Kızlar merhaba,
İyi haberlerinizi okudum tek tek, aç karınlarınızla ilgili kısımları da tabii:)
Bugün benim uzun süreden sonra ilk iş günümdü, ne telaş ne telaş:)
Kadın sabah bizim çıktığımız saatte gelemiyor, annemi getirdik mecburen, ofiste yemek düzenini tutturabilmek için yanımda tavuk ve yoğurt götürdüm, bol bol da su içtim:)
Dukan ben protein sevdiğim için zor gelmez diye düşündüm ama yaf içinde yağ olmayan herşeyin (Allah günah yazmasın Yarabbim) çok tatsız, ne yağsız yoğurdun tadı var ne sütün.
Menüme gelince; sabah yulaf kepekli, peynirli ekmek.
Öğle, tavuk ve yoğurt
Akşam;tavuk ve ayran.
2 litre su.
30 dakika bisiklet.
Prenses pc ye çok sevindim.
Mersacım senin cephende de herşeyin düzeliyor olmasına.
Bluecum,tuğbacım, zeynebim,dilaracım, ilk gün diye ofisten girmedim, gelen giden de çok oldu ama yazdıklarınızı tek tek okuyorum,cumaya güzel güzel haberler verelim inşallah:)
Ha yarın da tavuk var menüde, şimdiden kuluçlarımda bi kaşıntı başladı bile:) bi de marine etmişimki kokusu koridordan duyulmuştur valla:) Organza'nın kokusuyla körili sarmısaklı tavuk kokusu of of of:)
oğluşum da küsmüş valla, parmak kadar boyu var bi surat bi surat inanmazsınız, ben seslendikçe yüzünü başka tarafa çeviriyor:)
Neyse, yarın gündüz daha rahat yazarım.Kendinize iyi bakın..
şimdi biraz yürüyeceğim kızlar sonrada dans yarışmasına bakarım yarın görüşürüz aslında bacaklarım da çok ağrıyor sabahdan beri ayaktayım ama olsun yapabildiğim kadar kardır sizleri seviyorum
günaydın 4,takımın tatlı narin fıstıkları bende kalktım bu gün işim yok biraz yatayım dedim sonra uyuyamadım içimden biri kalk kalk yürüyüşünü yap dedi kalktım bu arada dün akşmada yürüdüm yarım saat sonrada 20 mekik çektim önceden 10 taneyi zor çekiyordum baya açılmışım 20 tane rahat çektim bu mekik de benim köt durumda olan karın kaslarıma iyi gelir inş
değişiklik çok ii geliyor bize ya.bende 1 hafta oldu kestireli zayıflayıım ödül olarak boyatacamda.rengi sıkmaya başladı beni.kahverengi uçları sarı yaptıracam.favorim dir kendileri. kaç aydır kararsızdım umarım fikrim değişmez:))
kızlar dukanımı paylaşayım sizlerle:
bugün ilk günün verdği acemilikle tatsız bi kahvaltı geçirdim.
sabah 2 yumurta süt biraz maydonoz ve 1 kaşık labneyle krep yaptım(yağ yoktu labnede light.o yüzden cok zor yedim)
ara:1 küçük activia yoğurt(yine zorladım kendimi çünkü okula gitmeden elim ayağm titriyordu.sevmesemde tek başına yemeyi yedim.)
Öğlen:1 ton balığı(160 gr)light,1 bardak kola (zero)
akşam:dana eti ve 1 bardak kola.yarım kase yoğurt
öğleden sonra gayet iidim.hatta nöbetçiydim ve her tenefüs 2 kat inip çıktım.3 katta eve gelince cıktım..halim kalırsa yemekten sonra yürüyüşümüde yapacam.bi ara hafif bi çarpintim oldu okulda.reglden dolayı olabilir die önemsemedim.baklaım yarın nasıl geçecek.diyet malzemelerimde yarın geliyor..
bu gün ki menüm
sabah doktora gittim erkenden sonra günüm ilaç aramakla geçti yani menüm pek düzanli değil onu önceden söyleyim
sabah
1 simit az peynir 3 zeytin bir yumurta
ara yok
öğle bir küçük tost (midesi küçücük olan bir kankam var o bile doymuyor benim küçücük öğrencilerim bile iki tane yiyor düşünün artık )
ara bir mandalin
akşam bir kepçe nohut iki kaşık bulgur pilavı az yoğurt
herşey güzel olacak prensesim baştan sen sonra ben sonra mersa abla toplandıysa herkesin toplanması lazım dimi ama
oyyyyyy teşekkür ederim prensesim kaptanım
Öğle, tavuk ve yoğurt
Akşam;tavuk ve ayran.
