Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Ay cidden bekleme isi daha yorucu. Bos bos oturmak yoruyor.
Oh eglenmissin kendi kendine
En uzun yolculugun ne kadardi? Arabayi da sen kullandigin yolculuk uzunlugu yani?
en uzun yolculuğum arabayı benim kullandığım16 saat erzincan-izmir arası oldu. bu kısa bir yolculuk benim için. ama cidden çok eğlendim ya en keyiflisi oldu diyebilirim.
ay yedim valla 10 tane yapmış annem 4 yedim kalanı siz halledin dedim. olmaz sana yaptım dedi. iyi ki yememişim.uzun zamandır böyle yemediğim için sabaha karşı bütün sistemim tıkanmış gibi kalktım. ilaç falan içtim rahatlamak için. korkunçtu.
ceydoş ben uzun yola çıkmadım hiç arabayla
sadece bir kez Edirne İstanbul arası kullandım
bu sene memlekete arabayla gitmek istiyorum ama tırsıyorum biraz
En çokta sollamam gereken tır ve kamyonlar
ilk yolculukta tedirginlik oluyor canım sağdan sollama yapmadan başlamak en güzeli. biraz palazlanınca sollamalara başlarsın.
olmaz mı sarma yapılmış sabah varır varmaz önümüze sunuldu tenceteyle üstelik. eşim ve kızlar halletti sağolsun. ben yemedim.
kaptanım dün komalık gibi yattım bugün hemen paylaşıyorum.

Arabayla cok zevkli eger kucuk cocuklarin yoksa ve yol arkadasin iyise. Ben cok severim son 2 defa ben hem gidis hem donus surmustum. Perisan oldum tabiki.
milletin kocasi surer, kuyrukta kendileri surer. Bende oda yoktu. Hep ben
üzülme kuzum benimkide uyuyor yolda. hep ben kullanıyorum. zaten herkesin talebi benim kullanmam yönünde oluyor.

hangi ifadeyi kullanacağımı bilemedim. ama dedim ki ateş nasılsa düşer önemli olan müjdeli haber. bir avazda kurtulsun inşallah. bebişini kucağına alsın.

Öncelikle gözünüz aydın Allah gülerek kucağına almayı nasip etsin inşallah
Oğlun içinde bir an önce düşer ateşi inşallah bu ara salgın varmış sanırım arkadaşım demişti

Selam kızlar bugün menüm hiç ama hiç olmadı kusura bakmayın gerçekten Öğleden sonra arkadaşları kahveye çağırmıştım onlarda 5te gelebiliriz dediler bende tavuklu pilav falan yaptım yemek gibi de olsun diye , sütlü tatlı poğaça falan bende hepsinden yedim Arrietty_ sedulu H3RA_ CEYDOS kaptanlarım ben bugün menü yazmasam yazılacak değil gerçekten yarın +kaç gelirim kim bilir ama yarından itibaren tekrar sıkıya dönüyorum 25günde en az 2 kilo vermem lazım Gerçekten çok özür dilerim

Benim çok yorum yazasım geldi ama karışamam gibi hissediyorum

Evet iyi yaptınız deneme süresinde kalayım bayram haftası diğer eve geldim 2gündür full temizlik bayramda da aktif olamayabilirim
İlk hafta detoksla verdim sonra bir daha veremedim dikkat etmeme ragmen

Bayeamda buraya da tatil yokmu aynı dewam mı olucak
Bu cuma sonuc listesi yok. Etaplar birlesti.
Yinede cuma biz takim ici bildirim yapacagiz.
Bayram demek kilo almak demek..
Spoe yarismasi duzenlemiyoruz bayramdan dolayi. Menu bildirimlerine aynen devam.
Yoksa ipin ucu iyice kacar diye dusunuyorum.

Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.
Bugun bende menumu erken yaziyorum ,oglum oglen agladi agladi uyumamak icin simdide az uyudu ateslendi basim.aciyor diye agliyor
Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden
Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu

Gecmis olsun
Ayrica hayirli olsun bebis.

Sizede gecmis olsun canim
3yas alti cocuklar cok sIk hastalaniyor diye hatirliyorum bizden

Selam canim
Bence yazmalisin
Mezuniyet kutlamasi der geceriz
Verirsin tatil oncesi 2 kiloyu
Tamam kaptanım yazıyorum benden günah gitti takımı yoldan çıkaracaksın deme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…