Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Çok geçmiş olsun canm halsizlik çok kötü valla hele bir de çocuk varsa Allah yardımcın olsun aman ilaçlarını ihmal etme bnmde bütün değerler yerlerdeydi ilaçlar o kadar iyi geldiki kendine iyi bak

Evet if yapiyorum, bazen uzun sureli oruca ceviriyorum. Özellikle persembeleri

Bu aralar istahim kontrol altinda, o yüzden bu hafta baya uzun tuttum oruclarimi, reglden sonraki hafta boyle oluyor, regle yaklastikca yeme araligim kisaliyor
Bnde öyle yapayım perşembeleri belki -çıkarım
Evet iyiki ertelemişim benim kabızlık sorunum hep var
Arkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
Rabbim acil şifalar versin inş çok geçmiş olsunn
günaydın nekkaaa güzel bir cumaaa

geçen hafta : 86 kg
bu hafta : 83,75 kg
fark : 2,25 kg
haftaya hedef : 81,5 kg
Yüzde : 2,61

Alys Arrietty_ H3RA_ @sedulu @Fatma Girik

Eki Görüntüle 2889184
Tebriklerr çok güzel
Kilo bildirimi
Gecen cuma:74.9
Guncel: 72.9
Fark: 2
Yuzde:%2.67
Hedefler:
23 temmuz: 71.4
30 temmuz: 69.9
Arrietty_ @sedulu @Suzan Avci
Eki Görüntüle 2889219
Çok iyiiiii tebrikler
Tebrikler canım
Geçen cuma 78.1
Bugün 75.5
Fark 2.6
Hedef 74
Yüzdesini ne olduğunu bilmiyorum
Tebrikler
Selam çıtırlar

Geçen cuma:67.1
Bugün:66.7
Fark:-400
Yüzde:%0.596
izine ayrılmak istiyorum
Arrietty_ H3RA_ @sedulu @Fatma Girik
Yaa ne güzel hedefine ulaştın sayılır

ysmnczm arti geldim diye uzulme, gercekten menulerin arti gelecek gibi degildi,
Ama kabizlik sorunun icin bence birseyler yapmalisin. En iyisi sanirim her gun muhakkak 1 kase yesil salata tuketmeye calis, 1 dilim de tb ekmegi kahvaltilarina ekleyebilirsin eger gluten hassasiyetin yoksa. Bu ikisi benim icin düzenli wc demek oluyor. Tabi herkesin vücudu farkli tepki verebilir. Deneyerek ogrenecegiz.

Çok geçmiş olsun canm halsizlik çok kötü valla hele bir de çocuk varsa Allah yardımcın olsun aman ilaçlarını ihmal etme bnmde bütün değerler yerlerdeydi ilaçlar o kadar iyi geldiki kendine iyi bak
Aynen hele çocuklarla aşırı zor.
Zamanında alıyorum biraz yararını gördüm hatta.
Ama daha yeni başladım.
İnşallah ise yarar

Kızlar eşim ve ben 10 aydır dengeli ve düzenli bir beslenme düzeni kurduk ve alıştık.
Sanırım menopozla alakalı, bugünlerde bazen iştahlı bazen de iştahsız oluyorum. Bugüne kadar günlük kalori miktarının altına da düşmedim, üzerine de çıkmadım.
Şimdi farklı bir yol izleyeceğim.
Yine aynı beslenme programında olmak üzere, kalori hesabı yapmadan, makul ölçülerde olmak şartıyla, bedenimden gelen sinyallere kulak vereceğim.
Dün istahsizdim yine de o mu, bu mu derken almam gereken kaloriyi yakaladım.
Bugün iştahım çok, belli cercevedeki besinleri abartmadan arttırarak yiyeceğim. Kaloriyi takip edecegim ama, porsiyonu kucultmeye ve büyütmeye çaba göstermeyecegim.
Bakalım 4 hafta sonra durum ne olacak...
Biraz da böyle olsun...

Melegimkorusun konu cocuklar olunca insanin cani hemen skliyor.
Aynen öyle canım yaa bugün çok daha iyiyim şükür
Aslında -1kilo vermişsin harika canım tebrik ederim Normalde iç giyim ile tartılıyoruz çünkü her kıyafetin ağırlığı başka oluyor . Sen geçen hafta nasıl tartışdıysan öyle yap kaptanlar yönlendirir seni. Ama bence bundan sonra iç giyim ile takip et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…