Bence gayet guzel eksi
Tebrik ederim canim,guzel eksiGecen hafta 84.7
Bu hafta 84
Fark 0.7
Yüzde 0.82
Eki Görüntüle 2894451 @Arrietty_ @Fatma Giriksedulu
Geç kaldım kaptanlarim kusura bakmayın annemler geldi hastaneden sonuçları aldım yola çıktık şimdi ancak fırsat bulabildim
KapanmasinHaftaya listede sadece 3 kisiyiz
Ve tek bir bildirim olmazsa takimin durumu icler acisi.. Kapanmak durumunda kalir
Dahlia_ haftaya esas listeye girmeye ne dersin ?
suspushanimcim sende haftaya esas listeye girebilirsin. Ama onemli olan birden gelmemezlik etmemek.
Esas listeye dahil olmak su demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalmali Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.
Ortalama hesabi yaparken bildirimde bulunmayanlarda hesaba katiliyor. Bos yere yüzdelerimiz bölünüyor. Yok ben uyamam dersen liste disi devam edebilirsin.
Son anda gelmeyen veya pat diye birakacaksaniz diyet günlükleri en mantiklisi sizler icin
Ah o şişkinlikler benide mahvetti. Eksi eksidir tebrikler canım
Ayşem 7 onluklara gelmişsin neredeyse
Tebrikler canım
Tebrikler Lusicim, emin adımlarla fitliğe ilerliyorsun
Suzi çift hanelere geliyorsun
heyecanla bekliyoruz canım
Tebrikler güzel eksi
Her hafta bu şekilde 1 kg gitmesi harika. Tebrikler
5 onlukları görmek yeterince motivasyon sebebi bence. Harikasın canım
Bu hafta ödem savar bir şeyler mi yapsan.
Dukan bira maydonoz kürü gibi.
Ah şu geleceğim deyip gelmeyenlerHaftaya listede sadece 3 kisiyiz
Ve tek bir bildirim olmazsa takimin durumu icler acisi.. Kapanmak durumunda kalir
suspushanimcim sende haftaya esas listeye girebilirsin. Ama onemli olan birden gelmemezlik etmemek.
Esas listeye dahil olmak su demek ; Her zaman aktif olup , menulerini, kilo bildirimlerini takim icin duzenli sekilde yapmalmali Ve listeye dahil olduktan sonra 2 ay izin alamiyorsun.
Ortalama hesabi yaparken bildirimde bulunmayanlarda hesaba katiliyor. Bos yere yüzdelerimiz bölünüyor. Yok ben uyamam dersen liste disi devam edebilirsin.
Son anda gelmeyen veya pat diye birakacaksaniz diyet günlükleri en mantiklisi sizler icin
Haftaya listede sadece 3 kisiyiz
Kaptanim ben 1hafta daha tatildeyim ama gerekiyorsa esas listeye dahil olurum eve dönünce katılmak istiyordum sizleri etkilememek icin ,herkes tatilde yavas yavas donulur sanirim .. takimin kapanmasi herkesi uzerburanin motivasyonu enerjisi bambaska
Derken buldum :))
Teşekkürler canım. Yeniden düzene oturtmaya çalışırım.E English_teacherrr Aysecigim, en son cuma tartina 80.8 yazmisim 734. etapda yani, o etapdaki tarti sonuclairni baz aldim
Zaliim , guzel eksi tebrikler
Etap birlesimi dolayi yuzdeler 2 e bölundu
Harikasiniz Suziiim
Gümbür gümbür geliyorsun
2 haftada 2 kg gitmis
Sporlari agirlik seklinde yapman cok iyi olmus. Yag ölcümü yaptiriyormusun? Boylece daha iyi fark gorursun ,gerci ölcülerdende belli oluyor
734. etapa gore sabitsin canim
Tamam izne ayiriyorum seni. En kisa zamanda bekliyorum yine
Harika .800 gr vermissin 1 haftada
Kiz sana hayranim . Hem kilo verme isinde hemde adimda harikasin
Uzulme,okadar da arti degilsin. Halledecegine eminim. Fazla dusunupde strese girme. Oda tartiya yansir
Sitenin kurallari 18 yas alti katilmamali diyor sanki?Arrietty_ kaptanim takima katilmanin yas siniri varmi? Kizimda rejimde 1 haftadir. Oda takima girse?
Ay yerim seni kiz kızını getirecek takım içinArrietty_ kaptanim takima katilmanin yas siniri varmi? Kizimda rejimde 1 haftadir. Oda takima girse?
0Haftaya listede sadece 3 kisiyiz
Eski uye oldugun icin 2 ay sana gecerli degil :)Ah kaptanım çok istiyordum ama eylül ayında bir seyahat planı var, olur mu olmaz mı tam belli değil ama olursa yaklaşık 2 hafta hiç uğrayamam.. Şimdi kendimden çok takım için girmek isterdim ama o zamana 2 ay bile dolmuyor ki 2 haftalık izin alayım.. Böyle daha kötü etkilerim takımı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?