SelamSelam arkadaslar hepinizden ozur diliyorum telefonumda problem oldu giris yapamadim aksi taktirde bilgilendirirdim sizi az cok tanimissinizdir bni hakkinizi helal edin duzeltmek icin cok ugrastik ama bugune kismet oldu ancaeger grupta kalmamda bi sıkıntı olmadiysa kaldigim yerden devam etmek isterim
Hakikten,zalima guvenim sonsuz dedim. Pufff kayip oldu
Koyden coktan dondum kaptanim ama bnm telde sorun cikti gorumcemin oglu arabanin camindan atmis eski bi tel oldugu icin yaptiramadik baska bulmak zorunda kaldik oda nete baglanmadi neyseki yenisi alindi bu arada yurt disindan babam ankaradan abimler geldigi icin dugun telaslari su bu derken bn tartıda bi 69.5 bi 70gordum toparlayamadim ama sizle tamgaz devam insallahSelam
Tahmin etmistim. Daha oncede olmustu . Gerci koye gidiyoruz birkac gune donerim diye haber vermistin.
Haftaya yuzden 3e bolunecek.
Dondun mu koyden?
Baya aksilik olmusKoyden coktan dondum kaptanim ama bnm telde sorun cikti gorumcemin oglu arabanin camindan atmis eski bi tel oldugu icin yaptiramadik baska bulmak zorunda kaldik oda nete baglanmadi neyseki yenisi alindi bu arada yurt disindan babam ankaradan abimler geldigi icin dugun telaslari su bu derken bn tartıda bi 69.5 bi 70gordum toparlayamadim ama sizle tamgaz devam insallah
Evet kızlar kimler yaptı videoyu ?
Bir avuç insanız tabloda hemen belli oluyor kaçaklarHakikten,zalima guvenim sonsuz dedim. Pufff kayip oldu
Gorumcenin oglunu pipisinden asKoyden coktan dondum kaptanim ama bnm telde sorun cikti gorumcemin oglu arabanin camindan atmis eski bi tel oldugu icin yaptiramadik baska bulmak zorunda kaldik oda nete baglanmadi neyseki yenisi alindi bu arada yurt disindan babam ankaradan abimler geldigi icin dugun telaslari su bu derken bn tartıda bi 69.5 bi 70gordum toparlayamadim ama sizle tamgaz devam insallah
Bir avuç insanız tabloda hemen belli oluyor kaçaklar
Tmdir bugun verilen spor gorevini mutlaka yapicam eve gecince yarin itibariyke sabah sporlarima basliyorum ztn hosbuldumve teskkur ederim vakit ayircam sporuma emin olabilirsiniz tartida fazla cikiyorum ama duzensizlik sebebiyetiyle cumaya 69lara tekrar donme hedefiyle inşallahBaya aksilik olmus
Hosgeldin. Gunluk egzersiz yapmaya basladik
Sabahlari veya en uygun gun icinde ne zaman vaktin varsa yapmaya calis:)
Pazartesi kontrol tartisi bekliyorum
Yeni telefonun hayirli olsun
Aaaah ah biktimbu çocuklardanGorumcenin oglunu pipisinden as
Canavarmis amaAaaah ah biktimbu çocuklardan
Bn böyle cocuk görmedimCanavarmis ama
Kendini yipratma canim ya. 2 hafta tatildin azicik kilo almissin. Ne var aaaBn böyle cocuk görmedimanaam nsllarsa büyük konusmakta istemiyom bnm kizda oyle olur diye bu arada koyde herkes sok oldu bni gorenler ne kdr kilo vermissin anaam bide emziriyon dediler ne gzl olmussun dediler tabi bn gazdan havalara uçtum tekrar tartida 70i gorunce aglicaktim bi yandan yazamiyom size kendimi toparlayamiyom off cok kotuydu tekrar diyet psikolojisene donmek için cok zorlandim ilk once 16 saatlik açlığımabasladim bugun17olmadan biraktim yemeyi spora adapte olamadim ya bi turlu napcaksam
Ah caniiiim ne gzl konustun oyle agzini bal yesin emiiKendini yipratma canim ya. 2 hafta tatildin azicik kilo almissin. Ne var aaaYarindan itibarende diyetine geri dönüyorsun iste. Cik o kafadan. Hersey guzel olacak. Zayiflayacazz hep beraberr
Ben bugün yaptım canım ikisi bir arada tabloda
Evet
Tembel kaptan menu tablosunu yarin hazirlaycak kizlar.
Ozaman Eline emegine tekrar saglik SedumBen bugün yaptım canım ikisi bir arada tabloda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?