Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

şimdi biraz yürüyeceğim kızlar sonrada dans yarışmasına bakarım yarın görüşürüz aslında bacaklarım da çok ağrıyor sabahdan beri ayaktayım ama olsun yapabildiğim kadar kardır sizleri seviyorum

Kızlar merhaba,
İyi haberlerinizi okudum tek tek, aç karınlarınızla ilgili kısımları da tabii:)
Bugün benim uzun süreden sonra ilk iş günümdü, ne telaş ne telaş:)
Kadın sabah bizim çıktığımız saatte gelemiyor, annemi getirdik mecburen, ofiste yemek düzenini tutturabilmek için yanımda tavuk ve yoğurt götürdüm, bol bol da su içtim:)
Dukan ben protein sevdiğim için zor gelmez diye düşündüm ama yaf içinde yağ olmayan herşeyin (Allah günah yazmasın Yarabbim) çok tatsız, ne yağsız yoğurdun tadı var ne sütün.

Menüme gelince; sabah yulaf kepekli, peynirli ekmek.
Öğle, tavuk ve yoğurt
Akşam;tavuk ve ayran.

2 litre su.
30 dakika bisiklet.

Prenses pc ye çok sevindim.
Mersacım senin cephende de herşeyin düzeliyor olmasına.
Bluecum,tuğbacım, zeynebim,dilaracım, ilk gün diye ofisten girmedim, gelen giden de çok oldu ama yazdıklarınızı tek tek okuyorum,cumaya güzel güzel haberler verelim inşallah:)

Ha yarın da tavuk var menüde, şimdiden kuluçlarımda bi kaşıntı başladı bile:) bi de marine etmişimki kokusu koridordan duyulmuştur valla:) Organza'nın kokusuyla körili sarmısaklı tavuk kokusu of of of:)

oğluşum da küsmüş valla, parmak kadar boyu var bi surat bi surat inanmazsınız, ben seslendikçe yüzünü başka tarafa çeviriyor:)

Neyse, yarın gündüz daha rahat yazarım.Kendinize iyi bakın..

ablacım aynen katılıyorum.meğerse yağ ne büyük bi nimetmiş.sabah o yumurta boğazıma dizildi neyseki verdiğin siteden tereyağı aroması,mmuz aroması ve şeker sipariş ettim.lezzetlendirecem bu şekilde.dijon hardalıda vardı ama tadımı bilmediğim icin cesaret edemedim sipariş etmeye.tabi yulaf kepeğide aldım.kolada yediriyo bunları.öğlen baya bi iyi oldu o yüzden..eşim cok fena ama ben fena değilim biraz halsizlik olur gibi geldi ama yoğurt geçirdi.bide lezzetlense cok heyecanlı ve güzel bi diyet :)))
benm cadıda triplere giriyor her işten geldiğimde git gelme diye bağırıyor.öğlen ama giderken bacaklarımda((bugün geldiğimde evde bile yoktu komşudan gelmedi.ananesi cıktı yine gelmedi.en son komşu kızı getirdi babası gelince cekinmiş indi.ama elinde bi notebook bi i phonela.her girdiği yerden eli boş gelmiyo cadı.ağlata ağlata aldık elinden.eşim götürdü.bizi dövdü baya bi kafama ahşap küpleri prizmaları fırlattı.sonrada babasına bağırıyor eşek:ağla baba ağla üüüü yap die:)))git doktora gelme dio:))öldk gülmekten ama ağlar gibi güldük şımarmasın die tabi:)))
heralde yoğun bir günün en güzel ödül öğünü bunlar :)))

Son düzenleme:
herkese merhaba
çook yorgunum bugün hiç gelemedim
sabahtan beri dışarlardayım
annem yarın ankaraya gidiyor ilkleri yaşıcak
ilk defa uçağa bincek ilk defa ankaraya gidicekk ve ilk defa babamsız biryere gidiyor babamdan izin cıktı kendisi kıskançtır da biraz

onun telaşı alısveriş vs derken akşam ettik bu arada ne kahvaltı ne bişey tabiki ama irademe sahip cıktım pizza hut a gidelim die ısrar eden kuzenime bir güzel
köfteci ramizde salata yedirdim saat 3 gibi.

