Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Selam arkadaslar hepinizden ozur diliyorum telefonumda problem oldu giris yapamadim aksi taktirde bilgilendirirdim sizi az cok tanimissinizdir bni hakkinizi helal edin duzeltmek icin cok ugrastik ama bugune kismet oldu ancaeger grupta kalmamda bi sıkıntı olmadiysa kaldigim yerden devam etmek isterim

Selam
Tahmin etmistim. Daha oncede olmustu . Gerci koye gidiyoruz birkac gune donerim diye haber vermistin.
Haftaya yuzden 3e bolunecek.
Dondun mu koyden?

Selam
Tahmin etmistim. Daha oncede olmustu . Gerci koye gidiyoruz birkac gune donerim diye haber vermistin.
Haftaya yuzden 3e bolunecek.
Dondun mu koyden?
Koyden coktan dondum kaptanim ama bnm telde sorun cikti gorumcemin oglu arabanin camindan atmis eski bi tel oldugu icin yaptiramadik baska bulmak zorunda kaldik oda nete baglanmadi neyseki yenisi alindi bu arada yurt disindan babam ankaradan abimler geldigi icin dugun telaslari su bu derken bn tartıda bi 69.5 bi 70gordum toparlayamadim ama sizle tamgaz devam insallah

Baya aksilik olmus
Hosgeldin. Gunluk egzersiz yapmaya basladik
Sabahlari veya en uygun gun icinde ne zaman vaktin varsa yapmaya calis:)
Pazartesi kontrol tartisi bekliyorum
Yeni telefonun hayirli olsun

Gorumcenin oglunu pipisinden as

Baya aksilik olmus
Hosgeldin. Gunluk egzersiz yapmaya basladik
Sabahlari veya en uygun gun icinde ne zaman vaktin varsa yapmaya calis:)
Pazartesi kontrol tartisi bekliyorum
Yeni telefonun hayirli olsun
Tmdir bugun verilen spor gorevini mutlaka yapicam eve gecince yarin itibariyke sabah sporlarima basliyorum ztn hosbuldumve teskkur ederim vakit ayircam sporuma emin olabilirsiniz tartida fazla cikiyorum ama duzensizlik sebebiyetiyle cumaya 69lara tekrar donme hedefiyle inşallah

Bn böyle cocuk görmedim anaam nsllarsa büyük konusmakta istemiyom bnm kizda oyle olur diye bu arada koyde herkes sok oldu bni gorenler ne kdr kilo vermissin anaam bide emziriyon dediler ne gzl olmussun dediler tabi bn gazdan havalara uçtum tekrar tartida 70i gorunce aglicaktim bi yandan yazamiyom size kendimi toparlayamiyom off cok kotuydu tekrar diyet psikolojisene donmek için cok zorlandim ilk once 16 saatlik açlığımabasladim bugun17olmadan biraktim yemeyi spora adapte olamadim ya bi turlu napcaksam

Gercekten su iki haftadir kilo alimimi bana cok gormeyin kafama cok takıyorum 70i gorunce cok moralim bozuluyotekrar toparlamam lazim hedefime daha cok var burda 64diye belirttim ama en fazla 60olma hedefim var aslinda pazartesi gunu kontr tsrtisindan cok korkuyom ama napim yarin itibaiyrle hersey daha guzel olcak ve cuma gunu hedefime ulascam hayurlisiyla

Kendini yipratma canim ya. 2 hafta tatildin azicik kilo almissin. Ne var aaa Yarindan itibarende diyetine geri dönüyorsun iste. Cik o kafadan. Hersey guzel olacak. Zayiflayacazz hep beraberr

Kendini yipratma canim ya. 2 hafta tatildin azicik kilo almissin. Ne var aaa Yarindan itibarende diyetine geri dönüyorsun iste. Cik o kafadan. Hersey guzel olacak. Zayiflayacazz hep beraberr
Ah caniiiim ne gzl konustun oyle agzini bal yesin emiisaka bi tarafa diyet kafasina girmem lazim tekrar bn kilo almak degil vermek istiyorum o yizden sizinle tam gaz devam hayirlisiyla zayiflicaz birlikte sen ne durumdasin bu tatil suresince kilo verdinmi ne kdr gitti

İyi akşamlar..
Napıyorsunuzz??

Bana spor yaptırmadılar bir türlü.. Dışarı çıkmak durumunda kaldım, eve yeni geldik sayılır, sofra hazırladım, oğlumu yediriyorum şimdi.. Yesin de gönderiyorum babasının yanına ben de sporumu yapayım bari..
Açıkcası kendime de yeni geliyorum, uyandıktan sonra sersem gibiyim kaç saattir, öğlen uykusu hiç benlik değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…