Hayirli olsun yeni eviniz guzellik getirsin.Sagol insallahh bebisim
Befor ve after yap.Simdi disleri beyazlatmaya geldim
Farki cok merak ediyorumm
Öncesi sonrası isterizSimdi disleri beyazlatmaya geldim
Farki cok merak ediyorumm
Kuzummm hayırlı uğurlu olsun guzel günlerde otur inşallah evladına birlikte ❤❤Kizlarrr
Dun bi eve bakmaya gitmistim. Cok begenmistim. Ama ben 2.dim. Birincisi begenmezse benim olacakti. Begenmemesi imkansizdi benim gozumde oyuzden umudum yoktu. Ama istememiss
Ev benim artik
Bu sevincle ben neler yaparim
Sabah tartida mutlu ettii. Tatile 100 altina dusmus gidecemmmm insallah
Sagol canimmHayirli olsun yeni eviniz guzellik getirsin.
Amin insallahKuzummm hayırlı uğurlu olsun guzel günlerde otur inşallah evladına birlikte ❤❤
MeennnnEvet kızlar kimler yaptı videoyu ?
Aferin yavrum zorlandın mı yaparken ? Gerçi o kadar ileri seviye bir video değildi.Sagol canimm
Amin insallah
Meennnn
Benim agirliklar agir olmasina ragmen zorlanmadim. Aksama bidaha yapacamAferin yavrum zorlandın mı yaparken ? Gerçi o kadar ileri seviye bir video değildi.
Haydi o zaman yap bi kahve sonra sporaSelam kızlar..
Çok yorulmuştum, oğlum uyurken ben de kendimden geçmişim resmen.. Şimdi uyandım kendime gelmeyi bekliyorum
Yok onlar keyfinde bacim da ben öldüm öldüm
Yapacağım canım.. Sabahtan beri koşturuyorum akşam üzeri hava sein iken vaktim kalsın da spor yapa bileyim diye..Kızlar sağlık sorunu hariç herkesten katılım bekliyorum. Zaten tablodan anlaşılacağı üzere bir avuç insanız şurada.
Güzel güzel sporlarımızı yapalım fitleşelim.
Haydi o zaman yap bi kahve sonra spora
Yok onlar keyfinde bacim da ben öldüm öldümcarsamba geldiler..persembe cuma denize gittim onlarla beraber bugun de gittiler artik ben gelemem dedim evde yemek yapayım ortalığı toplayayım dedim de yemek isine giriştim simdi..
Valla kahvaltı denize hazırlık Cay vs...gel banyo yap camasir at ser yemek hazirla bidaha çay faslı derken sanirim öldüm
Yok onlar keyfinde bacim da ben öldüm öldümcarsamba geldiler..persembe cuma denize gittim onlarla beraber bugun de gittiler artik ben gelemem dedim evde yemek yapayım ortalığı toplayayım dedim de yemek isine giriştim simdi..
Valla kahvaltı denize hazırlık Cay vs...gel banyo yap camasir at ser yemek hazirla bidaha çay faslı derken sanirim öldüm
Telefonda konusuyorlardi pazar ya da pazartesi doneriz diye...umudum yarin dönmelerine zaman gidecekler Boyle hizmet edersen tabi surekli gelirler. Yemeklerine musil kat kaybolsunlar
Ah canim valla tatil beldesinde de değilim ama Ankara'dakilere ya da kirsaldakilere göre burasi tatil cennetiAh be canım ya.. Daha önce çok konuşuldu bu mevzu üzerine o yüzden birşey demek istemiyorum ama umarım çabuk giderler de sen de dinlenirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?