Evet bebisim etli ve tereyagli. Kuyruk yagi bulunmuyor burda malasef@Suzan Avci suzişim bamya çorbası mı yapıyon etli kuyrukyağlı
Çok severim zalım çorbayı Konya'da mola verdik az evvel içtim kalorisi neyim iyidir inşallah valla kalori fazla alacağım korkusuna aç geziyorum haa
Gecmis olsun kuzumSelam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Yaa yarından itibaren eşim evde bnmde bayram sonuna kadar epey kalabalık oluruz birazda Bn musademi istesem bilmiyorum ama hiç kopasimda yok buradanYok bebem yok. Yogundum, yarindan itibaren rahatim INSALLAH. benden bikarsin yakindagerci herkes tek tek izine ayriliyo.
Çok geçmiş olsun canım ilk dozda bnmde olmuştu bas ağrısı bnmde tansiyonum çıkmıştı ikinciyi daha olmadım istirahat iyi gelmisti sende dinlen iyice kendine iyi bak bayramada az kadı geçer inşallah toparlarsin hemenSelam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Yeni geldin takima. Sanki ozaman izin hakkin yok. Kaptanlar geldiginde cvp verirler.Yaa yarından itibaren eşim evde bnmde bayram sonuna kadar epey kalabalık oluruz birazda Bn musademi istesem bilmiyorum ama hiç kopasimda yok buradan
Geçmiş olsun, durumdan haberdar etmeye çalış...Selam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Geçmiş olsun canımSelam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Aynen menüleri yazmak bir de tartı bildirimi sorun olmaz zaten pazartesi tartı bildirimi her aksam 9 gibide menü yazicaz o sknti olmazYeni geldin takima. Sanki ozaman izin hakkin yok. Kaptanlar geldiginde cvp verirler.
yogun oldugunda menuleri yazmaya gelsen? Ve tarti bildirim? En azindan kopmazsin burdan ve rejiminede dikkat edersin.
Selam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Kaptanım ellerine sağlık@bnnuDahlia_ @caroline84 kizlar bir türlü aktif olamiyorsunuz. Tarti bildirimi de zorluyor sizi
Burda hepimiz yogunuz. Anlayis gosteriyorum ama sonra diyorum Bende calisiyorum, cocuklarin var, ev isi var varda var. Ama vakit buluyorum.
Kilo vermeyi dusunuyor iseniz baska takimlarda umarim daha aktif olursunuz ve hedefinizi ulasirsiniz.
@matilda34 menülerini bekliyorum. Yoksa seninde diyet seruvenini baska takimda devam etmeni tavsiye ederim
@noram hedefine ulastin diye listeden sildim ismini canim, ama her zaman beklerim seni
H3RA_ @Lady Tenar birkac kilo daha hedefiniz var sizin. O yuzden listede biraktim sizi
Melegimkorusun mezuniyetin hayirli olsun canim. Galiba son hedefindi? Degilse eklerim listeye. Haber bekliyorum senden
@ysmnczm dugun dernek bitti mi? Bittiyse senden de aktif olani bekliyorum. Ilk hafta cok guzel kilo verdin. Bu hafta deneme suren bitiyordu ama uzatmak durumunda kaldim. 1. Hafta guzel kilo verdin. 2. Hafta sabit 3. Hafta 100 gr arti. Artiya takilmam ama soyle bir bakinca ne demek istedigim umarim anlata bilmissimdir
***4.Takım 736&737. Etap***
Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 736&737. Etap***
Ysmnczm (72.6) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
vl3demir (75.5) Yeni Üye, Bt 09.07. 21 bk 78.1 hk 65
