Canııım,yaşlanmış yumurtaya gülesim geldiMenün güzelmiş.
Kesinlikle katılıyorum canım,önce sağlık
benmkide durur gibi oluyor bazen hemen bi dukan yada detoks:)))şıp die çözülüveriyomm.
Öğle dolu dolu olmuş ama akşamın az kalmış,keşke şu dengeyi tutturabilsek ya. Bende ipin ucunu kaçırınca başka tarafı kısıyorum mecbur
evet bazen öyle oluyor ama ekmek yemiyorum ne zamandır yemiyordum makarna 3 tane tadına bakim dedim :S zaten buraya yazınca fazla olmuş diceksiniz diye utancımdan yiyemiyorumyemek alırken hep o aklıma geliyor
dukanı bilmiyorum şimdi siz deyince araştırıcam da detoksu yapabilirim sanırım yurtta :S yararı olur mu ki ?
bugünki menüm :)
sabah : 1 kase nesfit
öğlen : yarım kase tutmaç çorbası,yarım kase yoğurt,1 kaseden az barbunya,3 döner diliminden küçük tavuk
akşam:1 bardak nescafe ve 4 tane diyet bisküvi
3 lt su.bu akşam spor yapamıcam.yarın ve hafta sonu acısını çıkarıcam
bebeğim senn menüler gayet güzel ve kilo vermeyede yeni başladın durduğunda araştırırsın ,benm4. ayım.7 kilo oldu.arada bi durur gibi oluyor onlarla gaz veriyorum.
yurtta kaldığın için heralde akşamları bişey yemiyosun.çok güzel öğlen yemekhane yemekleri biraz fazla gibi oluyor ama akşmla telafi ediyosun.yanına meyve alma imkannın varsa akşmlara meyvede ekleyebilirsin ara yapmasan bile.
öğle ve akşm pek bi sebzesiz olmuş.salatada yok ama keten tohumlu ekmeğini merak ettim:)23.02.2012
kahvaltı
kepek ekmekli sandviç(domates,az peynir,yeşil biber,nane)
ara
sade kahve
öğle
etli kuru fasülye,pirinç pilavı(4er kaşık)
ara
yok
akşam
etsiz çiğköfte,keten tohumlu ekmek(yeni keşfettim ve bayıldım:)yoğurt
evet akşamları yemek olmuyor.bazen leblebiyle su içiyorum bazende sadece içmem gereken suyu akşama bırakıyorum böylece hem miğdem dolmuş oluyor hemde açlık hissetmiyorum :) öğlenleri biraz daha azaltim o zaman.2 gündür bi kaç gr veriyorum onun için durduğunu düşündüm.sizde öyle diyorsanız ben böyle devam ediim o zamn :)
23.02.2012
kahvaltı
ara
sade kahve
öğle
ara
yok
akşam
sELAM KIZLAR
dÜNDOKTORA GİTTİM YUMURTALIKLARIM DA KİST VARMIŞ BİRAZ CANIM SIKILDI
SPOR YAPMIYORUM,çÜNKÜ LESLİE YAPARKEN ÇOKŞİDDETLİ SAĞ KASIĞIMDA AĞRI OLMUŞTU
KİSTTİM YIRTILMIŞ Bİ SORYUN YOK AMA SPOR YAPAMIYORUM ÇOK DANDIR
DİYETLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM
canlarım :
sabah:1 dukan krep,2 dilim peynir,1 domates,1 kaşık kahvaltılık sosla
öğle:3 kaşık pırasa,2 kaşık yoğurt,2 kaşık tavuk(eşimle hastaneye gittik o acıktı ve ayvalık tostu yedi kolayla)bende açtım ama sırf onlardan yemeyim die eve dönee kadar ac kaldım.kuru meyvelerimiede kızım cıkarmış cantamdan:)4 te yemek yedim.sonra kan şekerim fırlayınca birden çikoyu görnce dayanamadım heralde.zaten yiyorum ediyorum yeme diyene kadar bi gözümü acıyorum ki bitmiş:)
ara:1 avuç kadar çerez(badem.ceviz fındık karışımı)
ara:3 kare çiko kızımın elinden aşırdım,1 elma
akşam:yarımkase pilav,5 çatal ucu et,salata
spor:1 saat yürüyüş(6,5 ve6 km arası),bel ve kol hareketleri,mekik,250 ip atladım.pilavı yedikten sonra sinirlendim kendime indim spor salonuna ve coştum:)))
geçmiş olsun öncelikle yumurtalık kisti ,miyomlar için ibrahim saraçoğlundan bişey duymuştum çok etkiliymiş baya iddalı konuştu
15 gün soğan suyu içerek yok oluyormuş deneyin isterseniz..
