Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Eline saglik kaptanim

Cok gecmis olsun. Insallah kolay atlatir ve sizde bir sey yoktur. Habersiz birakma bizi

Olur kaptanim, en sevdigim

Çok teşekkür ederim.Bugün daha iyiydi yediklerim.dikkat edeceğim kaptan. Yalnız şu komşu gezmesi beni çok mahvediyor yesem bı turlu yemesem bı türlü.bugun çayın yanına irmik tatlısı vardı. Bı zorladılar yemem için yarım porsiyon yedim ah böyle durumlar olmasa
Daha önce verdim hem de çok iyi verdim inşallah bu seferde gider fazlaliklar.

Band var kaptanim, M4. Takima ilk geldigimde almistim
Bende var Ama hangi modeli bilmiyorum Birde Huawei band var.. onu kullandim hep telefon da Huawei diye.
Ama xiaomi aldim simdi. Uygulamayi yukleyip kendi saatini mi kullansam. 1haftadir adimlarim ne alemde bilmiyorum bir garip hissediyorum

Diyetteyim deme. Geri cevirme. 2 tatlikasigi ye birak. Ama uzun uzun cigne anlamasinlar
Basaracagina inaniyorum

Diyetteyim deme. Geri cevirme. 2 tatlikasigi ye birak. Ama uzun uzun cigne anlamasinlar
Basaracagina inaniyorum
A a hiç böyle düşünmemiştimokey iyi taktik ,zaten diyetteyim desem topa tutarlar emzirdigim için teşekkür ederim kaptan iyi ki varsınız

Bende var Ama hangi modeli bilmiyorum Birde Huawei band var.. onu kullandim hep telefon da Huawei diye.
Ama xiaomi aldim simdi. Uygulamayi yukleyip kendi saatini mi kullansam. 1haftadir adimlarim ne alemde bilmiyorum bir garip hissediyorum
Uygulamayi indirip saati kullanmayi dene bu hafta. Hangisi hosuna giderse onunla devam edersin kaptanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…