Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bu tabağındakilerle oynama fikri beni çok güldürüyor ya annem de bana hep bunu söylerdi oyna yer gibi yap yapamıyorum ben hiç hep oynucam derim ama hep en önce ben bitiririm tabağımı

ben isteyince çok güzel oyalanırımda normal zamanda siler süpürürüm bende

inşallah az zararla atlatırsın

yaa ben eski takımdayken sirkeli su içerdim aslında çok faydasını verdim ama bu sitede okudum çok zararlıymı........acaba yeniden başlasammı ona......

bende içiyordum.bir kere genzime kaçtı boguluyordum o kadar kötü oldum ki..geçenlerde yine başlayacak oldum olmadı yapamadım

seni tam motive gördükleri için bozulmuslardır.kolay değil bu kadar motive olmak.kısa zamanda hedefine ulaşacaksın

senin emekliliğin en çok umuda yarayacak bu açıdan bakıldıgında süper.hep annesiyle birlikte olacak

spor odana sevindim.kg ları verdikten sonrada korumak için devam edersin.süper olur

herşey bir yere kadar etkili.senin pozitif olman kullandıgın sürdügün şeylerin etkilerini ikiye katlamıstır.ee 8 kg da az değil.yüzüne söyleyenler olmus ne güzel o cadolozlar demedilermi birşey :44:

herşey bir yere kadar etkili.senin pozitif olman kullandıgın sürdügün şeylerin etkilerini ikiye katlamıstır.ee 8 kg da az değil.yüzüne söyleyenler olmus ne güzel o cadolozlar demedilermi birşey :44:

Yok kız içleri kurtlu onların ben 1 deri 1 kemik olsam yine demezler, beklemiyorum da.
Bazı insanlar başkalarının mutsuzluklarından beslenirler.Mutlu, azimli, güçlü, dirençli gördüler mi içleri içlerini yer, kendileri öyle olamazlar ya kimse de olsun istemezler. İşte şu "a sen kilolarınla da çok güzelsin, kilo sana yakışıyor, herkes kiloyu böyle taşıyamaz, zayıflasan çirkinleşirsin inan" diyenler de bu takımdır.
Sen kilolu olsan ve kilo vermeye çalışmasan, şikayet edip dursan ve giderek mutsuzlaşsan bu durumdan sonsuz mutluluk duyanlardır bunlar.
Ben kansere çelme atmış kadınım,3-5 küçük insana pabuç bırakacak göz var mı

Kilolar gidecek, sağlıklı bir insan olarak daha mutlu olan ve eden bir eş, sağlıklı bir anne olacağım,iki kere iki:))

Akşama yememğim de hazır, elektrikli bir grill aldım haftasonu, kurtarıcım oldu, yağsız ve çok lezzetli pişiriyor, diyet yemeklerimi hiç böyle iştahla yediğimi hatırlamazdım:)

Bu diyette 3 gün sadece protein var prensesim, zeynepciğim'le proteinimizi tüketip kendi listelerimizi ayarlarız biz beraber, senin aklın bizim diyetlerde kalmasın, zeynepcim arada uyarır beni,götürürüz işi:)

valla ablacıgım hayranım hayat enerjine nasıl bu kadar pozitif olabiliyorsun süpersin süper onlar içlerinden çatlayadursun.sende nazar boncugu iliştir cebine falan.nazar duası oku arada.böyle art niyetli insanların nazarı değmesin diye

Allah kolaylıklar versin.siz birbirnizi takip edin dukanda yeter ben bu hafta bluenin pesindeyim.mersa ve dilaraya da saracagım yakında.kafam onlarda

kaptan olarak ben zayıflayacagım.bu yaza zayıf gireceğim.ve bu takımdaki herkeside zayıflatacagım kaçışı yok :119::119::119::119::119::119::119::119:

Haklısın,dikkate alacağım:)

Pc iyi oldu değil mi, evde de kopmuyor oluyorsun hayattan:)
Spor da yapman daha kolay olacak şimdi:)
hedef kilolara endekslenelim şimdi, yılbaşı da tehlikeli bi viraj, uymamak lazım arkadaşlara:)

süper oldu abla.pc em küçücük heryere sıgar.bide tüylü tüylü çanta ördüm ona hemen.rengarenk
hedeflerimizi tutturmak için canla başla çalışalım.inşallah 1 şubatta hepimiz daha çıtır hatunlar oluruz
yılbaşı konusuna gelince ben eskişehire ablama gideceğim.oda yer ayırtmıs.program akşam 20,00 den gece 04,00 e kadarmıs.ne kadar yerim ne içerim bilmiyorum ama ablamda yürüyüş bandı var.hafta sonu 2 günde ondan inmeyeceğim sanırım.erisin yediklerim diye

Son düzenleme:
ben de değişime saçlarımdan başladım yazın kısacık kestirdim. yıllardır uzundu. hep bekliyordum zayıflayayım da kestirim diye. kestirip zayıflamak daha iyi fikirmiş. bi yerden başlamış oldum.

