Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

çok kafam karıştı bu ne ya :44::44::44:
benim bile karıştı valla:26:
menünü çok sevdim ben. keten tohumu çok sağlıklı zaten. kepek ekmeğine sandiviçlere de bayılıyorum açıkcası abur cubur yememişsin dışarda olmana rağmen tebrik tebrik

canın sağolsun be tatlım. bundan sonra dikkat et ama bi daha olmasın oldu mu kendini üzme

benim dünkü menüme gelince...
sabah: yumurta yemedim. haftada 3-4 kez yumurta yenebileceğini söylemişsiniz çünkü. fix kahvaltımı yumurtasız yaptım. peynir-2 dl uno light- 2 ince dilim salam- 1 mandalina- 1 parça ceviz
öğle: yeşil mercimek yemeği-yoğurt- salata
ara: 1 portakal. küçük bir portakal ama. mandalina kadar.
akşam: nesfit-süt- 4 tane badem ve kuru üzüm

ayrıca 30 dk eliptik bisiklet çalıştım. üzerindeki göstergece 320 kalori yaktığım görünüyordu. biraz hızlı çevirmiştim ve ter içinde kaldım. bacaklarım tutmadı resmen bi süre

Son düzenleme:
etabı değerlendirelim

zeynep tebrikler canım kaybın harika spor salonun sana çok faydası oldu bide şu çorbanın

sule canım sporunu bu hafta daha da sıkmanı rica ediyorum.menülerin çokta kötü değildi neden artıda çıktın anlamadım :44:

vıdıvıdı canımcım güzel toparlamıstın ama bundan sonra hastalık nedeniyle nasıl bir yol izleyeceksin :44:

beste asitli içeceklerin etkisi bu artı menülerin fena değildi..toparlanma zamanı senin için

celi güzel başladın bu hafta aynı şekilde devam edemedin.şimdide tatile gidiyormussun..umarım artı ile dönmezsin

kuzu güzel başlangıç tebrikler canım

katzi ve minees sizlerdende bu hafta ekstra çaba bekliyorum

hypatia ses ver naptın yürüyüşlere başladınmı?

sadakattt canımcım seninde rahatsızlıgın olmus.sen nasıl bir yol izleyeceksin :44:

Son düzenleme:

canımcım çok çok geçmiş olsun aman dikkat et ev işlerinde falan çok zorlama.daha kötülemesin

bende hep öyle dua etmeye başladım.bugunume şükür.psikolojik olarak geldiğim noktaya da binlerce şükür

zeynep şu çorbanın içindekileri yazmıstın bir daha yazarmısın tatlım ya..bu hafta bir yapayım bende o kadar spor yaptım gide gide 300 gr gitmiş.krizdeyim resmen kaç gün günde kaç öğün tüketiliyor :44:

hiç merak etme darmadağın edicem herkesi bu hafta zaten 1,5 kilo gitmişti. ama biz deneniyoduk galiba

tüm takıma duyurmus olayım dün çok sıkıntılı bir bildirim oldu.bundan sonra çok çok acil durumlar olmadıgı sürece izne ayrılma,geri dönmek üzere ayrılma vb sebeplerden kimseyi ayırmayacagım.dün çok ugraştım sizde gördünüz işte çorba oldu liste :44:

celi kilo bildiremeyeceksen seni de aynı gececeğim

sabah:1 yumurta, peynir, 5 zeytin,ekmek
ara:15top gofret
öğle:,1 bardak fanta1 tabak bulgur pilavi,salata, 1 dilim elmalı tart,2 çatal bisküvili tatlı
ara: yarım bardak diyet kola
akşam:1 kase çorba, 2 kaşık ıspanak, 4 kaşık yeşil fasulye, 1 kaşık pilav, yarım dilim ekmek, yoğurt
ara: yarım bardak diyet kola
dün netten dolayı gelemedim. kilomu bile eşime yazdırdım.

canım sporuna ne olur agırlık ver sende benim gibi spor yapmadın mı veremiyorsun

menün karışık olmus biraz onuda toparlarsın koladan uzak durrrr

ne var bu kolada anlamıyorum :44: alın bitki çaylarınızı onu için

daha dengeli menüler olsa vucudun da daha rahat eder. ama musait değilsin sanırım.

akşam hep karbonhidrat olmuş.
geçmiş olsun. menülerle toparlarsın canım.
resime bakarken papetesleri kaçırıyodum valla. iyi numara. sporun süper ötesi olmuş. patates kalır mı hiç.
kilolarımız çok yakın. takibindeyim.
ben dökme göremedim hiç bi yerde. paket bergamotluyu biraz fazla bekletirsen tadı hiç hoş olmuyor.

