omzumdan nasıl bir yük aldın bilemezsin beğendiğine sevindim valla...hemde çocuklar gibi yememk için nasıl mücadele verdim bilemezsin alay konusu bile oldum .......yarın mutlaka tartılıp bildiririm...ben çok kaçırdım sanıyordum ama büyük moral oldu resmen.......
canım belim iyileşti ama sorun bitmiyorki.......
eşim pc ile fazla haşır neşir olmamdan rahatsız çoğu zaman kk ya girmemden bile rahatsız oluyor .. leslie yapmak için bilg. açtığımda tartışıyoruz bi süre böyle idare etmeliyim mekik çekerek......sanırım anlatabilmişimdir sorunumu canım......
bu arada sabah 40 dk yürüdüm şimdide 40 dk yürüyeceğim bu gün ki diğer hedefim de 25 mekik herkese kolay gelsin bu gün nöbetçiydim çok yoruldum bide dışarı çok soğuktu yanaklarım yanıyor inş hasta olmam :2::2::2::2::2:
canlarım menüm
sabah 2 yumurtayla içine peynir süt ve yulaf ezmesi katılmış yağsız krep
ara:1 yoğurt110 gr biraz kendi yağında pişmiş tavuk
öğlen bi kase tavuk ve kola
akşam bi tabak hamsi yağsız fırınfda pişmiş,kola
gün bitti:))
birazdan spor yapacam.ama teklemeyim die atak döneminde sadece yürüyüş yapıyorum:))
kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(
bende bugün 3 mil leslie yaptım belirtmek istedim canlarım yarın oruç tutabilirim diye çayın yanında biraz tuzsuz çubuk kıraker yedim
2 kaşıkta çorba içtim..........
GÜNAYDINN
inş. 1.100kg vermek beni bozdu bozdu. 800 800 iyi gidiyomuşum.
.
canım belim iyileşti ama sorun bitmiyorki.......
eşim pc ile fazla haşır neşir olmamdan rahatsız çoğu zaman kk ya girmemden bile rahatsız oluyor .. leslie yapmak için bilg. açtığımda tartışıyoruz bi süre böyle idare etmeliyim mekik çekerek......sanırım anlatabilmişimdir sorunumu canım......
hem menü hem spor süperarkadaşlar öncelikle bu gün ki menümü yazayım
sabah 2 haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin 2 bardak beşi bir yerde
ara yok
öğlen bir tabak bulgur pilavı bir bardak ayran
ara bir elma ve süt
akşam
bir tabak karnı bahar ve üsütüne biraz yoğurt
canlarım menüm
sabah 2 yumurtayla içine peynir süt ve yulaf ezmesi katılmış yağsız krep
ara:1 yoğurt110 gr biraz kendi yağında pişmiş tavuk
öğlen bi kase tavuk ve kola
akşam bi tabak hamsi yağsız fırınfda pişmiş,kola
gün bitti:))
birazdan spor yapacam.ama teklemeyim die atak döneminde sadece yürüyüş yapıyorum:))
tamam kola izni sizin dukanda varda, her öğünde de abartmayalım yani. senin de sporun iyi olmuş.kanka ya benmkine sabah kahvaltı hazırlıyorum sabah 7 de kalkıyorum.ondan sonra uyuyamıyorum3 gün oldu.onu vazgeçirmem lazım bu diyetten.yada benm uykumdan vazgeçmem lazım
oh ne güzel güle güle kullan.senin hatunlar bu sefer ne diyolar kim bilir.attırdım dün akşam, ışıltılı kahveydi saçlarım, ona uygun 1-2 ton açığını attı,çok da hoş oldu:)Tekrar sağol canım benim:)
Sen kendin için "hah şimdi istediğim gibi oldum "diyorsan ideal kilon o bence, kendimizi mutlu etmek için kilo veriyoruz madem,kaç kg da bırakacağımıza da biz karar verelim:) Eşler de mutlu oluyorlar aslında, kimi dile getiriyor kimi getirmiyor ama eşleri kg verdikçe seviniyorlar bence:)
Misafirlikleri giderek çok daha iyi atlatmaya başladın bu arada:)
günaydın canlarım
sabahtan beri gelemedim.ay sonu yaklaştıkça iş çoğalıyor
sabah 06.00 da kalktım.3 mil leslie 10 dk hızlı videomu yaptım.suyumu yeşil çayımı içtim.
