kızlar bana gelince:,
sabah saat 7.30 da kalkıp hastaneye gittim yürüyerek.
endokronolojiye:kanda insülin direncvime kollestrolüme tsh felan bakıldı.çok şükür bişeyim cıkmadı.bi tek ultrasonda sağ ve solda 2 tane nur topu gibi nödülüm var.dağınık olarakta biçok.ama annemde ananemde teyzemlerde olduğu içinde hazırlıklıydım.iğneli biyopsi istedi.yaptırmadım.takip edelim büyürse bakarız dedim kandırdım doktoruP
saat 3 te hastaneden çıkabildim.o yüzden menüm baya bi çarpık oldu akşama kadar.kan verecem die bişeyde yemedim.
öğlen 12:1ince lavaşa köfte,1 kase mercimek çorba
öğlen3,30arkadaşa uğradım:bi dilim biberli ekmek,yarım kase kuru fasulye
ara:1 elma
akşam:1 kase tavuklu erişteli çorba,yeşil salata bol limonlu:)),kabak yemeği
ara:bi kivi düşünüyorum daha yemedim
spor olarak top oynadım.mekiğimi ve yer hareketlerimi yapacam.bütün günde ayaktaydım hastaneyede yürüyerek gittim geldim.20 dakika toplam:) hiç yoktan iidir.şimdi babam kızmassa ip atlıyacam.alt komşu yok nasıl olsa:)
canlarım son günlerde pek düzenli giremedim. geçmişi okudum alıntısız yazıyorum
nihalcim, doktorun dediklerini çok merak ediyorum. doktorun yeni bir öneri veya liste yapmadıysa lütfen kendine bir çorba yap şöyle tanesiz bişi.
gün de 3 kaşık içsen iyidir canım. arkadaşlar da aynı fikirde, değerlendirmeye al lütfen.
ve bu kilo kaybıyla sakın sakın spor yapma.
zeynep sende zorlanmışsın yollarda dönüşlerimiz iyi olur inş.
bahsettiğim bayan hayatını kaybetti.
mersa hem kendini topla hem de gel beni topla.
kızlar yarından itibaren daha düzenli gelmeyi umuyorum. babamı görmeye gelen giden yoğunluğuna bağlı olarak.
dışarıda yürüyüş yapmaya çalışcam.
günlerdir deli gibi yiyom. önümüüzde 2 gün var sadece. hiç bişi yemesem yeri:26:.
1 ileeri 1 geri yapmak istemiyorum.
burda da beğendiler kilo verişimi. devam etmeliyim şımarmak yok bana.
iyi geceler canlarım. yarın herkesten iyi haberler almayı umuyorum.
öptüm sizi şekerlerim.
Canim benim cok tesekkur ederim yazdiklarin icin.. hepiniz cok dogru seyler soylediniz ve inanki cok iyi geldi.. seninde dedigin gibi baskalarina anlatamadiklarini burda anlatmak daha bir kolay ve dahada rahatlatiyor insani.. Hem dogru diyorsun.. simdi gordum gercek yuzunu gerci bi kac yilimi aldi ama Allahtan bir omurumu almadi.. Yapicak bi sey yok..canım tabiki sıkıntılarını yazabilirsin ben neler yazdım sen yokken en yakınındakine bile sorunlarını anlatamazken burda sanki 40 yıllık arkadaşlarım gibi herşeyimi anlattım ve bütün takım sabırla dinleyip moral verdiler sende anlat,bencede iyiki yapacağını şimdi yapmış yol yakınken sana kendini tanıtmış bide kendini saklamayı başarabilseydi senin için sonrasında çok büyük yıkım olurdu ve geri dönüşün çok daha zor olurdu herşeyde bir hayır vardır,kendini elinden geldiğince üzmemeye çalış
canm benm ne kadar üzülmüşsündür tahmin ediyorum.ama biz güçlü kadınlarız.eminim buunu atlatırsın.dediğin giib çok şükür söz öncesi Allah gösterdi bunu sana.kanında bozukluk varsa evlendikten sonrada yapabilirdi.şu an ucuz kurtulmuşsun.eden bulur tatlım.menün etkilenmiş baya.en yakın zamanda toparlarsın inşallah.
onlar senn ailen.onun yaptığı bi adilikle sen ailene mahcupolmazsın tatlım.şu acıdan katılıyorum sana:evlendikten sonra görseydin böle bişeyini vazgecmek daha zordu ve sen daha cok acı cekecektin.
