bu tabağındakilerle oynama fikri beni çok güldürüyor ya annem de bana hep bunu söylerdi oyna yer gibi yap yapamıyorum ben hiç hep oynucam derim ama hep en önce ben bitiririm tabağımı
canım işte tam kendimi topluyorum ya misafir geliyo ya beni çağıruyolar yada eşim internete müdahele ediyo...bi kendi halime bırakmıyolarki beni toplayayım kendimi-kafamı da diyetime bakayım........
bu sefer ben misafir olucam davetliyim görümceme güdüz 1-2 saate gidicem önerin de aklımda olucak.......
yaa ben eski takımdayken sirkeli su içerdim aslında çok faydasını verdim ama bu sitede okudum çok zararlıymı........acaba yeniden başlasammı ona......
:))Kızlar kafamdaki elbiseyi o kadar istiyorum ki değil Dukan'ın listesindekileri kendisini bile yerim ben bu istekle:)
Ama işyerindeki bazı cadalozlar yemeğe gidelim yemeğe gidelim diye tuzak hazırlıyorlar bana, vazgeçirmeye çalışıyorlar, bugün baskılar çok arttı çok:) Hoşgeldin tatlısı aldık diyorlar,1 tepsi künefe
Tadını bile bakmadım ama:)Çok bozuldular.
Umut için daha zor oldu:)
Sabahtan beri annem 10.kezdir arıyor:) Saat 10 gibi 1 saat kadar uyuyordu bu saat olmuş uyumamış falan:)
Bereket ki 4 gün çalışacağım 1 Ocak'ta yeni senenin senelik iznini alacağım 30 gün, biraz daha zaman geçirmiş olacağım onunla, diyetimi tamamlamış olurum o arada, kadın Umut'a Umut'da kadına alışmış olur.
Benimki geç oldu emekliliğime denk geldi valla genç anne olup da çalışan hanımlara Allah yardım etsin:)
Evde depo olarak kullandığım odayı uygun maddi imkanlarla spor odasına çeviriyorum, bugün orası için planlamalar yapıyorum, acayip düzenli spor yapacağım Prensesim:)
Başka müdürlüklerden gelen arkadaşlar oldu bugün ziyaretime, hepsi "çok zayıflamışsın, çok güzel görünüyorsun, saçların cildin muhteşem görünüyor "dediler bi moral bi moral oldu sorma:) Süründüğüm yağlar işe yaramış kih kih kih:))
Bir ay sonra 6 kilo daha vereyim de görsünler azmi:)
herşey bir yere kadar etkili.senin pozitif olman kullandıgın sürdügün şeylerin etkilerini ikiye katlamıstır.ee 8 kg da az değil.yüzüne söyleyenler olmus ne güzelo cadolozlar demedilermi birşey :44:
Yok kız içleri kurtlu onların ben 1 deri 1 kemik olsam yine demezler, beklemiyorum da.
Bazı insanlar başkalarının mutsuzluklarından beslenirler.Mutlu, azimli, güçlü, dirençli gördüler mi içleri içlerini yer, kendileri öyle olamazlar ya kimse de olsun istemezler. İşte şu "a sen kilolarınla da çok güzelsin, kilo sana yakışıyor, herkes kiloyu böyle taşıyamaz, zayıflasan çirkinleşirsin inan" diyenler de bu takımdır.
Sen kilolu olsan ve kilo vermeye çalışmasan, şikayet edip dursan ve giderek mutsuzlaşsan bu durumdan sonsuz mutluluk duyanlardır bunlar.
Ben kansere çelme atmış kadınım,3-5 küçük insana pabuç bırakacak göz var mı
Kilolar gidecek, sağlıklı bir insan olarak daha mutlu olan ve eden bir eş, sağlıklı bir anne olacağım,iki kere iki:))
Akşama yememğim de hazır, elektrikli bir grill aldım haftasonu, kurtarıcım oldu, yağsız ve çok lezzetli pişiriyor, diyet yemeklerimi hiç böyle iştahla yediğimi hatırlamazdım:)
Bu diyette 3 gün sadece protein var prensesim, zeynepciğim'le proteinimizi tüketip kendi listelerimizi ayarlarız biz beraber, senin aklın bizim diyetlerde kalmasın, zeynepcim arada uyarır beni,götürürüz işi:)
valla ablacıgım hayranım hayat enerjinenasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun süpersin süper onlar içlerinden çatlayadursun.sende nazar boncugu iliştir cebine falan.nazar duası oku arada.böyle art niyetli insanların nazarı değmesin diye
Haklısın,dikkate alacağım:)
Pc iyi oldu değil mi, evde de kopmuyor oluyorsun hayattan:)
Spor da yapman daha kolay olacak şimdi:)
hedef kilolara endekslenelim şimdi, yılbaşı da tehlikeli bi viraj, uymamak lazım arkadaşlara:)
ben de değişime saçlarımdan başladım yazın kısacık kestirdim. yıllardır uzundu. hep bekliyordum zayıflayayım da kestirim diye. kestirip zayıflamak daha iyi fikirmiş. bi yerden başlamış oldum.
