24.02.2012
kahvaltı
domates 1 dilim peynir,5 zeytin,yeşil biber,keten tohumlu ekmek
ara
keten tohumlu yoğurt
öğle
dışardaydım yanıma kepek ekmeğine domates peynir biberli sandviç yapıp almıştım.
ara yok
akşam
sebzeli pilav,yoğurt
Bugun cozuttum itiraf ediyorum suan mmidem bulaniyo
sabah kahvalti yapamadim dr gitmistim
oglen 12 de: 6 zytin 6 dilim beyaz peynir, yesil çay, 1 tane peynirli muffin
oglen 3 te; 1 tabak zytinyagli yaprak sarma, 1 kase prinç salatasi 1 patatesli pogça, 4 bardak ssekersiz siyah çay
ikindi 5te; turk kahvesi 1 tane çikolata
aksam yemedim bisi pismanliktan
3 lt su yarim saat spor
geçmis olsun canim ya Allah beterinden korusun
sabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
ara:15top gofret
öğle:,1 bardak fanta1 tabak bulgur pilavi,salata, 1 dilim elmalı tart,2 çatal bisküvili tatlı
ara: yarım bardak diyet kola
akşam:1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık pilav, yarım dilim ekmek, yoğurt
dün netten dolayı gelemedim. kilomu bile eşime yazdırdım.
sadakattt canımcım seninde rahatsızlıgın olmus.sen nasıl bir yol izleyeceksin :44:
top gofretler,elmalı tartlar hmmmm,yalnız değilim :) benimde günüm kötü geçtisabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
öğle:,1 bardak fanta1 tabak bulgur pilavi,salata, 1 dilim elmalı tart,2 çatal bisküvili tatlı
akşam:1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık pilav, yarım dilim ekmek, yoğurt
Şu fıstıklı tadımcayı bende merak ediyorum ama denemeyeceğim :))süperiz kızlar eski günlerimize geri dönyrz.:)))
hepsini okudum ama eşim geldi o yüzden fazla kalamycam.geri sildim.pazarra günüm var umarım en az zararla atlatırım.
dün ki menüm:
sabah bi tost küçük.1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates,çay
öğle:1 kase corba
ara:1 ayran
ara:1 galeta,5 erik.biraz ceviz
akşam:1 kase çorba,2 sigara böreği,2 kaşık et,1 kaşık pilav ve salata
ara:1 dilim armut
bugün:
sabah:1 elma,1 tadımca yerfıstıklı
ara:yarım greyfurt,1 erik
öğle:2 baarça tavuk ızgara,2 kaşık lazanya,salata
ara:1 gofret
akaşm:yeşilcay,1 avuc cerez,1 elma
spor:1 saat yürüyüş ,250 ip,yer hareketleri bel hareketleri,birazda ağırlık calıştım.kot pantolon aldım o olana kadr tekraar detokstayım
Amin canım,hepimize şifa verir inşallah.
Teşekkür ederim canım rabbim sizinde hastanıza acil şifalar versin
İnsanız tanımasakta üzülüyoruz dediğin gibi
Bugün kü menümü de yazıp çıkıyorum kızlar
sabah:
-çok az bir yağla yapılmış maydonozlu peynirli omlet
-1 bardak karışık meyve suyu
-2 dilim çavdar ekmeği
ara:
bir tane un kurabiyesi
Öğlen yine yoktuKursa gidiyorum öğlen yemeği yiyemedim
Akşam:
eşim menemen istedi ona menemen yaptım bende bir dilim ekmekle yedim ekmeğim bitince kalanı ekmeksiz yedim
linkin küçük vişne suyundan içtim
2 litre suyumu içtim sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim
gocamla beraber aynı şeyleri yiyoruz gocam kilo almıyo ben alıyoom bu nemenem bi iştir yahuuu
Doktor o kadar cok sey soyledi ki, kafam karisti.. ama evet hormon problemi var.. :/Beste çok geçmiş olsun rabbim şifa versin çevrem de pcos u duymuştum bozma moralini moral de çok önemli zaten dr.lar bu tip rahatsızlıkları strese bağlıyorlar
prolaktin hormonu ile ilgili bişeyler söyledi mi dr.sana genelde söylediğin şikayetler prolaktin hormonu ile ilgili de o yüzden sordum
Ya pes etme sen canim.. suyun cok faydasi olur eminim.. boyle devam.. bazen kilo sabitlenir bazen cifter cifter gider..su yardımcı oluyor bana o konuda da 2 gündür aynı kilodayım ona sinir oldum
Bestecim doğum kontrol hapını düzenli yuttuğunda bi poblem olcanı zannetmiyorum zaten adetin düzene girdiğinde rahatlarsın şişliğinde gider rahat kilo verirsin stes yapmamaya gayret et kısa sürede iyileşirsin inşallah
Bende bi sey kulanmicam bi sure, sadece duzenli beslenip sporumu yapicam belki ise yarar:44:canımm ya benimde öyle olmuştu.ben hapları kullanmadan adet oldum.ama annem kilo yaptığından bahsetmişti ama kesin bir şey söyleyemem.ama ben duymuştum doğum kontrol hapından sonra adet görüldüğünü.çokk geçmiş olsun canımm.
