kaptanım kaptanım ne ettin sen öle:)))akşama çorbayla geçiştirde bari yarın yansımasın tartına
ya of şu dukan diyetini yapanların fotograflarını gördükçe dukan yapasım geliyor benimdeama ben etten nefret ediyorum:S nasıl olacak bilmem.. var mı içinizde yapan biri bunu ?
kendi dogum günü pastam olunca mecbura kaldım canım değilse yermiyim
canım sen listedeymiş gibi düşün.zaten artık takımın bir parçasısınyürüyüşlere devam mı?
yaşasıııınnn ben de takımın bir parçasıyımyaa ben yürüyüşlerimi ve içtiğim suyu yazmamışım hemen yazıyım 55 dk sabah 55 dk da akşam 19.00 da yürüdüm
2 litre de su içtim yani 10 bardak(bardakla daha kolay tüketiyorum 2 lt yi)
ben genelde alışverişe çıkınca daha kötü halde dönüyorum eve.ne begensem güzel olmuyor
reçel hariç gerisi guzel bence :) kuzey guneyi bnde izledim gerim gerim gerildim yaa
güle güle kullan tatlım.durakladıysan sistem değişklikleri yapma zamanıdr canm.daya meyveyi bi gün bak nasıl eksiliyousn hemen bi kilo:))
Ben denemeden ufak beden alıyorum zayıflayınca giyerim diye
bugün kendime medium eşofman altı aldım 2 tane,yine m beden sweet aldım,çoktandır allık almayı düşünüyodum bugün aldım bide cildim şu aralar bayağı bi kurudu nivea nın cilt maskesinden aldım akşam uygulıycam
insan birazda olsa kilo verince ki şuana kadar 8.5 kilo verdim mutlu oluyo ve kendisi için birşeyler yapmak istiyo bu çok hoş bi duygu
süpperrrrrrprensesim bugün doğum gününmü yaww hiçte söylemessin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere rabbim keşke dediğin bütün güzellikleri yaşatsın sana
kilolarımızıda yazacağımızı söylemişsin hemen yazıyım aranıza katıldığım ilk zamanlar 85.5 kiloydum yani 9 ocak filandı
ocaktan bu yana 8.5 kilo verdim 1.5-2 hafta önce 77 kiloydum ama tekrar 78 e çıktım şuan 78 kiloyum bir kilo aldım
malum gündeyim dolayısıyla acayip tatlı şeyler yemek istiyorum bu ihtiyacımıda sabah ahududu reçeliyle giderdim ama çok az yedim pişman değilim yine olsa yine yerimmm
Sorma dün akşam çok heyecanlıydı kuzey güney ama harika bi bölümdü kuzeyi çok takdir ettim hele de sümeri kemerle boğmaya çalışma sahnesi çok etkileyiciydi
süpermiş menün tatlım bayıldım :)))))
:))))))))))süpermiş bak oda istiyo zayıflamanı demek:))görürsün görürsün tatlım sen etkin bi üye oldu prenses seni hemen ekleyiverir:)
sen 10 kilo vermiştin sanırım:)baya ii gelecek bu alışveriş sana.ben 2 beden küçülmüşüm.hatta bu defa dar paca pantolonumu 38 aldım.ıkkındım sıkındım girdim içine:))))))
şimdi zayıflamaya devam.
