(null)
amin tatlım.çok şükür bunada Allah caresiz dert vermesin.hemde çok teşekkr ederim bu hafta hep beraber veririz inşallah.Evet canim aynen o.. son bir kac yildir bayanlarda cok yayginlasmaya basladi.. belki sagliksiz beslenmekten, hormonlu yemeklerden..
Artik derdi veren Allah, dermanida verir diye dua ediyorum.. Allah beterinden korusun.. Tesekkur ederim bu arada canim.. Ayrica bu haftaki performansin icin
tebrikler supersin, kendim vermis kadar sevindim valla..
bebeğim yeşil erike el değmez.ben kurutulmuş erik alıyorum hafif mayhoş hafif tatlımsı cok sevyrm onu:))yeşil ekşi eriğe bende bayılıyorum.ben aralara katmışım.dün ne yedim geçen hafta die bi baktım kopyaladım worda.bak yazarım şimcik.bu hafta biraz değiştirirmSulecimmm olmamis ama hafta sonu diye bi sey demiyorum.. hadi ayni kilodayiz.. bu hafta ikimizden en az 1,5 kg bekliyorum.. yapabilirizzzzzz
Zeynep menu cok guzel olmus.. su detoks sana yariyor gibime geldi.. herseyden azar azar yemen cok saglikli bence boylece diyetini bozmuyosun..
Ama erik yazmissin valla gozlerim boyle olduYesil erik mi?? oyleyse ucaga binip turkiye gelebilirim.. ahahaha
Bu hafta baska bi sey denicem ben ama onumuzdeki diger hafta bende bunu yapmayi dsunuyorum..:44::44:
Yani bunu icince yanina bi gun sadece meyve, bi gun sadece et yiyosun oylemi baska bi sey yok?? kahvalti felan??
tatlım o top gofretler bitsin artıkın:)25.02.212 menüm:
sabah:fırında kabak mücver,3 zeytin,peynir, 1 dilim ekmek
ara:7 tane top gofret,1 ısırık sütlü çiko dilimi,fındık
öğle:1 kase çorba, biraz ekmek, brokoli salatası
ara:1 avuç fındık
akşam:2 dilim börek,yoğurtlu kabak-krnıbahar,1 parça brokoli
ara:fındık,1,5 meyve(elma-portakal),1 dilim börek
4 mil leslie,60 mekik
canm ben kavanozda götürdüm.benm cocukların beslenme saatinde icmiştim:))ben sevdm valla acı acı hoşuma bile gitti:)beyaz lahana aldım. yapcam birazdan. ama akşamları bununla geçirmeyi düşünüyorum. okula götürmek zor oluyor. kokuyor falan.
bu detoksu daha önce yapmıştım pek de kolay olduğu söylenemez.
tatilin tadını cıkar tatlım fazla cozutmadan:)Dunku menumu unuttum ama hatirladigim 1,5 litre su. Aksam bulgur pilavi bir avuc et
20 dk leslie
Oglen zeytin yagli kabak yemegi yarim porsiyon sarma
günaydın kızlarmutlu güzel haftalar dilerim hepinize
pazartesi yogunlugu var.ilk fırsatta geleceğim
Bugün telden girmek zorundayım,alıntı yapamıyorum ama yarın telafi ederim.
26.02.2012
kahvaltı
2dilim keten tohumlu ekmak,g zeytin,peynir ve çay,hemde şekerli
ara yok
öğle yok
akşam üzeri elmalu rulo yaptım t2ane yedim.
Akşam fırında sebze yemeği ve yoğurt
ben dökme göremedim hiç bi yerde. paket bergamotluyu biraz fazla bekletirsen tadı hiç hoş olmuyor.
kilo veren tüm arkadaşlarımı tebrik ederim. özellikle de zeynepciğimi.
ayrıca özür dilerim.
prensescim çok uğraşmışsın canım. ellerine sağlık. biz de öğrenelim katkımız olur gerektiğinde
böyle durumlarda perşembeden bildirim yapalım istersen.
süperiz kızlar eski günlerimize geri dönyrz.:)))
hepsini okudum ama eşim geldi o yüzden fazla kalamycam.geri sildim.pazarra günüm var umarım en az zararla atlatırım.
dün ki menüm:
sabah bi tost küçük.1 dilim ekmek,1 üçgen peynir,domates,çay
öğle:1 kase corba
ara:1 ayran
ara:1 galeta,5 erik.biraz ceviz
akşam:1 kase çorba,2 sigara böreği,2 kaşık et,1 kaşık pilav ve salata
ara:1 dilim armut
bugün:
sabah:1 elma,1 tadımca yerfıstıklı
ara:yarım greyfurt,1 erik
öğle:2 baarça tavuk ızgara,2 kaşık lazanya,salata
ara:1 gofret
akaşm:yeşilcay,1 avuc cerez,1 elma
spor:1 saat yürüyüş ,250 ip,yer hareketleri bel hareketleri,birazda ağırlık calıştım.kot pantolon aldım o olana kadr tekraar detokstayım
prensesim:
corba:
1 lahana kara veya beyaz,
kereviz yaprakları,5 baş soğan,3 acı biber veya acı biber salçası,
1 bağ maydonoz,1 demet dereotu
2 tavuk bulyon.bunla koca bi kelle tenbceresi oldu.tuz atmadm bulyon var diye.parcalı hoşuma gitmedi o yüzden blendrdan gecrdm.bol limonla içtm
normalde her öğn istediğin kadar içiyosun.ben midemin aldığı kadar içtim.bi gün sadece meyve ve çorba içtim.bi günde 3 bardak süt ve 3 muz.arya akşama bişeyler kattım ama.bi gün normalde sadece et.bi gün sebze bi gün sebze artı meyve ama ben bunları yapmadım.ekmeğimi kısıp bol suyla bu çorbaları tabak dolusu yedim.çok sıkmadım ama faydasını gördm:)))iinşallah sende görürsn.