bol köpüklü duşumu yaptım.saçlarıma maşa yaptım.tostumu yedim.
yani kısacası yaptıklarımdan zevk almaya çalışıyorum.bugun mutluyumsüperimm
günaydın fıstıklar
en güzel günler sizin olsun.dün ben yatmadanönce bi kaşık lor ve yarım bardak süt içtim..menümü erken yadığım için onlar yazılmamıştı..
bu yulaf kepeği cok tatsız bişey.resmen saman:)) kek yapayım dedim bu sabah tavada.süt muz aroması, diyet şekerbi yumurta 1 kaşık kkepek koydum.biraz zor yiyodum dedimki biraz daha şeker ekleyim.böylece diyet şekerin toz bile olsa katı gıdalarda cözünmediğini ve acı olduğunu öğrendm.yarım kekim çöpe gitti:))yanındada bi kaşık lor yedim.birazdan 1 bardak süt içicem.okulda ton balığı yiyecem.arada samanlı yoğurt yiyebilirim.akşama annemde tavaya kıyma basacak(tepsi kebabı).yanınada yoğurt yiyecem.Allahım kooolay geçsin nolurrrr:))
alda abla sende nasıl geçiyor.halsizliğim yok şükür ama yeni lezzetler arayışı içindeyim.farklı tarifler bulursan bana yazarsan sevnrm ablaım.yoksa dedğin gibi gıd gıd gıdak modu yani :)))
attırdım dün akşam, ışıltılı kahveydi saçlarım, ona uygun 1-2 ton açığını attı,çok da hoş oldu:)Tekrar sağol canım benim:)
dünkü menümü yazayım önce. akşam uyuyakalmışım.sporumu da yapamadım.
sabah: 35 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen: 1 elmalı kurabiye, 1 dilim börek,1 kaşık irmik helvası
ara:çeyrek mandalina,yarım havuç
akşam:3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak, 1 kepçe çorba
ara:1,5 mandalina,5-10 fındık.
arkadaşlar öncelikle bu gün ki menümü yazayım
sabah 2 haşlama yumurta
az peynir 2 zeytin 2 bardak beşi bir yerde
ara yok
öğlen bir tabak bulgur pilavı bir bardak ayran
ara bir elma ve süt
akşam
bir tabak karnı bahar ve üsütüne biraz yoğurt
aralar yok heralde. açıktıkcamı yencek deniyordu bu diyette.ona göre takip edelim sizi.QUOTE]
Acıktıkça belirtilen yiyeceklerden istediğin kadar yiyebiliyorsun ama öğlen çok doyduğum için ara saatlerde yemek gelmiyor içimden.
yoğurt da çok şişiriyor beni.
doğru diyosun abla yarın hemen indireyimde tavuğumu onda yapayım.benm daha iki gün atağım var.dün ben arada yaptım akşam.öğleden sonra 1 bardak ayran içtim kendimi iyi hisetmedigm için.önüne kadar gelmiş, iyi dayanmışın ablası. elbiseden gözün bişi görmüyo tabii.
canım ablam sevindim valla aklına bişi düşürdüğüme.