kızlar bana gelince:,
sabah saat 7.30 da kalkıp hastaneye gittim yürüyerek.
endokronolojiye:kanda insülin direncvime kollestrolüme tsh felan bakıldı.çok şükür bişeyim cıkmadı.bi tek ultrasonda sağ ve solda 2 tane nur topu gibi nödülüm var.dağınık olarakta biçok.ama annemde ananemde teyzemlerde olduğu içinde hazırlıklıydım.iğneli biyopsi istedi.yaptırmadım.takip edelim büyürse bakarız dedim kandırdım doktoruP
saat 3 te hastaneden çıkabildim.o yüzden menüm baya bi çarpık oldu akşama kadar.kan verecem die bişeyde yemedim.
öğlen 12:1ince lavaşa köfte,1 kase mercimek çorba
öğlen3,30arkadaşa uğradım:bi dilim biberli ekmek,yarım kase kuru fasulye
ara:1 elma
akşam:1 kase tavuklu erişteli çorba,yeşil salata bol limonlu:)),kabak yemeği
ara:bi kivi düşünüyorum daha yemedim
spor olarak top oynadım.mekiğimi ve yer hareketlerimi yapacam.bütün günde ayaktaydım hastaneyede yürüyerek gittim geldim.20 dakika toplam:) hiç yoktan iidir.şimdi babam kızmassa ip atlıyacam.alt komşu yok nasıl olsa:
Arkadaşlar merhaba,
Mesajı eşime yazdırıyorum.
Ben maalesef iyi değilim.Soğuk algınlığımı hala atlatamadım,perşembe günü kemoterapi almam gerektiği için dr um ilaçlarımı da kesti, birkaç gün önceden yatmış oldum hastaneye.Oradan giremedim bugüne kadar ama eşim gelip gittikçe ve kendimi iyi hissedersem onun bilg.dan yazarım.
Diyetlerinizi bırakmayın.
Beni takımdan hemen çıkarın ki sayımız fazla görünmesin.
Dua edin bana..
Selamlar.
mrb dilara
bu hafta baya toparlamışsın menülerini. tebrik ederim. ama şule ablan cozuttu.
midem ağrıyor.
gurultu seslerini özledim senin gibi.
yulaf ezmesine 1 kuru inciri ve 1 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp sütle yiyince iyi oluyor canım.
günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm
sabah7:00) 1 pasta tabağı fasulye turşu kavurma, beyaz peynir, 1-2 zeytin, biraz pide
öğle13:30) 1 kase çorba
ara16:00) labne peynir, kırmızı biber, 2-3 dilim pide
akşam: (19:00) 1 kase çorba, 1 kaşık bezelye yemeği, salata,1 kaşık fasulyeli pilav,2 kaşık yoğurt, az pide
ara: patlamış mısır, dayanamadım 1 dilim yaş pasta, türk kahvesi
1 saati aşkın deniz kenarında düşük tempoda yürüdüm, çok güzeldi. yarın tempomu artırcam.
su: 2 litre kadardır.
hadi ya üzüldm kadınacanlarım son günlerde pek düzenli giremedim. geçmişi okudum alıntısız yazıyorum
nihalcim, doktorun dediklerini çok merak ediyorum. doktorun yeni bir öneri veya liste yapmadıysa lütfen kendine bir çorba yap şöyle tanesiz bişi.
gün de 3 kaşık içsen iyidir canım. arkadaşlar da aynı fikirde, değerlendirmeye al lütfen.
ve bu kilo kaybıyla sakın sakın spor yapma.
zeynep sende zorlanmışsın yollarda dönüşlerimiz iyi olur inş.
bahsettiğim bayan hayatını kaybetti.
mersa hem kendini topla hem de gel beni topla.
kızlar yarından itibaren daha düzenli gelmeyi umuyorum. babamı görmeye gelen giden yoğunluğuna bağlı olarak.
dışarıda yürüyüş yapmaya çalışcam.
günlerdir deli gibi yiyom. önümüüzde 2 gün var sadece. hiç bişi yemesem yeri:26:.
1 ileeri 1 geri yapmak istemiyorum.
burda da beğendiler kilo verişimi. devam etmeliyim şımarmak yok bana.
iyi geceler canlarım. yarın herkesten iyi haberler almayı umuyorum.
