Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bugünki menüm :)

sabah : 1 kase nesfit

öğlen : yarım kase tutmaç çorbası,yarım kase yoğurt,1 kaseden az barbunya,3 döner diliminden küçük tavuk

akşam:1 bardak nescafe ve 4 tane diyet bisküvi

3 lt su.bu akşam spor yapamıcam.yarın ve hafta sonu acısını çıkarıcam

dukanı bilmiyorum şimdi siz deyince araştırıcam da detoksu yapabilirim sanırım yurtta :S yararı olur mu ki ?

bebeğim senn menüler gayet güzel ve kilo vermeyede yeni başladın durduğunda araştırırsın ,benm4. ayım.7 kilo oldu.arada bi durur gibi oluyor onlarla gaz veriyorum.
yurtta kaldığın için heralde akşamları bişey yemiyosun.çok güzel öğlen yemekhane yemekleri biraz fazla gibi oluyor ama akşmla telafi ediyosun.yanına meyve alma imkannın varsa akşmlara meyvede ekleyebilirsin ara yapmasan bile.

23.02.2012
kahvaltı
kepek ekmekli sandviç(domates,az peynir,yeşil biber,nane)
ara
sade kahve
öğle
etli kuru fasülye,pirinç pilavı(4er kaşık)
ara
yok
akşam
etsiz çiğköfte,keten tohumlu ekmek(yeni keşfettim ve bayıldım:)yoğurt

evet akşamları yemek olmuyor.bazen leblebiyle su içiyorum bazende sadece içmem gereken suyu akşama bırakıyorum böylece hem miğdem dolmuş oluyor hemde açlık hissetmiyorum :) öğlenleri biraz daha azaltim o zaman.2 gündür bi kaç gr veriyorum onun için durduğunu düşündüm.sizde öyle diyorsanız ben böyle devam ediim o zamn :)

öğle ve akşm pek bi sebzesiz olmuş.salatada yok ama keten tohumlu ekmeğini merak ettim:)

öğleni azaltırsan akşma eklersin.öle bi imkanın yoksa öğlende güzel gidiyorsun bence.bi kaç gr da olsa gidiyormuş bak.süper devam et sen böle

sELAM KIZLAR

dÜNDOKTORA GİTTİM YUMURTALIKLARIM DA KİST VARMIŞ BİRAZ CANIM SIKILDI

SPOR YAPMIYORUM,çÜNKÜ LESLİE YAPARKEN ÇOKŞİDDETLİ SAĞ KASIĞIMDA AĞRI OLMUŞTU

KİSTTİM YIRTILMIŞ Bİ SORYUN YOK AMA SPOR YAPAMIYORUM ÇOK DANDIR

DİYETLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM

Kten tohumlu ekmeğini kendin mi yapıyorsun canım ben ekmek yapma makinası aldım sürekli kendim yapıyorum

hatta mayayıda kendim yapıyorum nohut mayası eşim seviyor ama ben pek sevmedim .
ben tam buğdayunundan ekmek seviyorum.

geçmiş olsun öncelikle yumurtalık kisti ,miyomlar için ibrahim saraçoğlundan bişey duymuştum çok etkiliymiş baya iddalı konuştu
15 gün soğan suyu içerek yok oluyormuş deneyin isterseniz..

Çocuğun çikolatasını yersin ha seni seniiii

Selam kizlar yarin yine misafirim var o yuzden evi yemizledim pasta borek yaptim hic giremdim valla buraya. Menumu yazip kacicam.
Sabah kahvaltim boyle
Oglen yemegim yarim tabak menemen. 2 dilim kepek ekmegi
Aksam resimdeki gibi kabakli ramen. Çin kore mutfagi yine :))

Aralar yok. Yarim saat spor (kizim daha fazla yaptirmiyo bunu bile zor yapiyorum ) 3 lt su

