kahvaltı yok
öğlen:1 dilim ekmek üstü bal
saat:16.30:-----misafirlikte---
3 kaşık mantı
yarım poğaça
1 sigara böreği-fırında pişmiş
patates salatasının yeşilliği yağsız boool limonlu
akşam 18:
haşlanmış kabak içi yağsız-----dolmasını yapmıştım içini haşlayıp kendime akşam yemeği olarak hazırladım...----
nar
spor-kaynanam bende olacak sadece mekik çekebilicem 100 tane........
bende en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi...hoş aslında göze batan bir kilom yok fizik olarakda sırıtmıyor hatta beğenirler bile ama ben ve eşim aksini düşünüyoruz...ablacım senin hayat enerjine ve pozitifliğine bayılıyorum allah nazarlardan saklasın seni......Yok kız içleri kurtlu onların ben 1 deri 1 kemik olsam yine demezler, beklemiyorum da.
Bazı insanlar başkalarının mutsuzluklarından beslenirler.Mutlu, azimli, güçlü, dirençli gördüler mi içleri içlerini yer, kendileri öyle olamazlar ya kimse de olsun istemezler. İşte şu "a sen kilolarınla da çok güzelsin, kilo sana yakışıyor, herkes kiloyu böyle taşıyamaz, zayıflasan çirkinleşirsin inan" diyenler de bu takımdır.
Sen kilolu olsan ve kilo vermeye çalışmasan, şikayet edip dursan ve giderek mutsuzlaşsan bu durumdan sonsuz mutluluk duyanlardır bunlar.
Ben kansere çelme atmış kadınım,3-5 küçük insana pabuç bırakacak göz var mı
Kilolar gidecek, sağlıklı bir insan olarak daha mutlu olan ve eden bir eş, sağlıklı bir anne olacağım,iki kere iki:))
sar canım benim sar inşallah toparlarım bende takımıma laik bir üye olurum..inan bunu canı gönülden istiyorum.......kendimle nasıl savaşıyorum bir bilsen.......Allah kolaylıklar versin.siz birbirnizi takip edin dukanda yeterben bu hafta bluenin pesindeyim.mersa ve dilaraya da saracagım yakında.kafam onlarda
kaptan olarak ben zayıflayacagım.bu yaza zayıf gireceğim.ve bu takımdaki herkeside zayıflatacagım kaçışı yok :119::119::119::119::119::119::119::119:
bence güzel menü ve sağlıklı...anca geldim.
dünkü menüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin,peynir, 3 dilim mandalina
ara: 1 elma
öğle: küçük ton balığı, 2 dilim kepek ekmeği, 1 havuç
ara:yarım muz
ara: 1 mandalina, 1 avuç fındık
akşam: 3 zeytin, peynir, 1 tavuk burger, yarım havuç, 2 dilim kepek ekmeği, azcık lavaş.
ara: yarım mandalina
sporumu yaptım.
çok az yemişsin ama hep yararsız şey madem artık akşama çok sağlıklı ve hafif bişey yemelisin bence.......selamlar ben geldimm arkadasım var hemen yazıp cıkıcam sabah 6.30dan beri ayaktayım cok yorucu bir gündüköpeğimle hastanede dolanıp durduk durumu iyi değilmiş
düzelmez dediler
neyse
dünkü menümü yazmıstm bugun
kahvaltı yok
ara: 3 nestle marshmallowlu bisküvi
öğle : 2 kepekli dilim üstüne sucuk kaşar domates ve birz peynir bir bardak çay
simdi arkadasımla diğer arkadasa gidioruztürk kahvesi içmeye fal bakmaya bnde cuma kaç çıkacağımı cok merak ediyorum
hepinizi çok öptüm akşam 18:00 de spora gidicem yemek fln derken 9 da gelir yazarım ne yediğimi
öptüümm
omzumdan nasıl bir yük aldın bilemezsin beğendiğine sevindim valla...hemde çocuklar gibi yememk için nasıl mücadele verdim bilemezsin alay konusu bile oldum .......yarın mutlaka tartılıp bildiririm...ben çok kaçırdım sanıyordum ama büyük moral oldu resmen.......misafirlik menüsü süpermişhadi yine hepsinde az azla geçiştirmişsin..yarın sabah tartıl sonucunu bekliyorum.cuma günü yarınki çıktıgından ekside görecem seni ona göre
abla yulaf kepeğim bugün geldi yarın yapacam krep onla.bugün yulaf ezmesiyle yaptım dünde.labneyi hiç sevmedim bugün lor aldım kendime kalorisi biraz fazla ama az yiycemZeynepciğim, tavuğu ve eti marine edip akşam tv izlerken pişmeye koyuyorum.
