Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

misafirlik menüsü süpermiş hadi yine hepsinde az azla geçiştirmişsin..yarın sabah tartıl sonucunu bekliyorum.cuma günü yarınki çıktıgından ekside görecem seni ona göre

Son düzenleme:
bende en çok eşim için istiyorum kilo vermeyi...hoş aslında göze batan bir kilom yok fizik olarakda sırıtmıyor hatta beğenirler bile ama ben ve eşim aksini düşünüyoruz...ablacım senin hayat enerjine ve pozitifliğine bayılıyorum allah nazarlardan saklasın seni......
yeni işinde başarılar ve mutluluklar dilerim ...umut kuzuyada çabucak alışmak bu duruma......
evet abla sen hayata karşı başarmışsın .iki kendini bilmezlemi baş edemeyecekmişsin ki........

sar canım benim sar inşallah toparlarım bende takımıma laik bir üye olurum..inan bunu canı gönülden istiyorum.......kendimle nasıl savaşıyorum bir bilsen.......

bence güzel menü ve sağlıklı...

çok az yemişsin ama hep yararsız şey madem artık akşama çok sağlıklı ve hafif bişey yemelisin bence.......
köpeğinede acil şifalar rahatsızlığı her neyse........

misafirlik menüsü süpermiş hadi yine hepsinde az azla geçiştirmişsin..yarın sabah tartıl sonucunu bekliyorum.cuma günü yarınki çıktıgından ekside görecem seni ona göre
omzumdan nasıl bir yük aldın bilemezsin beğendiğine sevindim valla...hemde çocuklar gibi yememk için nasıl mücadele verdim bilemezsin alay konusu bile oldum .......yarın mutlaka tartılıp bildiririm...ben çok kaçırdım sanıyordum ama büyük moral oldu resmen.......

canım belim iyileşti ama sorun bitmiyorki.......
eşim pc ile fazla haşır neşir olmamdan rahatsız çoğu zaman kk ya girmemden bile rahatsız oluyor .. leslie yapmak için bilg. açtığımda tartışıyoruz bi süre böyle idare etmeliyim mekik çekerek......sanırım anlatabilmişimdir sorunumu canım......

arkadaşlar öncelikle bu gün ki menümü yazayım

sabah 2 haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin 2 bardak beşi bir yerde

ara yok

öğlen bir tabak bulgur pilavı bir bardak ayran

ara bir elma ve süt

akşam

bir tabak karnı bahar ve üsütüne biraz yoğurt

bu arada sabah 40 dk yürüdüm şimdide 40 dk yürüyeceğim bu gün ki diğer hedefim de 25 mekik herkese kolay gelsin bu gün nöbetçiydim çok yoruldum bide dışarı çok soğuktu yanaklarım yanıyor inş hasta olmam :2::2::2::2::2:

abla yulaf kepeğim bugün geldi yarın yapacam krep onla.bugün yulaf ezmesiyle yaptım dünde.labneyi hiç sevmedim bugün lor aldım kendime kalorisi biraz fazla ama az yiycem
diyet yapıyom deyince ısrar ısrar canını cıkarıyolar.bende bişey demeden kenara çekiliyom:))
Allah hepimizin yardımcısı olsun:) spor odası ii olmuş ben apartmanla ortak kullanıyorum.acıldı acılalı çok faydası oldu.
inşallah ablacım.onlardan kenarda çatırdıyacaklar:))
bendede var abla yağını suya akıtandan ama onu indirmeye eriniyorum.
devamı gelir korkusuyla ben bozmamya karar verdimçgerekirse kaynanamada gitmicem.şimdi gidersem ısrar ısrarr sinir edecekler beni(
bizde benm cadıya çektirdik bakalım kimin hayalleri gerçekleşecek:))
güzel olmuş şulem.bol meyveli geçmiş günün.maşlh
sankim azcık düzensiz ve karbonhidratlı ama bende böleydim üni yıllarımda.o yüzden yadırgamıyorum

