Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kuzummm hayırlı uğurlu olsun guzel günlerde otur inşallah evladına birlikte ❤❤

aysunayy acaba misafirleri öldürmüsmüdür simdiye kadar
Yok onlar keyfinde bacim da ben öldüm öldüm carsamba geldiler..persembe cuma denize gittim onlarla beraber bugun de gittiler artik ben gelemem dedim evde yemek yapayım ortalığı toplayayım dedim de yemek isine giriştim simdi..

Valla kahvaltı denize hazırlık Cay vs...gel banyo yap camasir at ser yemek hazirla bidaha çay faslı derken sanirim öldüm

Kızlar sağlık sorunu hariç herkesten katılım bekliyorum. Zaten tablodan anlaşılacağı üzere bir avuç insanız şurada.
Güzel güzel sporlarımızı yapalım fitleşelim.
Yapacağım canım.. Sabahtan beri koşturuyorum akşam üzeri hava sein iken vaktim kalsın da spor yapa bileyim diye..

Ah be canım ya.. Daha önce çok konuşuldu bu mevzu üzerine o yüzden birşey demek istemiyorum ama umarım çabuk giderler de sen de dinlenirsin..

ne zaman gidecekler Boyle hizmet edersen tabi surekli gelirler. Yemeklerine musil kat kaybolsunlar

Ah be canım ya.. Daha önce çok konuşuldu bu mevzu üzerine o yüzden birşey demek istemiyorum ama umarım çabuk giderler de sen de dinlenirsin..
Ah canim valla tatil beldesinde de değilim ama Ankara'dakilere ya da kirsaldakilere göre burasi tatil cenneti haftaya hafta sonu da Abimler gelecek 4 cocukla bodrum Antalya gezisindeler istanbula evlerine giderken ugrayacaklar.. onlar 2 gece kalacaklar 1 kez denize falan gideriz.. Valla hiiic dinlenemedim be canım agustos 15 ten sonra zaten hastane islerim gene baslayacak..valla keyif yapmaya gelmemisim su dünyaya herhalNeyse kendime bi kahve yapayım bari keyif neyim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…