Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

cancağızlarım kilom:71,8
geçen haftaki kilom:73,9
2,1 vermişim
şimdi kahvaltı yapıp kızımı bırakacam sonrada arkadaşa hediye alıp avm den okula geçecem.akşam kayınvalidemde olacam.geçemiyecemöpyrm sizleri çok

akşam aran olmamıs canım

güzel canım

prensesim nice güzel mutlu, sağlıklı yıllara canımcım.doğum günü kutlu olsun.
:118::118::118::118::118:
Doğum günün kutlu olsuuuuun,yeni yaşında istediğin kiloya ulaşırsın umarım:))

teşekkürler canlarım

spor süper süper menünde güzel

akşam olmamıs sanki :44:

güzel

canım çok çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin inşallah

canım çok çok geçmiş olsun.rabbim acil şifalar versin inşallah [/QUOTE]

Saol canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun, sağlık mutluluk, zayıflık hep seninle olsun ....

şu kabaklı ramen ne kadar ilginç duruyor.tadı nasıl :44:bu kadar sık misafir gelmesi beni yorardı sen yormuyormu?iyi idare ediyorsun

Canim dogum gunun kutlu olsun.. Nice huzurlu, saglikli ve mutlu senelere..

teşekkürler tatlım

Kahvaltidan once: 1 bardak elma sirkeli su.. ( geberdim icene kadar)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 cay, 1 tane ucgen peynir
Ara: 1 yesil elma
oglen: 15-20 tane tane kizartma patates:18:
aksam: tavuklu salata..
Eki Görüntüle 353438

**4.takım 245. ETAP **

PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5/62,8/ -0,3/ %-0,48)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67,2/)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/) (yeni üye.hedef 62.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)

4.Takim ortalaması:

80.7 geçen hafta
bu gün 80.2 bu hafta hiç spor yapamadım.

güzel kayıp canım tebrikler

Saol canım senin de geçmiş doğum günün kutlu olsun, sağlık mutluluk, zayıflık hep seninle olsun ....

canım dogum günüm bugun aslında.işyeri dün müsaitti.arkadaşlar dünden kutladılar sağolsunlar.güzel dileklerin için teşekkürler

Son düzenleme:
Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis.. Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...

Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:

**4.takım 245. ETAP **

PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5/62,8/ -0,3/ %-0,48)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67,2/)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,7/0,8/%1,12)(yeni üye.hedef 62.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)

4.Takim ortalaması:

Akşam olmamış gibi geldi bana öğle menünden iki çeşidini akşam yiyebilirdin nacizane fikrim

Nanenin tokluk hissi verdiğini duymuştum bir de etsiz çiğ köftenin miktarını bilemediğim için bişey diyemiycem.Önerim çiğköfte varsa akşam keten tohumluda olsa ekmek yeme

Geçmiş olsunbi müddet spor yapma ,benimde yürürken sol kasığımda şiddetli ağrı oluyo bi anlam verememiştim dikkat ediyim o zaman

geçmiş olsun canım.Allah tez zamanda acil şifalar versin

ben dogum kontrol hapını 2 yıl kullandım.seninki korunma amaçlı değil ama yinede saatini geçirme.yatagının yakınına koy.hergün aynı saatte almaya özen göster.ben gece yatarken al derim kilo artışı tüylenme sivilcelenme vb prospektüsünde yazılan hiçbir yan etkisini görmedim tabi kişiden kişiye değişir inşallah sende de olmaz

sulecim gün boyunca 5 dilim ekmek tüketmişsin kek ve yaşpasta da var.En azından akşam ekmek yemeseydin tam süper oalacakmış

Menün az ve öz benim yapmak istediğim bie menü

Maşallah yediklerini eritmişsin sporuna bayıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…