2 litre su.
30 dakika bisiklet.
Ha yarın da tavuk var menüde, şimdiden kuluçlarımda bi kaşıntı başladı bile:) bi de marine etmişimki kokusu koridordan duyulmuştur valla:) Organza'nın kokusuyla körili sarmısaklı tavuk kokusu of of of:)
oğluşum da küsmüş valla, parmak kadar boyu var bi surat bi surat inanmazsınız, ben seslendikçe yüzünü başka tarafa çeviriyor:)
nerde hareket orda bereket kankam:)) ben bile bu halimle yarım saat yürüdüm:))
herkese merhaba
çook yorgunum bugün hiç gelemedim
sabahtan beri dışarlardayım
annem yarın ankaraya gidiyor ilkleri yaşıcak
ilk defa uçağa bincek ilk defa ankaraya gidicekk ve ilk defa babamsız biryere gidiyorbabamdan izin cıktı kendisi kıskançtır da biraz
onun telaşı alısveriş vs derken akşam ettik bu arada ne kahvaltı ne bişey tabiki ama irademe sahip cıktım pizza hut a gidelim die ısrar eden kuzenime bir güzel
köfteci ramizde salata yedirdimsaat 3 gibi.
e eve geldim asldna yemicektim ama öyle ailecek yemek olsun diye maalesef taaa 9 da yemeğimi yedim ama bu seferlik napalım
onda da cok yedim galibaaa ciğer et pilavv salata azck patates kızartması ve 1 bardak zero.. yarasın banaaa ama 1 mil leslie yapabildimm ölüorm yorgnlktannn
yarın sabah da köpeimi veterie götürcezz
öğlen yazarımmm
herkese iyi günlerrr
1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız
mersa
PrensesPeri 74
tugba8424
zeynepece2009
suleoz
BLUEmoon2009
alda
Drosofila
herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum
mersa
PrensesPeri 74
tugba8424
zeynepece2009 68
suleoz
BLUEmoon2009
alda 70
Drosofila
herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum
prensesten alıntı:)))
süper kankamgitsin göbek gelsin bebek:)))günaydın 4,takımın tatlı narin fıstıkları bende kalktım bu gün işim yok biraz yatayım dedim sonra uyuyamadım içimden biri kalk kalk yürüyüşünü yap dedi kalktım bu arada dün akşmada yürüdüm yarım saat sonrada 20 mekik çektim önceden 10 taneyi zor çekiyordum baya açılmışım 20 tane rahat çektim bu mekik de benim köt durumda olan karın kaslarıma iyi gelir inş
süpersin kaptanımmmm.vuvvvvvgünaydınnn günaydınnnn
canlarım nasılsınız?
bugun sabah 6 da kalktım.3 mil leslie bide şu hızlı videomdan yaptım 10 dk da.öldüm geçtimmekik ve bacak hareketlerime zaman kalmadı.onlarda akşama
canım şimdi bir liste yapacagım.herkesten 1 şubat için bir hedef koymasını isteyeceğim.sende koydugun hedefe ulaşınca 1 şubatta saçlarını boyatsüper olur ilk hedefin ve ilk ödülün olsun
68 kilo canm sacımı 23 nisandan önce boyatacam o gün bırıklarımla 60 kilo halimlke kendime güvenli bi şeklde bol bol foto ceklcm:)))
ben bu dukandan anlamadıgım için yorum yapamıyorumama kolaya her şartta karşıyım
simit tost bulgur pilavı hepsi aynı güne denk gelmiş ama az az oldugu için çokta kötü değil
aynen öyle.Allah kaldıramayacagımız yüklerle sınamasın bizi.elimizde olanlara en başta sağlıgımıza şükredeceğiz.yaşamaya devam edeceğiz.gerisi olur gider
mersa
PrensesPeri 74
tugba8424
zeynepece2009 68
suleoz
BLUEmoon2009
alda 70
Drosofila
prensesten alıntı:)))
benimkide canlarım 95 kilo
ilk gün için süpersin zeynep maaşallah sana..ilerisi için büyük azim var sende sen bu işin hakkından gelirsin bence eminim buna.......kızlar dukanımı paylaşayım sizlerle:
bugün ilk günün verdği acemilikle tatsız bi kahvaltı geçirdim.
sabah 2 yumurta süt biraz maydonoz ve 1 kaşık labneyle krep yaptım(yağ yoktu labnede light.o yüzden cok zor yedim)
ara:1 küçük activia yoğurt(yine zorladım kendimi çünkü okula gitmeden elim ayağm titriyordu.sevmesemde tek başına yemeyi yedim.)
