Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

pardon güzelim yanlış yazmısım

ablacıgım 8 kg farketmezmi hiç hemen farketmiştir maşallah maşallah sabah buraya yazamadım mesaj attım sana.yüzüne söylemeseler bile o cadolozlar muhakkak aralarında konusurlar.çok güzel olmus diye

inşallah düğününüde nice mutlu günlerinide görürsün.allah uzun sağlıklı ömürler versin

sabah kola olmamıs ama buna da şükür.geri kalan menün güzel.sporların harika unutma peşindeyim

tugbacıgım canım benim sen kendini hiç üzme.senin psikolojin çok önemli.canım sen kg vermeye odaklan.işin çok kolaylaşacak.hepimizin dualarındasın Allahın izniyle seninde güzel haberlerini alacagız menün az ama güzel

dukanı ben yapamadım.yapabilene helal olsun sen kendi bünyene göre kendi yaşamına göre diyetini yap bence canım

menün ve sporun güzel canım..böreği saymıyorum dukana başladın mı bugun?nasıl geçti ilk günün :44:

sabahki bazlama dışında gayet güzel

iyi aksamlar sevgili eski takimim :)

eskilerden kimse kalmamis prenses disinda ama yeniler toparlamis takimi sevindim ,hepinize saglikli zayiflamalar diliyorum

hasretim nasılsın canım benim mersa birde eskilerde.takımımız süper süper :nazar:

ahh dilaram ahhh gün boş gerçiyor sanki.karnabaharını begendim birtek

benim halı parkenin üstünde ama bu seferde halı ayağımın altından kayıyorbendeki azmi görünce halı bile benden korktu galiba o bile bana köstek oluyor.....

halı kayıyor ben kayıyorum geçinip gidiyoruz

bende kadınlar ve erkekler aynı sarınım.ben de yapragın gr mına kadar düşünürdüm eski eşimde bir o kadar düşünmez ve alışverişten hoşlanmazdı

ablam senin dukanda ilk günün nasıl geçti :44:
mersa abla kendini toparlama sürecinde sanırım

böreğine bile razı oldum misafir varmıs olur o kadar. patlaklar olmasın da köfte güzel olmus ha gayret dilaram böyle böyle olacak

canım gittinmi doktora bugun?nasılmıssın bebiş nasılmıs?Allah sağlıklı dogumlar nasip etsin

sabahın güzel.patates kızartmasınıda bişi demiyorum artık eşin kızartma canavarıymıs maydonoz süper olmus hadi patatese bişi demedim ya pilav onu napcaz bugunler neler yedin bakalım

ben begendim menünü dışardaymıssında ona düşündüğümüzde güzel leslie ni aksatmıyorsun.o seni baya baya kurtarıyor

kokoreçte bişi yokta akşam 8 de yemişsin onu napcaz :9:

teşekkür ederim inşallah güzel güzel büyücekler :) yeni evlerinde foto çekilmişler hemen bakkıınn
Eki Görüntüle 314101

kedilerini yesinler senin.pek tatlılar maşallah

yaaa benim karnım aç yarın oruç tutucam ama bişeyde yemek istemiyom ben yaaaa....kendimi açım anne diye mızıldanan çocuklar gibi hissediyorum hüüüüüüüüüüüüü

aç karınla oruç tutmayın kızlar.vucudunuza büyük zarar

kaptanım enerjin hissedildi buralardan maş sana..çok sevndm adına hayırlı olsun ağacın ve pc.inbşallah yeni yıl güpgüsel şeyler getitrir sana ve hepimizeç

sağolasın canım benim hepimize getirsin inşallahh

saçlarım sanki bambaşka biri yaptı beni.kadınlar hep bunalıma girdiğinde saçlarını değiştirirler ya.ben buna pek inanmazdım.şimdide çok kırıldıgı için kestirdim.kuaförümün yogun ısarına dayanamadım bu şekilde kesti.iyiki kesmiş yepyeni biri yaptı sanki beni

canım pilav 1 kaşıktan bile azdı o derece yani..........
bu arada ben cumartesi kendimi 68 kg gördüm tartıda ama şükür şimdi yine inmişim.........

aç karna tutmadım bu gün sahurda 3 kaşık yoğurt ve 1 elma yedim çoook küçük bir lokmada ekmek zaten ayrıntılı menümü paylaşırım akşama.......