Sonra da minik saklama kaplarıyla buraya getiriyorum, oldukça lezzetli oluyor. Diyet ton balığı yiyeceğine hiç yeme daha iyi.
Balığı haftasonuna bırak ve yağsız çelik tencere yada teflon tavaya koy, 1-2 saat önce marine ederek.
Sabah için akşamdan yulaf kepeğine peynir ezip koyuyorum,1 yumurta kırıp çok az yağsız sütle koyu bir kıvam elde ediyorum.yağ damlatarak peçete ile yaydığım teflon tavaya bastırarak yayıyorum ve her bir yüzü 2-3 dakika pişecek şekilde pişiriyorum, pembeleşiyor zaten.sabah çayla çok sevdim ben.
Atak evresi sonrası sebzeler gireceği için yanında domates ,salatalıkla daha yenir hale gelecek.
diyet yapıyom deyince ısrar ısrar canını cıkarıyolar.bende bişey demeden kenara çekiliyom:))arkadaşlarım bende çıkıyorum......birazdan ngesmeye gideceğum..acaba gitmeden ağzıma şeffaf koli bandı falanmı yapıştırsam ....
yada bademciklerim şiş falan mı desem..............
allah muhafaza yalan yok cısssssssss...diyetteyim derim kenara çekilirim kiloları veririnm.........
hepiniz allaha emanet olun öptüüüüüüüüüüüm
Allah hepimizin yardımcısı olsun:) spor odası ii olmuş ben apartmanla ortak kullanıyorum.acıldı acılalı çok faydası oldu.Umut için daha zor oldu:)
Sabahtan beri annem 10.kezdir arıyor:) Saat 10 gibi 1 saat kadar uyuyordu bu saat olmuş uyumamış falan:)
Bereket ki 4 gün çalışacağım 1 Ocak'ta yeni senenin senelik iznini alacağım 30 gün, biraz daha zaman geçirmiş olacağım onunla, diyetimi tamamlamış olurum o arada, kadın Umut'a Umut'da kadına alışmış olur.
Benimki geç oldu emekliliğime denk geldi valla genç anne olup da çalışan hanımlara Allah yardım etsin:)
Evde depo olarak kullandığım odayı uygun maddi imkanlarla spor odasına çeviriyorum, bugün orası için planlamalar yapıyorum, acayip düzenli spor yapacağım Prensesim:)
Başka müdürlüklerden gelen arkadaşlar oldu bugün ziyaretime, hepsi "çok zayıflamışsın, çok güzel görünüyorsun, saçların cildin muhteşem görünüyor "dediler bi moral bi moral oldu sorma:) Süründüğüm yağlar işe yaramış kih kih kih:))
Bir ay sonra 6 kilo daha vereyim de görsünler azmi:)
inşallah ablacım.onlardan kenarda çatırdıyacaklar:))Yok kız içleri kurtlu onların ben 1 deri 1 kemik olsam yine demezler, beklemiyorum da.
Bazı insanlar başkalarının mutsuzluklarından beslenirler.Mutlu, azimli, güçlü, dirençli gördüler mi içleri içlerini yer, kendileri öyle olamazlar ya kimse de olsun istemezler. İşte şu "a sen kilolarınla da çok güzelsin, kilo sana yakışıyor, herkes kiloyu böyle taşıyamaz, zayıflasan çirkinleşirsin inan" diyenler de bu takımdır.
Sen kilolu olsan ve kilo vermeye çalışmasan, şikayet edip dursan ve giderek mutsuzlaşsan bu durumdan sonsuz mutluluk duyanlardır bunlar.