*** Free üyeler ***
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)
*** Izinli üyeler ***
Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Çok geçmiş olsun canımSelam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Çok iyi abla afiyet olsunKAHVALTI ÖNCESİ:
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml limonlu su
KAHVALTI:
300 Gr ev yoğurdu+60 Gr tahıl topping, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalik, kapya biber
Sade Türk kahvesi+10 Gr bitter çikolata
250 ml yeşil smoothie+10 Gr chia tohumu
ÖĞLEN:
300 Gr karpuz, 50 Gr beyaz peynir, 2 adet ceviz içi+5 Gr çiğ badem+5 Gr çiğ kaju
Yeşil çay, 1/2 çay bardağı leblebi, 15 Gr siyah kuru üzüm
AKSAM:
Tavuk suyuna, tavuk etli sebze çorbası (350 Gr), 1 buyuk kase yeşil salata, 200 Gr ev yoğurdu
3.5 lt su
Güzel canım afiyet olsunMenu
Sabah (8.30)
Salata (1 haslanmis yumurta, birer domates ve salatalik, yarim avokado, gobek marul, mor lahana, bir parca cecil peyniri) ve cay
Ara (13.00)
Yogurtlu meyve (3 kasik yogurt, birer dilim sefrali ve elma, 5 bogurtlen, 2 ceviz, 3 badem tarcin)
Aksam (17.40)
Alinazik (3 servis kasigi), koz biber&domates ve ayran (2 bardak)
Su:3 litre
Adim: 10 bin — 300 puan
Arrietty_ @sedulu
Eki Görüntüle 2889544
Menü güzel afiyet olsunSelam
Kahvalti =4zeytin
1bucuk has. Yum.
3dilm köy peyniri
2dlm ekmek
1tk çikolata
Aksam 16:00=2kofte
Iki minik parca has. Tavuk gogusu
2yk cokelek sundurme
2litre su devam ediyorum
Spor henuz yok annemdeyim bayram temizligi yaptik musait olursam yapicam yoksa bugun bos gecicek
Arrietty_ @Fatma Girik @sedulu H3RA_ Melegimkorusun
Cheeseburger afiyet olsun kaptanım ama o sporla yakmışsındırIyi aksamlar
Sabah 11 de
Tam tahilli ekmekli sandevic
Icinde
Kuzukulagi
Domates 2 dilim
Salatalik
Beyaz peynir
Ögle
2 yk Mercimekli kapuska
2 yk kozlenmis biberli yogurt
Aksam ödül
1 cheeseburger
Su 3 L
Spoe
2 saat yuruyus
17bin adim
10kg halter ile 20dk bacak calismasi
@seduluH3RA_ @Fatma Girik
Afiyet olsun canım ama gün boyu az olmuş sanırım yoldaydın
Ödüllü birgün olmuş canım afiyet olsunSabh 2 dilim tb karisik tost yaptim ,2buyuk cay
Ogle 1incedilim kek(ödül ),2cay
Aksam 2yk bezelye,1yk bulgur pilavi ,salata
4lt su
30dk tempoluyuruyus 75puan
9400adim 282puan
200merdiven 30puan Toplam 387puan
Arrietty_
Spor menü güzel canım afiyet olsunselamlar,
sabah=> sade türk kahvesi
öğlen=> 2 yumurtadan sucuklu omlet + domates + peynir +maydonoz + roka
ara=> 10 çiğ fındık + 2 fincan yeşil çay
akşam => 1 dilim tam buğday + 4 köfte + salata
sonrasında cool lime 65 kaloriymiş :)
su 3,5 litre
Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Fatma Girik
sporlar
adım 13.000 390p
tempolu yürüyüş 100 250p
total 640
Eki Görüntüle 2889643
Güzel menü afiyet olsunHadi bismillah sanırım buraya degilmiArrietty_
Sabah 3 kaşık melemen
1dilim tam buğday ekmeği
1kibrit kutusu büyüklüğünde peynir 3 zeytin
Bol yeşillik
Ara
Sade Türk kahvesi
Akşam 3 kaşık bulgur pilavı
1 bardak ayran
4 kaşık salata
3 litre su
Eki Görüntüle 2889647
Suzicim gün içinde çok az olmuş ama sanırım annen ameliyat olacaktı geçmiş olsun
