akşam olmamıs sanki :44:
cancağızlarım kilom:71,8
geçen haftaki kilom:73,9
2,1 vermişim
şimdi kahvaltı yapıp kızımı bırakacam sonrada arkadaşa hediye alıp avm den okula geçecem.akşam kayınvalidemde olacam.geçemiyecemöpyrm sizleri çok
Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis..Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...
Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:
Cok sukur artik nesfitin ne oldugunu ogrendim sayende heheEger ac kalmadinsa gayet hafif ve hos bi menu...
kendi dogum günü pastam olunca mecbura kaldım canım değilse yermiyim
Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis..Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...
Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:
güle güle kullan cicilerini
senin başlangıç kilonu 78 olarak bugunden itibaren not aldım canım
yeşil çayı poşet olarak içme.insan tiksiniyor valla ondan.çaykurun bergamut aromalı yeşil çayı var kutuda satılıyor.onu dene.başta içine limonda sık.bende içemiyordum alıştım onunla şimdi severek içiyorum
canim simdi iyice hesapladim..kilolarini boldugun arkadaslarin bu yazdigin kiloyumu verdi iki haftada??
eger oyleyse onlari bolmus olmuyoruz..o 3 arkadasin kac verdigini yazarsan onlarida hesaplar eklerim..
bu ekledigimiz sekil bolunmemis oluyor..
mesela beste arkadasimiz bu 300gr'mi bir haftadami aldi iki haftadami??
kilosu ikiye bolundu ne demekki?
canım yarısına böldüm herkesin kilosunucelinin geçen haftadan 1,5 kg su vardı.bu hafta kilo vermemiş onu 1,5 geçtim.beste 500 gr almıs onu böldüm.kendimide böldüm
tugbayı ekleyeyim hemen.aman ya öğrenemedim gittipüsküt daha geçen hafta uyardı
celinin verdigi kiloyu 2ye boleceksin..yani 0.75..onu gecen haftaki kilosuylan bolup sonuc ortaya cikacak canim..
mesela:
celi: 67.2/65.7/0.75/1.12%)
alttakileride duzelticem simdi canim
senin 3 haftada 1.8 kilomu verdin??ve kuzu kac verdi..iki haftada 1.6 kilomu ?? oburlerinkini hesaplim..seninkini sonra hesaplarim..
**4.takım 245. ETAP **
PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5/62,8/ -0,25/ %-0,40)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67.2/65.7/0.75/1.12%)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,7/0,8/%1,12)(yeni üye.hedef 62.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
4.Takim ortalaması:0,81
canım şimdi celi arkadasımız 2 haftada 3,1 kilo verdi.listeye girdiğinde geçen hafta 1,6 geçtim bu hafta 1,5 unu geçmiyormuyum?geçen haftadan bu haftaya verememiş.
ben izinli oldugum 3 haftada 1,1 vermiştim.geçen hafta 400 geçtim.bu hafta ve gelecek haftada 300 300 bölmeyecekmiyim.bu haftada 300 gr gitmiş.
kuzu bugun tam 70 onuda 700 gr vermiş geçtim
bölme demek bu demek değilmi daha nasıl bölünüyor ki bu kilolar :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?