katılıyrum prensese canm ucuz yırtmışsın:))tebrikler

canlarım menüm
sabah 2 yumurtayla içine peynir süt ve yulaf ezmesi katılmış yağsız krep
ara:1 yoğurt110 gr biraz kendi yağında pişmiş tavuk
öğlen bi kase tavuk ve kola
akşam bi tabak hamsi yağsız fırınfda pişmiş,kola
gün bitti:))
birazdan spor yapacam.ama teklemeyim die atak döneminde sadece yürüyüş yapıyorum:))

kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(

çok güzel olmuş tebrikler canım...

iyi yaparsın canım menünde güzel bravo sana maaşallah güzel gidiyorsun...
kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(
maaşallah diyorum başkada bişey demiyorum.....

bende bugün 3 mil leslie yaptım belirtmek istedim canlarım yarın oruç tutabilirim diye çayın yanında biraz tuzsuz çubuk kıraker yedim
2 kaşıkta çorba içtim..........

GÜNAYDINN

teşekkürler canım

vucudun su toplamıştır belki.atar yakında.hiç canını sıkma.leslie ye devam.bir sabah bir bakmıssın eskidesin
inş. 1.100kg vermek beni bozdu bozdu. 800 800 iyi gidiyomuşum.

çok iyi atlatmışsın misafirliği.

görüşürüz birazdan gelirim.

günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün zor uyandım çok uyumaktanmıdır artık gözlerim ağrıyor şimdi biraz spor yapacağım size tekrar dönerim

günaydın fıstıklar
en güzel günler sizin olsun.dün ben yatmadanönce bi kaşık lor ve yarım bardak süt içtim..menümü erken yadığım için onlar yazılmamıştı..
bu yulaf kepeği cok tatsız bişey.resmen saman:)) kek yapayım dedim bu sabah tavada.süt muz aroması, diyet şekerbi yumurta 1 kaşık kkepek koydum.biraz zor yiyodum dedimki biraz daha şeker ekleyim.böylece diyet şekerin toz bile olsa katı gıdalarda cözünmediğini ve acı olduğunu öğrendm.yarım kekim çöpe gitti:))yanındada bi kaşık lor yedim.birazdan 1 bardak süt içicem.okulda ton balığı yiyecem.arada samanlı yoğurt yiyebilirim.akşama annemde tavaya kıyma basacak(tepsi kebabı).yanınada yoğurt yiyecem.Allahım kooolay geçsin nolurrrr:))

alda abla sende nasıl geçiyor.halsizliğim yok şükür ama yeni lezzetler arayışı içindeyim.farklı tarifler bulursan bana yazarsan sevnrm ablaım.yoksa dedğin gibi gıd gıd gıdak modu yani :)))

günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün zor uyandım çok uyumaktanmıdır artık gözlerim ağrıyor şimdi biraz spor yapacağım size tekrar dönerim

kanka ya benmkine sabah kahvaltı hazırlıyorum sabah 7 de kalkıyorum.ondan sonra uyuyamıyorum3 gün oldu.onu vazgeçirmem lazım bu diyetten.yada benm uykumdan vazgeçmem lazım

günaydın kızlar naber ben de kalktım biraz spor yapayım dedim gözüm ağrıyor oda başıma vurdu pek yapmama izin vermedi azıcık yapabildim neyse sağlık olsun inş geçerde iyice artmaz

kanka ya benmkine sabah kahvaltı hazırlıyorum sabah 7 de kalkıyorum.ondan sonra uyuyamıyorum3 gün oldu.onu vazgeçirmem lazım bu diyetten.yada benm uykumdan vazgeçmem lazım

o diyeti onun aklına sen mi soktun allahım ya bırak sen zayıfla o tombiş kalsın kendien eziyet ediyorsun bide kalk ona kahvaltı hazırla onun sevdiği bişeyi yap çaktırmadan önüne koy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…