benim bile karıştı valla:26:çok kafam karıştı bu ne ya :44::44::44:
menünü çok sevdim ben. keten tohumu çok sağlıklı zaten. kepek ekmeğine sandiviçlere de bayılıyorum açıkcası24.02.2012
kahvaltı
domates 1 dilim peynir,5 zeytin,yeşil biber,keten tohumlu ekmek
ara
keten tohumlu yoğurt
öğle
dışardaydım yanıma kepek ekmeğine domates peynir biberli sandviç yapıp almıştım.
ara yok
akşam
sebzeli pilav,yoğurt
Bugun cozuttum itiraf ediyorum suan mmidem bulaniyo
sabah kahvalti yapamadim dr gitmistim
oglen 12 de: 6 zytin 6 dilim beyaz peynir, yesil çay, 1 tane peynirli muffin
oglen 3 te; 1 tabak zytinyagli yaprak sarma, 1 kase prinç salatasi 1 patatesli pogça, 4 bardak ssekersiz siyah çay
ikindi 5te; turk kahvesi 1 tane çikolata
aksam yemedim bisi pismanliktan
3 lt su yarim saat spor
Kızlar sormayın biraz önce hastaneden geldim sizle yazıştıktan sonra dedim biraz ortalığı toplayım süpürüp siliyim.Sabahtan bir boyun ağrısıyla uyanmıştım zaten ağrı sol koluma vurmaya başladı baktım iş yapamıycam biraz uzandım baktım yine olmıycak eşimi aradım ben hastaneye gidiyorum boynumun ağrısı sol koluma vurmaya başladı diye
hiç vakit geçirmeden hastaneye gittim fizik tedavi servisine dr.emar istedi çektirdim
sol omzumda yırtılma varmış ameliyatlık değil ama dikkat et dedi 3 tane kas gevşetici yazdı iki de krem
bi yarım saaat önce geldim eve hemen kremimi sürdüm biraz ağrım azaldı hayret yaa hiçte kolumu boynumu zorlamamıştım
Rabbim beterinden saklasın şu hastanenin de yokluğunu aratmasın ama düşürmesinde
acil kaynıyodu bir cenaze varmış ağlayanlar kendini paralayanlar off çok kötü oldum
Neyseki evimdeyim rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
celi güzel başladın bu hafta aynı şekilde devam edemedin.şimdide tatile gidiyormussun..umarım artı ile dönmezsin
donmem kaptanim insaallah merak etme iradeliyim bu sefer vercem insaallah soz :)
etabı değerlendirelim
zeynep tebrikler canımkaybın harika spor salonun sana çok faydası oldu bide şu çorbanın
sule canım sporunu bu hafta daha da sıkmanı rica ediyorum.menülerin çokta kötü değildi neden artıda çıktın anlamadım :44:
vıdıvıdı canımcım güzel toparlamıstın ama bundan sonra hastalık nedeniyle nasıl bir yol izleyeceksin :44:
beste asitli içeceklerin etkisi bu artı menülerin fena değildi..toparlanma zamanı senin için
celi güzel başladın bu hafta aynı şekilde devam edemedin.şimdide tatile gidiyormussun..umarım artı ile dönmezsin
kuzu güzel başlangıç tebrikler canım
katzi ve minees sizlerdende bu hafta ekstra çaba bekliyorum
hypatia ses ver naptın yürüyüşlere başladınmı?
sadakattt canımcım seninde rahatsızlıgın olmus.sen nasıl bir yol izleyeceksin :44:
tamam canım sen mümkün oldugunca dikkat et.tartın olacakmı?kilo bildirecekmisin?
hiç merak etmedarmadağın edicem herkesi bu hafta zaten 1,5 kilo gitmişti. ama biz deneniyoduk galiba
sabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
ara:15top gofret
öğle:,1 bardak fanta1 tabak bulgur pilavi,salata, 1 dilim elmalı tart,2 çatal bisküvili tatlı
ara: yarım bardak diyet kola
akşam:1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık pilav, yarım dilim ekmek, yoğurt
ara: yarım bardak diyet kola
dün netten dolayı gelemedim. kilomu bile eşime yazdırdım.
