• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın kızlar..
Bol eksili gün olsun :KK36:
Benim koşturmacam bitti sonunda..
Burayı da ihmal ettiğim için epey rahatsızdım..
Bugünden normal düzenime dönüyorum çok şükür..
Gece geç geldim, çok yorgundum, şimdi de zor uyandım sersem gibiyim..
Bugün bir tek kayınvalideme uğramam gerek, sonrasında evdeyim, dinlenirim..
Gozun aydin🌺 Dislerin nasil oldu, artik hassasiyet yok sanirim.

Dahlia_ Dahlia_ bakıyım beni beklemişsin:KK67: 65 olmadın dime😂😂😂

Yok canım ya, geciken regl mahvetti yine beni, geçen hafta 65 görmeyi bekliyordum ama gram gram veriyorum.. Bu hafta da zor görünüyor, çok düzensizbeslendim, yemek olarak değil de, yeme saatlerim hep aksadı, su az içtim..
Döndün mü sen?
Geçmişi okuyamadım..

:KK200: En Büyük TÜRKİYETUM CITIRLARIN DIKKATINEEn Büyük TÜRKİYE:KK200:
  • Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

:KK200::kk77: 738. Etap - SPOR CIZELGEMIZ:kk77::KK200:
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
⛔ Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
⛔ Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
⛔ Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
⛔Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
⛔ Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece 🟨sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre🟥 kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
⛔ Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.​

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
sedulu sedulu MUAF
1571 P
MUAF
850 P
MUAF
1030 P
MUAF
969 P
MUAF
1274 P
MUAF
948 P
@Tavsannesi🆗
1350 P
🆗
783 P
🆗
511 P
🆗
340 P
🆗
436 P
🆗
473 P
Dahlia_ Dahlia_ 🆗ÖDÜL
459 P
🆗
375 P
🆗
222 P
🆗
353 P
❌🆗
❌
@suspushanimcim 🆗ÖDÜL
540 P
🆗
541 P
🆗
520 P
🆗
351 P
❌🆗
632 P
BLU3 BLU3 🆗
990 P
🆗
780 P
🆗
1500 P
🆗
1135 P
🆗
1380 P
🆗
1190 P
E English_teacherrr 🆗ÖDÜL
793 P
🆗
593 P
🆗
563 P
🆗
600 P
🆗
1133 P
🆗
613 P
@Suzan Avci🆗
❌
🆗
1015 P
🆗
1099 P
🆗
1030 P
🆗
727 P
🆗
❌
Huhuki Huhuki 🆗
❌
🆗
380 P
🆗
325 P
🆗
130 P
🆗
75 P
@Lusi 🆗
❌
🆗
220 P
❌🆗
235 P
@deanvillage 🆗
327 P
🆗
178 P
@tomrs 🆗
335 P

Dahlia_ Dahlia_ Menün aşırı sıkıntılı yemediğin için. Su miktarın çok az bu sıcaklarda vücut su tutmaya çalışacak ve ödem yapacak maalesef
@tomrs yanlış hatırlamıyorsam emziriyorsun. Gece çok geç saatte yemek yememeye çalışmalısın. En tehlikelisi o.
Yediğin şeyi yakacak fırsat bulamıyor kilo olarak geri dönüyor.

Bitti kaptanım, bundan sonra görürsen böyle birşey vur kırbacı 😄

Günaydın kızlar ben baya kötüyüm sabah yürüyüşe de gidemedim karnımın ağrısından bide üstüne hedefe ulaşamadım ah şu regl yokmu 🥴
Gecen cuma 81.5
Bugun 81.1 pazartesi ile.ayni
Fark 400 gr
Haftaya hedef hala 80.5 inşallah
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

Günaydın canım, geçmiş olsun..
Eksin gayet iyi bence şu anki durumuna göre :) bitince daha çok gider..

Kilo bildirimi
Gecen cuma:70.9
Guncel: 69.7
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Hedef:68.5
Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu
Eki Görüntüle 2897368

MaşaAllah 😍
Hayırlı olsun 6lar 🤭

Kilo bildirimin

3 Ağustos salı günü 75,9
Bugün 75,8
Kağıt , isim ve tarih yazmayı bilmiyor dum erken tartıldım.bidahi sefere yaparim , Arrietty_ Arrietty_ sedulu sedulu

İyi başlangıç, eksilerin daim olsun ❤️

Bune sacma bıawy ya. Bu bır grıp degıl bıyolojık bı hastalık, gecırelı 8 ay oldu hala tatları kokuları çirkin alıyorum. Hasar bırakıyor. Nasıl test yapıyor ve sonuç cıkmadan sana gelıyor. Ne basıte alıyolar ben şaşıyorum ya
Cok cok cok haklisin malesef ztn boyle bi test vermis oldugundan haberim olsaydj asla kabul etmezdim zfn cat kapi geldi msj atmis simdi sana geliyorum diye msji gorup okumamla kapiya gelmesi bir oldu ztn iki gundur o kdr sinirliyimki arayip sormadim bile bulasmamis dahi olsa su bebegimle aramdaki mesafenin hesabini o versin

Kızlar ben tablo sonucu açıklamayı isterdim ama çok yoğunum. Eşim bugün daha kötü oldu. Test yaptırmaya gidiyor bende evi dezenfekte ediyorum su anda hazırlıklı olayım her sonuca diye. Epey yoğun bir gündemim var.
Bosluk bulursam sonuç açıklayacağım.

Kızlar ben tablo sonucu açıklamayı isterdim ama çok yoğunum. Eşim bugün daha kötü oldu. Test yaptırmaya gidiyor bende evi dezenfekte ediyorum su anda hazırlıklı olayım her sonuca diye. Epey yoğun bir gündemim var.

Geçmiş olsun canım..
Sonuç iyi çıkar inşaAllah..

Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah sadece usutmustur

Günaydın çıtırlar ☀️ 4.takım menü ve spor sayfasını bulamadım yaw:işsiz:en altta çıkıyordu şimdi başka şeyler çıkıyor.Dur kurcalayayım 😂
Yok canım ya, geciken regl mahvetti yine beni, geçen hafta 65 görmeyi bekliyordum ama gram gram veriyorum.. Bu hafta da zor görünüyor, çok düzensizbeslendim, yemek olarak değil de, yeme saatlerim hep aksadı, su az içtim..
Döndün mü sen?
Geçmişi okuyamadım..

Bitti kaptanım, bundan sonra görürsen böyle birşey vur kırbacı 😄
Döndüm canım bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum
Olsun beraber veririz evelallah En Büyük TÜRKİYE

Back
X