Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Canım ama izinden döndüyse mutlaka yanında belirt sonra püsküüt genel listelerde bulamaz döndüğü kayıtları falan olmaz.

işte en başta öyle yapmıstım.kırmızıgul oyle olmaz dediği için bu kadar karıştı.ilk hesabım dogru mu o zaman yani :44:

Tabiki öyle canım doğru yapmışsın o şekilde olmalı.
Şimdi son hali şeklinde ekle bu hafta doğru yanlış olsun artık ben sana hafta içinde tüm ayrıntılarını anlatırım haftaya da daha erken saatte bakarız sonra sen oturtursun zaten bütün hesaplamaları ..
Daha fazla geç kalma da eklemeye geç eklenince de problemler çıkmıştı geçenlerde o olmasın.

masalım Allah rızası için sen bana bir liste yap ben ekleyeyim..hem iş hem liste beynim aktı

Canım o zaman ben sana hemen buradaki sayıları baz alarak bir liste yapıyorum.
Senin 0.6 bölünmüş kilon mu bölünmemiş hali mi?
Bir de beste 2 hafta bildirim yapmadı dimi izinliydi.
143. etapta mı izne çıkmıştı.

hayır sadece tek geçen hafta izinliydi
benim 0,6 bölünmüş hali.78,3 üm bugun

Son düzenleme:
hayır sadece tek geçen hafta izinliydi
benim 0,6 bölünmüş hali.78,3 üm bugun

Canım tamam besteyi 2'ye böldüm.
Sen zaten geçen hafta dönmüşsün izinden geçen hafta işlenmiş bir not yazmıyorum 0.6 direk geçiyoruz.
Bir de yeni gelen 2 üyenin 2 hafta önceki kilosunu yazarsan tamamdır.

Celisuenis( 67,2/65,7/1,5/%2,23)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu) bu şekilde eklediğimizde bu yanlış gözükecek ya geçen haftaki kilosunu yazalım 2' bölmeyelim ya da ilk giriş kilosunu yazalım ki aradaki fark gözüksün
diğer üyede zaten problem yokmuş.
Onu da düzeltirsem tamam liste.
..

**4.takım 245. ETAP **

PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)
tugba8424(101,5)(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5//63,0 /-0,25 /%-0,40) ( 343 etapta izne çıkan üye geri döndü kilosu 2'ye bölündü.)
Celisuenis( 68.9/65,7/1,6 /%2,32 )(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,0/1,5/%2,10)(yeni üye.hedef 62)

4.Takim ortalaması:0,95

Tamamdır canım bu şekilde ekleyebilirsin.

canım hakkını helal et ben ugraştım sende benimle ugraştın o kadar sağol varol ellerine kollarına emeklerine sağlık

Kızlar sormayın biraz önce hastaneden geldim sizle yazıştıktan sonra dedim biraz ortalığı toplayım süpürüp siliyim.Sabahtan bir boyun ağrısıyla uyanmıştım zaten ağrı sol koluma vurmaya başladı baktım iş yapamıycam biraz uzandım baktım yine olmıycak eşimi aradım ben hastaneye gidiyorum boynumun ağrısı sol koluma vurmaya başladı diye
hiç vakit geçirmeden hastaneye gittim fizik tedavi servisine dr.emar istedi çektirdim
sol omzumda yırtılma varmış ameliyatlık değil ama dikkat et dedi 3 tane kas gevşetici yazdı iki de krem
bi yarım saaat önce geldim eve hemen kremimi sürdüm biraz ağrım azaldı hayret yaa hiçte kolumu boynumu zorlamamıştım
Rabbim beterinden saklasın şu hastanenin de yokluğunu aratmasın ama düşürmesinde
acil kaynıyodu bir cenaze varmış ağlayanlar kendini paralayanlar off çok kötü oldum
Neyseki evimdeyim rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah

Rahatsızlığın adını bilmiyorum ama benim çok yakın arkadaşımda senelerdir düzensizlikten dolayı kullanıyor.
Ablasıda kullanıyor ama k,lo yaptığını görmedim,bu süreçte diyet yapıp daha önce aldıkları kiloları bile verdiler.
Allah dermansız dert vermesin canım,bende bu saatte hastaneden geliyorum,neler var neler.
Tedavisi olduktan sonra,doğru teşhis koyulduktan sonra dert etme.Başka bir doktorada kontrol ettirmeni öneririm.
Geçmiş olsun.

Canım geçmiş olsun,bizimde hastamız var gidiyoruz hergün,neler var neler.
Dediğin gibi başkalarını görüp tanımadan üzülüyoruz.Umarım en kısa sürede atlatırsın canım,Allah şifa versin.

24.02.2012
kahvaltı
domates 1 dilim peynir,5 zeytin,yeşil biber,keten tohumlu ekmek
ara
keten tohumlu yoğurt
öğle
dışardaydım yanıma kepek ekmeğine domates peynir biberli sandviç yapıp almıştım.
ara yok
akşam
sebzeli pilav,yoğurt

İnceleceğiz hayatım,aklımda hep bu var,mağaza geziyorum ama almıyorum.Zayıflayınca olmaz diyorum:))

valla sen öle yazınca farkettim resmen gülmekten gözlerimden yaş geldi yaşlanmış yumurta ayy hala gülüyorummmm
Sen hep böyle değişik şeyler ye canım,neşe olsun arada

öğle ve akşm pek bi sebzesiz olmuş.salatada yok ama keten tohumlu ekmeğini merak ettim:)
Ben çok beğendim canım.Dene bencemigrostan.
Canını hiç sıkma,o kadar çok duyuyorumki bunu.Ya hatta benim teyzem doğal yollarla çözmüştü olayı,dur ben sorayım bunu anneme
Geçmiş olsun:13:
Oh ne güzel canım,ellerine sağlık.
Ben ekmeği migrostan aldım:))

mükemmelsin canım,süper gidiyorsun.

geçmis olsun canim ya Allah beterinden korusun

kilo yapar diyen çok ama doktorlar yapmiyor diyor. yan etkilerini oku bence canim prospektusunden çok geçmis olsun

super bi menu olmmuss :)

Bugun cozuttum itiraf ediyorum suan mmidem bulaniyo

sabah kahvalti yapamadim dr gitmistim

oglen 12 de: 6 zytin 6 dilim beyaz peynir, yesil çay, 1 tane peynirli muffin
oglen 3 te; 1 tabak zytinyagli yaprak sarma, 1 kase prinç salatasi 1 patatesli pogça, 4 bardak ssekersiz siyah çay
ikindi 5te; turk kahvesi 1 tane çikolata
aksam yemedim bisi pismanliktan

3 lt su yarim saat spor

kizlar ben bir hafta tatile gidiyorum ama telefondan internete girebilirsem ergun ne yedegimi yazmaya çalisirm ama alinti yapip cevap yazamam telefonun o ozelligi yok çunku. Kaptanim musade istiyorum bu sebeple... sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…