kızlar şuan da kayınpederim misafir geldi
adamcağıza salona yatağını yaptım erken uyuyor .
kızım da uyudu ben ve eşimde yatak odasın da ikimizin elinde ayrı bilgisayarlar , yorganın içinde size yazıyorum bu saatte yatılır mı yavvv
oo tatlım hoşgelmişsen:))az kaldı hayırlısıyla bi sınavın bitsinde kampa girmessen ozaman kabahat.sevgililer gününe ne kaldı şurda:)çakma kaptan olaraktan bol paylaşımlarınıda bekşliycem.ben saysam ooohhoooo keşke olsa da yesek eklerr yaaa valla cok istedim
burdayım ama bu hafta cok kötüyüm dün 1 bugün 2 sınavım vardı . evim okula 2 saat git gel tüm günümü alıo. daha yeni uyandım yarın 3 sınavımm var ve sabah 8.30 da baslıor. evden 6 da cıkcam demek oluor 2 ye kdr calısıp uyucamcok da kötü geçio
pskikolojim bozuldu kendimi yemeğe verdim ama tartıldım
gene 79um.. simdi yazim de sabah yazamam aslnda hafta basında 78.5 tum ama aldım. gerçi tkmıorm su sınavlar bitse de üüff valla şiştiimmmm
geri döncem paylaşımlarımla merak etmeyin ve özllkle de sen yeni kaptanım zeyneppcm
oooo bol karbonhitratlı menüler.yine ii valla geçen haftayla aynısın.tamam zeynepciim sen istedin paylaşıyorum
sabah 09:00 1 adet tost
öğle 13:45 1 adet nugget sandwich
ara 17:00 ceyrek dilim simit ve yarım dilim açma bol salata
akşam 22:30 ( uyanıs saatim) 1 tabak karnıbahar
dün sadece sabah 2 tost 10 da
aksam 20:30 dada 1 tabak karnıbahar 1 kase makarna 2 kase salata çeyrek tabak suluköfte ydim
ama sonrasında ders calısırken bayaaa abur cubur yedim
son günüm kaldı yarın... atlatiim düzelcem
öpüyorum sizi cok..:18::18:
bende 7 lerden kurtulmak istiyorum artık.İyi sevindim canım seni göremeyince bi boşluk oluştu , valla herkesin yeri ayrı.....canım ya ben daha
79 bile göremedim bi görsem bayram yapacağım 7 li rakamlara geçtim diye 8 den nefret ediyor oldum .
oh ne güzel eşin en azından kızmıyo pc başındasın die.benmki kıyameti koparıyo.kızlar şuan da kayınpederim misafir geldi
adamcağıza salona yatağını yaptım erken uyuyor .
kızım da uyudu ben ve eşimde yatak odasın da ikimizin elinde ayrı bilgisayarlar , yorganın içinde size yazıyorum bu saatte yatılır mı yavvv
hep beraber girelim hatta senn şu kampa.hahahaha ortam güzelmişş
bu aradaaa 70leri görüp de inenemekk de sinir bozucuu sınavlar bitsin kendimi kampaa alcamm
1 subat hedeflerimizz nolduu sorcam ama sormaıorum
neyse ben öpüorum sizleri derse gitmem lazım
kilomu 79 geçersiniz yarın sabahhhh
oo tatlım hoşgelmişsen:))az kaldı hayırlısıyla bi sınavın bitsinde kampa girmessen ozaman kabahat.sevgililer gününe ne kaldı şurda:)çakma kaptan olaraktan bol paylaşımlarınıda bekşliycem.
oooo bol karbonhitratlı menüler.yine ii valla geçen haftayla aynısın.
bende 7 lerden kurtulmak istiyorum artık.
oh ne güzel eşin en azından kızmıyo pc başındasın die.benmki kıyameti koparıyo.
hep beraber girelim hatta senn şu kampa.
girelimmmm valla
ztn sevgililer gününde görüşemicezz stajım var ama bi 3*5 gün sonrasına kdr daha vaktim olcak yani benim 30unda geri başlasam rejimeee 16 günüm var 3 kilo fln vermek için
ablacım inan en büyük zararı insan kendine veriyor.kendine kızlarına olan saygını düşün.kendini düşünmedin diyelim,koskoca bi sitenin yöneticisin insanların gözü önündesin sürekli.başarılı bi yöneticisin.ve insanlar seni ne iradeli kadın bu yaşında ama hala filinta gibi die bakıyolar.yılbaşı partisindeki havanı düşün.
sen kendinden intikam alıyosun.kendine yiyerek eziyet ediyosun.vermenin ne zor ve almanın ne kadar kolay olduğunu da biliyosun ablam.