süper oldu abla.pc em küçücük heryere sıgar.bide tüylü tüylü çanta ördüm ona hemen.rengarenk
hedeflerimizi tutturmak için canla başla çalışalım.inşallah 1 şubatta hepimiz daha çıtır hatunlar oluruz
yılbaşı konusuna gelince ben eskişehire ablama gideceğim.oda yer ayırtmıs.program akşam 20,00 den gece 04,00 e kadarmıs.ne kadar yerim ne içerim bilmiyorum ama ablamda yürüyüş bandı var.hafta sonu 2 günde ondan inmeyeceğim sanırım.erisin yediklerim diye
Biz evdeyiz, ben içmem de (ilaçlarım yüzünden) menüme de dikkat edip, kaçırırsam senin gibi sporu arttıracağım:)
Piyango çekilişini bekleyeceğim, hayallerim çok:)
İzninle Periciğim bikaç evrağa bakacağım, 1 saate yine gelirim,sayfadan kopamıyorum valla:)
anca geldim.
dünkü menüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin,peynir, 3 dilim mandalina
ara: 1 elma
öğle: küçük ton balığı, 2 dilim kepek ekmeği, 1 havuç
ara:yarım muz
ara: 1 mandalina, 1 avuç fındık
akşam: 3 zeytin, peynir, 1 tavuk burger, yarım havuç, 2 dilim kepek ekmeği, azcık lavaş.
ara: yarım mandalina
hiç uzatasım yok saçlarımı şimdilik. şeklini değişririm belki ara ara.sende güle güle kullan canım
iyi başlangıç olmuş.kızlar dukanımı paylaşayım sizlerle:
bugün ilk günün verdği acemilikle tatsız bi kahvaltı geçirdim.
sabah 2 yumurta süt biraz maydonoz ve 1 kaşık labneyle krep yaptım(yağ yoktu labnede light.o yüzden cok zor yedim)
ara:1 küçük activia yoğurt(yine zorladım kendimi çünkü okula gitmeden elim ayağm titriyordu.sevmesemde tek başına yemeyi yedim.)
Öğlen:1 ton balığı(160 gr)light,1 bardak kola (zero)
akşam:dana eti ve 1 bardak kola.yarım kase yoğurt
öğleden sonra gayet iidim.hatta nöbetçiydim ve her tenefüs 2 kat inip çıktım.3 katta eve gelince cıktım..halim kalırsa yemekten sonra yürüyüşümüde yapacam.bi ara hafif bi çarpintim oldu okulda.reglden dolayı olabilir die önemsemedim.baklaım yarın nasıl geçecek.diyet malzemelerimde yarın geliyor..
karbonhidratlı ama iyi menün bence.bu gün ki menüm
sabah doktora gittim erkenden sonra günüm ilaç aramakla geçti yani menüm pek düzanli değil onu önceden söyleyim
sabah
1 simit az peynir 3 zeytin bir yumurta
ara yok
öğle bir küçük tost (midesi küçücük olan bir kankam var o bile doymuyor benim küçücük öğrencilerim bile iki tane yiyor düşünün artık )
ara bir mandalin
akşam bir kepçe nohut iki kaşık bulgur pilavı az yoğurt
aralar yok heralde. açıktıkcamı yencek deniyordu bu diyette.ona göre takip edelim sizi.Kızlar merhaba,
Menüme gelince; sabah yulaf kepekli, peynirli ekmek.
Öğle, tavuk ve yoğurt
Akşam;tavuk ve ayran.
2 litre su.
30 dakika bisiklet.
Prenses pc ye çok sevindim.
