Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar
Tablo işini hallettim önce şimdi gelelim bugünkü spora
Önce açıklamalarımı yapayım.
Bu video hem kol hem de bacaklar için yaklaşık 10 dk süreli egzersiz.
Hareketler zor gelirse kendinize göre basit haline uyarlayabilirsiniz. Örneğin videoda parmak ucunda sumo squat şeklinde duruyor zorlanırsanız parmak ucunda durmak zorunda değilsiniz.
Amacımız kasları çalıştırmak, hareket etmek.

Ağırlık yoksa su şişeleriyle yapabilirsiniz ya da ağırlıksız başlayabilirsiniz. Sonuç olarak hiç hareket etmemekten iyidir.

Video 60 Puan ediyor normalde ama bugüne özel videoyu bitiren akşam 120 Puan olarak eklesin.

Gözün aydınn.. Hayırlı olsun yeni evin, sağlıkla oturun, mutlu günleriniz olsun kızınla

İyiymiş.. Akşama doğru hava serinleyince yaparım ben de..

Kiloma göre iyi içtim dün aslında, 2 lt içmem gerek, daha fazlası gerek diyorsan 2.5 yaparım

Wauuww harika haberler canim ne mutlu sana ,icinede sinmis gule gule oturmak nasip olur insallahh sen hepimizi yakaliycaksin bu hizla

Hayirli olsun canim.
Darisi bana

Obaaa
Wc sorunu cozulup 3kg mi verdin

Ooo hayırlı olsun yeni ev yeni anılar
Kiloma göre iyi içtim dün aslında, 2 lt içmem gerek, daha fazlası gerek diyorsan 2.5 yaparım
Havalar çok sıcak yavrum ondan dedim. Günde 3 lt altına düşmemek lazım vücutta ihtiyaç
Parmak ucundakiler fenaaaa ama guzel
Parmak ucunda squat pozisyonunda durunca iç bacak güzel çalışıyor.

O güzel enerjin buraya kadar geldi, hakkında hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…