güle güle kullan tatlım.durakladıysan sistem değişklikleri yapma zamanıdr canm.daya meyveyi bi gün bak nasıl eksiliyousn hemen bi kilo:))
süpperrrrrr
benmde canm istiyodu iki gün önce baya bi giderdim o ihtiyacım.bazen tıka basa yeme ihtiyacı duyuyorm.Allahtan cabuk geçtide geri toparladım:)
canm zorladım baya bi bugün giydim ama üstüne salaş bi badiyle cepken giyip fırlayan göbeğimi kamufle ettim:))evet canım eşim benden daha çok istiyor zayıflayabilmem için neler yapıyo bi bilsen bazen kaçamak yapıyorum görünce çok sinirleniyo üzülüyo napıyım içimdeki yemek yeme arzusunu bazen dizginleyemiyorum ama kararlıyım 8.5 kilo verdim şu aralar 78 oldum fakat deli gibi yürüyorum spor yapıyorum şöyle 74 e düşeyim hemen pilatese de başlıycam geçen sene yapmıştım vücudum çok hoş olmuştu sıkılaşmıştı
Sen bi kaç kilo daha verirsen rahatça girersin o pantolona maşallah baya iyi gidiyorsun
teşekkür ederim canım sağol iki alışveriş yaptım motive oldumöyle yapıcam heleki şu günlerde biraz şişliğim var meyve iyi gelicek bide ben şunu farkettim inan varya sabah kalkıyorum diyorum ki bugün meyve yiycem şişliğimi atıcam diyorum mutfağa giriyorum sanki günlerce aç kalmışım gibi ne yesem ne yapsam acaba diye dönüp kalıyorum hırslanıyorum beynime duyurmadan meyve günü yapmayı planlıyorum iki üç gün :)))
Ben yeşil çayda içmek istiyorum ama hiç içemiyorum sevmiyorum ya Netten yeşil çayın faydasını da okudum şöyleki: Yemekle birlikte veya yemeklerden 15 dakika önce yeşil çay içerseniz, yağ ve kolesterol emilimini azaltırsınız. Nasıl diye soracak olursanız, yeşil çayda hem polifenoller hem de biraz kafein bulunur. Yeşil çaydaki bu hafif kafein ile polifenoller birleşerek özel bir zayıflama etkisi yaratırlar.
Gelgör ki ben içmiyorum
canm zorladım baya bi bugün giydim ama üstüne salaş bi badiyle cepken giyip fırlayan göbeğimi kamufle ettim:))
ben tarçınla içebiliyorum onu bide geçen elmalısını içmiştim sanırım oda güzel oluyor yoksa tek başına biraz ağır dediğin doğru
süpersin canımcım.ben de mi öyle bişiler yapsam. bi değişikliğe ihtiyacım var sanki. en azından bir gün denesem iyi olabilir.canım sıkkın bu hafta veremedim. aldım belki de.git gel olmasından hoşlanmıyorum artık. sona yaklaşmışken.prensesim bugün tartıldım:72 kiloyum 1,9 vermişimö sölemesi ayıp
yarın da tartılacam ama nolur nolmaz yazım dedim belki gelemem felan.beni öle geçersin bugün ki detokstada umarım yarım kilo daha gider
ben de arayış içindeyimsizinde dediğiniz gibi zayıflamam artık sanırım düzene oturrdubi kaç gram verebiliyorum artık günde olsun bu bile beni mutlu ediyor sorun yok da sizce yediklerime ek olarak ne yapmam gerekir bu durma faslını geçmek için yoksa bu böyle mi devam edicek :) kendimi ona göre hazırlıcam
aah aaah.. aynen ya.. bazen tartının üstüne çıkarken aynı şeyi ben de diyorum kendime... keşke 58lere geldiğimde kendimi bazı şeylerde frenleyebilseydim diye. şimdi o kadar uzak görünüyor ki gözüme 50li kilolar... sanki hiç başaramayacakmışım gibi..
canımsın canım... zaten blog filan yazıyorum ben. buraya da yazıyorum. iyi geliyor..
aslında olay şöyle. kısaca anlatayım. benim bir sevgilim vardı. gerçekten çok seviyordum onu. bazı yalanlarını görememiştim beraberken ama şimdi görebiliyorum insan resmen kör oluyor severken. neyse...
düne gelince... dünkü menüm:
sabah: benim kahvaltılarım hep fix. en sevdiğim kahvaltı bu nedense. 1 parca peynir. 1 ince dilim salam.2 dilim uno light-1yumurta-1 kucuk mandalina
ara: bi kaç tane çiğ badem
öğle: 3 kaşık pilav- karnıbahar yemeği-yoğurt
ara: bi kaç kuru üzüm
akşam:salata ve haşlanmış tavuk göğüs eti.
ben kilo bildirimimi bugün yapmak zorundayım çünkü bu gece memleketime gitmek zorundayım acilen. sağlık raporu filan çıkarılacak ömss sınavı için. onlarla uğraşmam gerekiyor. o nedenle bi kaç gün olamayacağım haber vereyim dedim..
kiloma gelince. bu sabah tartıldım ve tartı tamı tamına 69u gösteriyordu
geçen hafta 70.4 kiloydum.
pes etmek yok!