Rahatsızlığın adını bilmiyorum ama benim çok yakın arkadaşımda senelerdir düzensizlikten dolayı kullanıyor.
Ablasıda kullanıyor ama k,lo yaptığını görmedim,bu süreçte diyet yapıp daha önce aldıkları kiloları bile verdiler.
Allah dermansız dert vermesin canım,bende bu saatte hastaneden geliyorum,neler var neler.
Tedavisi olduktan sonra,doğru teşhis koyulduktan sonra dert etme.Başka bir doktorada kontrol ettirmeni öneririm.
Geçmiş olsun.
geçmis olsun canim ya Allah beterinden korusun
kilo yapar diyen çok ama doktorlar yapmiyor diyor. yan etkilerini oku bence canim prospektusunden çok geçmis olsun
resime bakarken papetesleri kaçırıyodum valla. iyi numara. sporun süper ötesi olmuş. patates kalır mı hiç.
kilolarımız çok yakın. takibindeyim.
geçmiş olsun tatlım.prensesim pazar günleri olmuyo gelince görr.Allah acil şifalar versinkaptanım hastam var.2 günlüğüne memlekete gelmek zorunda kaldım.nete giremicem.beni bu hafta mazur görürseniz çok sevinirim
menü süper beğendim arkdşm.bende hiç şeker kullanmıyorum.çayın tadı ölede olmadığı için tarçınlı içiyorum:)İyi akşamlar gayretli hanımlar :) dünki menümü yazıyım kusura bakmayın yazmakta geciktim dün akşam hiç bişey yapmadan yattım
Sabah:
-iki dilim çavdar ekmeğiyle yağsız peynirli tost
-domates
-üç tane yeşil zeytin
çay yok(malesef şekersiz içemediğim için siyah çay içmeyi bıraktım)
ara:
-ayran
-yarım çaybardağı beyaz leblebi
öğlen:
dr.gittiğim için öğle menüm kaynadı gitti
akşam:
-yağsız haşlanmış spagetti
-patlıcan közleyip salatasını yaptım afiyetle yedim
-ekmek yok
ara:
-elma
2 litre suyumu içtim
sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim
o ne bebeğim.15 top gofret felansabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
oo onlar bizden bile çok yiyolar ama yakıyolarBugün kü menümü de yazıp çıkıyorum kızlar
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeği
ara:
bir tane un kurabiyesi
Akşam:
eşim menemen istedi ona menemen yaptım bende bir dilim ekmekle yedim ekmeğim bitince kalanı ekmeksiz yedim
gocamla beraber aynı şeyleri yiyoruz gocam kilo almıyo ben alıyoom bu nemenem bi iştir yahuuu
ben hep pantolonlarımı bi beden küçük alırım:))sonra zayıflayıp rahat rahat giyiyorum onları.göbeğim çok fırlıyor şu an ama 1 marttaki hedefime rahat olacak inşallah.top gofretler,elmalı tartlar hmmmm,yalnız değilim :) benimde günüm kötü geçti
Şu fıstıklı tadımcayı bende merak ediyorum ama denemeyeceğim :))
olmayan bir pantolon mu aldın canım? iyi fikir aslında,yasaklı olmasam bende alırdım :))
Amin canım,hepimize şifa verir inşallah.
güzelmiş aslında canım,un kurabiyesini görmüyorum:))
Ben bugün çok kötüydüm,özür dilerim:26:
kahvaltı
1dilim kepek ekmek 3zeytin,bir kaç badem,dut kurusu
ara yok
öğle
saç tava ve bir avuç içi kadar pide(kötü sevgilinin zararı)
akşam 3 kaşık pilava yoğurt döküp yedim
sonra bide elma
Doktor o kadar cok sey soyledi ki, kafam karisti.. ama evet hormon problemi var.. :/
Ya pes etme sen canim.. suyun cok faydasi olur eminim.. boyle devam.. bazen kilo sabitlenir bazen cifter cifter gider..
Zaten bu son zamanlarda cok stres ve sorunlar yasadim buyuk etkisi oldugunu biliyorum.. ama dogum kontrol hapini arastirdim baya.. kilo yapiyormus..
Bende bi sey kulanmicam bi sure, sadece duzenli beslenip sporumu yapicam belki ise yarar:44:
Tesekkurler canim benim.. Evet Baska doktorada gidicem, ve turkiye tatile geldigimde dogrusu orda doktora gorunmeyi dusunuyoum... forumda arastirdim bu pco (pko) hastasi olan bayanlar baya paylasim yapmis.. hepside dogum hapi alma diyor.. artik bende almamaya karar verdim..