Mersacım senin cephende de herşeyin düzeliyor olmasına.
canım neyin varmış ki.nerde hareket orda bereket kankam:)) ben bile bu halimle yarım saat yürüdüm:))
anım dünde 8 de kokoreç yiyen sen midin?herkese merhaba
çook yorgunum bugün hiç gelemedim
sabahtan beri dışarlardayım
annem yarın ankaraya gidiyor ilkleri yaşıcak
ilk defa uçağa bincek ilk defa ankaraya gidicekk ve ilk defa babamsız biryere gidiyorbabamdan izin cıktı kendisi kıskançtır da biraz
onun telaşı alısveriş vs derken akşam ettik bu arada ne kahvaltı ne bişey tabiki ama irademe sahip cıktım pizza hut a gidelim die ısrar eden kuzenime bir güzel
köfteci ramizde salata yedirdimsaat 3 gibi.
e eve geldim asldna yemicektim ama öyle ailecek yemek olsun diye maalesef taaa 9 da yemeğimi yedim ama bu seferlik napalım
onda da cok yedim galibaaa ciğer et pilavv salata azck patates kızartması ve 1 bardak zero.. yarasın banaaa ama 1 mil leslie yapabildimm ölüorm yorgnlktannn
yarın sabah da köpeimi veterie götürcezz
öğlen yazarımmm
herkese iyi günlerrr
1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız
senin belin iyileşmedi mi?
çok güzel menü olmuş. kiloları çabuk verecen de bizim de salı toplantımız ortalığı karıştırdı yav.sahur 02:30
3 yk yoğurt,1 elma, 1 lokmacık ekmek....
iftar 16:50
yarım bardak ballı süt,1 elma
akşam yemeği:18:
2 yk bezelye yemeği, 1 yk yoğurt, 3 kaşık pırasa yemeği, 1 dilim ekmek..
saat 19:
1 nar:26::26::26::26::26:
misafirim vardı leslie yapamadım 100 mekik çektim.....
helal sana gidip site işini hallettin demek.İçinde kadın geçen sitelere girişi kendi kendine vazife addederek yasaklamış server, kabga kıyamet benimkine açtılar sayfayı ama her bir sayfa 5 saatte dönüyor, yarısı okunup yarısı okunmuyor, öğle arası kendim inip konuşacağım şefleriyle, daha sık cevap yazabileceğim size.
yaa ben eski takımdayken sirkeli su içerdim aslında çok faydasını verdim ama bu sitede okudum çok zararlıymı........acaba yeniden başlasammı ona......
yok ya ben de yapmıştım zamanında, hiç de bi işe yaramadı.
Zeynepciğim, tavuğu ve eti marine edip akşam tv izlerken pişmeye koyuyorum.
Sonra da minik saklama kaplarıyla buraya getiriyorum, oldukça lezzetli oluyor. Diyet ton balığı yiyeceğine hiç yeme daha iyi.
Balığı haftasonuna bırak ve yağsız çelik tencere yada teflon tavaya koy, 1-2 saat önce marine ederek.
Sabah için akşamdan yulaf kepeğine peynir ezip koyuyorum,1 yumurta kırıp çok az yağsız sütle koyu bir kıvam elde ediyorum.yağ damlatarak peçete ile yaydığım teflon tavaya bastırarak yayıyorum ve her bir yüzü 2-3 dakika pişecek şekilde pişiriyorum, pembeleşiyor zaten.sabah çayla çok sevdim ben.
Atak evresi sonrası sebzeler gireceği için yanında domates ,salatalıkla daha yenir hale gelecek.
ne güzel tarif dukanı mı kaysam.
önüne kadar gelmiş, iyi dayanmışın ablası. elbiseden gözün bişi görmüyo tabii.:) Pardon ne dediniz gıdak gıdak, gıdaaaaak:)
Bizim de zamanımız çok:) En azından her biriniz son kilosunu verene kadar benim yeter zamanım var inşallah:) Hangisinden daha çok sonuç alırsak deneriz biz de:)
:))Kızlar kafamdaki elbiseyi o kadar istiyorum ki değil Dukan'ın listesindekileri kendisini bile yerim ben bu istekle:)
Ama işyerindeki bazı cadalozlar yemeğe gidelim yemeğe gidelim diye tuzak hazırlıyorlar bana, vazgeçirmeye çalışıyorlar, bugün baskılar çok arttı çok:) Hoşgeldin tatlısı aldık diyorlar,1 tepsi künefe
Tadını bile bakmadım ama:)Çok bozuldular.
