sahur 02:30
3 yk yoğurt,1 elma, 1 lokmacık ekmek....
iftar 16:50
yarım bardak ballı süt,1 elma
akşam yemeği:18:
2 yk bezelye yemeği, 1 yk yoğurt, 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim ekmek..
saat 19:
1 nar:26::26::26::26::26:
misafirim vardı leslie yapamadım 100 mekik çektim.....
arkadaşlar benim açımdan size güzel haberim var......
cumartesi tartıda 68 kiloyu görmüştüm ama dün akşam 66.900 ü gördüm ...........
bu sabahta 67.300 dü imşallah cumaya tekrar 66 lı rakamları görürüm...
ama önümde atlatmam gereken bir misafirlik var..........
canım bitmesin yaa başka türlü ben bu hombili gırtlakla başa çıkamıyorum......bu arada oruç ta oğlumdan kalma 1 ay borcum vardı o...........güzel arkadaşım daha ne olsun oruç tutmuşsun koca gün senin de bu oruçlar tut tut bitmedi maşallah
sahur 02:30
3 yk yoğurt,1 elma, 1 lokmacık ekmek....
iftar 16:50
yarım bardak ballı süt,1 elma
akşam yemeği:18:
2 yk bezelye yemeği, 1 yk yoğurt, 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim ekmek..
saat 19:
1 nar:26::26::26::26::26:
misafirim vardı leslie yapamadım 100 mekik çektim.....
arkadaşlar benim açımdan size güzel haberim var......
cumartesi tartıda 68 kiloyu görmüştüm ama dün akşam 66.900 ü gördüm ...........
bu sabahta 67.300 dü imşallah cumaya tekrar 66 lı rakamları görürüm...
ama önümde atlatmam gereken bir misafirlik var..........
sahurda kahvaltı etsen süper olurmus
menünü begendim.hiç birşey yapamamıssın mekik çekmişsin oda güzel
harika harika..sen kilo verdikçe ben seviniyorummisaifler gündüz mü akşam mı? eğer gündüzse bu kadar emek ediyorum abartmayacagım de kendi kendine.tabagındakilern en masumlarından seç oyalanarak yavaş ye.ve akşam yemek yeme toparlamıs olursun.ama akşamsa üstüne soguk su iç verdiğin kgların
yaa benim için en ideal kilo 63 ...yani son 4 kilo bu yüzden çok zorlasamda kilo vermem zor oluyor...ilk başladığımda çok kilo veriyordum çünkü hem ödem hemde kilo oranım çok fazlaydı.......hayırlısıyla bi versem.......hedefide ona göre beğiştirebilirim belki............ah ah ben de iki basamaklı en büyük tek sayıya bi düşsem ondan sonra biraz daha rahatlıcam en azından babalar gibi iki basamaklıyım derim
kahvaltı sayılr zaten yaa ha peynir ha yoğurt...sahurda kahvaltı etsen süper olurmus
menünü begendim.hiç birşey yapamamıssın mekik çekmişsin oda güzel
harika harika..sen kilo verdikçe ben seviniyorummisaifler gündüz mü akşam mı? eğer gündüzse bu kadar emek ediyorum abartmayacagım de kendi kendine.tabagındakilern en masumlarından seç oyalanarak yavaş ye.ve akşam yemek yeme toparlamıs olursun.ama akşamsa üstüne soguk su iç verdiğin kgların
İçinde kadın geçen sitelere girişi kendi kendine vazife addederek yasaklamış server, kabga kıyamet benimkine açtılar sayfayı ama her bir sayfa 5 saatte dönüyor, yarısı okunup yarısı okunmuyor, öğle arası kendim inip konuşacağım şefleriyle, daha sık cevap yazabileceğim size.
Bluecuğum kilo verişine çok sevindim, misafirliği atlatma konusunda Periciğimin önerilerini destekliyorum,ne kadar zor vermek ve ne kadar kolay almak.1 kilo bir haftada zor gidiyo, herşeyden oturup yesem 1 günde alıyorum 1 kiloyu. Yüze yüze kuyruğuna geldin ha gayret:)
Tuğbacım bu azimle bence sen hedefine daha erken varacaksın zira kafan şimdi daha net,Allah her konuda yardımcın olsun güzel kardeşim:)
Zeynepciğim, tavuğu ve eti marine edip akşam tv izlerken pişmeye koyuyorum.
