Senin derdin ne laAkilli olmak lazim. Netice belli zaten
Listede olmadan devam etse daha uygun olur gibi. Kurallarda yok belki ama 14 yasinda birini kabul edeceklerini sanmiyorum. Yeni kural eklenmesine bile sebep olabilir..Ay suzim emin olamiyorum. Yani kurallarda yokmus yas siniri Bende baktim.
Doktoruna danisti mi kizin? Hala buyume caginda, yanlis anlama beni olur mu. Kiz turkcem de yetmiyor tam anlatamiyorum belki.
Ama saglik sorunu yoksa, doktor da biliyor ise bu surecini, sorun olmaz herhal.
Sakin ol sampiyonSenin derdin ne laustune otururum ha
E veremiyorsun. Yenilmeyi seven biri degilim. 1 kere olur oSenin derdin ne laustune otururum ha
Yani etik olarak dusunmek gerek. Motive olacaksa sorun olmaz, free takilir.Listede olmadan devam etse daha uygun olur gibi. Kurallarda yok belki ama 14 yasinda birini kabul edeceklerini sanmiyorum. Yeni kural eklenmesine bile sebep olabilir..
Evet katiliyorumYani etik olarak dusunmek gerek. Motive olacaksa sorun olmaz, free takilir.
Benmi veremiyorumE veremiyorsun. Yenilmeyi seven biri degilim. 1 kere olur o
2. Olmusuz. Bildirim yapmayanlar yakti bu hafta
CUMA ZAYIFLAMA YARIŞMASI 736 - 737. ETAP
TAKIM DERECELERİ
1. (6. TAKIM) ==> % 0,559
2. (4. TAKIM) ==> %0,461
3. (5. TAKIM) ==> %0,410
BİREYSEL DERECELER
1. @monarosaa ==> % 1,751==> 5.TAKIM
2.BLU3 ==> %1,372 ==> 4.TAKIM
3. @Suzan Avci ==> %1,081==> 4. TAKIM
ETAP SONUNCUSU
Ellssa ==> % -5,197==> 13. TAKIM
Aynen oyle oldu2. Olmusuz. Bildirim yapmayanlar yakti bu hafta
Sağol canım çok şükür bir sorun yokBence gayet guzel eksi
Tebrik ederim canim,guzel eksi
Umarim sonuclar guzeldir
Bireysel derecenizi tebrik etmeye geldim. Neler okudum böyle.Aktif olanlarla yarisiriz bizde. Tum takim mecburiyeti var mi? Kimler iddialiysa el kaldirsin, karsi takima liste sunalim. Onlar da en iyilerini cikartsin karsimiza. Bakalim el mi yaman bey mi
Haftaya listedeki herkes 1 ustu icin ter dokelim. Hem eriyelim hem 1. olalimAynen oyle oldu
TsklerBireysel derecenizi tebrik etmeye geldim. Neler okudum böyle.
Tebrikler canim. Tebrikler @Suzan Avci
Tesekkurler kaptanimBireysel derecenizi tebrik etmeye geldim. Neler okudum böyle.
Tebrikler canim. Tebrikler @Suzan Avci
AslindaHaftaya listedeki herkes 1 ustu icin ter dokelim. Hem eriyelim hem 1. olalim
Ben 16 binle bildirim yaptim ama dizi actim simdi. Adimlama yapacagim izlerken. Guncelleme yaparimAslindasedulu nun spor plani ustune adimlarida costurursak neden olmasin
Gecen hafta benim icin en hareketsiz haftamdi
Yarin duzeltecegim bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?