Eline saglik kaptanim
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.
Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
738. Etap - SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe TOPLAM @sedulu MUAF
1571 PMUAF
850 PMUAF
1030 PMUAF
969 PMUAF
1274 PMUAF
948 PMUAF
834 P7.476 @Tavsannesi
1350 P
783 P
511 P
340 P
436 P
473 P
4204.313 @AKovser ÖDÜL
459 P
375 P
222 P
353 P
3691.778 @suspushanimcim ÖDÜL
540 P
541 P
520 P
351 P
632 P
2.584 BLU3
990 P
780 P
1500 P
1135 P
1380 P
1190 P
5107.485 @Ayse_M ÖDÜL
793 P
593 P
563 P
600 P
1133 P
613 P
6304.925 @Suzan Avci
1015 P
1099 P
1030 P
727 P
MUAF
3.871 @Yzgt66
380 P
325 P
130 P
75 P
2501.160 @Lusi
220 P
235 P
373828 @deanvillage
327 P
178 P
505 tomrs
335 P
335
Cok gecmis olsun. Insallah kolay atlatir ve sizde bir sey yoktur. Habersiz birakma biziBilgilendirme yapayım zira 20 gün olmayacağım.
Esimde delta varyanti çıktı. Bende bir belirti yok şimdilik o yüzden testte yapmadılar. Evde karantina uyguluyoruz ayrı odalardayiz. Her yere dezenfektan koydum en ufak dokunulan şeyi dezenfekte ediyorum.
Cansin, tesekkur ederimBöyle istek, kararlılık ve azim sonunda sağlık getiriyor. Tebrik ediyorum. .
Sen persembe gunu tursu suyu icersen olacagi buHey masallaaahanam bn kaldim 69da norecik BLU3 geldi dibimde kacamiyom su virus düşüncesi insani ne kdr etkiliyo ya spor yapasim diyet yapasim gelmiyo
Olur kaptanim, en sevdigimHele bismillah
Bu hafta Adim yarisi yapalim?
Tek kaptan im su ara,ama varla yok arasiyim is yogunlugundan dolayi. Gerci simdi 3 gun izinliyim birde cuma. O yuzden daha fazla ugrarim bu hafta.
Benim isin en uygunu adim yarisi
Ne dersiniz? :)
Aldim bile seni listeye
Eline saglik kaptanim
BLU3 @Ayse_M @sedulu tebrikler kizlar
4 günde harika ödem atmissin
Biraz daha aktif olsan harika olur
Ayrica menü bildirim topicinde paylasiyoruz tarti fotografinida :)
Oh yeah cilgin genc.Hic sasirmadim. Aliskanlik haline getirdin sen bunu
Dahil ettim vallahi
Kontrol tartisini bu hafta es geceriz
Iyi yolculuklar. Donuste iki hanelileri kutlayalimValizler afir geldi. 8 kilo fazlam varinsallah sikinti cikmaz. 5 saatim kaldi. Yola cikacammm
Band var kaptanim, M4. Takima ilk geldigimde almistimBLU3 mi band in mi var yoksa xiaomi telefonun mu?
Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyiydi yediklerim.dikkat edeceğim kaptan. Yalnız şu komşu gezmesi beni çok mahvediyor yesem bı turlu yemesem bı türlü.bugun çayın yanına irmik tatlısı vardı. Bı zorladılar yemem için yarım porsiyon yedimReglden dolayi pazartesi ile ayni olsada güzel eksi. tebrikler
Carsambada menün baya karbonhidratliydi. Emzirdigini biliyorum ama yinede cok fazla karb
Bugunden itibaren daha dikkatli olursun umarim :) 50 küsür ile mezun olmussun daha once. O yuzden bence yaparsin tekrar
Ooo harika
60lara adim attik demekki :)
Vay zalim
Kuzum bu hafta ne yedin ictin bir alintila bak. Gecen haftada artiydi
tebrikler harika eksi
Nasil güzel eksi bu böyleTebrik ederim
Selam canim
Birazcik artidasin. Halledersin eminim. Nasilsiniz?
Bak bak.Su havala bak
99,9 olursun sen bu gazla
Bende var Ama hangi modeli bilmiyorumBand var kaptanim, M4. Takima ilk geldigimde almistim
Diyetteyim deme. Geri cevirme. 2 tatlikasigi ye birak. Ama uzun uzun cigneÇok teşekkür ederim.Bugün daha iyiydi yediklerim.dikkat edeceğim kaptan. Yalnız şu komşu gezmesi beni çok mahvediyor yesem bı turlu yemesem bı türlü.bugun çayın yanına irmik tatlısı vardı. Bı zorladılar yemem için yarım porsiyon yedimah böyle durumlar olmasa
Daha önce verdim hem de çok iyi verdim inşallah bu seferde gider fazlaliklar.
A a hiç böyle düşünmemiştimDiyetteyim deme. Geri cevirme. 2 tatlikasigi ye birak. Ama uzun uzun cigneanlamasinlar
Basaracagina inaniyorum
Ben yürüyüş yapamıyorum ama nasıl olacakDUYURU
Bu haftaAdim yarisimiz var takim ici
Yapmaniz gerekenlari fotografli bildirmeniz.
Cuma dan persembeye kadar yarismamiz
@Suzan AvciBLU3 @KumraL_KrakeR @Lusi @Tavsannesi @Yzgt66 @AKovser @ tomrs @deanvillage @Ayse_M
Sagol canim. InsallahIyi yolculuklar. Donuste iki hanelileri kutlayalim
Leslie yapabiliyor musun? Veya YouTube da adimlama videolari var. Onlarda yaziyor mesela kac bin adimlik video olduklariBen yürüyüş yapamıyorum ama nasıl olacak
Leslie yapabiliyor musun? Veya YouTube da adimlama videolari var. Onlarda yaziyor mesela kac bin adimlik video olduklari
Örnegin
Uygulamayi indirip saati kullanmayi dene bu hafta. Hangisi hosuna giderse onunla devam edersin kaptanimBende var Ama hangi modeli bilmiyorumBirde Huawei band var.. onu kullandim hep telefon da Huawei diye.
Ama xiaomi aldim simdi. Uygulamayi yukleyip kendi saatini mi kullansam. 1haftadir adimlarim ne alemde bilmiyorumbir garip hissediyorum
Ac bir film/muzik adimlama yap. Leslie gibi. Dans et. Hareket olsun da, hepsinin faydasini gorursunBen yürüyüş yapamıyorum ama nasıl olacak
Rica ederimEvet leslie yapabilirim bu video ya da bakayım olur teşekkür ederim
Telefonu cozersemUygulamayi indirip saati kullanmayi dene bu hafta. Hangisi hosuna giderse onunla devam edersin kaptanim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?