Şuleciğim dün mesajını okuyunca "ben de rengini değiştirmek için zayıflamayı bekliyordum, güzel fikirmiş değiştirp diyete moralle devam etmek "diye düşünerek akşamüstü için kuaförden randevu aldım, aklıma böyle güzel bir işi düşürdüğün için ayrıca teşekkür ederim:) Şööööyle bi gölge ışık mışık ne bulursam attırayım,havamız yerine gelsin

Biz evdeyiz, ben içmem de (ilaçlarım yüzünden) menüme de dikkat edip, kaçırırsam senin gibi sporu arttıracağım:)
Piyango çekilişini bekleyeceğim, hayallerim çok:)

İzninle Periciğim bikaç evrağa bakacağım, 1 saate yine gelirim,sayfadan kopamıyorum valla:)

bende sarhoşlugu sevmedim.çok midem bulanıyor.sevmedim o hissi

ama kolamı olur meyve suyumu olur yoksa kokteyl mi olur ne kadar içerim onları bilemiyorum.

kolay gelsin ablacıgım

anca geldim.
dünkü menüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin,peynir, 3 dilim mandalina
ara: 1 elma
öğle: küçük ton balığı, 2 dilim kepek ekmeği, 1 havuç
ara:yarım muz
ara: 1 mandalina, 1 avuç fındık
akşam: 3 zeytin, peynir, 1 tavuk burger, yarım havuç, 2 dilim kepek ekmeği, azcık lavaş.
ara: yarım mandalina

sporumu yaptım.

Son düzenleme:

güzel olmus canım akşam ki tavuk burger dediğin köftesi sanırım

leslie yaptınmı?

selamlar ben geldimm arkadasım var hemen yazıp cıkıcam sabah 6.30dan beri ayaktayım cok yorucu bir gündü köpeğimle hastanede dolanıp durduk durumu iyi değilmiş
düzelmez dediler
neyse

dünkü menümü yazmıstm bugun

kahvaltı yok
ara: 3 nestle marshmallowlu bisküvi
öğle : 2 kepekli dilim üstüne sucuk kaşar domates ve birz peynir bir bardak çay
simdi arkadasımla diğer arkadasa gidioruz türk kahvesi içmeye fal bakmaya bnde cuma kaç çıkacağımı cok merak ediyorum
hepinizi çok öptüm akşam 18:00 de spora gidicem yemek fln derken 9 da gelir yazarım ne yediğimi

öptüümm

sende güle güle kullan canım
hiç uzatasım yok saçlarımı şimdilik. şeklini değişririm belki ara ara.

iyi başlangıç olmuş.

karbonhidratlı ama iyi menün bence.

aralar yok heralde. açıktıkcamı yencek deniyordu bu diyette.ona göre takip edelim sizi.

nerde hareket orda bereket kankam:)) ben bile bu halimle yarım saat yürüdüm:))
canım neyin varmış ki.
kızın da zilliymiş hani, yesinler onu.

anım dünde 8 de kokoreç yiyen sen midin?

Son düzenleme:
önüne kadar gelmiş, iyi dayanmışın ablası. elbiseden gözün bişi görmüyo tabii.
canım ablam sevindim valla aklına bişi düşürdüğüme.
bi de saçlarına gölgeleri attırdın mı yanına kimse varamayacak gerçekten.

benim de kuzenler gelecek. bakalım telaş arasında ne yedim ne yemedim kendimi gözetmem gerek.

güzel olmus canım akşam ki tavuk burger dediğin köftesi sanırım

leslie yaptınmı?
evet köftesi. leslimi de yaptım ama şiş hissediyom kendimi.

sana cısss ama ya.
bisküvi felan.
köpüşüne üzüldüm. yaşlı mı.

45 dakika önce çıkcaktım okuldan ama burası için değer akşam gelir menümü yazarım.

dilaracıgım takıma paylaşımın çok az.seni uyarmak zorundayım malesef.daha yogun bir paylaşım bekliyorum senden.menülerini 2 gün düzene koydun sonrasında yine bozdun.dün marsmallowlu bisküvi girmiş yine.diğer takımlarlada savaş veriyorum senin için ama napcaz seni :44:

Son düzenleme:
kahvaltı yok
öğlen:1 dilim ekmek üstü bal

saat:16.30:-----misafirlikte---
3 kaşık mantı
yarım poğaça
1 sigara böreği-fırında pişmiş
patates salatasının yeşilliği yağsız boool limonlu

akşam 18:
haşlanmış kabak içi yağsız-----dolmasını yapmıştım içini haşlayıp kendime akşam yemeği olarak hazırladım...----
nar

spor-kaynanam bende olacak sadece mekik çekebilicem 100 tane........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…