Hikayen gerçekten sarsıcı ama iyi yanından bakmaya çalış.Biliyorum çok klasik bunlar ama yapacak bişey yok.O kız iyiki hayatınıza girmiş,sen bu sayede o adamın ne karaktersiz ne midesiz olduğunu gördün.
Düşünsene bi o kız ne kadar geç gelse hayatına o adamla ilişkin o derece ilerleyecekti,daha çok sevecektin zmaan geçtikçe,belki daha ciddi planların olacaktı.
Bir uçurumdan dönmüşsün,kabustan uyanmışsın,çok şükür de;kurtulduğuna şükret.
Bırak onlar kendi çamurlarında boğulsun,bak adamda mide yokmuş;bazıları pisliği sever daha çekici gelir nedense.
O çocuğu düşünmekte sana kalmadı,Allah yardım etsin ne diyelim. Ömür dediğimiz kaç gün sanki,kimse için 1 dakikasını mahvettiğine değmez.
Sen hayatına bak,biz incecik hatunlar olacağız beraber:)
kilolarımız çok yakınmış seninle,benimde birkaç gün önce 70,3 çıkmıştı.
Çokda güzel vermişsin,Allah devamını getirsin.
pasta yedim tamda cuma arefesinde offff offf akşam sıkı spor yapmam lazım
sabaheynir,5 zeytin,1 dilim kepek ekmek
ara:1 elma
öğle:8 kaşık ıspnak,2dilim ekmek,biraz kek
ara: 1 dilim yaşpasta
akşam:1 kase çorba, yeşil fasulye,ıspanak,1 dilim kepek ekmek
ara:biraz ıspanak,biraz ekmek
sporumu yapcam netim problemli. kusura bakmayın giremedim tüm gün.
yarın sabah eşimin bilinden gircem.
Kızlae biraz sıkıntılıyım bilg giremiyorum, ama menümü yazayım
sabah : 1 dilim ekmek,1 kaşık bal peynir zeytin
Ara : 1çay bardağı süt 3 kayısı
Öğle :1 tabak mercimek yemeği köz biber
Ara: 2 dilim portakal
Akşam : 1 tabak çorba 1 dilim ekmek yoğurt,
canlarım :
sabah:1 dukan krep,2 dilim peynir,1 domates,1 kaşık kahvaltılık sosla
öğle:3 kaşık pırasa,2 kaşık yoğurt,2 kaşık tavuk(eşimle hastaneye gittik o acıktı ve ayvalık tostu yedi kolayla)bende açtım ama sırf onlardan yemeyim die eve dönee kadar ac kaldım.kuru meyvelerimiede kızım cıkarmış cantamdan:)4 te yemek yedim.sonra kan şekerim fırlayınca birden çikoyu görnce dayanamadım heralde.zaten yiyorum ediyorum yeme diyene kadar bi gözümü acıyorum ki bitmiş:)
ara:1 avuç kadar çerez(badem.ceviz fındık karışımı)
ara:3 kare çiko kızımın elinden aşırdım,1 elma
akşam:yarımkase pilav,5 çatal ucu et,salata
spor:1 saat yürüyüş(6,5 ve6 km arası),bel ve kol hareketleri,mekik,250 ip atladım.pilavı yedikten sonra sinirlendim kendime indim spor salonuna ve coştum:)))
bugünki menüm :)
sabah : 1 kase nesfit
öğlen : yarım kase tutmaç çorbası,yarım kase yoğurt,1 kaseden az barbunya,3 döner diliminden küçük tavuk
akşam:1 bardak nescafe ve 4 tane diyet bisküvi
3 lt su.bu akşam spor yapamıcam.yarın ve hafta sonu acısını çıkarıcam
23.02.2012
kahvaltı
ara
sade kahve
öğle
ara
yok
akşam
sELAM KIZLAR
dÜNDOKTORA GİTTİM YUMURTALIKLARIM DA KİST VARMIŞ BİRAZ CANIM SIKILDI
SPOR YAPMIYORUM,çÜNKÜ LESLİE YAPARKEN ÇOKŞİDDETLİ SAĞ KASIĞIMDA AĞRI OLMUŞTU
KİSTTİM YIRTILMIŞ Bİ SORYUN YOK AMA SPOR YAPAMIYORUM ÇOK DANDIR
DİYETLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM
Selam kizlar yarin yine misafirim var o yuzden evi yemizledim pasta borek yaptim hic giremdim valla buraya. Menumu yazip kacicam.
