Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Evet bebisim etli ve tereyagli. Kuyruk yagi bulunmuyor burda malasef
Afiyet olsun. Konyaya gidip bamya corbasini icmemek olmazdi zaten. Ye ic keyfine gore ama ona gore de hareket yap

Yok bebem yok. Yogundum, yarindan itibaren rahatim INSALLAH. benden bikarsin yakinda gerci herkes tek tek izine ayriliyo.
Yaa yarından itibaren eşim evde bnmde bayram sonuna kadar epey kalabalık oluruz birazda Bn musademi istesem bilmiyorum ama hiç kopasimda yok buradan

Çok geçmiş olsun canım ilk dozda bnmde olmuştu bas ağrısı bnmde tansiyonum çıkmıştı ikinciyi daha olmadım istirahat iyi gelmisti sende dinlen iyice kendine iyi bak bayramada az kadı geçer inşallah toparlarsin hemen

Yaa yarından itibaren eşim evde bnmde bayram sonuna kadar epey kalabalık oluruz birazda Bn musademi istesem bilmiyorum ama hiç kopasimda yok buradan
Yeni geldin takima. Sanki ozaman izin hakkin yok. Kaptanlar geldiginde cvp verirler.
yogun oldugunda menuleri yazmaya gelsen? Ve tarti bildirim? En azindan kopmazsin burdan ve rejiminede dikkat edersin.

Geçmiş olsun, durumdan haberdar etmeye çalış...

Geçmiş olsun canım
ikinci dozdan korkar oldum
bir kaç kişi de ilkine göre daha ağır geldiğini söyledi

Yeni geldin takima. Sanki ozaman izin hakkin yok. Kaptanlar geldiginde cvp verirler.
yogun oldugunda menuleri yazmaya gelsen? Ve tarti bildirim? En azindan kopmazsin burdan ve rejiminede dikkat edersin.
Aynen menüleri yazmak bir de tartı bildirimi sorun olmaz zaten pazartesi tartı bildirimi her aksam 9 gibide menü yazicaz o sknti olmaz

Kaptanım ellerine sağlık ben takım dışı buradayım hala Ağustos ortası Türkiye’ye gideceğiz o zamana kadar inebildiğim kadar ineceğim. Takım dışı kalmak istedim çünkü normalde zor kilo veriyorum bundan sonra daha zor olur benim için , takımı kötü etkilememek adına ordan mezun olmak istedim. Ama bu halim bile o kadar mutlu ediyor ki. 2,5 yıldır Almanya’dayım toplam 18kilo verdim En son üniversite zamanında bu kilolardaydım 2008de

Çok iyi abla afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Menü güzel afiyet olsun
Cheeseburger afiyet olsun kaptanım ama o sporla yakmışsındır
16 temmuz 2021
gün boyu 4 adet bumbar yedim oh be dünya varmış dedim
su: 3000 ml ama devam ederim
spor:1903 adım
Arrietty_ @sedulu H3RA_
Afiyet olsun canım ama gün boyu az olmuş sanırım yoldaydın sarmalardan haber var mı?
Sabh 2 dilim tb karisik tost yaptim ,2buyuk cay
Ogle 1incedilim kek(ödül ),2cay
Aksam 2yk bezelye,1yk bulgur pilavi ,salata
4lt su
30dk tempoluyuruyus 75puan
9400adim 282puan
200merdiven 30puan Toplam 387puan
Arrietty_
Ödüllü birgün olmuş canım afiyet olsun
Spor menü güzel canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun

Sabah: 2 kraker 2 dlm kasar
10.00: corba
16.00: 1 muz

Arrietty_ @sedulu H3RA_ @Fatma Girik
Suzicim gün içinde çok az olmuş ama sanırım annen ameliyat olacaktı geçmiş olsun
Ödüle rağmen iyi olmuş canım afiyet olsun
Canım gün boyu bol karbonhidratlı olmuş canım
afiyet olsun canım

Gecmis olsun ,yorgunluktan olmasin tansiyonu olcebilirsen iyi olurdu

Hayırlı olsun canım mezuniyetin

Afiyet olsun ablacım sanırım yanlış yer

Kızlar nasılsınız ay ben çok yoruldum bugün istediğim gibi de menü olmadı. Ben mezun olduktan sonra adapte olamıyorum diyete yaa neden böyle oldu bilmiyorum herseyi yiyesim geliyo önceden irademe sahip çıkardım şimdi azcık ucundan da olsa aliyorum. Şimdi bide bayram giriyo araya ailem gelecek bize bayramda hiç adapte olamayacam sanırım bayram sonrasını beklemem gerecek kilo vermek için şimdilik korusam yeter diyorum.napcam beeen

Stres yapma yeter...
Tatlı, hamur isi, fazla yağlı yeme kâfi bence...
Bayramdan sonra devam edersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…