Yok, seni tutuyorum
YaaaYok, seni tutuyorum
Tsklerr
Eski uye oldugun icin 2 ay sana gecerli degil :)
Tamam ozaman
Haftaya listeye alalim seni :)
Öduller yapildi mi?
Ben sahsen suan 2 adet dortgen Gofret yedim
He kizzaten benimle yiyor benimle spor yapiyor. bakma 14 yasina boyu benim boyumu gecmis
MuhahahahhahaDahlia_ tutmadi bebem
Tsk kuzucumm@Suzan Avci minnoşum haarikasın tebrik ediyor devamını en içten dileklerimle yaşasın 23 Nisan ne mutlu türküm diyene
ŞimdiCEYDOS gibi başlayacağım diyet günlüklerinde başardım başaramadım kısmına git yaz güzelcene harikalığının sırrını
Deme kiz oyle :))
Deme kiz oyle :))
Ne yapiyorsunuz? Cucuklerimi zorla yataga yolladim. Roman okuyorum. Pek sevmedim, cok askli meskli :)) 222sayfalik kitap ile 3-4 gundur bogusuyorum. 2 günde biterdi normalde
Sporum bitti dusumu aldim. Herkes uyuyor. Tv de avatar var. Sade Turk kahvesi esliginde onu seyrediyorumDeme kiz oyle :))
Ne yapiyorsunuz? Cucuklerimi zorla yataga yolladim. Roman okuyorum. Pek sevmedim, cok askli meskli :)) 222sayfalik kitap ile 3-4 gundur bogusuyorum. 2 günde biterdi normalde
Afiyet olsunSporum bitti dusumu aldim. Herkes uyuyor. Tv de avatar var. Sade Turk kahvesi esliginde onu seyrediyorum
Sana noli yaw. Sen listede bile degilsin. Sen guzelce kaptanligini yap. Yarisi bosverHesaplarım doğruysa bu hafta sizi ezer geçerim spor puanlarında
Bende isterem madalyalardanSana noli yaw. Sen listede bile degilsin. Sen guzelce kaptanligini yap. Yarisi bosver
Bana uygun hareket versen de sana rakip olabilsem kaptanimBende isterem madalyalardan
O kadar spor yapıyorum her gün puan olarak dönsün bana gazlıyor beni
Senin madalyan senin vucudun ulaBende isterem madalyalardan
O kadar spor yapıyorum her gün puan olarak dönsün bana gazlıyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?