Çok teşekkür ederimMerhabaHosgeldin
Slm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
OyyGünaydın..
Dün menümü yazamadım..
Akşam oğlum biraz korkuttu bizi..
Oynarken kusmaya başladı, bir baktım oyuncağın bir parçası kırılmış, bu da boğazına kadar basmış onuHiç yapmaz böyle, her gördüğünü ağzına alan çocuk değil, nedense yapmış işte, yine iyi kendisi çıkarabilmiş, ben de hemen panik olurum böyle şeylerde.. Neyse sonrasında hiç iyi değildim zaten hemen uyudum..
SelamSlm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
Cok geçmiş olsun canim yaa amaan çok dikkat etmek lazım hakikaten bu çocukların işi belli olmuyor ne yapacaklarıGünaydın..
Dün menümü yazamadım..
Oynarken kusmaya başladı, bir baktım oyuncağın bir parçası kırılmış, bu da boğazına kadar basmış onuHiç yapmaz böyle, her gördüğünü ağzına alan çocuk değil, nedense yapmış işte, yine iyi kendisi çıkarabilmiş, ben de hemen panik olurum böyle şeylerde.. Neyse sonrasında hiç iyi değildim zaten hemen uyudum..
Gecmis olsunGünaydın..
Dün menümü yazamadım..
Ozge kaptani hic goremedim. Bir sıkıntısı yok degil mi?Selam
Hosgeldiniz
Ceydos ve ozge zamaninda bu takimdaydin degil mi ?
Guzel hareketGünaydın kızlar
Bugün video yerine bir hareket seçtim.
Core bölgemiz, alt karın ve bacaklar için harika bir egzersiz
Bu hareketi yavaş olacak şekilde de yapabilirsiniz.
Unutmayın amacımız o bölgeyi çalıştırmak hızlı ya da yavaş fark etmez. Yeter ki hareket edelim.
Mountain Climbers
100 adet 25 puandı bugüne özel 100 adet 50 Puan ( 2 bacak birden çalışınca 1 adet diye sayılır )
Gecmis olsun. Ne kadar dikkat etsek de tehlikeli bir sey buluyorlarGünaydın..
Dün menümü yazamadım..
Hos geldinSlm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
Sorun değil canım puanlamaya ekleyebilirsin. Diyorum ya maksat hareketi hızlı, yavaş ya da destekli yapmak değil. Önemli olan o kas grubunu çalıştırmak. Yapabildiğin kadar yap puanla canım.Guzel hareketBen duvar desteklisini yapiyorum hergun. Yine yaparim ama puanlamaya dahil etmem kaptanim sedulu
Geçmiş olsunGünaydın..
Dün menümü yazamadım..
Merhaba tekrar hosgeldiniz takıma.Slm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
Yavru bi gün artı bi gün eksi bunlara takılma fazla. Bunu öğrenmiş olman lazım. Moral bozmak yok yola devam haydi hareket hareketGünaydın kızlar yuruyusumu yaptım geldim kahvaltıya misafirim var sabah tartildim çok üzüldüm artı geldim niye böyle oldu ki Ben tam yeniden döndüm derken sinir oldum kendime neyse inşallah yarına hallolur optum sizleri
O video 120 bebemToplam puanin 783
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?