Kızlae biraz sıkıntılıyım bilg giremiyorum, ama menümü yazayım
sabah : 1 dilim ekmek,1 kaşık bal peynir zeytin
Ara : 1çay bardağı süt 3 kayısı
Öğle :1 tabak mercimek yemeği köz biber
Ara: 2 dilim portakal
Akşam : 1 tabak çorba 1 dilim ekmek yoğurt,
denemediysen denemeni tavsiye ederim:)çünkü yeşilçayı bende tek içemiyorum hatta normal çayıda.o yüzden hep yanımda tarçınım olur bide kuru meyvelerim ve suyum tabi.maydonoz suyunu bende içemem.lahana corbasını sevdm ama içine attığım 3 tane mesut yarın şu meşhur samandağ biberi zahir gibi yapmıştı onu bol limonluda sevdim.bugün tadı değişmişti bi haftalık lahana corbamın.döküverdim küçük bi tencere:))kelle tenceresiyle yapmıştımda:)))).vücudumu deşseler karalahana corbası fışkırabilir.:)))ama işe yaradığını düşünüyorum.kaçamaklı olmasına rağmen:))
haftaya cuma üstüne bir beyaz badiyle bile giyersin spor yapıyosun dimi spor vücudu çok güzel şekillendiriyo ya 78 kiloyum ama üst bedenimin şeklini beğeniyorum yürümek gerçekten acayip işe yarıyor ya hele pilates yapsam nasıl olur kimbilir
kardeşimde abla tarçınlı yeşil çay satılıyo ondan al iç dedi o da çok içer sever o maydonoz suyu filan kaynatır iştahlı iştahlı içer bende hayran hayran onu izlerim
böyle maydonoz suyu soğan suyu lahana suyu filan içenleri gıptayla izlerim helal valla içenlere ben içemiyorum tiksiniyorum
güzel bol sebzelii olmuş aradaki yaş pastayıda görmym:)sıkılınca o sacmasapan diyetler işe yarıyo şılem bak şimcik kalsiyuma geçebilirim.motivasyonum ii çünkü:)sabaheynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
öğle:8 kaşık ıspnak,2dilim ekmek,biraz kek
ara: 1 dilim yaşpasta
akşam:1 kase çorba, yeşil fasulye,ıspanak,1 dilim kepek ekmek
ara:biraz ıspanak,biraz ekmek
sporumu yapcam netim problemli. kusura bakmayın giremedim tüm gün.
yarın sabah eşimin bilinden gircem.
süper menü canım :)Kızlae biraz sıkıntılıyım bilg giremiyorum, ama menümü yazayım
süpersin canımcım.ben de mi öyle bişiler yapsam. bi değişikliğe ihtiyacım var sanki. en azından bir gün denesem iyi olabilir.canım sıkkın bu hafta veremedim. aldım belki de.git gel olmasından hoşlanmıyorum artık. sona yaklaşmışken.
1 martta var tabii.
kızın için en iyisini bulursun umarım. referanslı bir bakıcı en iyisi olabilir.
ben de arayış içindeyim
burak olayı fenaymış. sal gitsin kafandakileri de.
geri aldığımız kilolarla akılsız başlarımızın cezasını çekiyoruz çoğumuz, akıllanmak dileğiyle.
bu menü güzel olmuş.
iyi yolculuklar.
ben de yarın ayak basmak istemiyorum tartıya.
prensesim nice güzel mutlu, sağlıklı yıllara canımcım.doğum günü kutlu olsun.
bi bakayım canım,sağol[SUP][/SUP]
Kuzucum ofelya thomas yazarsan goole ye ben onların cd leri ile tedavi oldum . kilo için lanıda varmış
ama onu denemedim..