kaptanım şunu belirtmem lazım ben inşallah hedef kiloma ulaşınca çok abartmadan da olsa tekrar eski düzene döneceğim bu yüzden normal hayattaki yemek alışkanlığımı azaltarak kilo vermeye çalışıyorum...
istesem sedece haşlanmış sebze yer öyle kilo veririm ama kalıcı olmaz bu yüzden tadınlık da olsa pilav ve ekmeğe devam ediyorum........

offffffffff
şimdi görümcem aradı yarın misafiri geliyormuş beni de davet etti.........
ne yapsam nasıl etsemde davette fazla kaçırmasam..............offffffff of

ablacıgım umarım çok daha güzel günler görürsün.şimdi keyfin nasıl?yılbaşı programını hazırlamaya devam mı ediyorsun

canımcım sen yazınca hatırladım çok özür dilerim yazmıstın ama cumaya unutmusum yazdıgını

sende güle güle kullan canım

gözün aydın hadi hayırlı olsun..saçın pc ağacın hepsi sana güzellikler getirsin inşallah.........

inşallah canım çok sağolsın

ohh eksileri görmüşsün süpersin çok mutlu oldum senin adına süpersin süper :129::129::129::129:

canım seninki en güzeli.çok mantıklı ama pilavı akşam yemek hata sadece.gündüz bir öğünde olsa daha güzel olurdu

offffffffff
şimdi görümcem aradı yarın misafiri geliyormuş beni de davet etti.........
ne yapsam nasıl etsemde davette fazla kaçırmasam..............offffffff of

yeni yeni toparlıyorsun aman dikkat et canım

kızlar kusura bakmayın her an takımda olamıyorum ama elimden geldigince sizi takipteyim

genel itibariyle takım toplanmıs durumda

bu haftada güzel sonuçlar alacagımıza inanıyorum

değişiklik çok ii geliyor bize ya.bende 1 hafta oldu kestireli zayıflayıım ödül olarak boyatacamda.rengi sıkmaya başladı beni.kahverengi uçları sarı yaptıracam.favorim dir kendileri. kaç aydır kararsızdım umarım fikrim değişmez:))

kızlar dukanımı paylaşayım sizlerle:
bugün ilk günün verdği acemilikle tatsız bi kahvaltı geçirdim.
sabah 2 yumurta süt biraz maydonoz ve 1 kaşık labneyle krep yaptım(yağ yoktu labnede light.o yüzden cok zor yedim)

ara:1 küçük activia yoğurt(yine zorladım kendimi çünkü okula gitmeden elim ayağm titriyordu.sevmesemde tek başına yemeyi yedim.)

Öğlen:1 ton balığı(160 gr)light,1 bardak kola (zero)

akşam:dana eti ve 1 bardak kola.yarım kase yoğurt

öğleden sonra gayet iidim.hatta nöbetçiydim ve her tenefüs 2 kat inip çıktım.3 katta eve gelince cıktım..halim kalırsa yemekten sonra yürüyüşümüde yapacam.bi ara hafif bi çarpintim oldu okulda.reglden dolayı olabilir die önemsemedim.baklaım yarın nasıl geçecek.diyet malzemelerimde yarın geliyor..

Son düzenleme:

inşallah kankişim ilk günü iyi geçirmişin bu atak dönemini bi atlatsan ondan sonra sebzede giriyor işin içine sebzeyi sen çok seviyorsun zaten yersin güsel güsel oyyyy fıstıkım benim

bu gün ki menüm

sabah doktora gittim erkenden sonra günüm ilaç aramakla geçti yani menüm pek düzanli değil onu önceden söyleyim

sabah

1 simit az peynir 3 zeytin bir yumurta

ara yok

öğle bir küçük tost (midesi küçücük olan bir kankam var o bile doymuyor benim küçücük öğrencilerim bile iki tane yiyor düşünün artık )

ara bir mandalin

akşam bir kepçe nohut iki kaşık bulgur pilavı az yoğurt

hoş geldin ablam seni gözlerimiz çok aradı özelliklede takım kankan alda abla bizi bırakma sen zayıflasan da hep burda ol hem formunu korursun bu gidişte ben zaten herkesi mezun etcem buralarda o kadar çok ki vermem gereken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…