Ben kansere çelme atmış kadınım,3-5 küçük insana pabuç bırakacak göz var mı
Kilolar gidecek, sağlıklı bir insan olarak daha mutlu olan ve eden bir eş, sağlıklı bir anne olacağım,iki kere iki:))
bendede var abla yağını suya akıtandan ama onu indirmeye eriniyorum.Akşama yememğim de hazır, elektrikli bir grill aldım haftasonu, kurtarıcım oldu, yağsız ve çok lezzetli pişiriyor, diyet yemeklerimi hiç böyle iştahla yediğimi hatırlamazdım:)
Bu diyette 3 gün sadece protein var prensesim, zeynepciğim'le proteinimizi tüketip kendi listelerimizi ayarlarız biz beraber, senin aklın bizim diyetlerde kalmasın, zeynepcim arada uyarır beni,götürürüz işi:)
devamı gelir korkusuyla ben bozmamya karar verdimçgerekirse kaynanamada gitmicem.şimdi gidersem ısrar ısrarr sinir edecekler benisüper oldu abla.pc em küçücük heryere sıgar.bide tüylü tüylü çanta ördüm ona hemen.rengarenk
hedeflerimizi tutturmak için canla başla çalışalım.inşallah 1 şubatta hepimiz daha çıtır hatunlar oluruz
yılbaşı konusuna gelince ben eskişehire ablama gideceğim.oda yer ayırtmıs.program akşam 20,00 den gece 04,00 e kadarmıs.ne kadar yerim ne içerim bilmiyorum ama ablamda yürüyüş bandı var.hafta sonu 2 günde ondan inmeyeceğim sanırım.erisin yediklerim diye
bizde benm cadıya çektirdik bakalım kimin hayalleri gerçekleşecek:))Biz evdeyiz, ben içmem de (ilaçlarım yüzünden) menüme de dikkat edip, kaçırırsam senin gibi sporu arttıracağım:)
Piyango çekilişini bekleyeceğim, hayallerim çok:)
İzninle Periciğim bikaç evrağa bakacağım, 1 saate yine gelirim,sayfadan kopamıyorum valla:)
güzel olmuş şulem.bol meyveli geçmiş günün.maşlhanca geldim.
dünkü menüm.
sabah:1 dilim kepek ekmeği, 5 zeytin,peynir, 3 dilim mandalina
ara: 1 elma
öğle: küçük ton balığı, 2 dilim kepek ekmeği, 1 havuç
ara:yarım muz
ara: 1 mandalina, 1 avuç fındık
akşam: 3 zeytin, peynir, 1 tavuk burger, yarım havuç, 2 dilim kepek ekmeği, azcık lavaş.
ara: yarım mandalina
sporumu yaptım.
sankim azcık düzensiz ve karbonhidratlı ama bende böleydim üni yıllarımda.o yüzden yadırgamıyorumselamlar ben geldimm arkadasım var hemen yazıp cıkıcam sabah 6.30dan beri ayaktayım cok yorucu bir gündüköpeğimle hastanede dolanıp durduk durumu iyi değilmiş
düzelmez dediler
neyse
dünkü menümü yazmıstm bugun
kahvaltı yok
ara: 3 nestle marshmallowlu bisküvi
öğle : 2 kepekli dilim üstüne sucuk kaşar domates ve birz peynir bir bardak çay
simdi arkadasımla diğer arkadasa gidioruztürk kahvesi içmeye fal bakmaya bnde cuma kaç çıkacağımı cok merak ediyorum
hepinizi çok öptüm akşam 18:00 de spora gidicem yemek fln derken 9 da gelir yazarım ne yediğimi
öptüümm
kahvaltı yok
3 kaşık mantı
yarım poğaça
akşam 18:
haşlanmış kabak içi yağsız-----dolmasını yapmıştım içini haşlayıp kendime akşam yemeği olarak hazırladım...----
nar
çok güzel olmuş tebrikler canım...arkadaşlar öncelikle bu gün ki menümü yazayım
sabah 2 haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin 2 bardak beşi bir yerde
ara yok
öğlen bir tabak bulgur pilavı bir bardak ayran
ara bir elma ve süt
akşam
bir tabak karnı bahar ve üsütüne biraz yoğurt
iyi yaparsın canım menünde güzel bravo sana maaşallah güzel gidiyorsun...canlarım menüm
sabah 2 yumurtayla içine peynir süt ve yulaf ezmesi katılmış yağsız krep
ara:1 yoğurt110 gr biraz kendi yağında pişmiş tavuk
öğlen bi kase tavuk ve kola
akşam bi tabak hamsi yağsız fırınfda pişmiş,kola
gün bitti:))
birazdan spor yapacam.ama teklemeyim die atak döneminde sadece yürüyüş yapıyorum:))
maaşallah diyorum başkada bişey demiyorum.....kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(
inş. 1.100kg vermek beni bozdu bozdu. 800 800 iyi gidiyomuşum.teşekkürler canım
vucudun su toplamıştır belki.atar yakında.hiç canını sıkma.leslie ye devam.bir sabah bir bakmıssın eskidesin
kahvaltı yok
3 kaşık mantı
yarım poğaça
akşam 18:
nar
günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün zor uyandım çok uyumaktanmıdır artık gözlerim ağrıyor şimdi biraz spor yapacağım size tekrar dönerim
kanka ya benmkine sabah kahvaltı hazırlıyorum sabah 7 de kalkıyorum.ondan sonra uyuyamıyorum3 gün oldu.onu vazgeçirmem lazım bu diyetten.yada benm uykumdan vazgeçmem lazım
aralar yok heralde. açıktıkcamı yencek deniyordu bu diyette.ona göre takip edelim sizi.QUOTE]
Acıktıkça belirtilen yiyeceklerden istediğin kadar yiyebiliyorsun ama öğlen çok doyduğum için ara saatlerde yemek gelmiyor içimden.