Sonra da minik saklama kaplarıyla buraya getiriyorum, oldukça lezzetli oluyor. Diyet ton balığı yiyeceğine hiç yeme daha iyi.
Balığı haftasonuna bırak ve yağsız çelik tencere yada teflon tavaya koy, 1-2 saat önce marine ederek.
Sabah için akşamdan yulaf kepeğine peynir ezip koyuyorum,1 yumurta kırıp çok az yağsız sütle koyu bir kıvam elde ediyorum.yağ damlatarak peçete ile yaydığım teflon tavaya bastırarak yayıyorum ve her bir yüzü 2-3 dakika pişecek şekilde pişiriyorum, pembeleşiyor zaten.sabah çayla çok sevdim ben.
Atak evresi sonrası sebzeler gireceği için yanında domates ,salatalıkla daha yenir hale gelecek.
hey maaşallah ablama benim yaa sende çok ışık var ablacım hakkını vericen dukanın maaşallah...........Zeynepciğim, tavuğu ve eti marine edip akşam tv izlerken pişmeye koyuyorum.
Sonra da minik saklama kaplarıyla buraya getiriyorum, oldukça lezzetli oluyor. Diyet ton balığı yiyeceğine hiç yeme daha iyi.
Balığı haftasonuna bırak ve yağsız çelik tencere yada teflon tavaya koy, 1-2 saat önce marine ederek.
Sabah için akşamdan yulaf kepeğine peynir ezip koyuyorum,1 yumurta kırıp çok az yağsız sütle koyu bir kıvam elde ediyorum.yağ damlatarak peçete ile yaydığım teflon tavaya bastırarak yayıyorum ve her bir yüzü 2-3 dakika pişecek şekilde pişiriyorum, pembeleşiyor zaten.sabah çayla çok sevdim ben.
Atak evresi sonrası sebzeler gireceği için yanında domates ,salatalıkla daha yenir hale gelecek.
arkadaşlarım bende çıkıyorum......birazdan ngesmeye gideceğum..acaba gitmeden ağzıma şeffaf koli bandı falanmı yapıştırsam ....Zeynepciğim, tavuğu ve eti marine edip akşam tv izlerken pişmeye koyuyorum.
:) Pardon ne dediniz gıdak gıdak, gıdaaaaak:)oy oy ablama bak benim seni görünce içimden nedense bu gün şöyle bir tezavurat yapmak geldi alda bala bizi diskoya götür
hadi bakalım şu diyetin bi üstesinden gelin sizden azimle belki daha sonra bende başlarım benim daha yolum uzun bütün diyetleri denesem ancak biter vercem kilolar
hey maaşallah ablama benim yaa sende çok ışık var ablacım hakkını vericen dukanın maaşallah...........
arkadaşlarım bende çıkıyorum......birazdan ngesmeye gideceğum..acaba gitmeden ağzıma şeffaf koli bandı falanmı yapıştırsam ....
yada bademciklerim şiş falan mı desem..............
allah muhafaza yalan yok cısssssssss...diyetteyim derim kenara çekilirim kiloları veririnm.........
hepiniz allaha emanet olun öptüüüüüüüüüüüm
yaa ben eski takımdayken sirkeli su içerdim aslında çok faydasını verdim ama bu sitede okudum çok zararlıymı........acaba yeniden başlasammı ona......
günaydınnn günaydınnnn
canlarım nasılsınız?
bugun sabah 6 da kalktım.3 mil leslie bide şu hızlı videomdan yaptım 10 dk da.öldüm geçtimmekik ve bacak hareketlerime zaman kalmadı.onlarda akşama
Tebrikler kaptanım,arkandayız:)
teşekkürler canım ablamsen nasılsın?keyfin nasıl?işe başlamak zor olmustur :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?