daha dengeli menüler olsa vucudun da daha rahat eder. ama musait değilsin sanırım.bugünki menüm :)
sabah : 1 kase nesfit
öğlen : yarım kase tutmaç çorbası,yarım kase yoğurt,1 kaseden az barbunya,3 döner diliminden küçük tavuk
akşam:1 bardak nescafe ve 4 tane diyet bisküvi
3 lt su.bu akşam spor yapamıcam.yarın ve hafta sonu acısını çıkarıcam
akşam hep karbonhidrat olmuş.23.02.2012
kahvaltı
kepek ekmekli sandviç(domates,az peynir,yeşil biber,nane)
ara
sade kahve
öğle
etli kuru fasülye,pirinç pilavı(4er kaşık)
ara
yok
akşam
etsiz çiğköfte,keten tohumlu ekmek(yeni keşfettim ve bayıldım:)yoğurt
geçmiş olsun. menülerle toparlarsın canım.sELAM KIZLAR
dÜNDOKTORA GİTTİM YUMURTALIKLARIM DA KİST VARMIŞ BİRAZ CANIM SIKILDI
SPOR YAPMIYORUM,çÜNKÜ LESLİE YAPARKEN ÇOKŞİDDETLİ SAĞ KASIĞIMDA AĞRI OLMUŞTU
KİSTTİM YIRTILMIŞ Bİ SORYUN YOK AMA SPOR YAPAMIYORUM ÇOK DANDIR
DİYETLE GÖTÜRMEYE ÇALIŞACAĞIM
resime bakarken papetesleri kaçırıyodum valla. iyi numara. sporun süper ötesi olmuş. patates kalır mı hiç.Kahvaltidan once: 1 bardak elma sirkeli su.. ( geberdim icene kadar)
Sabah: 1 dilim ekmek, 1 cay, 1 tane ucgen peynir
Ara: 1 yesil elma
oglen: 15-20 tane tane kizartma patates:18:
aksam: tavuklu salata..
Spor: 60 dk: Hizli tempo yuruyus ve 45 dk: yavas tempo kostum
Toplam sporum: 1 saat 45 dk.
Yaktigim kalori miktari : 585
Ve: 2 litre su
Prensesim kilom: 64
ben dökme göremedim hiç bi yerde. paket bergamotluyu biraz fazla bekletirsen tadı hiç hoş olmuyor.yeşil çayı poşet olarak içme.insan tiksiniyor valla ondan.çaykurun bergamut aromalı yeşil çayı var kutuda satılıyor.onu dene.başta içine limonda sık.bende içemiyordum alıştım onunla şimdi severek içiyorum
şulem neden artı çıktın ki :44:
valla hem sporum çok iyi olmadı. her zaman kedi keş yemez tabi. geçen hafta da sporum iyi değildi ama gitmişti.sule canım sporunu bu hafta daha da sıkmanı rica ediyorum.menülerin çokta kötü değildi neden artıda çıktın anlamadım :44:
canım burda bazı arkadaşlar bahsediyordu. kilo konusunda kısır döngüyü kırmanın öneminden bahsediyorlardı. sen de zor olsa da bu yolda ilerliyorsun zaten.Kizlar az once doktordan geldim.. Tahlil sonuclarimi felan aldim.. Bende PCOS varmis..Aranizda bilmeyen varsa pcos.. adet sorunu yasiyosun ve durduk yere kilo aliyorsun, arti nerdeyse tum saclarin dokuluyor.. ve vicudundaki tuyler daha fazla oluyor.. vicutta insulin cok oluyor.. of oluyorda oluyor iste
cok uzuldum ama artik en azindan neden sacimin bu kadar dokuldugunu, ve neden bu kadar zor kilo verdigimi anladim.. cok moralim bozuldu dogrusu.. tum motivasyonum ve keyfim kacti...
Doktor bana dogum kontrol hapi yazdi adet olmama yardimci olurmus.. kizlar ben hayatimda oyle bi sey kulanmadim.. bilgisi olan varsa aranizda bi fikir verebilirmi..??
kilo yapar mi bu haplar?? :44::44:
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. özellikle de zeynepciğimi.**4.takım 245. ETAP **
PrensesPeri(79,2 /78,6 /0,6/ %0,76)(244. etapta geri döndü verdiği kilo 3 e bölündü)
tugba8424(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 ( 73,9/ 71,8/ 2,1/%2,84)
suleoz(63,1/63,5 /-0,4/ %-0,63)
Vıdıvıdı (80,7/80,2/0,5/%0,62)
beste(62,5/62,8/ -0,3/ %-0,48)(244.etapta izinli idi.kilosu 2 ye bölündü)
Celisuenis( 67,2/)(geçen hafta giriş yaptı.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
kuzununzuzusu(71,5/70,7/0,8/%1,12)(yeni üye.hedef 62.iki hafta deneme sureci gecirdi..verdigi kilo ikiye bolundu)
4.Takim ortalaması:
geçmiş olsun. hemen dra gitmekle en iyisini yapmışsın.Kızlar sormayın biraz önce hastaneden geldim sizle yazıştıktan sonra dedim biraz ortalığı toplayım süpürüp siliyim.Sabahtan bir boyun ağrısıyla uyanmıştım zaten ağrı sol koluma vurmaya başladı baktım iş yapamıycam biraz uzandım baktım yine olmıycak eşimi aradım ben hastaneye gidiyorum boynumun ağrısı sol koluma vurmaya başladı diye
hiç vakit geçirmeden hastaneye gittim fizik tedavi servisine dr.emar istedi çektirdim
sol omzumda yırtılma varmış ameliyatlık değil ama dikkat et dedi 3 tane kas gevşetici yazdı iki de krem
bi yarım saaat önce geldim eve hemen kremimi sürdüm biraz ağrım azaldı hayret yaa hiçte kolumu boynumu zorlamamıştım
Rabbim beterinden saklasın şu hastanenin de yokluğunu aratmasın ama düşürmesinde
acil kaynıyodu bir cenaze varmış ağlayanlar kendini paralayanlar off çok kötü oldum
Neyseki evimdeyim rabbim bugünlerimizi aratmasın inşallah
iyi kurtarmışsın dışarıdayken.24.02.2012
kahvaltı
domates 1 dilim peynir,5 zeytin,yeşil biber,keten tohumlu ekmek
ara
keten tohumlu yoğurt
öğle
dışardaydım yanıma kepek ekmeğine domates peynir biberli sandviç yapıp almıştım.
