Muhahahahaha tatile gidecem ama listeden cikmiyom. Tatildeyken bile seni yenerim kiz
Geçmiş olsun sedum en az hasarla atlatacaksınız inşallah.Bilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Esimde delta varyanti çıktı. Bende bir belirti yok şimdilik o yüzden testte yapmadılar. Evde karantina uyguluyoruz ayrı odalardayiz. Her yere dezenfektan koydum en ufak dokunulan şeyi dezenfekte ediyorum.
Hadi bakalım yarış başlasınnMuhahahahaha tatile gidecem ama listeden cikmiyom. Tatildeyken bile seni yenerim kiz
Ya gecmis olsun duam negatif olsun.Kızlar ben tablo sonucu açıklamayı isterdim ama çok yoğunum. Eşim bugün daha kötü oldu. Test yaptırmaya gidiyor bende evi dezenfekte ediyorum su anda hazırlıklı olayım her sonuca diye. Epey yoğun bir gündemim var.
Bosluk bulursam sonuç açıklayacağım.
Gecmis olsun kuzummKızlar ben tablo sonucu açıklamayı isterdim ama çok yoğunum. Eşim bugün daha kötü oldu. Test yaptırmaya gidiyor bende evi dezenfekte ediyorum su anda hazırlıklı olayım her sonuca diye. Epey yoğun bir gündemim var.
Bosluk bulursam sonuç açıklayacağım.
Gecmis olsunBilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Esimde delta varyanti çıktı. Bende bir belirti yok şimdilik o yüzden testte yapmadılar. Evde karantina uyguluyoruz ayrı odalardayiz. Her yere dezenfektan koydum en ufak dokunulan şeyi dezenfekte ediyorum.
Böyle istek, kararlılık ve azim sonunda sağlık getiriyor. Tebrik ediyorum. .1.2
Guncelleyeyim hesap detaylarindan. Hos geldin 6 lar. Bir daha 7 yok
Bilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Geçmiş olsun canım sağlıkla kolaylıkla atlatırsınız inşallahBilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Hey masallaaah
Bilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Kilo bildirimi
Gecen cuma:70.9
Guncel: 69.7
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Hedef:68.5
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2897368
Günaydın hanımlar
Arrietty_
Geçen hafta : 63.7
Bu hafta : 62.7
Giden : 1
Yüzde: 1.569
Haftaya hedef : 62.2
Eki Görüntüle 2897376
Selam
Gecen cuma tam hatirlamiyorum valla kaçtım
Bugun =69.6
Hedef=69.0aslinda gordum carsamba gunu bu rakami ama onemli olan bugün kabizlik yasiyorum uc dort gundur ve dun turşu suyu icmistim bi bardak ona bagliyorum bi daha tobe icmem
Eki Görüntüle 2897598
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?