e eve geldim asldna yemicektim ama öyle ailecek yemek olsun diye maalesef taaa 9 da yemeğimi yedim ama bu seferlik napalım
onda da cok yedim galibaaa ciğer et pilavv salata azck patates kızartması ve 1 bardak zero.. yarasın banaaa ama 1 mil leslie yapabildimm ölüorm yorgnlktannn
yarın sabah da köpeimi veterie götürcezz
öğlen yazarımmm
herkese iyi günlerrr

günaydın 4,takımın tatlı narin fıstıkları bende kalktım bu gün işim yok biraz yatayım dedim sonra uyuyamadım içimden biri kalk kalk yürüyüşünü yap dedi kalktım bu arada dün akşmada yürüdüm yarım saat sonrada 20 mekik çektim önceden 10 taneyi zor çekiyordum baya açılmışım 20 tane rahat çektim bu mekik de benim köt durumda olan karın kaslarıma iyi gelir inş

günaydınnn günaydınnnn

canlarım nasılsınız?

bugun sabah 6 da kalktım.3 mil leslie bide şu hızlı videomdan yaptım 10 dk da.öldüm geçtim mekik ve bacak hareketlerime zaman kalmadı.onlarda akşama

tugbacıgım nasılsın canım?

canımcım daha açılacak o kaslar yürüyüşünü de yapmıssın tebrikler

canım şimdi bir liste yapacagım.herkesten 1 şubat için bir hedef koymasını isteyeceğim.sende koydugun hedefe ulaşınca 1 şubatta saçlarını boyat süper olur ilk hedefin ve ilk ödülün olsun

ben bu dukandan anlamadıgım için yorum yapamıyorum ama kolaya her şartta karşıyım

simit tost bulgur pilavı hepsi aynı güne denk gelmiş ama az az oldugu için çokta kötü değil

herşey güzel olacak prensesim baştan sen sonra ben sonra mersa abla toplandıysa herkesin toplanması lazım dimi ama

aynen öyle .Allah kaldıramayacagımız yüklerle sınamasın bizi.elimizde olanlara en başta sağlıgımıza şükredeceğiz.yaşamaya devam edeceğiz.gerisi olur gider

oyyyyyy teşekkür ederim prensesim kaptanım

zeyneple seni birbirinize emanet ediyorum.menüzlerinizi çok sıkı takip edip yorumlamanızı istiyorum.ben anlamıyorum siz birbirnizin takibinde olun 30 dk bisiklet güzel olmus

umudun küsüsünü yerim.işe başladın diyemi küsmüş

nerde hareket orda bereket kankam:)) ben bile bu halimle yarım saat yürüdüm:))

süperrrr

9 çok geç olmus be dilaram bu hafta kaç çıkacaksın merak ediyorum :44:

1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız

mersa
PrensesPeri 74
tugba8424
zeynepece2009
suleoz
BLUEmoon2009
alda
Drosofila

herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum

Ben 1 şubatta 70 kg olmayı planladım:)

süper kankamgitsin göbek gelsin bebek:)))
süpersin kaptanımmmm.vuvvvvv

prensesim o ton balığı ve gün boyu yedklerm okadar saman gibiki benm gibi ağzının tadnı bilmeyen biri bile midesi bulkanıyor düşün:)))kolayı normalde hiç içmezdm ama idareten içicem artık:))yemeklerimi tereyağı ve muz arıomalaryla tadlandırıyım ozaman işçmem inş:))

1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız

mersa
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz
BLUEmoon2009
alda 70
Drosofila

herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum

ilk gün için süpersin zeynep maaşallah sana..ilerisi için büyük azim var sende sen bu işin hakkından gelirsin bence eminim buna.......

bence bu menü güzel tuğbacım...biz beğenmiyoruz ama bulgur pilavı mide ve bağırsaklar için süper......
evet canım öyle ben leslie yapamıyorum maalesef sadece 100 yarım mekikle idare etmek zoruna kaldım.....

ayyyy ben o nazını yerim nazlı tosbağanın......
benim oğlum beni hiç sevmezyani baba aşığı bir çocuk o derece......
ablacım sen ve zeynep dukanın da hakkından geleceksiniz buna eminim hatta kk daki hatunlara da seminer veririsiniz inanıyorum.......

sahur 02:30
3 yk yoğurt,1 elma, 1 lokmacık ekmek....

iftar 16:50
yarım bardak ballı süt,1 elma

akşam yemeği:18:
2 yk bezelye yemeği, 1 yk yoğurt, 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim ekmek..

saat 19:
1 nar:26::26::26::26::26:
misafirim vardı leslie yapamadım 100 mekik çektim.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…