Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

alda ablacım sana da acil şifalar diliyorum.
Allah güç kuvvut versin.
iyi haberlerini alalım kısa sürede.
takımdan çıkmanı tabiki bende istemiyorum. anca beraber kanca beraber ablacım.

bestecim. üzülmeden olmaz tabii, neyseki tam zamanında ortaya çıkmış herşey. kendini işe vermeye çalış bence.

bravo canım, menün iyi.

sabah7:00) 1 pasta tabağı fasulye turşu kavurma, beyaz peynir, 1-2 zeytin, biraz pide
öğle13:30) 1 kase çorba
ara16:00) labne peynir, kırmızı biber, 2-3 dilim pide
akşam: (19:00) 1 kase çorba, 1 kaşık bezelye yemeği, salata,1 kaşık fasulyeli pilav,2 kaşık yoğurt, az pide
ara: patlamış mısır, dayanamadım 1 dilim yaş pasta, türk kahvesi

1 saati aşkın deniz kenarında düşük tempoda yürüdüm, çok güzeldi. yarın tempomu artırcam.
su: 2 litre kadardır.

mrb dilara

bu hafta baya toparlamışsın menülerini. tebrik ederim. ama şule ablan cozuttu.
midem ağrıyor.
gurultu seslerini özledim senin gibi.

yulaf ezmesine 1 kuru inciri ve 1 kuru kayısıyı küçük küçük doğrayıp sütle yiyince iyi oluyor canım.

Son düzenleme:
canlarım son günlerde pek düzenli giremedim. geçmişi okudum alıntısız yazıyorum

nihalcim, doktorun dediklerini çok merak ediyorum. doktorun yeni bir öneri veya liste yapmadıysa lütfen kendine bir çorba yap şöyle tanesiz bişi.
gün de 3 kaşık içsen iyidir canım. arkadaşlar da aynı fikirde, değerlendirmeye al lütfen.
ve bu kilo kaybıyla sakın sakın spor yapma.

zeynep sende zorlanmışsın yollarda dönüşlerimiz iyi olur inş.
bahsettiğim bayan hayatını kaybetti.

mersa hem kendini topla hem de gel beni topla.

kızlar yarından itibaren daha düzenli gelmeyi umuyorum. babamı görmeye gelen giden yoğunluğuna bağlı olarak.
dışarıda yürüyüş yapmaya çalışcam.
günlerdir deli gibi yiyom. önümüüzde 2 gün var sadece. hiç bişi yemesem yeri:26:.
1 ileeri 1 geri yapmak istemiyorum.
burda da beğendiler kilo verişimi. devam etmeliyim şımarmak yok bana.
iyi geceler canlarım. yarın herkesten iyi haberler almayı umuyorum.

öptüm sizi şekerlerim.

Insallah daha duzenli girebilirsin.. gerci bu aralar cok dagildik hepimiz yani.. Ama INSALLAH herkesin sorunlari en kisa zamanda duzelir..

Canim benim cok tesekkur ederim yazdiklarin icin.. hepiniz cok dogru seyler soylediniz ve inanki cok iyi geldi.. seninde dedigin gibi baskalarina anlatamadiklarini burda anlatmak daha bir kolay ve dahada rahatlatiyor insani.. Hem dogru diyorsun.. simdi gordum gercek yuzunu gerci bi kac yilimi aldi ama Allahtan bir omurumu almadi.. Yapicak bi sey yok..

Canim benim oncelikle gecmis olsun, iyi olmana sevindim.. Insallah dahada iyi olursun en kisa zamanda..

Cok dogru diyorsun canim.. ama iste insan ister istemez son dk boyle bir gol yemek gibi oldu.. yani tam aileler razi oldu hersey duzeldi.. gerci ne kadar pisman olasada kendisi.. ben bi kere aldatan yine aldatir diye dusunup artik gecmise bakmak istiyorum.. Beni bir haftadir tanimaniza ragmen Verdiginiz moraller icin destekler icin hepinize cani gonulden sonsuz tesekkurler

Alda, cok uzuldum buyuk gecmis olsun.. Rabbim acil sifalar versin.. INSALLAH en kisa zamanda duzelir aramiza geri donersin.. Dualarimiz seninle...

Evet arkadaslar takima nazar mi degdi ne oldu bilmiyorum ama insallah hepimiz en yakin zamanda toplarlanir.. ve herkese, herseye butun sorunlara inat istedigimiz
hedeflere ulasiriz..

Son düzenleme:
Bugun menusu..

Sabah: 1 bardak cay, 1 pogaca

Oglen: Kendime evde 1 bardak meyve smoothie'si hazirladim.. Nar ve kara dut vardi.. icinede 1 cay kasigi seker attim ekşiligini yok etsin diye.. Yaninda 2 tane kepekli biskuvi.

Aksam: Salata, 5-6 yemek kasigi pilav, ve az miktarda firinda zeytn yagli sebzeli tavuk gogusu..

Ve yarim litre su + 1 saat 15 dk yuruyus.

