Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günü hafif bir şekilde kapatmışsın benim hoşuma gitti

Ne yalan söyleyim benim bazen cozutttuğum günlerdeki menümden çok daha masum :26:
sıkma canını arada olur öyle toparlarsın

15 top gofret elmalı tar ve yarım bardak diyet kolaları görmessek çok iyi bir menü
özellikle akşamki sebze yemeklerin güzel

Bugün kü menümü de yazıp çıkıyorum kızlar
sabah:
-çok az bir yağla yapılmış maydonozlu peynirli omlet
-1 bardak karışık meyve suyu
-2 dilim çavdar ekmeği
ara:
bir tane un kurabiyesi
Öğlen yine yoktu Kursa gidiyorum öğlen yemeği yiyemedim
Akşam:
eşim menemen istedi ona menemen yaptım bende bir dilim ekmekle yedim ekmeğim bitince kalanı ekmeksiz yedim
linkin küçük vişne suyundan içtim
2 litre suyumu içtim sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim

gocamla beraber aynı şeyleri yiyoruz gocam kilo almıyo ben alıyoom bu nemenem bi iştir yahuuu

vıdıvıdı canımcım güzel toparlamıstın ama bundan sonra hastalık nedeniyle nasıl bir yol izleyeceksin :44:

Canım havalar düzelsin yürüyüş yapmayı planlıyorum . ondan bişi olmaz sanırım

top gofretler,elmalı tartlar hmmmm,yalnız değilim :) benimde günüm kötü geçti

Şu fıstıklı tadımcayı bende merak ediyorum ama denemeyeceğim :))
olmayan bir pantolon mu aldın canım? iyi fikir aslında,yasaklı olmasam bende alırdım :))

Teşekkür ederim canım rabbim sizinde hastanıza acil şifalar versin
İnsanız tanımasakta üzülüyoruz dediğin gibi
Amin canım,hepimize şifa verir inşallah.

güzelmiş aslında canım,un kurabiyesini görmüyorum:))

Ben bugün çok kötüydüm,özür dilerim:26:
kahvaltı
1dilim kepek ekmek 3zeytin,bir kaç badem,dut kurusu
ara yok
öğle
saç tava ve bir avuç içi kadar pide(kötü sevgilinin zararı)
akşam 3 kaşık pilava yoğurt döküp yedim
sonra bide elma

Doktor o kadar cok sey soyledi ki, kafam karisti.. ama evet hormon problemi var.. :/

su yardımcı oluyor bana o konuda da 2 gündür aynı kilodayım ona sinir oldum
Ya pes etme sen canim.. suyun cok faydasi olur eminim.. boyle devam.. bazen kilo sabitlenir bazen cifter cifter gider..

Zaten bu son zamanlarda cok stres ve sorunlar yasadim buyuk etkisi oldugunu biliyorum.. ama dogum kontrol hapini arastirdim baya.. kilo yapiyormus..

Bende bi sey kulanmicam bi sure, sadece duzenli beslenip sporumu yapicam belki ise yarar:44:

Tesekkurler canim benim.. Evet Baska doktorada gidicem, ve turkiye tatile geldigimde dogrusu orda doktora gorunmeyi dusunuyoum... forumda arastirdim bu pco (pko) hastasi olan bayanlar baya paylasim yapmis.. hepside dogum hapi alma diyor.. artik bende almamaya karar verdim..

geçmis olsun canim ya Allah beterinden korusun

kilo yapar diyen çok ama doktorlar yapmiyor diyor. yan etkilerini oku bence canim prospektusunden çok geçmis olsun

Tesekkurler canimcim.. Evet doktorlar yapmaz diyor ama 2 gundur cok arastirim ve nerdeyse %95 bu haplarin kilo yapiyor kimisinde fazla kiminde az.. ozelikle diyet zamani
kilo vermekte zorlastiriyor.. en iyisi uzak durmak..

resime bakarken papetesleri kaçırıyodum valla. iyi numara. sporun süper ötesi olmuş. patates kalır mı hiç.
kilolarımız çok yakın. takibindeyim.

