GirersinnAh caniiiim ne gzl konustun oyle agzini bal yesin emiisaka bi tarafa diyet kafasina girmem lazim tekrar bn kilo almak degil vermek istiyorum o yizden sizinle tam gaz devam hayirlisiyla zayiflicaz birlikte sen ne durumdasin bu tatil suresince kilo verdinmi ne kdr gitti
İsotun tadı nasıl abla ? Közlenmiş derken sen mi közledin?KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli iki kuru incir, 400 ml su
KAHVALTI
200 Gr menemen, 35 Gr beyaz peynir, 10 Gr çiğ badem, 10 Gr siyah kuru üzüm, marul, salatalik, közlenmiş taze isot
1 çay fincanı sıcak süt+1 tatlı kaşığı tahin
Suda bekletilmis 20 Gr chia tohumu
ÖĞLEN
200 Gr kokoreç, 200 ml ayran, yeşil salata
Yeşil çay
AKŞAM
250 Gr Z.yagli kabak yemeği, 200 Gr ev yogurdu
3.5 lt su
Ne demek beybisi elim degmisken hepsi tam olsun dedim. Nasılsa menüleri okuyorum.Ozaman Eline emegine tekrar saglik Sedum
Çabuk geçen muhteşem bir acısı var. Ben kozledim.İsotun tadı nasıl abla ? Közlenmiş derken sen mi közledin?
Sana güven verecek ne yaptım benHakikten,zalima guvenim sonsuz dedim. Pufff kayip oldu
Ne gzl valla darisi bana bnmde hedefler buyuk bklmGirersinn
Ben 104ten de dustumSporu biraz cogalttim. Agirliksiz spor yapmiyorum simdi sayesinde tekrar vermeye basladim. Haftaya tatile gidecem bakalim ozaman ne olacak
Evet :))Gaddar reisim olcu tablosu yarinmi geliyordu
Tamam sorriiiEccük mü aaa çok incindim
O video 120 bebem
Ne guzel etmissinIyi gecelr cocuklarla parkta idik eve gelir gelmez yemek yedir uyut derken ben de uyuya kalmisim, taki burnuna fena kokular gelesiye kadar.
Meger kizim uyurken buyuk cisini yapmis.
Uykumdan uyandirdi resmen.
Bugun parkta trampolin vardi su buyuk ve esnek olanlardan bayiliyorum ziplamaya, cocuklardan firsat buldukca zipladim.
Cok mutlu oldum.
Tavsiye ederimNe guzel etmissin
Yarin olacakti klavyenin azizligiUatin kabak detoksuna var misiniz? Kimler eslik eder bana ?
MerhabaSlm hanımlar izniniz olursa aranıza katilabilirmiyim. Motive olmak için. Daha önce bu takimdaydim. Hamilelik ve sonrasında n dolayı ayrildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?