Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünkü menümü yazayım önce. akşam uyuyakalmışım.sporumu da yapamadım.
sabah: 35 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen: 1 elmalı kurabiye, 1 dilim börek,1 kaşık irmik helvası
ara:çeyrek mandalina,yarım havuç
akşam:3 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak, 1 kepçe çorba
ara:1,5 mandalina,5-10 fındık.

günaydın canlarım

sabahtan beri gelemedim.ay sonu yaklaştıkça iş çoğalıyor

sabah 06.00 da kalktım.3 mil leslie 10 dk hızlı videomu yaptım.suyumu yeşil çayımı içtim.

bol köpüklü duşumu yaptım.saçlarıma maşa yaptım.tostumu yedim.

yani kısacası yaptıklarımdan zevk almaya çalışıyorum.bugun mutluyum süperimm

canım hepimizin belli bir hayatı var.gitmesen olmaz gidip yemesen olmaz ama burdan seni koşullandırıp gönderdik.elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıgını biliyorum

aman canım sen eşinle iyi ol.bize bu kadar yazsan yeter

nöbetçiymiş üstüne yürüyüş mekik süper

güzel canım

kızlar yarım saat yürüdüm 50 mekik çektim ,ağırlık çalıştım ve 150 ip atladım.bugünüde atladım.ama bi daha bi süre balık yemem herlde en azından ton balığı dışında yemem(

süper süper süperr

bende bugün 3 mil leslie yaptım belirtmek istedim canlarım yarın oruç tutabilirim diye çayın yanında biraz tuzsuz çubuk kıraker yedim
2 kaşıkta çorba içtim..........

güzel canım

GÜNAYDINN

inş. 1.100kg vermek beni bozdu bozdu. 800 800 iyi gidiyomuşum.

.

benimde az az gidiyor ama takılmıyorum.gitsinde yavaş olsun hiç önemli değil

Son düzenleme:

ne güzel birebir senle ilgileniyor işte kocacın diye yorumluyorum.
bu iş böyle ilgilense dert ilgilenmese dert.
ben de bu aralar benle ilgilenmiyo diye çıldırıyom.

hem menü hem spor süper

kanka ya benmkine sabah kahvaltı hazırlıyorum sabah 7 de kalkıyorum.ondan sonra uyuyamıyorum3 gün oldu.onu vazgeçirmem lazım bu diyetten.yada benm uykumdan vazgeçmem lazım
tamam kola izni sizin dukanda varda, her öğünde de abartmayalım yani. senin de sporun iyi olmuş.
bu kahvaltı olayı senin içinde iyi olur. benim kahvaltı alışkanlığım önceden yoktu.
kahvaltı yapıyom artık. metobolizma kahvaltıyla çalışmaya başlıyormuş. daha iyi oluyor gerçekten.

oh ne güzel güle güle kullan.senin hatunlar bu sefer ne diyolar kim bilir.

10 dk hızlı dediğin nedir canımcım.
kendine böyle güzel bakman, olumlu olman çok hoşuma gidiyor.nazar deymesin.
yeni yıl hem sanan hem de hapimize sağlık ve mutluluklar getirsin inşallah.

canım loru maydonoz ve çörek otuyla denedin mi benim favorim.çok seviyorum öyle

attırdım dün akşam, ışıltılı kahveydi saçlarım, ona uygun 1-2 ton açığını attı,çok da hoş oldu:)Tekrar sağol canım benim:)

güle güle kullan ablacıgım

öğlenini begenmedim.ama genel anlamda güzel

günün menüsü aralarda süt tercih edenlere bayılıyorum

kola kısmına katılıyorum.hiç tüketilmemesinden yanayım.bu dukan amcam vermiş diyetide çok bilmeyince bişey diyemiyorum :44:

bir hatun var.aynı leslie gibi.kollar için baya iyi.kollar hep hareket halinde.koşuyorsun nerdeyse 10 dk.nerden indirdiğimi hatırlamıyorum ama leslie den sonra onu yapıyorum.cardio videolarım var.onlar da baya agır onlara geçeceğim yakında tekrar

önemli olanda bu zaten.hepimizin önüne geliyor.en az zararla atlatabiliyoruz artık hepimiz

çok teşekkürler canım.toparlanmak için elimden geleni yapıyorum.salmadım kendimi salmayacagım

tatlım kolayı eti yutabilmek için içiyorum.tatsız tutsuz yağsız ancak boğazımdan geçiyor:)))

ablacım o kadar yogun 2 gün geciriyorum ki :2::2:
ama merak etmeyin bu akşamdan itibaren paylaşımlarım hızlanacak sporumu da ihmal etmiyorum zaten :18::18:

harikasın ablacım valla azmine hayranım keşke ben de tüm gün evde olsam o zaman acaip dikkat ediyorum herşeyeee :2:

ablacım o kadar yogun 2 gün geciriyorum ki :2::2:
ama merak etmeyin bu akşamdan itibaren paylaşımlarım hızlanacak sporumu da ihmal etmiyorum zaten :18::18:

tamam o zaman canımcım haber vermen yeterli bu arada senin oylaman devam ediyor.3-4 takım kaldı cevap vermeyen diğerleri evet dedi sana

harikasın ablacım valla azmine hayranım keşke ben de tüm gün evde olsam o zaman acaip dikkat ediyorum herşeyeee :2:

bende sanki işteyken daha iyi diyet yapıyorum.işe dalıyorum.evde olsam sürekli mutfakta ister istemez ipin ucu kaçıyor.seninde okul mahvediyor seni :44:

Son düzenleme:
günaydın kızlar nasılsınız ben bu gün zor uyandım çok uyumaktanmıdır artık gözlerim ağrıyor şimdi biraz spor yapacağım size tekrar dönerim

günaydınlar herkeseee

tamam o zaman canımcım haber vermen yeterli bu arada senin oylaman devam ediyor.3-4 takım kaldı cevap vermeyen diğerleri evet dedi sana

oleyyy burdayım büyük ihtimalle o zaman

bende sanki işteyken daha iyi diyet yapıyorum.işe dalıyorum.evde olsam sürekli mutfakta ister istemez ipin ucu kaçıyor.seninde okul mahvediyor seni :44:

evet okul ve bu araki koşuşturmalar mahvetti valla ama allahtan sporu ihmal etmedimde kilo almamışımdır cumayı merak ediyorum cunku hiç tartılmadımmmm
ablacım ben okula gidiyorum cok öptüm akşam gelirim

evet okul ve bu araki koşuşturmalar mahvetti valla ama allahtan sporu ihmal etmedimde kilo almamışımdır cumayı merak ediyorum cunku hiç tartılmadımmmm
ablacım ben okula gidiyorum cok öptüm akşam gelirim

tamam canım.haydi sana iyi dersler iyi yolculuklar eksi rakamlar görürsün inşallah

blue sen kaç çıktın bu sabah tartıldınmı?

merhaba canlar ben çok mutluyum sizlerlede paylaşmak istedim..

dün dr a gittik bebeğimiz 6+1 haftalık kesemizi gördük kalp atışlarımızıda duyduk herşey yolundaymış çok şükür
sizlerlede paylaşmak istedim kızlar darısı tugbacım ve isteyen herkesin başına hepinizi çok çok öptüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…