öptüm sizi şekerlerim.
biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş tatlım.bide menülerinde süt yoğurt peynir tarzı protein ağırlıklı besinler ekleyebilirsin.ama az ve öz olmuş.Bugun menusu..
Sabah: 1 bardak cay, 1 pogaca
Oglen: Kendime evde 1 bardak meyve smoothie'si hazirladim.. Nar ve kara dut vardi.. icinede 1 cay kasigi seker attim ekşiligini yok etsin diye.. Yaninda 2 tane kepekli biskuvi.
Aksam: Salata, 5-6 yemek kasigi pilav, ve az miktarda firinda zeytn yagli sebzeli tavuk gogusu..
Ve yarim litre su + 1 saat 15 dk yuruyus.
çok şükür bişey çıkmaması da güzel.eşininde eline sağlık güzel güzel beslesin seni.günaydın herkeze
endoskopi yaptırdım ameliyatla ilgili bi sorun görünmüyo gastritim var biraz
doktor anlayamadı neden böyle olduğumu
gastroentoroloji bölümüne git dedi
ben çok halsizim başım dönüyo nefes almak bile yoruyo beni
dün eve gelirken eşim canın ne istiyo dedi
bi pastaneye girdik
tavukgöğsü aldım bide hani altı gevrek kek gibi üstünde krema onun üstündede meyve olan küçücük şeyler var onlardan aldım
1 tane ondan yedim
yolda bir portakal suyu aldım zorla 2 saatte içtim
eşim tavuk göğsünü getirdi zorla yarımına yakınını yedirdi yarısıda toplasan 1 yemek kaşığı kadar ama ben tam 1 saatte yedim
acayip midem şişti patlıcam zannettim onları yiyince
aslında kilo veriyorum güzel bişey ama
böyle hasta olarak kilo vermek istemezdim
anlıcanız doktora gitmek hiç bir işe yaramadı
ablacım gelde hareketlensin tatkım.herks böle diyip bırakırsa kendini tabiki takım denen bişey kalmaz.daha fazla katılım lütfen.menülerinide paylaşmaz oldun.tarçın yürütüyordur seni eminim.uarım diyetinede dikkat ediyosundur.günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm
mersa ,dilaraya katılıyorum lütfen cozutmayalım
prensesperiyi anlıyorum. zeynepcim sen toparla bizi
canlarım yazdıklarınızı okudum ama yazacak gücüm bile yok
zeynepciğim beni geri dönmek üzere ayırırmısın.2-3 haftaya toparlanıp dönmeyi umuyorum
Bugun menusu..
Sabah: 1 bardak cay, 1 pogaca
Oglen: Kendime evde 1 bardak meyve smoothie'si hazirladim.. Nar ve kara dut vardi.. icinede 1 cay kasigi seker attim ekşiligini yok etsin diye.. Yaninda 2 tane kepekli biskuvi.
Aksam: Salata, 5-6 yemek kasigi pilav, ve az miktarda firinda zeytn yagli sebzeli tavuk gogusu..
Ve yarim litre su + 1 saat 15 dk yuruyus.
canlarım yazdıklarınızı okudum ama yazacak gücüm bile yok
zeynepciğim beni geri dönmek üzere ayırırmısın.2-3 haftaya toparlanıp dönmeyi umuyorum
canlarım menümü yazayım kızımın yanına geçeyim:
sabah:1 dili ekmek,1,5 haş yumurta,1 dilim peynir,salatalık domates,1 bardak yeşilçay
ara:1 elma,2 ceviz
öğle:3 kaşık kısır domates,1 lokma ekmek,salatalık tursusu yarım
ara:1 kivi
ara:1 kase corba
akşam:6 kaşık taze fasulye,4 kaşık yoğurt,1 dilim ıspanaklı ekmek
ara:1 avuç çerez,2 bardak çay
spor 260 ip,60 mekik,60 kalça hareketi.bu arda dünde ip atladım 260 tane:)
yarın kardeşimin kınası var bir gün sonrada düğünü ben bir kaç gün buralarda olmucam
fakat cuma günü belki bi umut girebilirim nete yinede sizin için kaytarıp yanınıza gelmeye çalışıcam
canm bak bugün güzel olmuş:))) yürüyüşte güzel olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?