Öğlen:1 ton balığı(160 gr)light,1 bardak kola (zero)
akşam:dana eti ve 1 bardak kola.yarım kase yoğurt
öğleden sonra gayet iidim.hatta nöbetçiydim ve her tenefüs 2 kat inip çıktım.3 katta eve gelince cıktım..halim kalırsa yemekten sonra yürüyüşümüde yapacam.bi ara hafif bi çarpintim oldu okulda.reglden dolayı olabilir die önemsemedim.baklaım yarın nasıl geçecek.diyet malzemelerimde yarın geliyor..
bence bu menü güzel tuğbacım...biz beğenmiyoruz ama bulgur pilavı mide ve bağırsaklar için süper......bu gün ki menüm
sabah doktora gittim erkenden sonra günüm ilaç aramakla geçti yani menüm pek düzanli değil onu önceden söyleyim
sabah
1 simit az peynir 3 zeytin bir yumurta
ara yok
öğle bir küçük tost (midesi küçücük olan bir kankam var o bile doymuyor benim küçücük öğrencilerim bile iki tane yiyor düşünün artık )
ara bir mandalin
akşam bir kepçe nohut iki kaşık bulgur pilavı az yoğurt
evet canım öyle ben leslie yapamıyorum maalesef sadece 100 yarım mekikle idare etmek zoruna kaldım.....şimdi biraz yürüyeceğim kızlar sonrada dans yarışmasına bakarım yarın görüşürüz aslında bacaklarım da çok ağrıyor sabahdan beri ayaktayım ama olsun yapabildiğim kadar kardır sizleri seviyorum
Kızlar merhaba,
İyi haberlerinizi okudum tek tek, aç karınlarınızla ilgili kısımları da tabii:)
Bugün benim uzun süreden sonra ilk iş günümdü, ne telaş ne telaş:)
Kadın sabah bizim çıktığımız saatte gelemiyor, annemi getirdik mecburen, ofiste yemek düzenini tutturabilmek için yanımda tavuk ve yoğurt götürdüm, bol bol da su içtim:)
Dukan ben protein sevdiğim için zor gelmez diye düşündüm ama yaf içinde yağ olmayan herşeyin (Allah günah yazmasın Yarabbim) çok tatsız, ne yağsız yoğurdun tadı var ne sütün.
Öğle, tavuk ve yoğurt
Akşam;tavuk ve ayran.
2 litre su.
30 dakika bisiklet.
Mersacım senin cephende de herşeyin düzeliyor olmasına.
Bluecum,tuğbacım, zeynebim,dilaracım, ilk gün diye ofisten girmedim, gelen giden de çok oldu ama yazdıklarınızı tek tek okuyorum,cumaya güzel güzel haberler verelim inşallah:)
ayyyy ben o nazını yerim nazlı tosbağanın......ablacım aynen katılıyorum.meğerse yağ ne büyük bi nimetmiş.sabah o yumurta boğazıma dizildi neyseki verdiğin siteden tereyağı aroması,mmuz aroması ve şeker sipariş ettim.lezzetlendirecem bu şekilde.dijon hardalıda vardı ama tadımı bilmediğim icin cesaret edemedim sipariş etmeye.tabi yulaf kepeğide aldım.kolada yediriyo bunları.öğlen baya bi iyi oldu o yüzden..eşim cok fena ama ben fena değilim biraz halsizlik olur gibi geldi ama yoğurt geçirdi.bide lezzetlense cok heyecanlı ve güzel bi diyet :)))
benm cadıda triplere giriyor her işten geldiğimde git gelme diye bağırıyor.öğlen ama giderken bacaklarımda((bugün geldiğimde evde bile yoktu komşudan gelmedi.ananesi cıktı yine gelmedi.en son komşu kızı getirdi babası gelince cekinmiş indi.ama elinde bi notebook bi i phonela.her girdiği yerden eli boş gelmiyo cadı.ağlata ağlata aldık elinden.eşim götürdü.bizi dövdü baya bi kafama ahşap küpleri prizmaları fırlattı.sonrada babasına bağırıyor eşek:ağla baba ağla üüüü yap die:)))git doktora gelme dio:))öldk gülmekten ama ağlar gibi güldük şımarmasın die tabi:)))
heralde yoğun bir günün en güzel ödül öğünü bunlar :)))
mersa
PrensesPeri 74
tugba8424
zeynepece2009
suleoz
BLUEmoon2009---62 kilo
alda
Drosofila
geldim bebeğim geldimde defterimi arıyorum bulamadım .........blue gel bakim yamacımagelde anlat
bundan sonra kg alan takım üyesi sıkı takibimde.hep ne yedi ne içti soracagım ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?