Kabak 2 olsa daha iyi olurmuş ama güzel canımMenüm
Sabah: 2 lokma ballı ekmek,biraz pynir 2 zeytin
ara:2 kayısı
Öğle: 3 kabak dolması, salata
ara:
Akşam: 3 sinitzel küçük, 2 kaşık yoğurt
Öğle dolu dolu olmuş ama akşamın az kalmış,keşke şu dengeyi tutturabilsek ya. Bende ipin ucunu kaçırınca başka tarafı kısıyorum mecburmenüm
sabah 1 kase nesfit
öğlen 1 kase yayla çorbası 1 kase yoğurt biraz makarna biraz patates yemeği
akşamı da su ve leblebi yemeyi düşünüyorum
1 lt daha suyumu içersem 3 lt yi tamamlıcam. :)
Az yemişsin ve spor yapmışsın,süpersabah:yulaf süt
ara:1 dilim yulaf ekmeği
öğle:yulaf yoğurt
ara:süt
akşam:1 kase çorba, 1 tabak yeşil fasulye, 1 dilim ekmek
ara:nar
komik değil mi? böyle oldu işte. yulaf ekmeğini arkadaşım getirdi. yoğurtlusu da dünden kalmaydı. sabah da başka bişi yetiştiremedim, yulaf yedim.
nihayet 4 mil leslie,60 mekik
Görüntüler içaçıcıKahvaltim resimdeki gibi kizlar
oglen yemeginde pilav çok ama kizimla beraber yedik yemegi
aksam yemegimde dunku yemekler hep.
3,5 lt su içtim oglende 45 dk leslie ile spor :) Aralarda kuru incir yemistim
Hastasın canım toparlanınca telafi edersin sen mutlakaKizlar benim yediklerime gelince pek bi saglikli yemedim.. Anlicaginiz rahatsizligimdan dolayi bu hafta pek bi umutlu degilim
tartida cikicak olan sayidan.. arti cikmasinda ne olursa olsun:18::18:
Dunun menusu:
Sabah: 1 tost, 1 cay
Oglen: Bulgur pilavi, yarim haslanmis tavuk gogusu
Aksam: Karnabahar, patlican, biber kizartmasi, yaninda yogurt ve salata.. ama bu yediklerim cok az miktardaydi.. yarim prosiyon bile degildi.. ve 1 bardak asitli icicek.. sekersiz olanindan..
Biliyorum bu hafta pek iyi bir performans sergiliyemedim ama pazartesinden itibaren ise geri donuyorum ve artik normal seyler yiyebilirim diye umuyorum.. ve simdi spor salonuna gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlarToparlanmana bak sen
Canııım,yaşlanmış yumurtaya gülesim geldimerhaba kızlar bende dünkü menümü yazayım
sabah:
2 dilim çavdar ekmeği
domates
yaşlanmış yumurta
5 zeytin
çok az da ahududu reçeli
çay yok
ara öğün:
bir tane portakal
öğlen:
bir tane biber dolması
yoğurt
salata
ekmek yok
ara yok
akşam:
iki tane küçük tavuk but
iki kaşık pilav
salata
ekmek yok
saat 20.00
Kuzey güneyi izlerken bir tane kırmızı elma yedimMenün güzelmiş.
Ben istediğim kiloya düşene kadar alışverişi yasakladım kendimeKızlar bugün biraz çarşıya çıkmayı düşünüyorum bir iki kıyafet alayımda motive olayım :))
akşam yazdıklarınızı okurum
Kesinlikle katılıyorum canım,önce sağlıkDukan diyetini çok duydum fakat nedense bir türlü içime sinmedi yapmayıda düşünmüyorum bence yediklerimizden kısarsak ve bol sporla bol suyla bu iş tamam
bence dukan diyeti yerine 6 öğün düzenli beslen emin ol daha çok faydasını görürsün eminim hepimizde zayıflıycaz ben inanıyorum
:118::118::118::118::118:kendi dogum günü pastam olunca mecbura kaldım canım değilse yermiyim
Doğum günün kutlu olsuuuuun,yeni yaşında istediğin kiloya ulaşırsın umarım:))
Kekler,yaşpastalar olmasaymış keşke.Hepimiz tatlı ihtiyacımızı gidermişiz anlaşılan:)sabaheynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
öğle:8 kaşık ıspnak,2dilim ekmek,biraz kek
ara: 1 dilim yaşpasta
akşam:1 kase çorba, yeşil fasulye,ıspanak,1 dilim kepek ekmek
ara:biraz ıspanak,biraz ekmek
sporumu yapcam netim problemli. kusura bakmayın giremedim tüm gün.