Tesekkurler canimcim.. Evet doktorlar yapmaz diyor ama 2 gundur cok arastirim ve nerdeyse %95 bu haplarin kilo yapiyor kimisinde fazla kiminde az.. ozelikle diyet zamani
kilo vermekte zorlastiriyor.. en iyisi uzak durmak..
Hahaha sule bende bilerek resim koydum ki patatesleri kimse fark etmesin...
Ama sonrasinda spordan hincimi cikardim.. Eveeeet kilolarimiz ayni.. insallah bu hafta 2 kilo veririz...
canm pko dediğin polikistik over heralde??demi?
coğu kadında duyuyorum bunu adet düzensizliği felan yapıyor.umarım en az zararla atlatırsın.
canm pko dediğin polikistik over heralde??demi?
coğu kadında duyuyorum bunu adet düzensizliği felan yapıyor.umarım en az zararla atlatırsın.
sabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
süperiz kızlar eski günlerimize geri dönyrz.:)))
hepsini okudum ama eşim geldi o yüzden fazla kalamycam.geri sildim.pazarra günüm var umarım en az zararla atlatırım.
dün ki menüm:
sabah bi tost küçük.1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates,çay
öğle:1 kase corba
ara:1 ayran
ara:1 galeta,5 erik.biraz ceviz
akşam:1 kase çorba,2 sigara böreği,2 kaşık et,1 kaşık pilav ve salata
ara:1 dilim armut
bugün:
sabah:1 elma,1 tadımca yerfıstıklı
ara:yarım greyfurt,1 erik
öğle:2 baarça tavuk ızgara,2 kaşık lazanya,salata
ara:1 gofret
akaşm:yeşilcay,1 avuc cerez,1 elma
spor:1 saat yürüyüş ,250 ip,yer hareketleri bel hareketleri,birazda ağırlık calıştım.kot pantolon aldım o olana kadr tekraar detokstayım
prensesim:
corba:
1 lahana kara veya beyaz,
kereviz yaprakları,5 baş soğan,3 acı biber veya acı biber salçası,
1 bağ maydonoz,1 demet dereotu
2 tavuk bulyon.bunla koca bi kelle tenbceresi oldu.tuz atmadm bulyon var diye.parcalı hoşuma gitmedi o yüzden blendrdan gecrdm.bol limonla içtm
normalde her öğn istediğin kadar içiyosun.ben midemin aldığı kadar içtim.bi gün sadece meyve ve çorba içtim.bi günde 3 bardak süt ve 3 muz.arya akşama bişeyler kattım ama.bi gün normalde sadece et.bi gün sebze bi gün sebze artı meyve ama ben bunları yapmadım.ekmeğimi kısıp bol suyla bu çorbaları tabak dolusu yedim.çok sıkmadım ama faydasını gördm:)))iinşallah sende görürsn.
ben salı malzemelrimi tamamlayım tekrar yapcam inşallah.
meyve suyuna dikkat et,görünmeyen kalori dedikleri bu.Bugün kü menümü de yazıp çıkıyorum kızlar
sabah:
-2 dilim çavdar ekmeği
ara:
bir tane un kurabiyesi
Akşam:
çok kötü de değil canım...Ben bugün çok kötüydüm,özür dilerim:26:
kahvaltı
1dilim kepek ekmek 3zeytin,bir kaç badem,dut kurusu
ara yok
öğle
saç tava ve bir avuç içi kadar pide(kötü sevgilinin zararı)
akşam 3 kaşık pilava yoğurt döküp yedim
sonra bide elma
2 kilo hım.süper olur. lahana aldım bugün.Ama sonrasinda spordan hincimi cikardim.. Eveeeet kilolarimiz ayni.. insallah bu hafta 2 kilo veririz...
İyi akşamlar gayretli hanımlar :) dünki menümü yazıyım kusura bakmayın yazmakta geciktim dün akşam hiç bişey yapmadan yattım
Sabah:
-iki dilim çavdar ekmeğiyle yağsız peynirli tost
-domates
-üç tane yeşil zeytin
çay yok(malesef şekersiz içemediğim için siyah çay içmeyi bıraktım)
ara:
-ayran
-yarım çaybardağı beyaz leblebi
öğlen:
dr.gittiğim için öğle menüm kaynadı gitti
akşam:
-yağsız haşlanmış spagetti
-patlıcan közleyip salatasını yaptım afiyetle yedim
-ekmek yok
ara:
-elma
2 litre suyumu içtim
sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim
25.02.212 menüm:
sabah:fırında kabak mücver,3 zeytin,peynir, 1 dilim ekmek
ara:7 tane top gofret,1 ısırık sütlü çiko dilimi,fındık
öğle:1 kase çorba, biraz ekmek, brokoli salatası
ara:1 avuç fındık
akşam:2 dilim börek,yoğurtlu kabak-krnıbahar,1 parça brokoli
ara:fındık,1,5 meyve(elma-portakal),1 dilim börek
4 mil leslie,60 mekik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?