Tutmayin kucuk enisteyiOoo kaptandan da harika yı kaptım kimse tutmasın beni üleenn
Yok yahu begendimArrietty_ ne koruma menusu kiz, kilo vermeye calisiyoz surada, birinci olacaz diyoz.
Begenmedin yani
Valla firca yedim kiz kardesimdenAslında perşembe günü ben de tercih etmezdim ama dünden kaldı, az birşeydi atılmasın diye yedim, artısıyla gelmez umarım yarın
Senin duramamandan istiyorum
O kadar kv sohbeti geçti ki bugün, öğlen oğlumla uyumuştum, bir uyandım kv gelmiş eltimleyeni gittiler sayılır, yemek falan yoktu da işte yine de yoruldum
Ayh olmaz, dayanamamBencede yeni rutin. Bende saat 13.15 te paylasam
Bittere Bi alışamadım gitti bol sütlü ne olsa yerdim hiç olmadı Nutella kasiklardim ne yemişim yaa bu kilolar kolay alınmadı yani bir aydır Bi paket çikolata yemiş insan değilim Bn bbn değilim çok değiştimBen bitter cikolata yiyorum, reglsem hele kesin yiyorum.
Ama yarin asi gunum, kendime odul sevdigim bir cikolata aldim
Doydum elhamdülillah çok doyurucuyduSuper karar vermissin aksam icin, afiyetler olsun.
Doydun dimi?
Ben de hiç bi koşulda sütlüyü yiyemiyorum ya illa bitter olacakBittere Bi alışamadım gitti bol sütlü ne olsa yerdim hiç olmadı Nutella kasiklardim ne yemişim yaa bu kilolar kolay alınmadı yani bir aydır Bi paket çikolata yemiş insan değilim Bn bbn değilim çok değiştim
Hellöögg takım
Saat 9.3
6 kaşık menemen
2 dilim siyez ekmeği
1 salatalık
Saat 16.30
Ton balıklı salata
Cacık
Eki Görüntüle 2889035
Saat demin
Maydanoz limon salatalık nane var
Eki Görüntüle 2889034
Su 3 lt
Yatmadan yeşilçay içerim.
Gunaydin mikemmel kadinGünaydın minnoşlar eksiniz bol olsun
Size sabah mıtiveyşını herkes kendi kendini ripiiit etsin
Eki Görüntüle 2889178
GunaydinArkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
Gunaydingünaydın nekkaaa güzel bir cumaaa
geçen hafta : 86 kg
bu hafta : 83,75 kg
fark : 2,25 kg
haftaya hedef : 81,5 kg
Yüzde : 2,61
@Lady TenarArrietty_ @neutral sedulu @Fatma Girik
Eki Görüntüle 2889184
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin. Hayırlı haber inşaallah.Arkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda içinizi rahatlatacak haberler alırsınız umarımArkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
Gunaydin
Allah sifa versin
Umarim biran önce sebebini bulurlar
Gunaydin
Masallah ne guzel eksi bu boyle
Tebrik ederim canım, ne güzel bir eksi.günaydın nekkaaa güzel bir cumaaa
Eki Görüntüle 2889184
Günaydın.
Allah bereket versin.
18/06/21: 64.1 kg
16/07/21: 63.5 kg
Fark: 0.6 kg
%0.936
Vay vay muhteşem fark bir haftada tebrik ederim. Yüzdenin takıma etkisi güzel olacak.günaydın nekkaaa güzel bir cumaaa
Eki Görüntüle 2889184
Ben kıyafetsiz tartılıyorum ki dogru olanı bu aslında? Onu kabul etmeyelim mi ?Gunaydin
Bu hafta=iki farkli sonuc 69.2(bu sonuç sdce ic giyimle tarti sonucum)
69.7 (bu sonuc ise kıyafetlerimle) bu hafta 69.7 olanı kabul edelim diyorum bu arada reglyim iki gundur
Soyle duzenliyorum
Geçen hafta =70.2
Bugun=69.7
Fark=-500gram
Hedef=69.0Eki Görüntüle 2889205 Eki Görüntüle 2889206 iki sonucuda attimArrietty_ @sedulu @FatmaGirik @Melegimkorusun @neutral
Arkadaşlar günaydın geceden beri hastanedeyim babamla birlikte babamın hastalıgını bulamadılar. Ankara Gazi hastanesine sevk ettiler. Duanızı eksik etmeyin. Tartılamadım maalesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?