bi de saçlarına gölgeleri attırdın mı yanına kimse varamayacak gerçekten.QUOTE]
attırdım dün akşam, ışıltılı kahveydi saçlarım, ona uygun 1-2 ton açığını attı,çok da hoş oldu:)Tekrar sağol canım benim:)
Sen kendin için "hah şimdi istediğim gibi oldum "diyorsan ideal kilon o bence, kendimizi mutlu etmek için kilo veriyoruz madem,kaç kg da bırakacağımıza da biz karar verelim:) Eşler de mutlu oluyorlar aslında, kimi dile getiriyor kimi getirmiyor ama eşleri kg verdikçe seviniyorlar bence:)
Misafirlikleri giderek çok daha iyi atlatmaya başladın bu arada:)
Menünü çok beğendim Tuğbacım..Sporuna da maşallah diyorum,yürekten aferin sana:)
Haftasonu evdeyken erinme indir Zeynepcim, baharatlı eti, tavuğu, balığı hem lezzetli pişiriyor hem sağlıklı.En azından diyete bünyen ve prensiplerine tam olarak sen alışana kadar elinin altında kalsın,şimdi işine yaramayacak da ne zaman yarayacak.
Atak evresi sonrası et yada tavuk pişirirken biber ve domates de pişirirsin onda,tatlrı birbirine geçer çok da lezzetli olur.
Tam önerildiği şekilde olmuş menün, spor kısmında da tıpkı Tuğba gibi seni de tebrik ediyorum:)
akşamda saatimiz yok şulecim.günün herhangi bi sattinde istediğimiz kadar yiyebiliyoruz..
biz sınıf öğretmeniyiz die taşıyolar börekti kurabiyeydi.liselerde de varmıymış demek?günün diğer kaln kısımlarında telafi etmişsin.öğlen kaçamaklarını güzel beğendim.:)))dünkü menümü yazayım önce. akşam uyuyakalmışım.sporumu da yapamadım.
sabah: 35 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen: 1 elmalı kurabiye, 1 dilim börek,1 kaşık irmik helvası
ara:çeyrek mandalina,yarım havuç
akşam:3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak, 1 kepçe çorba
ara:1,5 mandalina,5-10 fındık.
günaydın canlarım
sabah 06.00 da kalktım.3 mil leslie 10 dk hızlı videomu yaptım.suyumu yeşil çayımı içtim.
kolay gelsin prensess.çok güzel kendini mutlu etmeyi biliyosun.bide inecik halimizle bunları yapınca nasıl süper oluruz :)))hayali bile güzelll
tamam kola izni sizin dukanda varda, her öğünde de abartmayalım yani. senin de sporun iyi olmuş.
bu kahvaltı olayı senin içinde iyi olur. benim kahvaltı alışkanlığım önceden yoktu.
kahvaltı yapıyom artık. metobolizma kahvaltıyla çalışmaya başlıyormuş. daha iyi oluyor gerçekten.
10 dk hızlı dediğin nedir canımcım.
kendine böyle güzel bakman, olumlu olman çok hoşuma gidiyor.nazar deymesin.
yeni yıl hem sanan hem de hapimize sağlık ve mutluluklar getirsin inşallah.
biz sınıf öğretmeniyiz die taşıyolar börekti kurabiyeydi.liselerde de varmıymış demek?günün diğer kaln kısımlarında telafi etmişsin.öğlen kaçamaklarını güzel beğendim.:)))
kolay gelsin prensess.çok güzel kendini mutlu etmeyi biliyosun.bide inecik halimizle bunları yapınca nasıl süper oluruz :)))hayali bile güzelll
tatlım kolayı eti yutabilmek için içiyorum.tatsız tutsuz yağsız ancak boğazımdan geçiyor:)))ne güzel birebir senle ilgileniyor işte kocacın diye yorumluyorum.
bu iş böyle ilgilense dert ilgilenmese dert.
ben de bu aralar benle ilgilenmiyo diye çıldırıyom.
hem menü hem spor süper
tamam kola izni sizin dukanda varda, her öğünde de abartmayalım yani. senin de sporun iyi olmuş.
bu kahvaltı olayı senin içinde iyi olur. benim kahvaltı alışkanlığım önceden yoktu.
kahvaltı yapıyom artık. metobolizma kahvaltıyla çalışmaya başlıyormuş. daha iyi oluyor gerçekten.
oh ne güzel güle güle kullan.senin hatunlar bu sefer ne diyolar kim bilir.
