Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm

öyle deme ya mersacım.
kendimizi zorlayalım biraz.
menünü yazıyomusun sen bakım

hayırlı olsun canm şimdiden.bu hafta senn kilonun almıycaz ama yanımızda olman tabikide bizi mutlu eder.
güzel menü canımcım son bikaç günde şule farkı yapacan gibime geliyor.valla akşmları bende zor tutuyom kendimi.babam aburcubur doldurmuş dolabı.resmen savaşıyom kendimle:))bu akşam menümü yazdıktan sonra yarım elma bi kivi yedim.canm cok tatlı istiyo heralde reglden dolayı.onlarla idare ettim.
yetmiyor zeynep'im. yetmiyorrr.
yeter bebeğim yeter tabi 3 kurabiye yerine 1 kurabiye yersen çok daha ii yeter

Canim buyuk gecmis olsun bu durumuna cok uzuluyorum.. bence sen hafif seyler yemeye calis.. Sekerli, nisastali seyler mideye agirlik yapar ve simis bi sekilde hissedersin.
Belki kucuk ogunler yesen, hafif seyler miden yavas yavas kendine gelir.. en azindan dene derim canim.. umarim en kisa zamanda duzelirsin..

günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm
Mersa, oyle deme.. hepimiz kotu gunler geciriyoruz.. Ama insallah hepimiz duzeliriz.. Ve en kisa zamanda toparlaniriz.. senide aramizda gørmek istiyoruz.. vazgecmek yok.

canlarım yazdıklarınızı okudum ama yazacak gücüm bile yok
zeynepciğim beni geri dönmek üzere ayırırmısın.2-3 haftaya toparlanıp dönmeyi umuyorum

Aramiza insallah en kisa zamanda donersin.. seni 4 gozle bekliyorum..

Cok guzel ve cesitli bir menu olmus.. =) Baska menulerde kivi gormek beni mutlu ediyor cunku o kadar faydali ki... ozelikle cildimiz icin..:)))

Canim benim fazla sutlu urunler tuketmek guzel ama dikkat et yagli sutle yapilanlar onlarda kilo yapar biliyorsun.. yoksa super bi menu olmus.. sporda gelince uzerine harika..
aynen boyle devam..

Benim Menu..

Sabah: 1 dilim kepekli ekmek, yarim ucgen peynir, 1 bardak cay.

Ara: 1 kivi, yarim mango.

Oglen: 2 tane salatalik, beyaz peynir, yarim domatez, 1 dilim kepekli ekmek.

Ara: 1 elma

Aksam: kucuk kase mercimek corbasi, 2 yemek kasigi humus, 2 tane salatalik tursu, 1 kucuk bardak pepsi max.

Spor salonunda 40 dk toplu sekilde zumba dansina katildim.. ve kosu yapmaktan daha cok terledim resmen.. iyi stres atiyo insan.. ))

bak bugün ki menün süper.zumbaya bende bayılıyorum.bayılana kadar yapabilirim o dansı:))ama evim küçük olduğu için dans edebileceğim alanda darspor salonuna tvyi indirme gibi planlarım var:))bi de cd sini buldummu bütün apartmanın kadınları zumbada:)))

çok güzel menü. canımcım turşu çok su tutturuyo. cuma öncesi uzak durmanı tavsiye ederim.
fazla sexi geldi bana. oğlumlan yapamam valla. çocuklar bu tür şeyler yüzünden erken ergenliği giriyor diyorlar. korkuyom yani.

artıda çıkacam gibime geliyor.

Son düzenleme:
nasılsınız kızlar?

zeynep tatil nasıl gidiyor?

beste işte miydin bugün?

nasılsınız kızlar?

zeynep tatil nasıl gidiyor?

beste işte miydin bugün?

tatil cnm havalar bi düzelse daha ii olacak ama yinede yağmur camur demeden cıkıyorum.amacım sevdiklerimi görmek.bikaç kişi dışında herksei gördm.kızımda ii çok şükür.baya dinleniyorum anlıyacağın.okulda kafam kazana dönmüştü.ii geldi tatil.