yoğurt da çok şişiriyor beni.
önüne kadar gelmiş, iyi dayanmışın ablası. elbiseden gözün bişi görmüyo tabii.
canım ablam sevindim valla aklına bişi düşürdüğüme.
bi de saçlarına gölgeleri attırdın mı yanına kimse varamayacak gerçekten.QUOTE]
attırdım dün akşam, ışıltılı kahveydi saçlarım, ona uygun 1-2 ton açığını attı,çok da hoş oldu:)Tekrar sağol canım benim:)
bende en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi...hoş aslında göze batan bir kilom yok fizik olarakda sırıtmıyor hatta beğenirler bile ama ben ve eşim aksini düşünüyoruz...ablacım senin hayat enerjine ve pozitifliğine bayılıyorum allah nazarlardan saklasın seni......
yeni işinde başarılar ve mutluluklar dilerim ...umut kuzuyada çabucak alışmak bu duruma......
evet abla sen hayata karşı başarmışsın .iki kendini bilmezlemi baş edemeyecekmişsin ki.........
Sen kendin için "hah şimdi istediğim gibi oldum "diyorsan ideal kilon o bence, kendimizi mutlu etmek için kilo veriyoruz madem,kaç kg da bırakacağımıza da biz karar verelim:) Eşler de mutlu oluyorlar aslında, kimi dile getiriyor kimi getirmiyor ama eşleri kg verdikçe seviniyorlar bence:)
Misafirlikleri giderek çok daha iyi atlatmaya başladın bu arada:)
arkadaşlar öncelikle bu gün ki menümü yazayım
sabah 2 haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin 2 bardak beşi bir yerde
ara yok
öğlen bir tabak bulgur pilavı bir bardak ayran
ara bir elma ve süt
akşam
bir tabak karnı bahar ve üsütüne biraz yoğurt
bu arada sabah 40 dk yürüdüm şimdide 40 dk yürüyeceğim bu gün ki diğer hedefim de 25 mekik herkese kolay gelsin bu gün nöbetçiydim çok yoruldum bide dışarı çok soğuktu yanaklarım yanıyor inş hasta olmam :2::2::2::2::2:
Menünü çok beğendim Tuğbacım..Sporuna da maşallah diyorum,yürekten aferin sana:)
Haftasonu evdeyken erinme indir Zeynepcim, baharatlı eti, tavuğu, balığı hem lezzetli pişiriyor hem sağlıklı.En azından diyete bünyen ve prensiplerine tam olarak sen alışana kadar elinin altında kalsın,şimdi işine yaramayacak da ne zaman yarayacak.abla yulaf kepeğim bugün geldi yarın yapacam krep onla.bugün yulaf ezmesiyle yaptım dünde.labneyi hiç sevmedim bugün lor aldım kendime kalorisi biraz fazla ama az yiycem
bendede var abla yağını suya akıtandan ama onu indirmeye eriniyorum.
Atak evresi sonrası et yada tavuk pişirirken biber ve domates de pişirirsin onda,tatlrı birbirine geçer çok da lezzetli olur.
canlarım menüm
sabah 2 yumurtayla içine peynir süt ve yulaf ezmesi katılmış yağsız krep
ara:1 yoğurt110 gr biraz kendi yağında pişmiş tavuk
öğlen bi kase tavuk ve kola
akşam bi tabak hamsi yağsız fırınfda pişmiş,kola
gün bitti:))
birazdan spor yapacam.ama teklemeyim die atak döneminde sadece yürüyüş yapıyorum:))
Tam önerildiği şekilde olmuş menün, spor kısmında da tıpkı Tuğba gibi seni de tebrik ediyorum:)kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?