Ödüle rağmen iyi olmuş canım afiyet olsunİyi geceler
Sabah hailanmış yumurtapeynir zeytin domates salatalık maydonoz şekersz çay
Kahvaltı sonrası mini boy magnum dondurma
Öğle süzme yoğurt
Akşam 17:00 taze fasülye yeşillk salata
Adım 6000 180 puan
60dkka tempolu yürüyüş 150puan
Toplam 330puan
Arrietty_ @sedulu @Fatma Girik H3RA_
Canım gün boyu bol karbonhidratlı olmuş canımHi taksim
Zabah nanköralasıca kocamla kendime tost yapmıştım iş yerinde yemek üzere lakin sinirimi bozduğumdan mütevellit ona vermedim. Öğlen de işten izin alıp bavul toplama programım vardı lakin kurumda bir takım mevzular vuku bulduğundan kaçamadım ve yemekhane menüsü de makarnalı şeyler olması münasebetiyle sabah kocaya nasip olmayan tost bana nasip oldu ve hüpletmek zorunda kaldım
Saat 9
İki dilim Siyez ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran
Saat 13
İki dilim siyez ekmeğinden kaşarlı tost
Ayran
Saat 19
Karabuğdaylı tavuklu salata diyeceğim lakin tavuklarımı zalım bebe yedi tabuk tabuk diye diye
Çeyrek leeahmacunun
Eki Görüntüle 2889687
Leeahmacunun hikayesi ise şöyle dün zalım ev eşrafı lahmacun pide gömüklediler la dedim bi lokma da anayıza da ayırım yarın yerim dedim insafa geldiler de hisseme düşen çeyrek lahmacunu yedim.
Çok karbonlu gün olmuş tamam len farkındayım
Su 4 litre
Arrietty_
9416 adım==> 282,48
Eki Görüntüle 2889690
Selam takımımın kızları Emel bugün iptal dün 2. Aşıyı oldum ama tansiyonum düşük beynim atıyor ağrı değil yani zonklama hali ayağa kalkamıyorum düşecek gibi gözüm kararıyor fenayım kendinize iyi bakın
Hayırlı olsun canım mezuniyetinKaptanım ellerine sağlıkben takım dışı buradayım hala Ağustos ortası Türkiye’ye gideceğiz o zamana kadar inebildiğim kadar ineceğim. Takım dışı kalmak istedim çünkü normalde zor kilo veriyorum bundan sonra daha zor olur benim için , takımı kötü etkilememek adına ordan mezun olmak istedim. Ama bu halim bile o kadar mutlu ediyor ki. 2,5 yıldır Almanya’dayım toplam 18kilo verdim En son üniversite zamanında bu kilolardaydım 2008de
Afiyet olsun ablacım sanırım yanlış yerKAHVALTI ÖNCESİ
2 adet z.yagli kuru incir, 400 ml ılık limonlu su
KAHVALTI
44 Gr tam buğday ekmeği, 50 Gr beyaz peynir, 5 adet yeşil zeytin, 10 Gr çiğ çerez, 20 Gr yaban mersini, marul, salatalık, kapya biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
250 ml yeşil smoothie
OGLEN
200 ml kefir+20 Gr chia tohumu
Yeşil çay
AKŞAM
200 Gr derisiz tavuk pirzola, 1 büyük kase yeşil salata, 300 ml ayran
3.5 lt su
Bu akşam hesabı erken kapattık.
Stres yapma yeter...Kızlar nasılsınız ay ben çok yoruldum bugün istediğim gibi de menü olmadı. Ben mezun olduktan sonra adapte olamıyorum diyete yaa neden böyle oldu bilmiyorum herseyi yiyesim geliyo önceden irademe sahip çıkardım şimdi azcık ucundan da olsa aliyorum. Şimdi bide bayram giriyo araya ailem gelecek bize bayramda hiç adapte olamayacam sanırım bayram sonrasını beklemem gerecek kilo vermek için şimdilik korusam yeter diyorum.napcam beeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?