ara yok
akşam
sebzeli pilav,yoğurt
akşamla kurtarmışsın günü, iyi tatiller.Bugun cozuttum itiraf ediyorum suan mmidem bulaniyo
sabah kahvalti yapamadim dr gitmistim
oglen 12 de: 6 zytin 6 dilim beyaz peynir, yesil çay, 1 tane peynirli muffin
oglen 3 te; 1 tabak zytinyagli yaprak sarma, 1 kase prinç salatasi 1 patatesli pogça, 4 bardak ssekersiz siyah çay
ikindi 5te; turk kahvesi 1 tane çikolata
aksam yemedim bisi pismanliktan
3 lt su yarim saat spor
nesfit akşamları tutuyor mu seni.benim dünkü menüme gelince...
sabah: yumurta yemedim. haftada 3-4 kez yumurta yenebileceğini söylemişsiniz çünkü. fix kahvaltımı yumurtasız yaptım. peynir-2 dl uno light- 2 ince dilim salam- 1 mandalina- 1 parça ceviz
öğle: yeşil mercimek yemeği-yoğurt- salata
ara: 1 portakal. küçük bir portakal ama. mandalina kadar.
akşam: nesfit-süt- 4 tane badem ve kuru üzüm
ayrıca 30 dk eliptik bisiklet çalıştım. üzerindeki göstergece 320 kalori yaktığım görünüyordu. biraz hızlı çevirmiştim ve ter içinde kaldım. bacaklarım tutmadı resmen bi süre
tebrikler takımım.etap 3. sü olmusuz kocaman kocaman tebrikler
günde fantayla başlayınca duramadım. evde de yarım yarım götürdüm. bugün yeşil çay kiraz sapıyla başladım.canım sporuna ne olur agırlık ver sende benim gibi spor yapmadın mı veremiyorsun
menün karışık olmus biraz onuda toparlarsınkoladan uzak durrrr
ne var bu kolada anlamıyorum :44: alın bitki çaylarınızı onu için
daha dengeli menüler olsa vucudun da daha rahat eder. ama musait değilsin sanırım.
akşam hep karbonhidrat olmuş.
geçmiş olsun. menülerle toparlarsın canım.
resime bakarken papetesleri kaçırıyodum valla. iyi numara. sporun süper ötesi olmuş. patates kalır mı hiç.
kilolarımız çok yakın. takibindeyim.
ben dökme göremedim hiç bi yerde. paket bergamotluyu biraz fazla bekletirsen tadı hiç hoş olmuyor.
valla hem sporum çok iyi olmadı. her zaman kedi keş yemez tabi. geçen hafta da sporum iyi değildi ama gitmişti.
bi de sebze yapmaya erindim de erindim son güne kadar.
dün nivea cdsini yaptım45 dakika falan. güzel de leslie kadar kalori yaktırdığını sanmıyorum.
canım burda bazı arkadaşlar bahsediyordu. kilo konusunda kısır döngüyü kırmanın öneminden bahsediyorlardı. sen de zor olsa da bu yolda ilerliyorsun zaten.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. özellikle de zeynepciğimi.
ayrıca özür dilerim.
prensescim çok uğraşmışsın canım. ellerine sağlık. biz de öğrenelim katkımız olur gerektiğinde
böyle durumlarda perşembeden bildirim yapalım istersen.
geçmiş olsun. hemen dra gitmekle en iyisini yapmışsın.
iyi kurtarmışsın dışarıdayken.
akşamla kurtarmışsın günü, iyi tatiller.
nesfit akşamları tutuyor mu seni.
tebrikler takımım.
günde fantayla başlayınca duramadım. evde de yarım yarım götürdüm. bugün yeşil çay kiraz sapıyla başladım.
ve ilk işim sebzelerimi haşlamak oldu.
Canım geçmiş olsun,bizimde hastamız var gidiyoruz hergün,neler var neler.
Dediğin gibi başkalarını görüp tanımadan üzülüyoruz.Umarım en kısa sürede atlatırsın canım,Allah şifa versin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?