**4.takım 245. ETAP **
PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(101,5)(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5//63,0 /-0,5 /%-0,80)
Celisuenis( 67,2/65,7/1,5/%2,23)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,0/1,5/%2,10)(yeni üye.hedef 62)
4.Takim ortalaması:0,89
bestenin aldıgı kiloyu direkt yansıttım.celinin bugunku kilosu bu.kuzuyuda bölmedim
Canım ama izinden döndüyse mutlaka yanında belirt sonra püsküüt genel listelerde bulamaz döndüğü kayıtları falan olmaz.
işte en başta öyle yapmıstım.kırmızıgul oyle olmaz dediği için bu kadar karıştı.ilk hesabım dogru mu o zaman yani :44:
masalım Allah rızası için sen bana bir liste yap ben ekleyeyim..hem iş hem liste beynim aktı
Canım o zaman ben sana hemen buradaki sayıları baz alarak bir liste yapıyorum.
Senin 0.6 bölünmüş kilon mu bölünmemiş hali mi?
Bir de beste 2 hafta bildirim yapmadı dimi izinliydi.
143. etapta mı izne çıkmıştı.
hayır sadece tek geçen hafta izinliydi
benim 0,6 bölünmüş hali.78,3 üm bugun
Canım tamam besteyi 2'ye böldüm.
Sen zaten geçen hafta dönmüşsün izinden geçen hafta işlenmiş bir not yazmıyorum 0.6 direk geçiyoruz.
Bir de yeni gelen 2 üyenin 2 hafta önceki kilosunu yazarsan tamamdır.
Celisuenis( 67,2/65,7/1,5/%2,23)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu) bu şekilde eklediğimizde bu yanlış gözükecek ya geçen haftaki kilosunu yazalım 2' bölmeyelim ya da ilk giriş kilosunu yazalım ki aradaki fark gözüksün
diğer üyede zaten problem yokmuş.
Onu da düzeltirsem tamam liste. ..
canım hakkını helal et ben ugraştım sende benimle ugraştın o kadar sağol varol ellerine kollarına emeklerine sağlık
Ne demek canım ne zaman gerekli olursa haber et yeter
Allah razı olsun canım.çıkmalıyım artık.ilk fırsatta gelip senden ayrıntılarını öğreneceğim.çok öptüm
Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis..Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...
Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:
Kızlar sormayın biraz önce hastaneden geldim sizle yazıştıktan sonra dedim biraz ortalığı toplayım süpürüp siliyim.Sabahtan bir boyun ağrısıyla uyanmıştım zaten ağrı sol koluma vurmaya başladı baktım iş yapamıycam biraz uzandım baktım yine olmıycak eşimi aradım ben hastaneye gidiyorum boynumun ağrısı sol koluma vurmaya başladı diye
hiç vakit geçirmeden hastaneye gittim fizik tedavi servisine dr.emar istedi çektirdim
sol omzumda yırtılma varmış ameliyatlık değil ama dikkat et dedi 3 tane kas gevşetici yazdı iki de krem
bi yarım saaat önce geldim eve hemen kremimi sürdüm biraz ağrım azaldı hayret yaa hiçte kolumu boynumu zorlamamıştım
Rabbim beterinden saklasın şu hastanenin de yokluğunu aratmasın ama düşürmesinde
acil kaynıyodu bir cenaze varmış ağlayanlar kendini paralayanlar off çok kötü oldum
Neyseki evimdeyim rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
İnceleceğiz hayatım,aklımda hep bu var,mağaza geziyorum ama almıyorum.Zayıflayınca olmaz diyorum:))ah çok haklısın ya... birşeyleri sindirememesi gereken ben değil, onlar. dediğin gibi yine de mutluyum kurtulduğum için. fıstık gibi hatunlar olacağız. umarım bu yaza kadar incelebiliriz ya
ben memleketime gidecektim ömss işleri için fakat bilet bulamadım. bugün gideceğim. çok fazla giremem ama elimden geldiğinde okuyup bildirim yapmaya çalışacağım canlarım. sağlık raporudur bilmem nedir çok yoğun olacak.. çok seviyorum sizleri.
Sen hep böyle değişik şeyler ye canım,neşe olsun aradavalla sen öle yazınca farkettim resmen gülmekten gözlerimden yaş geldi yaşlanmış yumurta ayy hala gülüyorummmm
Ben çok beğendim canım.Dene benceöğle ve akşm pek bi sebzesiz olmuş.salatada yok ama keten tohumlu ekmeğini merak ettim:)
Canını hiç sıkma,o kadar çok duyuyorumki bunu.Ya hatta benim teyzem doğal yollarla çözmüştü olayı,dur ben sorayım bunu annemesELAM KIZLAR
dÜNDOKTORA GİTTİM YUMURTALIKLARIM DA KİST VARMIŞ BİRAZ CANIM SIKILDI
SPOR YAPMIYORUM,çÜNKÜ LESLİE YAPARKEN ÇOKŞİDDETLİ SAĞ KASIĞIMDA AĞRI OLMUŞTU
KİSTTİM YIRTILMIŞ Bİ SORYUN YOK AMA SPOR YAPAMIYORUM ÇOK DANDIR
DİYETLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM
Oh ne güzel canım,ellerine sağlık.Kten tohumlu ekmeğini kendin mi yapıyorsun canım ben ekmek yapma makinası aldım sürekli kendim yapıyorum
hatta mayayıda kendim yapıyorum nohut mayası eşim seviyor ama ben pek sevmedim .
ben tam buğdayunundan ekmek seviyorum.
cancağızlarım kilom:71,8
geçen haftaki kilom:73,9
2,1 vermişim
şimdi kahvaltı yapıp kızımı bırakacam sonrada arkadaşa hediye alıp avm den okula geçecem.akşam kayınvalidemde olacam.geçemiyecemöpyrm sizleri çok
Kızlar sormayın biraz önce hastaneden geldim sizle yazıştıktan sonra dedim biraz ortalığı toplayım süpürüp siliyim.Sabahtan bir boyun ağrısıyla uyanmıştım zaten ağrı sol koluma vurmaya başladı baktım iş yapamıycam biraz uzandım baktım yine olmıycak eşimi aradım ben hastaneye gidiyorum boynumun ağrısı sol koluma vurmaya başladı diye
hiç vakit geçirmeden hastaneye gittim fizik tedavi servisine dr.emar istedi çektirdim
sol omzumda yırtılma varmış ameliyatlık değil ama dikkat et dedi 3 tane kas gevşetici yazdı iki de krem
bi yarım saaat önce geldim eve hemen kremimi sürdüm biraz ağrım azaldı hayret yaa hiçte kolumu boynumu zorlamamıştım
Rabbim beterinden saklasın şu hastanenin de yokluğunu aratmasın ama düşürmesinde
acil kaynıyodu bir cenaze varmış ağlayanlar kendini paralayanlar off çok kötü oldum
Neyseki evimdeyim rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis..Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...
Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:
24.02.2012
kahvaltı
domates 1 dilim peynir,5 zeytin,yeşil biber,keten tohumlu ekmek
ara
keten tohumlu yoğurt
öğle
dışardaydım yanıma kepek ekmeğine domates peynir biberli sandviç yapıp almıştım.
ara yok
akşam
sebzeli pilav,yoğurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?