şulem neden artı çıktın ki :44:

sule canım sporunu bu hafta daha da sıkmanı rica ediyorum.menülerin çokta kötü değildi neden artıda çıktın anlamadım :44:
valla hem sporum çok iyi olmadı. her zaman kedi keş yemez tabi. geçen hafta da sporum iyi değildi ama gitmişti.
bi de sebze yapmaya erindim de erindim son güne kadar.
dün nivea cdsini yaptım45 dakika falan. güzel de leslie kadar kalori yaktırdığını sanmıyorum.

canım burda bazı arkadaşlar bahsediyordu. kilo konusunda kısır döngüyü kırmanın öneminden bahsediyorlardı. sen de zor olsa da bu yolda ilerliyorsun zaten.

kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. özellikle de zeynepciğimi.
ayrıca özür dilerim.
prensescim çok uğraşmışsın canım. ellerine sağlık. biz de öğrenelim katkımız olur gerektiğinde
böyle durumlarda perşembeden bildirim yapalım istersen.

geçmiş olsun. hemen dra gitmekle en iyisini yapmışsın.

iyi kurtarmışsın dışarıdayken.

akşamla kurtarmışsın günü, iyi tatiller.

nesfit akşamları tutuyor mu seni.

etap 3. sü olmusuz kocaman kocaman tebrikler
tebrikler takımım.

günde fantayla başlayınca duramadım. evde de yarım yarım götürdüm. bugün yeşil çay kiraz sapıyla başladım.
ve ilk işim sebzelerimi haşlamak oldu.

tutuyor vallahi

süperiz kızlar eski günlerimize geri dönyrz.:)))

hepsini okudum ama eşim geldi o yüzden fazla kalamycam.geri sildim.pazarra günüm var umarım en az zararla atlatırım.

dün ki menüm:
sabah bi tost küçük.1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates,çay

öğle:1 kase corba

ara:1 ayran

ara:1 galeta,5 erik.biraz ceviz

akşam:1 kase çorba,2 sigara böreği,2 kaşık et,1 kaşık pilav ve salata

ara:1 dilim armut

bugün:
sabah:1 elma,1 tadımca yerfıstıklı

ara:yarım greyfurt,1 erik

öğle:2 baarça tavuk ızgara,2 kaşık lazanya,salata

ara:1 gofret

akaşm:yeşilcay,1 avuc cerez,1 elma

spor:1 saat yürüyüş ,250 ip,yer hareketleri bel hareketleri,birazda ağırlık calıştım.kot pantolon aldım o olana kadr tekraar detokstayım

prensesim:

corba:
1 lahana kara veya beyaz,
kereviz yaprakları,5 baş soğan,3 acı biber veya acı biber salçası,
1 bağ maydonoz,1 demet dereotu
2 tavuk bulyon.bunla koca bi kelle tenbceresi oldu.tuz atmadm bulyon var diye.parcalı hoşuma gitmedi o yüzden blendrdan gecrdm.bol limonla içtm
normalde her öğn istediğin kadar içiyosun.ben midemin aldığı kadar içtim.bi gün sadece meyve ve çorba içtim.bi günde 3 bardak süt ve 3 muz.arya akşama bişeyler kattım ama.bi gün normalde sadece et.bi gün sebze bi gün sebze artı meyve ama ben bunları yapmadım.ekmeğimi kısıp bol suyla bu çorbaları tabak dolusu yedim.çok sıkmadım ama faydasını gördm:)))iinşallah sende görürsn.
ben salı malzemelrimi tamamlayım tekrar yapcam inşallah.

kaptanım hastam var.2 günlüğüne memlekete gelmek zorunda kaldım.nete giremicem.beni bu hafta mazur görürseniz çok sevinirim

İyi akşamlar gayretli hanımlar :) dünki menümü yazıyım kusura bakmayın yazmakta geciktim dün akşam hiç bişey yapmadan yattım
Sabah:
-iki dilim çavdar ekmeğiyle yağsız peynirli tost
-domates
-üç tane yeşil zeytin
çay yok(malesef şekersiz içemediğim için siyah çay içmeyi bıraktım)
ara:
-ayran
-yarım çaybardağı beyaz leblebi
öğlen:
dr.gittiğim için öğle menüm kaynadı gitti
akşam:
-yağsız haşlanmış spagetti
-patlıcan közleyip salatasını yaptım afiyetle yedim
-ekmek yok
ara:
-elma
2 litre suyumu içtim
sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim

Canım geçmiş olsun,bizimde hastamız var gidiyoruz hergün,neler var neler.
Dediğin gibi başkalarını görüp tanımadan üzülüyoruz.Umarım en kısa sürede atlatırsın canım,Allah şifa versin.

Teşekkür ederim canım rabbim sizinde hastanıza acil şifalar versin
İnsanız tanımasakta üzülüyoruz dediğin gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…