Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Gozun aydin Dislerin nasil oldu, artik hassasiyet yok sanirim.

Dahlia_ bakıyım beni beklemişsin 65 olmadın dime

Yok canım ya, geciken regl mahvetti yine beni, geçen hafta 65 görmeyi bekliyordum ama gram gram veriyorum.. Bu hafta da zor görünüyor, çok düzensizbeslendim, yemek olarak değil de, yeme saatlerim hep aksadı, su az içtim..
Döndün mü sen?
Geçmişi okuyamadım..

Bitti kaptanım, bundan sonra görürsen böyle birşey vur kırbacı

Günaydın canım, geçmiş olsun..
Eksin gayet iyi bence şu anki durumuna göre :) bitince daha çok gider..

Kilo bildirimi
Gecen cuma:70.9
Guncel: 69.7
Fark:1.2
Yüzde:1.69
Hedef:68.5
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2897368

MaşaAllah
Hayırlı olsun 6lar

Kilo bildirimin

3 Ağustos salı günü 75,9
Bugün 75,8
Kağıt , isim ve tarih yazmayı bilmiyor dum erken tartıldım.bidahi sefere yaparim , Arrietty_ sedulu

İyi başlangıç, eksilerin daim olsun

Cok cok cok haklisin malesef ztn boyle bi test vermis oldugundan haberim olsaydj asla kabul etmezdim zfn cat kapi geldi msj atmis simdi sana geliyorum diye msji gorup okumamla kapiya gelmesi bir oldu ztn iki gundur o kdr sinirliyimki arayip sormadim bile bulasmamis dahi olsa su bebegimle aramdaki mesafenin hesabini o versin

Kızlar ben tablo sonucu açıklamayı isterdim ama çok yoğunum. Eşim bugün daha kötü oldu. Test yaptırmaya gidiyor bende evi dezenfekte ediyorum su anda hazırlıklı olayım her sonuca diye. Epey yoğun bir gündemim var.
Bosluk bulursam sonuç açıklayacağım.

Geçmiş olsun canım..
Sonuç iyi çıkar inşaAllah..

Yaa çok geçmiş olsun canım inşallah sadece usutmustur

Günaydın çıtırlar 4.takım menü ve spor sayfasını bulamadım yawen altta çıkıyordu şimdi başka şeyler çıkıyor.Dur kurcalayayım
Döndüm canım bugünden itibaren menü yazmaya başlıyorum
Olsun beraber veririz evelallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…