Hahaha sule bende bilerek resim koydum ki patatesleri kimse fark etmesin...
Ama sonrasinda spordan hincimi cikardim.. Eveeeet kilolarimiz ayni.. insallah bu hafta 2 kilo veririz...

kaptanım hastam var.2 günlüğüne memlekete gelmek zorunda kaldım.nete giremicem.beni bu hafta mazur görürseniz çok sevinirim
geçmiş olsun tatlım.prensesim pazar günleri olmuyo gelince görr.Allah acil şifalar versin
menü süper beğendim arkdşm.bende hiç şeker kullanmıyorum.çayın tadı ölede olmadığı için tarçınlı içiyorum:)
o ne bebeğim.15 top gofret felan idolüm dön dünyaya cıtır olcaz:)
oo onlar bizden bile çok yiyolar ama yakıyolar sinir oluyorm bende benmkine
ben hep pantolonlarımı bi beden küçük alırım:))sonra zayıflayıp rahat rahat giyiyorum onları.göbeğim çok fırlıyor şu an ama 1 marttaki hedefime rahat olacak inşallah.

yok be canm güzel olmuş sebze yok ama aykırı bişeyde yok.

canm pko dediğin polikistik over heralde??demi?
coğu kadında duyuyorum bunu adet düzensizliği felan yapıyor.umarım en az zararla atlatırsın.

coğu kadında duyuyorum bunu adet düzensizliği felan yapıyor.umarım en az zararla atlatırsın.

Evet canim aynen o.. son bir kac yildir bayanlarda cok yayginlasmaya basladi.. belki sagliksiz beslenmekten, hormonlu yemeklerden..
Artik derdi veren Allah, dermanida verir diye dua ediyorum.. Allah beterinden korusun.. Tesekkur ederim bu arada canim.. Ayrica bu haftaki performansin icin
tebrikler supersin, kendim vermis kadar sevindim valla..

Sulecimmm olmamis ama hafta sonu diye bi sey demiyorum.. hadi ayni kilodayiz.. bu hafta ikimizden en az 1,5 kg bekliyorum.. yapabilirizzzzzz

Zeynep menu cok guzel olmus.. su detoks sana yariyor gibime geldi.. herseyden azar azar yemen cok saglikli bence boylece diyetini bozmuyosun..
Ama erik yazmissin valla gozlerim boyle oldu Yesil erik mi?? oyleyse ucaga binip turkiye gelebilirim.. ahahaha

Bu hafta baska bi sey denicem ben ama onumuzdeki diger hafta bende bunu yapmayi dsunuyorum..:44::44:
Yani bunu icince yanina bi gun sadece meyve, bi gun sadece et yiyosun oylemi baska bi sey yok?? kahvalti felan??

25.02.212 menüm:
sabah:fırında kabak mücver,3 zeytin,peynir, 1 dilim ekmek
ara:7 tane top gofret,1 ısırık sütlü çiko dilimi,fındık
öğle:1 kase çorba, biraz ekmek, brokoli salatası
ara:1 avuç fındık
akşam:2 dilim börek,yoğurtlu kabak-krnıbahar,1 parça brokoli
ara:fındık,1,5 meyve(elma-portakal),1 dilim börek
4 mil leslie,60 mekik

meyve suyuna dikkat et,görünmeyen kalori dedikleri bu.
çok kötü de değil canım...
Ama sonrasinda spordan hincimi cikardim.. Eveeeet kilolarimiz ayni.. insallah bu hafta 2 kilo veririz...
2 kilo hım.süper olur. lahana aldım bugün.

menün çok güzel olmuş.

Günü sporla kapatman güzel olmuş canım

25.02.2012
mesaj saylarımız:

zeynepece 2
suleoz 2
vıdıvıdı 1
beste 1
celi 2
kuzu 2
katzi 3
mine 1
sadakat 7

beyaz lahana aldım. yapcam birazdan. ama akşamları bununla geçirmeyi düşünüyorum. okula götürmek zor oluyor. kokuyor falan.
bu detoksu daha önce yapmıştım pek de kolay olduğu söylenemez.

Dunku menumu unuttum ama hatirladigim 1,5 litre su. Aksam bulgur pilavi bir avuc et

20 dk leslie
Oglen zeytin yagli kabak yemegi yarim porsiyon sarma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…