Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hahahaha ortam güzelmişş
bu aradaaa 70leri görüp de inenemekk de sinir bozucuu sınavlar bitsin kendimi kampaa alcamm
1 subat hedeflerimizz nolduu sorcam ama sormaıorum
neyse ben öpüorum sizleri derse gitmem lazım
kilomu 79 geçersiniz yarın sabahhhh

oo tatlım hoşgelmişsen:))az kaldı hayırlısıyla bi sınavın bitsinde kampa girmessen ozaman kabahat.sevgililer gününe ne kaldı şurda:)çakma kaptan olaraktan bol paylaşımlarınıda bekşliycem.
oooo bol karbonhitratlı menüler.yine ii valla geçen haftayla aynısın.
İyi sevindim canım seni göremeyince bi boşluk oluştu , valla herkesin yeri ayrı.....canım ya ben daha
79 bile göremedim bi görsem bayram yapacağım 7 li rakamlara geçtim diye 8 den nefret ediyor oldum .
bende 7 lerden kurtulmak istiyorum artık.
oh ne güzel eşin en azından kızmıyo pc başındasın die.benmki kıyameti koparıyo.
hep beraber girelim hatta senn şu kampa.

girelimmmm valla
ztn sevgililer gününde görüşemicezz stajım var ama bi 3*5 gün sonrasına kdr daha vaktim olcak yani benim 30unda geri başlasam rejimeee 16 günüm var 3 kilo fln vermek için

**4.takım 241. ETAP **

mersa(81,0)
PrensesPeri( izinli )
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6)
suleoz(63,2)
alda(72,6)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8)
beste(

4.Takim ortalaması:

kaptanım kulübe uğrarsan:beste bu hafta kilosunu bildirmişmi olacak yoksa geçen haftaki kilosu ve bu haftaki kilosu hesaplanıp yarışmaya katılacakmı direk?
alda ablada hastanede yazamazsa onuda izinli yazacam demi?

zeynepcim saol canım yazdıkların o kadar iyi geldiki
elimden geldiğince toparlanmaya çalışacam.takıma zarar verecem diye daha fazla geriliyodum.tamam birazdan cesaretimi toparlayabilirsem tartılacam yoksa beni aynı yazarsın.bu sabah güneş çıktı keşke kendimi biraz toparlayabilsemde tarçınla yürüyüşe çıkabilsem

mersacım günaydın.
erkenciyiz

geçen hafta:81.8

bugün:81.7

heee heee 100gr vermişim
şu halime bak yüzgr sevinir oldum..

canım besteden ben geçen hafta takıma geldiği ilk gün kg suna bakmasını istemiştim.o günkü kilosunu başlangıç kabul edip.bugunku kilosunu yazacagız.benimle alda ablayı geri dönmek üzere ayrıldı olarak yazalım.tugbayı izinli yazalım.ben yeniden oluşturayım sen ondan devam et istersen

dilara ben olmayınca yinemi boşladın?bu hafta verememişsin ahh dilara ahh napcam ben seni

uzulurek yikilarak soyluyorum ki bir kac yuz gram harici verememisim kilo.. oysa o kadar diet ve spor yaptim.. sanirim son gunlerde yasadiklarim yuzundenmi, yada regl olmama bir kac gun var onunda verdigi sishkinlik olabilir.. bilemicem.. siz beni yinede 64 yazin..Bakalim haftaya artik.. ..

Ama bu hafta kesin 3 kg vermem lazim yoksa kafayi yicem.

**4.takım 241. ETAP **

mersa(81,0)
PrensesPeri( geri dönmek üzere ayrıldı)
tugba8424( izinli )
zeynepece2009 (73,6)
suleoz(63,2)
alda(geri dönmek üzere ayrıldı)
Drosofila (79,0/79,0/0,0/%0)
Vıdıvıdı (81,8)
beste( ) YENİ ÜYE.Hedef kilo:?

4.Takim ortalaması:

bu arada kızlar yoklugumda zeynep tam yetkili.artık kaptanınız o.ne derse ne yaparsa haklıdır

takıma ilk geldiğin kilo:64
bu haftaki kilon:64
hedef kilo:50

niye böyle olduki canım ya.bu şekilde girişin olmaz sanki :44: daha listeye girmeden sabit kg da :44: bir hafta daha bekleyelim istersen

Bilmiyorum aslina bakarsan kilom 63,6 cikiyor ama, ben yinede 64 yazdim.. Bilmiyorum niye boyle oldu o kadar spor diet yapiyorum.. anlamadim bende
Istersen onumuzdeki cumaya kadar bekliyelim..

Son düzenleme:
ablacım cok güzel bak bugün uyanmışsın.kilonu yaz ve tarçınında sana ihtiyacı var seninde ona.hemen cıkın yürüyüşünüze:)
canm 63,6 yazmışsın.dediğin gibi regl şişliği olabilir.bende geçen hafta aynı çıkmştım bu yüzden.prenseste onay verirse tabi?

Bilmiyorum aslina bakarsan kilom 63,6 cikiyor ama, ben yinede 64 yazdim.. Bilmiyorum niye boyle oldu o kadar spor diet yapiyorum.. anlamadim bende
Istersen onumuzdeki cumaya kadar bekliyelim..
tamam canm.peki kilo ortalamasını 9 a mı bölücem yoksa siz ayrıldığınız için 7 yemi ve tuğbada izinli?

kızlar şule beste mersa abla sizleri bekliyorum

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…