Canim benim fazla sutlu urunler tuketmek guzel ama dikkat et yagli sutle yapilanlar onlarda kilo yapar biliyorsun.. yoksa super bi menu olmus.. sporda gelince uzerine harika..
aynen boyle devam..

doğru memleketteyim ya, sütlerin üstü bir parmak yağ bağlıyor.

oh ne güzel. benimde tatilim iyi geçiyor.

sulecim bizim takımda liliputana vardı odamı 15 tatile çıktı?yoksa ayrıldımı?

o devam etmedi sanırım. ama en iyi prensesperi bilir.

ben ordu-ünyeliyim. biz de tereyağı yapıyoruz burda süt-yoğurt kaymağından.
tabii ankarada ben de yarım yağlı alıyorum.
gerçi bu aralar süttün de tadını kaçırıyorlar.
her yediğimizden şüphe eder olduk.

ay evet geçen sene ordudan tereyağı gelmişti bi veliden.süper ya gerçek teryağı nasılmış hatırladım.eşim tarafı karslı onların tereyağı cok ağır ve kokulu geliyo bana yiyemiyorum.tadını cıkar memleketinn valla:))
büyük şehirlerde öle en güzendiğin kutu süt oda ne kdar güvenilir yada sağllıklıysa??

Ah iste canim bana boyle sorularla gelin seve seve cevap veriyim hihihih

Eger bu kuru cilt son zamanlarda basladiysa bir kac nedeni vardir... 1- diyet yaptigin icin olabilir. 2- Mevsim degisikligi.. Malum havalar sogudu 3- Genetik olabilir..
Ama sana bir kac meyve ønericem, diyet listeni etkilemicek aksina cok faydasi bile olur.. Kivi bol c vitamini icerdigi icin.. cildimize cok faydalidir.. ama ondan daha faydali bir meyve var oda AVOKADO.. kizlar bu meyve resmen cenneten gelmis gibi faydali..

Avokado vitamin- E iceren bir meyvedir. E-vitamini cildimizin nemini korur ve cildimizi yumusak tutar..Ve cildimizi yenilenmesine yardimci olur. Ayni zamanda bu avokadu bol miktarda glutatyon ve antioksidan iceren bir meyvedir.. bu ne demek dersen.. glutatyon ve antioksidan cildimizin erken yaslanmasini, ve kirishikliklari ønler.. arti bu meyve saclara da cok faydasi var.. ozelikle sac dipleri kuru olanlar icin cok faydali..

Tadi fazla guzel olmayan bir meyve.. Ben salatasini yapiyorum.. yada tuzla az zeytin yagi gezdirip yemegin yaninda yiyorum.. zorlada olsa mecburen..Eger istersen zeynepcim, sana evde yapabilicegin avokado maskesi tarifide yazabilirim.. cok pratik.. arti onerebilicegim o kadar kozmetik urunleri var.. ama ben herzaman soyluyorum, Rabbimin bize sundugu dogal seylerden faydalanmak en guzeli..

Son düzenleme:

Bende bugun eve geldikten sonra, youtubede ders videolarini actim, artik orda yapamadigim zamanlar kulagima muzigi takip kendim evde uygularim.. Lise dønemi 4 yil hiphop dansi
egitimi almistim.. ve inanki ne yesem sifir bedendim.. ama yas ilerledikce sagolsun yaglarda ilerliyor..

Biraz fazla sexy bi dans ama ne biliyim cok rahat yani.. hem eglenceli hem stres atiyorsun.. belki cocuklar olmadigi zaman deniyebilirsin.. =)))

evet diyet genetik ve soğuk hava hepside var.en yakın zamanda avakado bulacam ve deniyecem.ve maskeyi tarif edersen onuda???
bak kendinde sölüyosun ozaman dans ederdim.yaş ilerledikçe hareket azalıyor ve yağlarda yavaş yavaş geliyor.tabi önlemini erken almazsakta yapışıp kalıyo..amannn Allah korusun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…