en uzun yolculuğum arabayı benim kullandığım16 saat erzincan-izmir arası oldu. bu kısa bir yolculuk benim için. ama cidden çok eğlendim ya en keyiflisi oldu diyebilirim.Ay cidden bekleme isi daha yorucu. Bos bos oturmak yoruyor.
Oh eglenmissin kendi kendine
En uzun yolculugun ne kadardi? Arabayi da sen kullandigin yolculuk uzunlugu yani?
ay yedim valla 10 tane yapmış annem 4 yedim kalanı siz halledin dedim. olmaz sana yaptım dedi. iyi ki yememişim.uzun zamandır böyle yemediğim için sabaha karşı bütün sistemim tıkanmış gibi kalktım. ilaç falan içtim rahatlamak için. korkunçtu.Afiyet olsun canim
Afiyet olsun canim
Afiyet olsun
Sonunda yedin mi
Afiyet olsun
O okuyan_e @Mahi57 @Suzan AvciLusi ysmnczm @vl3demir @AKovser @matilda34 tavsannesi
Lütfen menulerinizi gec saate birakmayin
ilk yolculukta tedirginlik oluyor canım sağdan sollama yapmadan başlamak en güzeli. biraz palazlanınca sollamalara başlarsın.ceydoş ben uzun yola çıkmadım hiç arabayla
sadece bir kez Edirne İstanbul arası kullandım
bu sene memlekete arabayla gitmek istiyorum ama tırsıyorum biraz
En çokta sollamam gereken tır ve kamyonlar
olmaz mı sarma yapılmış sabah varır varmaz önümüze sunuldu tenceteyle üstelik. eşim ve kızlar halletti sağolsun. ben yemedim.Çok iyi abla afiyet olsun
Güzel canım afiyet olsun
Menü güzel afiyet olsun
Cheeseburger afiyet olsun kaptanım ama o sporla yakmışsındır
Afiyet olsun canım ama gün boyu az olmuş sanırım yoldaydınsarmalardan haber var mı?
Ödüllü birgün olmuş canım afiyet olsun
Spor menü güzel canım afiyet olsun
Güzel menü afiyet olsun
Suzicim gün içinde çok az olmuş ama sanırım annen ameliyat olacaktı geçmiş olsun
Ödüle rağmen iyi olmuş canım afiyet olsun
Canım gün boyu bol karbonhidratlı olmuş canım
afiyet olsun canım
kaptanım dün komalık gibi yattım bugün hemen paylaşıyorum.Lusi bitti mi yolculuk?
@Mahi57 @Yzgt66 @matilda34ysmnczm tavsannesi CEYDOS
Menulerinizi bekliyorum..
üzülme kuzum benimkide uyuyor yolda. hep ben kullanıyorum. zaten herkesin talebi benim kullanmam yönünde oluyor.Arabayla cok zevkli eger kucuk cocuklarin yoksa ve yol arkadasin iyise. Ben cok severimson 2 defa ben hem gidis hem donus surmustum. Perisan oldum tabiki.
milletin kocasi surer, kuyrukta kendileri surer. Bende oda yoktu. Hep ben
hangi ifadeyi kullanacağımı bilemedim. ama dedim ki ateş nasılsa düşer önemli olan müjdeli haber. bir avazda kurtulsun inşallah. bebişini kucağına alsın.İyi akşamlar kızlar..
Bugün artık yazamam gibi görünüyor.. Oğlumun ateşi çıktı, kızkardeşim doğuma gitti, hangisine yetişeceğimi bilmiyorum şu an.. Kısmetse yarın sabah buradayım inşaAllah..
Öncelikle gözünüz aydın Allah gülerek kucağına almayı nasip etsin inşallahİyi akşamlar kızlar..
Bugün artık yazamam gibi görünüyor.. Oğlumun ateşi çıktı, kızkardeşim doğuma gitti, hangisine yetişeceğimi bilmiyorum şu an.. Kısmetse yarın sabah buradayım inşaAllah..
Gecmis olsun kuzumİyi akşamlar kızlar..
şekil değişimi yapmak istediğimde bende çizerek alıyorum.
orta ve yanları iple tercih ediyorum. ama ana bölgeler cımbız istiyor.Ben iple aliyorum cimbizi hic kullanmiyorum desem yalan olmaz
Benim de basladi simdi. Bayrama hafifler. Nimet ama gercekten. Olana kadar bir sıkıntı bir stres, simdi sut dokmus kedi gibiyimTarti icin guzel oldu ama kurban telasiyla biraz yorcak beni ,karin agrisiyla uyandim sbahdenize kadar umarim biter yada azalmis.olur
olmaz mı sarma yapılmış sabah varır varmaz önümüze sunuldu tenceteyle üstelik. eşim ve kızlar halletti sağolsun. ben yemedim.