Sabah kahvaltim boyle
Oglen yemegim yarim tabak menemen. 2 dilim kepek ekmegi
Aksam resimdeki gibi kabakli ramen. Çin kore mutfagi yine :))
Aralar yok. Yarim saat spor (kizim daha fazla yaptirmiyo bunu bile zor yapiyorum ) 3 lt su
Evet kizlar tartida tahminim gibi cikti.. 500 gr almisim bile.. ve bunun øfkesinden spora gidip tum hincimi cikardim.. artik iki elim kanda olsa spora gidicem.. yeter yani cok ofkelendim kendime..Simdi yine kahvaltimi yapip spora gidiyorum.. Gorusmek uzere kizlar
Prensesim kilom: 64
Dukan diyetini çok duydum fakat nedense bir türlü içime sinmedi yapmayıda düşünmüyorum bence yediklerimizden kısarsak ve bol sporla bol suyla bu iş tamam
bence dukan diyeti yerine 6 öğün düzenli beslen emin ol daha çok faydasını görürsün eminim hepimizde zayıflıycaz ben inanıyorum
ay ay ay nice mutlu senelere canm benm yiycen tabi hatta 2 dilim bile yiyeblrsn
Ben denemeden ufak beden alıyorum zayıflayınca giyerim diye
bugün kendime medium eşofman altı aldım 2 tane,yine m beden sweet aldım,çoktandır allık almayı düşünüyodum bugün aldım bide cildim şu aralar bayağı bi kurudu nivea nın cilt maskesinden aldım akşam uygulıycam
insan birazda olsa kilo verince ki şuana kadar 8.5 kilo verdim mutlu oluyo ve kendisi için birşeyler yapmak istiyo bu çok hoş bi duygu
prensesim bugün doğum gününmü yaww hiçte söylemessin doğum günün kutlu olsun nice mutlu senelere rabbim keşke dediğin bütün güzellikleri yaşatsın sana
kilolarımızıda yazacağımızı söylemişsin hemen yazıyım aranıza katıldığım ilk zamanlar 85.5 kiloydum yani 9 ocak filandı
ocaktan bu yana 8.5 kilo verdim 1.5-2 hafta önce 77 kiloydum ama tekrar 78 e çıktım şuan 78 kiloyum bir kilo aldım
teşekkür ederim canım sağol iki alışveriş yaptım motive oldumöyle yapıcam heleki şu günlerde biraz şişliğim var meyve iyi gelicek bide ben şunu farkettim inan varya sabah kalkıyorum diyorum ki bugün meyve yiycem şişliğimi atıcam diyorum mutfağa giriyorum sanki günlerce aç kalmışım gibi ne yesem ne yapsam acaba diye dönüp kalıyorum hırslanıyorum beynime duyurmadan meyve günü yapmayı planlıyorum iki üç gün :)))
Ben yeşil çayda içmek istiyorum ama hiç içemiyorum sevmiyorum ya Netten yeşil çayın faydasını da okudum şöyleki: Yemekle birlikte veya yemeklerden 15 dakika önce yeşil çay içerseniz, yağ ve kolesterol emilimini azaltırsınız. Nasıl diye soracak olursanız, yeşil çayda hem polifenoller hem de biraz kafein bulunur. Yeşil çaydaki bu hafif kafein ile polifenoller birleşerek özel bir zayıflama etkisi yaratırlar.
Gelgör ki ben içmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?