Sen de Allah'a emanet ol aklımız akşam senden gelecek misafirlik raporunda:)
Umut için daha zor oldu:)
Sabahtan beri annem 10.kezdir arıyor:) Saat 10 gibi 1 saat kadar uyuyordu bu saat olmuş uyumamış falan:)
Bereket ki 4 gün çalışacağım 1 Ocak'ta yeni senenin senelik iznini alacağım 30 gün, biraz daha zaman geçirmiş olacağım onunla, diyetimi tamamlamış olurum o arada, kadın Umut'a Umut'da kadına alışmış olur.
Benimki geç oldu emekliliğime denk geldi valla genç anne olup da çalışan hanımlara Allah yardım etsin:)
Evde depo olarak kullandığım odayı uygun maddi imkanlarla spor odasına çeviriyorum, bugün orası için planlamalar yapıyorum, acayip düzenli spor yapacağım Prensesim:)
Başka müdürlüklerden gelen arkadaşlar oldu bugün ziyaretime, hepsi "çok zayıflamışsın, çok güzel görünüyorsun, saçların cildin muhteşem görünüyor "dediler bi moral bi moral oldu sorma:) Süründüğüm yağlar işe yaramış kih kih kih:))
Bir ay sonra 6 kilo daha vereyim de görsünler azmi:)
canım ablam sevindim valla aklına bişi düşürdüğüme.Şuleciğim dün mesajını okuyunca "ben de rengini değiştirmek için zayıflamayı bekliyordum, güzel fikirmiş değiştirp diyete moralle devam etmek "diye düşünerek akşamüstü için kuaförden randevu aldım, aklıma böyle güzel bir işi düşürdüğün için ayrıca teşekkür ederim:) Şööööyle bi gölge ışık mışık ne bulursam attırayım,havamız yerine gelsin
benim de kuzenler gelecek. bakalım telaş arasında ne yedim ne yemedim kendimi gözetmem gerek.süper oldu abla.pc em küçücük heryere sıgar.bide tüylü tüylü çanta ördüm ona hemen.rengarenk
hedeflerimizi tutturmak için canla başla çalışalım.inşallah 1 şubatta hepimiz daha çıtır hatunlar oluruz
yılbaşı konusuna gelince ben eskişehire ablama gideceğim.oda yer ayırtmıs.program akşam 20,00 den gece 04,00 e kadarmıs.ne kadar yerim ne içerim bilmiyorum ama ablamda yürüyüş bandı var.hafta sonu 2 günde ondan inmeyeceğim sanırım.erisin yediklerim diye
evet köftesi. leslimi de yaptım ama şiş hissediyom kendimi.
güzel olmus canımakşam ki tavuk burger dediğin köftesi sanırım
leslie yaptınmı?
sana cısss ama ya.selamlar ben geldimm arkadasım var hemen yazıp cıkıcam sabah 6.30dan beri ayaktayım cok yorucu bir gündüköpeğimle hastanede dolanıp durduk durumu iyi değilmiş
düzelmez dediler
neyse
dünkü menümü yazmıstm bugun
kahvaltı yok
ara: 3 nestle marshmallowlu bisküvi
öğle : 2 kepekli dilim üstüne sucuk kaşar domates ve birz peynir bir bardak çay
simdi arkadasımla diğer arkadasa gidioruztürk kahvesi içmeye fal bakmaya bnde cuma kaç çıkacağımı cok merak ediyorum
hepinizi çok öptüm akşam 18:00 de spora gidicem yemek fln derken 9 da gelir yazarım ne yediğimi
öptüümm
selamlar ben geldimm arkadasım var hemen yazıp cıkıcam sabah 6.30dan beri ayaktayım cok yorucu bir gündüköpeğimle hastanede dolanıp durduk durumu iyi değilmiş
düzelmez dediler
neyse
dünkü menümü yazmıstm bugun
kahvaltı yok
ara: 3 nestle marshmallowlu bisküvi
öğle : 2 kepekli dilim üstüne sucuk kaşar domates ve birz peynir bir bardak çay
simdi arkadasımla diğer arkadasa gidioruztürk kahvesi içmeye fal bakmaya bnde cuma kaç çıkacağımı cok merak ediyorum
hepinizi çok öptüm akşam 18:00 de spora gidicem yemek fln derken 9 da gelir yazarım ne yediğimi
öptüümm
45 dakika önce çıkcaktım okuldan ama burası için değer akşam gelir menümü yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?