Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın..
Dün menümü yazamadım..
Akşam oğlum biraz korkuttu bizi..
Oynarken kusmaya başladı, bir baktım oyuncağın bir parçası kırılmış, bu da boğazına kadar basmış onu Hiç yapmaz böyle, her gördüğünü ağzına alan çocuk değil, nedense yapmış işte, yine iyi kendisi çıkarabilmiş, ben de hemen panik olurum böyle şeylerde.. Neyse sonrasında hiç iyi değildim zaten hemen uyudum..

Slm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim

Selam.. Hoşgeldiniz..
İlk sayfada kurallar ve katılım formu var..
Kuralları kabul ederseniz, katılım formunu doldurup buraya yazın..

Oyy gecmis ola

Cok geçmiş olsun canim yaa amaan çok dikkat etmek lazım hakikaten bu çocukların işi belli olmuyor ne yapacakları

Günaydın kızlar
Bugün video yerine bir hareket seçtim.
Core bölgemiz, alt karın ve bacaklar için harika bir egzersiz
Bu hareketi yavaş olacak şekilde de yapabilirsiniz.

Unutmayın amacımız o bölgeyi çalıştırmak hızlı ya da yavaş fark etmez. Yeter ki hareket edelim.

Mountain Climbers
100 adet 25 puandı bugüne özel
100 adet 50 Puan ( 2 bacak birden çalışınca 1 adet diye sayılır )

Gecmis olsun
Afacan tam

Guzel hareket Ben duvar desteklisini yapiyorum hergun. Yine yaparim ama puanlamaya dahil etmem kaptanim sedulu

Gecmis olsun. Ne kadar dikkat etsek de tehlikeli bir sey buluyorlar

Guzel hareket Ben duvar desteklisini yapiyorum hergun. Yine yaparim ama puanlamaya dahil etmem kaptanim sedulu
Sorun değil canım puanlamaya ekleyebilirsin. Diyorum ya maksat hareketi hızlı, yavaş ya da destekli yapmak değil. Önemli olan o kas grubunu çalıştırmak. Yapabildiğin kadar yap puanla canım.

Geçmiş olsun

Slm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
Merhaba tekrar hosgeldiniz takıma.
Yeni olan arkadaşlarımız için ilk sayfadaki katılım formunu tekrar doldurur musunuz tanışmak adına?

Yavru bi gün artı bi gün eksi bunlara takılma fazla. Bunu öğrenmiş olman lazım. Moral bozmak yok yola devam haydi hareket hareket

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…