2009 nisan ayında geldiğinde 95 kiloymuştun abla.nasıl bir iraden olduğunu gösterdin zayıflama yarışmasındakilere.biz o mersayı görmek istiyoruz ve seni de - yada+ bu takıma bekliyoru(M)z.takım ruhunda bu yoktur ablacım.anca beraber kanca beraber kendinide bizide bırakma.ne yersen de ye gel söle bi zaman sonra nasıl olsa düzelecek.seni seviyorum ablacım yarın sabah ta kilonu burda bekliyorum.ablacım ya şimdiye kadar yaptığın gibi tozu dumana kataccaksın yada beceremiyorum deyip o tozu dumanı yutacaksın.
canm bu hafta listeye senide alıyorum.yarın sabah kilonu yazıpta işe gidrsen sevinirim.
canm benm bi hafta artıda olsakta ertesi haftalar toparlıycaz takımın amacı bu birbirimizi eleştirmek desteklemek,fikir alışverişinde bulunmak.1, yada10. olmak değil amacımız.
**4.takım 241. ETAP **
mersa(81,0)
PrensesPeri( izinli )
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6)
suleoz(63,2)
alda(72,6)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8)
beste(
4.Takim ortalaması:
kaptanım kulübe uğrarsan:beste bu hafta kilosunu bildirmişmi olacak yoksa geçen haftaki kilosu ve bu haftaki kilosu hesaplanıp yarışmaya katılacakmı direk?
alda ablada hastanede yazamazsa onuda izinli yazacam demi?
beste aşağıyı doldurabilirmisin lütfen
takıma ilk geldiğin kilo:
bu haftaki kilon:
hedef kilo:
takıma ilk geldiğin kilo:64
bu haftaki kilon:64
hedef kilo:50
bu arada kızlar yoklugumda zeynep tam yetkili.artık kaptanınız o.ne derse ne yaparsa haklıdır
niye böyle olduki canım ya.bu şekilde girişin olmaz sanki :44: daha listeye girmeden sabit kg da :44: bir hafta daha bekleyelim istersen
Bil
ablacım cok güzel bak bugün uyanmışsın.kilonu yaz ve tarçınında sana ihtiyacı var seninde ona.hemen cıkın yürüyüşünüze:)zeynepcim saol canım yazdıkların o kadar iyi geldiki
elimden geldiğince toparlanmaya çalışacam.takıma zarar verecem diye daha fazla geriliyodum.tamam birazdan cesaretimi toparlayabilirsem tartılacam yoksa beni aynı yazarsın.bu sabah güneş çıktı keşke kendimi biraz toparlayabilsemde tarçınla yürüyüşe çıkabilsem
canm 63,6 yazmışsın.dediğin gibi regl şişliği olabilir.bende geçen hafta aynı çıkmştım bu yüzden.prenseste onay verirse tabi?uzulurek yikilarak soyluyorum ki bir kac yuz gram harici verememisim kilo.. oysa o kadar diet ve spor yaptim.. sanirim son gunlerde yasadiklarim yuzundenmi, yada regl olmama bir kac gun var onunda verdigi sishkinlik olabilir.. bilemicem.. siz beni yinede 64 yazin..Bakalim haftaya artik.. ..
Ama bu hafta kesin 3 kg vermem lazim yoksa kafayi yicem.
**4.takım 241. ETAP **
mersa(81,0)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6)
suleoz(63,2)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (81,8)
beste( ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:?
4.Takim ortalaması:
tamam canm.peki kilo ortalamasını 9 a mı bölücem yoksa siz ayrıldığınız için 7 yemi ve tuğbada izinli?Bilmiyorum aslina bakarsan kilom 63,6 cikiyor ama, ben yinede 64 yazdim.. Bilmiyorum niye boyle oldu o kadar spor diet yapiyorum.. anlamadim bende
Istersen onumuzdeki cumaya kadar bekliyelim..
kızlar bu arada şu an reglimin 5.günü ama kiraz sapındanmı neden bilmiyorum ödemimi atmışım ve 72,6 kilom 1 kilo vermişim:))
kızlar şule beste mersa abla sizleri bekliyorum**4.takım 241. ETAP **
mersa(81,0)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6/72,6/1,00/1,36)
suleoz(63,2)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Vıdıvıdı (81,8/81,7/0,1/%0,12)
beste( ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:?
4.Takim ortalaması:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?