10 dk hızlı dediğin nedir canımcım.
kendine böyle güzel bakman, olumlu olman çok hoşuma gidiyor.nazar deymesin.
yeni yıl hem sanan hem de hapimize sağlık ve mutluluklar getirsin inşallah.
dilaracıgım takıma paylaşımın çok az.seni uyarmak zorundayım malesef.daha yogun bir paylaşım bekliyorum senden.menülerini 2 gün düzene koydun sonrasında yine bozdun.dün marsmallowlu bisküvi girmiş yine.diğer takımlarlada savaş veriyorum senin için ama napcaz seni :44:
tatlım kolayı eti yutabilmek için içiyorum.tatsız tutsuz yağsız ancak boğazımdan geçiyor:)))
günaydın canlarım
ablacım o kadar yogun 2 gün geciriyorum ki :2::2:
ama merak etmeyin bu akşamdan itibaren paylaşımlarım hızlanacak sporumu da ihmal etmiyorum zaten :18::18:
harikasın ablacım valla azmine hayranım keşke ben de tüm gün evde olsam o zaman acaip dikkat ediyorum herşeyeee :2:
günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün zor uyandım çok uyumaktanmıdır artık gözlerim ağrıyor şimdi biraz spor yapacağım size tekrar dönerim
günaydın fıstıklar
en güzel günler sizin olsun.dün ben yatmadanönce bi kaşık lor ve yarım bardak süt içtim..menümü erken yadığım için onlar yazılmamıştı..
bu yulaf kepeği cok tatsız bişey.resmen saman:)) kek yapayım dedim bu sabah tavada.süt muz aroması, diyet şekerbi yumurta 1 kaşık kkepek koydum.biraz zor yiyodum dedimki biraz daha şeker ekleyim.böylece diyet şekerin toz bile olsa katı gıdalarda cözünmediğini ve acı olduğunu öğrendm.yarım kekim çöpe gitti:))yanındada bi kaşık lor yedim.birazdan 1 bardak süt içicem.okulda ton balığı yiyecem.arada samanlı yoğurt yiyebilirim.akşama annemde tavaya kıyma basacak(tepsi kebabı).yanınada yoğurt yiyecem.Allahım kooolay geçsin nolurrrr:))
alda abla sende nasıl geçiyor.halsizliğim yok şükür ama yeni lezzetler arayışı içindeyim.farklı tarifler bulursan bana yazarsan sevnrm ablaım.yoksa dedğin gibi gıd gıd gıdak modu yani :)))
tamam o zaman canımcımhaber vermen yeterli bu arada senin oylaman devam ediyor.3-4 takım kaldı cevap vermeyen diğerleri evet dedi sana
bende sanki işteyken daha iyi diyet yapıyorum.işe dalıyorum.evde olsam sürekli mutfakta ister istemez ipin ucu kaçıyor.seninde okul mahvediyor seni :44:
evet okul ve bu araki koşuşturmalar mahvetti valla ama allahtan sporu ihmal etmedimde kilo almamışımdır cumayı merak ediyorum cunku hiç tartılmadımmmm
ablacım ben okula gidiyorum cok öptüm akşam gelirim
bazen çocuklar getiriyor ama salıları biz kendimiz getiriyoz arkadaşlarla. bu da ben diyete başladıktan sonra çıktı.biz sınıf öğretmeniyiz die taşıyolar börekti kurabiyeydi.liselerde de varmıymış demek?günün diğer kaln kısımlarında telafi etmişsin.öğlen kaçamaklarını güzel beğendim.:)))
bende sanki işteyken daha iyi diyet yapıyorum.işe dalıyorum.evde olsam sürekli mutfakta ister istemez ipin ucu kaçıyor.seninde okul mahvediyor seni :44:
kesinlikle aater belli oluyor. evde dolabın dibinde buluyom kendimi.
üniversite düzensiz bir ortam ama ben inat edip çok zayıflamıştım üniversitedeyken. erkek arkadaş yaptıydım da. eşimle tanışmıştım yani.
kalkınca 1 litre su içiyodum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?