yarın sabah eşimin bilinden gircem.
Kızlae biraz sıkıntılıyım bilg giremiyorum, ama menümü yazayım
Çok güzel canım,sporda yapıyor musun?
canımsın canım... zaten blog filan yazıyorum ben. buraya da yazıyorum. iyi geliyor..
aslında olay şöyle. kısaca anlatayım. benim bir sevgilim vardı. gerçekten çok seviyordum onu. bazı yalanlarını görememiştim beraberken ama şimdi görebiliyorum insan resmen kör oluyor severken. neyse... biz bununla beraberken bir kızla arkadaş oldum. kız kendisi bana yakınlaşmaya çalışıyordu filan. sürekli daha yakın daha samimi olalım bilmem ne diyordu. meğersem hepsi Burak'a yakın olabilmek içinmiş... kafama s*çayım ya of! bu kızın bir de çocuğu var 3 yaşında. kız gerçekten hasta ruhlu dengesiz biri. acaip sorunlu anlatamam.. Burak'ı defalarca aldattı... hatta otel odalarında çocuğunun gözünün önünde başka başka adamlarla yattı. düşündükçe beynim bulanıyor yemin ederim. çok kötü oluyorum. yani elimde bir sürü kanıtlar da var... otele giriş kayıtları, başka bir adamla tuttuğu evin kira kontratları filan...
burak'ın gidip de öyle bir kadınla beraber olmasını sindiremiyorum ya. bana zamanında yapılan pislikleri sindiremiyorum. burak'ın arkamdan konuşmasını... bana iftira atmalarını.. hepsini. sinirlerim bozuluyor ister istemez. bizim arkadaşlardan bir kaç kişi Burak'a bu kızın nasıl biri olduğunu hepsini her şeyi anlatmışlar. ama artık nasıl kör olduysa Burak. görmüyor. farkına varamıyor. o dengesiz kadının her sözüne inanıyor ve ona toz kondurmuyor. bana zamanında iftira atarken şimdi böylesine iğrenç bir insana toz kondormamasını sindiremiyorum... daha bir çok şey.
tamam. zaten iş işten geçti. biz burakla ayrıldık ve bunca olan şeyin üstüne barışmamız mümkün değil. ama ortada küçük bir çocuk var yaa! o kadının yetiştirdiği çocuk nasıl bir çocuk olacak onu da bilmiyorum... sinirlerim allak bullak oldu işte. umursamamaya çalışıyorum ve sadece tanrının adaletini göstermesi için sabırla bekliyorum.
düne gelince... dünkü menüm:
sabah: benim kahvaltılarım hep fix. en sevdiğim kahvaltı bu nedense. 1 parca peynir. 1 ince dilim salam.2 dilim uno light-1yumurta-1 kucuk mandalina
ara: bi kaç tane çiğ badem
öğle: 3 kaşık pilav- karnıbahar yemeği-yoğurt
ara: bi kaç kuru üzüm
akşam:salata ve haşlanmış tavuk göğüs eti.
ben kilo bildirimimi bugün yapmak zorundayım çünkü bu gece memleketime gitmek zorundayım acilen. sağlık raporu filan çıkarılacak ömss sınavı için. onlarla uğraşmam gerekiyor. o nedenle bi kaç gün olamayacağım haber vereyim dedim..
kiloma gelince. bu sabah tartıldım ve tartı tamı tamına 69u gösteriyordu
geçen hafta 70.4 kiloydum.
pes etmek yok!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?