlılar maşallah
aç karınla oruç tutmayın kızlar.vucudunuza büyük zarar
sağolasın canım benimhepimize getirsin inşallahh
saçlarım sanki bambaşka biri yaptı beni.kadınlar hep bunalıma girdiğinde saçlarını değiştirirler ya.ben buna pek inanmazdım.şimdide çok kırıldıgı için kestirdim.kuaförümün yogun ısarına dayanamadım bu şekilde kesti.iyiki kesmiş yepyeni biri yaptı sanki beni
kızlar dukanımı paylaşayım sizlerle:
bugün ilk günün verdği acemilikle tatsız bi kahvaltı geçirdim.
sabah 2 yumurta süt biraz maydonoz ve 1 kaşık labneyle krep yaptım(yağ yoktu labnede light.o yüzden cok zor yedim)
ara:1 küçük activia yoğurt(yine zorladım kendimi çünkü okula gitmeden elim ayağm titriyordu.sevmesemde tek başına yemeyi yedim.)
Öğlen:1 ton balığı(160 gr)light,1 bardak kola (zero)
akşam:dana eti ve 1 bardak kola.yarım kase yoğurt
öğleden sonra gayet iidim.hatta nöbetçiydim ve her tenefüs 2 kat inip çıktım.3 katta eve gelince cıktım..halim kalırsa yemekten sonra yürüyüşümüde yapacam.bi ara hafif bi çarpintim oldu okulda.reglden dolayı olabilir die önemsemedim.baklaım yarın nasıl geçecek.diyet malzemelerimde yarın geliyor..
kızlar kusura bakmayın her an takımda olamıyorum ama elimden geldigince sizi takipteyim
genel itibariyle takım toplanmıs durumda
bu haftada güzel sonuçlar alacagımıza inanıyorum
pazarın en çok begendiğim menüsü
günaydın takımcımmm,
hepimize iyi bir hafta olsun yılın son haftası bu .bu yılı hepimiz inşallah çok iyi bir şekilde bitirip 2012 yede çok iyi başlarız.
ben artık daha iyiyim bizim evde sular biraz durulmaya başladı gibi ama çok ta emin değilim.güne iyi başladım tarçınla günlerdir yapamadığımız yürüyüşümüzü yaptık beni çok yordu ama çok mutlu döndük eve.1 saat yavaş tempoyla yürüdük.ve gelince labne ve bal yedim ben bu ikiliden vazgeçemiyorum kızlar yaaaa....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?