Benim çok yorum yazasım geldi ama karışamam gibi hissediyorumSelam kızlar bugün menüm hiç ama hiç olmadı kusura bakmayın gerçektenÖğleden sonra arkadaşları kahveye çağırmıştım onlarda 5te gelebiliriz dediler bende tavuklu pilav falan yaptım yemek gibi de olsun diye , sütlü tatlı poğaça falan bende hepsinden yedim Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS kaptanlarım ben bugün menü yazmasam yazılacak değil gerçekten yarın +kaç gelirim kim bilir ama yarından itibaren tekrar sıkıya dönüyorum 25günde en az 2 kilo vermem lazım Gerçekten çok özür dilerim
Evet iyi yaptınız deneme süresinde kalayım bayram haftası diğer eve geldim 2gündür full temizlik bayramda da aktif olamayabilirim@bnnu @AKovser @caroline84 kizlar bir türlü aktif olamiyorsunuz. Tarti bildirimi de zorluyor sizi
Burda hepimiz yogunuz. Anlayis gosteriyorum ama sonra diyorum Bende calisiyorum, cocuklarin var, ev isi var varda var. Ama vakit buluyorum.
Kilo vermeyi dusunuyor iseniz baska takimlarda umarim daha aktif olursunuz ve hedefinizi ulasirsiniz.
@matilda34 menülerini bekliyorum. Yoksa seninde diyet seruvenini baska takimda devam etmeni tavsiye ederim
@noram hedefine ulastin diye listeden sildim ismini canim, ama her zaman beklerim seni
H3RA_ @Lady Tenar birkac kilo daha hedefiniz var sizin. O yuzden listede biraktim sizi
Melegimkorusun mezuniyetin hayirli olsun canim. Galiba son hedefindi? Degilse eklerim listeye. Haber bekliyorum senden
ysmnczm dugun dernek bitti mi? Bittiyse senden de aktif olani bekliyorum. Ilk hafta cok guzel kilo verdin. Bu hafta deneme suren bitiyordu ama uzatmak durumunda kaldim. 1. Hafta guzel kilo verdin. 2. Hafta sabit 3. Hafta 100 gr arti. Artiya takilmam ama soyle bir bakinca ne demek istedigim umarim anlata bilmissimdir
***4.Takım 736&737. Etap***
Suzan Avci (106.4/)
Yzgt66 (69.2/)
emell_ ( 83.7)
Mahi57 (69.4/)
BLU3 (72.9)
Lusi ( 64.1)
4. Takım ortalaması: %
*** Citir mi Citirlar (Deneme süresi listesi) 736&737. Etap***
Ysmnczm (72.6) Yeni Üye, Bt 28.06. 21 bk 75, hk 68
vl3demir (75.5) Yeni Üye, Bt 09.07. 21 bk 78.1 hk 65
*** Free üyeler ***
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.5/)
neutral (56.5)
CanTorun (63.5/)
*** Izinli üyeler ***
Ayse_M ( 80.8) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84.7)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Bu cuma sonuc listesi yok. Etaplar birlesti.Bayeamda buraya da tatil yokmuaynı dewam mı olucak
Gecmis olsunİyi akşamlar kızlar..
Sizede gecmis olsun canimBugun bende menumu erken yaziyorum ,oglum oglen agladi agladi uyumamak icin simdide az uyudu ateslendi basim.aciyor diye agliyor
Selam canimSelam kızlar bugün menüm hiç ama hiç olmadı kusura bakmayın gerçektenÖğleden sonra arkadaşları kahveye çağırmıştım onlarda 5te gelebiliriz dediler bende tavuklu pilav falan yaptım yemek gibi de olsun diye , sütlü tatlı poğaça falan bende hepsinden yedim Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS kaptanlarım ben bugün menü yazmasam yazılacak değil gerçekten yarın +kaç gelirim kim bilir ama yarından itibaren tekrar sıkıya dönüyorum 25günde en az 2 kilo vermem lazım Gerçekten çok özür dilerim
Gecmis olsunİyi akşamlar kızlar..
Tamam kaptanım yazıyorum benden günah gittiGecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.
Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden
Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?