Son düzenleme:
günaydın herkeze

endoskopi yaptırdım ameliyatla ilgili bi sorun görünmüyo gastritim var biraz

doktor anlayamadı neden böyle olduğumu

gastroentoroloji bölümüne git dedi

ben çok halsizim başım dönüyo nefes almak bile yoruyo beni

dün eve gelirken eşim canın ne istiyo dedi
bi pastaneye girdik
tavukgöğsü aldım bide hani altı gevrek kek gibi üstünde krema onun üstündede meyve olan küçücük şeyler var onlardan aldım
1 tane ondan yedim
yolda bir portakal suyu aldım zorla 2 saatte içtim
eşim tavuk göğsünü getirdi zorla yarımına yakınını yedirdi yarısıda toplasan 1 yemek kaşığı kadar ama ben tam 1 saatte yedim

acayip midem şişti patlıcam zannettim onları yiyince

aslında kilo veriyorum güzel bişey ama
böyle hasta olarak kilo vermek istemezdim
anlıcanız doktora gitmek hiç bir işe yaramadı

günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm

ben de dün cozuttum valla nazar değdi ama neyse toparlıcaz inş tkaım toparlansa bi...

günaydın kızlarrr,
yaa ben takıma gelmek istemiyorum nedense takım darmadağınık oldu bende kendimi bıraktım takım ruhu ne kadar önemliymiş meğerse herkes nerde ben eski hareketli takımı istiyorummmmm

aynı seyi düşünüodum mersa ablam. içimden gelip yazmak gelmio resmen :2:

canlarım yazdıklarınızı okudum ama yazacak gücüm bile yok

zeynepciğim beni geri dönmek üzere ayırırmısın.2-3 haftaya toparlanıp dönmeyi umuyorum

canm bak bugün güzel olmuş:))) yürüyüşte güzel olmuş.

hadi ya üzüldm kadınaallaah rahmet eylesn.
biraz karbonhidrat ağırlıklı bir menü olmuş tatlım.bide menülerinde süt yoğurt peynir tarzı protein ağırlıklı besinler ekleyebilirsin.ama az ve öz olmuş.
çok şükür bişey çıkmaması da güzel.eşininde eline sağlık güzel güzel beslesin seni.
günaydın kızlarrr,
ablacım gelde hareketlensin tatkım.herks böle diyip bırakırsa kendini tabiki takım denen bişey kalmaz.daha fazla katılım lütfen.menülerinide paylaşmaz oldun.tarçın yürütüyordur seni eminim.uarım diyetinede dikkat ediyosundur.
mersa ,dilaraya katılıyorum lütfen cozutmayalım

prensesperiyi anlıyorum. zeynepcim sen toparla bizi

tatlım hep beraber toparlanmamız lazım.15 tatil herkes bi kenara savruldu.

zeynepciğim beni geri dönmek üzere ayırırmısın.2-3 haftaya toparlanıp dönmeyi umuyorum

kaptanım vekil kaptanlık görevini üstüme alıp 2 haftalığına öle yazarım seni ama.2 hafta sonra en geç seni geri kaptan olarak görmek istiyorum.elimden geleni yapmaya çalışacam.
gerisinide beraberce toparlarız artık senide takımıda.

canlarım menümü yazayım kızımın yanına geçeyim:
sabah:1 dili ekmek,1,5 haş yumurta,1 dilim peynir,salatalık domates,1 bardak yeşilçay
ara:1 elma,2 ceviz
öğle:3 kaşık kısır domates,1 lokma ekmek,salatalık tursusu yarım
ara:1 kivi
ara:1 kase corba
akşam:6 kaşık taze fasulye,4 kaşık yoğurt,1 dilim ıspanaklı ekmek
ara:1 avuç çerez,2 bardak çay

spor 260 ip,60 mekik,60 kalça hareketi.bu arda dünde ip atladım 260 tane:)

yarın kardeşimin kınası var bir gün sonrada düğünü ben bir kaç gün buralarda olmucam

fakat cuma günü belki bi umut girebilirim nete yinede sizin için kaytarıp yanınıza gelmeye çalışıcam

bu menü güzel.
aralara meyve eklemeye çalış.süper olur.

ok. bi hava al bakalım canımcım.

güzel menü, yarın sakın turşu yeme canım.

hayırlı olsun canım.
listeye girmesen de kilonu bi yaz sen yine de bilgilerin bulunsun. bişiler yiyebilmen çok iyi olmuş. sevindim.
çorba çorba çorba....

sabah: 2 yumurta, 3 dilim peynir.
ara: yarım bardak süt.
öğle: 2-3 dilim kepek ekmeği,1 kase çorba, 2 çatal hafif bi süt tatlısı.
akşam: 1 yumurta, 5 kaşık çorba, 2 kaşık yoğurt.
ara: 3 kurabiye, 1-2 dilim kek.

40 dakika tempolu yürüyüş.
çay çok kaçınca az su içiyom bugün öyle oldu. yatana kadar bir kaç bardak daha içerim.
akşama kadar güzel gitti de akşam bozuluyo hep.:26:
3 mil leslie yapsammm kurtarırım dimi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…