Eklentiler

• $image.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 43
  • $image.webp
    20 KB · Görüntüleme: 40

ah çok haklısın ya... birşeyleri sindirememesi gereken ben değil, onlar. dediğin gibi yine de mutluyum kurtulduğum için. fıstık gibi hatunlar olacağız. umarım bu yaza kadar incelebiliriz ya
ben memleketime gidecektim ömss işleri için fakat bilet bulamadım. bugün gideceğim. çok fazla giremem ama elimden geldiğinde okuyup bildirim yapmaya çalışacağım canlarım. sağlık raporudur bilmem nedir çok yoğun olacak.. çok seviyorum sizleri.

pasta yedim tamda cuma arefesinde offff offf akşam sıkı spor yapmam lazım

Canim dogum gunun kutlu olsun.. Nice huzurlu, saglikli ve mutlu senelere..

Canim menu guzel, pastalar haric.. sporla yakmissindir sen onu insallah.. sen oyle ispanak ispanak yazinca canim cekti.. anneme soyliyimde bugun yapsin

Gayet hafif ve hos bir menu olmus canim.. spor yapmadigin icin boyle hafif seyler yemen daha iyi..

Canim menu guzel, ama keske tostu yeseydinde ozaman cikolatadan uzak dururdun.. aman neyse zaten o sporla degil cikolata, bi hafta yedigin tum cikolatalari yakmissindir Ayrica 2 kg vermissin tatlim coooooook sevindim.. basarilar.. ve darisi bizlerin basina

Cok sukur artik nesfitin ne oldugunu ogrendim sayende hehe Eger ac kalmadinsa gayet hafif ve hos bi menu...

Aralar olsaymis daha guzel olurdu.. ama gayet iyi bir menu olusturmussun...

Canim gecmis olsun bende'de kist var... hatta bugun doktor randevum var.. ilac tedavisi gordum.. bakalim bugun doktor ne dicek.. cok zor bi durum..
yuruyus yada spor yapinca agrisini his ediyorsun..

Hmm.. o borekleri yapip yemedinse bravo sana-.. Ayrica menu guzel sebzeli.. sadece keske aralar olsaymis.. sporda yarim saat hic yoktan iyidir zaten gunde 15 dk bile
faydasini gosteriyor.

Kahvaltidan once: 1 bardak elma sirkeli su.. ( geberdim icene kadar)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 cay, 1 tane ucgen peynir
Ara: 1 yesil elma
oglen: 15-20 tane tane kizartma patates:18:
aksam: tavuklu salata..

Spor: 60 dk: Hizli tempo yuruyus ve 45 dk: yavas tempo kostum
Toplam sporum: 1 saat 45 dk.
Yaktigim kalori miktari : 585
Ve: 2 litre su

Evet kizlar tartida tahminim gibi cikti.. 500 gr almisim bile.. ve bunun øfkesinden spora gidip tum hincimi cikardim.. artik iki elim kanda olsa spora gidicem.. yeter yani cok ofkelendim kendime..Simdi yine kahvaltimi yapip spora gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlar

Prensesim kilom: 64

Son düzenleme:

500 gr artıda olursa 63 oluyorsun canım.son bildirimin 62,5 senin yanlışmıyım?

**4.takım 245. ETAP **

PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 (73,9/
suleoz(63,1/
Vıdıvıdı (80,7/
beste(62,5/62,8/ -0,3/ %-0,48)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67,2/)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu

4.Takim ortalaması:

dukan bana çok zahmetli geliyor bende yapamıyorum

ay ay ay nice mutlu senelere canm benm yiycen tabi hatta 2 dilim bile yiyeblrsn

teşekkür ederim canım benim

güle güle kullan cicilerini

teşekkürler tatlım

senin başlangıç kilonu 78 olarak bugunden itibaren not aldım canım

yeşil çayı poşet olarak içme.insan tiksiniyor valla ondan.çaykurun bergamut aromalı yeşil çayı var kutuda satılıyor.onu dene.başta içine limonda sık.bende içemiyordum alıştım onunla şimdi severek içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…