Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Stres yapma yeter...
Tatlı, hamur isi, fazla yağlı yeme kâfi bence...
Bayramdan sonra devam edersin.
İstesem de hamur işi yada tatli çok fazla yiyemiyorum artık midem kaldırmıyor abla ama abur cubur a hayır diyemiyorum yaa o ne olacak bide dondurma

Kim yiyecek o kadar yemeği?
Kardasim sabah yola cikacak turkiyeye. Onlar yicek. Gelinin yemek derdi olmasin bari. Anam yatiyor diye babam ve kardesime yaptim. Bacimin esi turkiyeye gidecek bugun. Onlar simdi yolda yiyip cikacaklar. Komsum bamya corbasini cok seviyor onada yolluyorum. Is arkadasim ayni mahallemde kaliyor. Esi cocuguyla tatilde. Onada yaptim. Bide benim sipam var

MaşaAllah, herkesi de düşünürmüş

İstesem de hamur işi yada tatli çok fazla yiyemiyorum artık midem kaldırmıyor abla ama abur cubur a hayır diyemiyorum yaa o ne olacak bide dondurma
Fit dondurma yapabilirsin veya fit atıştırmalık.
En kilolu fotoğrafını b.dolabinin kapağına as, caydırıcı olur.
Eve abur cubur almamak da etkili.
Eski günlere dönmek istemiyorsan başkaca bir yolu yok.
Motivasyonunu arttıracak başarı hikayeleri, inst hesapları, aldığın ve almayı dusundugun yeni ciciler vsvsvs.
Boşuna mı yürüdün, boşuna mı emek verdin?
Seni meşgul edecek yeni hobiler de etkili olur.
Almayı ve giymeyi hayal ettiğin o harika elbise mi seni daha mutlu eder, yoksa bir kaç dk.da mideye indirdiğin bir paket cips veya gofret mi?

Ohhh ,maşallah Allah bereketini arttirsin ,eline saglik

Bak boşa burda değilim işte baya iyi geliyor söyledikleriniz haklısın bende öyle düşünüyorum yürüyüş yapıp boşa gitmiş gibi hissediyorum inşallah kendime engel olmaya çalışacağım abla

Tamam burası etkili evet, ya yarın KK kapanırsa?
Kahrimizdan kendimizi yemeğe içmeye mi verecegiz?
Diş motivasyon elbet önemli ama, kendi kendimizi motive etmek, bu konu üzerinde düşünmek, eksiklerimizi keşfedip üzerlerine gitmek çok daha önemli...
Pes etmek yok!
Hangi şartlarda olursak olalım, en sağlıklı yemeği tercih edeceğiz, booool bol hareket etme fırsatları yaratacağız.

Coook doğru söylüyorsun abla ben mesela sanırım hala değiştirmedim yeme aliskanliklarimi olsa yerim yani bunu önce kafamda bitirmem lazım 40 kilo vermek bise değil de bunu nasi koruycaz bakalim önemli olan o

Coook doğru söylüyorsun abla ben mesela sanırım hala değiştirmedim yeme aliskanliklarimi olsa yerim yani bunu önce kafamda bitirmem lazım 40 kilo vermek bise değil de bunu nasi koruycaz bakalim önemli olan o
Ufak ufak yeme alışkanlıklarını oturtmaya çalış o halde...En büyük yanlışımiz sadece kilo vermeye odaklanmak. Ara ara dillendiriyorim bunu ama, pek onemsenmiyor gibime geliyor.
Eğer bu konu halledilmezse, yani sağlıklı beslenme ve spor hayatımıza entegre edilmezse, kısa bir süre sonra soluğu yine bu başlıklarda alırız...
Çok yazık olur çok...
İnternet bilgi çöplüğü olsa bile, gerçekten araştırınca gerçek bilgilere ulaşmamız da o kadar zor değil.
Kilo vermeye başlarken, bir yandan kilo koruma araştırmaları da yapsak ne iyi olur.
Beynimiz de, bedenimiz de hafif yaşama daha kolay adapte olur.

1 saatlik yürüyüşümü yapıp geldim, kanepeye yapıştım resmen, hiç dinlenmedim bugün çok yorgunum ve daha iş bitmedi
Mutfağa geçiyorum şimdi de, bizimkilere birşeyler hazırlayayım..
La senin is hic bitmiyor. Calissaydin naprdin sen? Bide disari isleri olsaydi ya.
Luks icinde yasiyon onada mizmizlaniyon olm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…