ben salı malzemelrimi tamamlayım tekrar yapcam inşallah.
kaptanım hastam var.2 günlüğüne memlekete gelmek zorunda kaldım.nete giremicem.beni bu hafta mazur görürseniz çok sevinirim
İyi akşamlar gayretli hanımlar :) dünki menümü yazıyım kusura bakmayın yazmakta geciktim dün akşam hiç bişey yapmadan yattım
Sabah:
-iki dilim çavdar ekmeğiyle yağsız peynirli tost
-domates
-üç tane yeşil zeytin
çay yok(malesef şekersiz içemediğim için siyah çay içmeyi bıraktım)
ara:
-ayran
-yarım çaybardağı beyaz leblebi
öğlen:
dr.gittiğim için öğle menüm kaynadı gitti
akşam:
-yağsız haşlanmış spagetti
-patlıcan közleyip salatasını yaptım afiyetle yedim
-ekmek yok
ara:
-elma
2 litre suyumu içtim
sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim
Sadece dün akşam yürüyüşümü yapamadım canım bugün biraz daha iyiyim
Kaldığım yerden devam edicem ben bu yola baş koydum geri dönüş yokk
Bugün kü menümü de yazıp çıkıyorum kızlar
sabah:
-çok az bir yağla yapılmış maydonozlu peynirli omlet
-1 bardak karışık meyve suyu
-2 dilim çavdar ekmeği
ara:
bir tane un kurabiyesi
Öğlen yine yoktuKursa gidiyorum öğlen yemeği yiyemedim
Akşam:
eşim menemen istedi ona menemen yaptım bende bir dilim ekmekle yedim ekmeğim bitince kalanı ekmeksiz yedim
linkin küçük vişne suyundan içtim
2 litre suyumu içtim sadece sabah 1 saat yürüdüm akşam yürüyemedim
gocamla beraber aynı şeyleri yiyoruz gocam kilo almıyo ben alıyoom bu nemenem bi iştir yahuuu
Canım havalar düzelsin yürüyüş yapmayı planlıyorum . ondan bişi olmaz sanırım
Ben bugün çok kötüydüm,özür dilerim:26:
kahvaltı
1dilim kepek ekmek 3zeytin,bir kaç badem,dut kurusu
ara yok
öğle
saç tava ve bir avuç içi kadar pide(kötü sevgilinin zararı)
akşam 3 kaşık pilava yoğurt döküp yedim
sonra bide elma
25.02.212 menüm:
sabah:fırında kabak mücver,3 zeytin,peynir, 1 dilim ekmek
ara:7 tane top gofret,1 ısırık sütlü çiko dilimi,fındık
öğle:1 kase çorba, biraz ekmek, brokoli salatası
ara:1 avuç fındık
akşam:2 dilim börek,yoğurtlu kabak-krnıbahar,1 parça brokoli
ara:fındık,1,5 meyve(elma-portakal),1 dilim börek
4 mil leslie,60 mekik
Dunku menumu unuttum ama hatirladigim 1,5 litre su. Aksam bulgur pilavi bir avuc et
20 dk leslie
Oglen zeytin yagli kabak yemegi yarim porsiyon sarma
kızlar bugün güne gittimelimden geldiğince ucuz atlatmya calıştım ama bya bi yedim yinede.o yüzden günden cıkar cıkmaz pazaara gidip tekrar corba malzemesi aldım:)
sabah:2 dilim ekmek,peynir.çökelk domates,1 yumurta
ara:yarım greyfurt,2 erik
öğle:1 dilim patatesli börek,1 kase salata,yarım puaca,yarım kurabiye(kzımın sayesinde),2sarma,1dilim meyveli kek,1 kup sütlü irmik tatlısı
akşam:3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
spor:40 dakka yürüdüm,250 ip atladım,karın ve bel hareketlerimi yaptım bide arka kol:)
bu hafta sporumu 5 güne tamamladım darısı önümüzdeki haftya:)
Bugün telden girmek zorundayım,alıntı yapamıyorum ama yarın telafi ederim.
26.02.2012
kahvaltı
ara yok
öğle yok
akşam üzeri elmalu rulo yaptım t2ane yedim.
25.02.2012
mesaj saylarımız:
zeynepece 2
suleoz 2
vıdıvıdı 1
beste 1
celi 2
kuzu 2
katzi 3
mine 1
sadakat 7
ben acıyı sevyrm ondan galiba cok güzel geliyor tadı bide limon tabi:)çok güzel oluyor diyebilirim.akşamda ekmek niyetine yedim çerezi.ekmekle fazla aram yok o yüzden alternatifler üretiyorum:)2, gün sabah kayınvalidemdeydik ordan okula geldim.eşim börek alıyım sana dedi.yok dedim yanımdaki elmayı yedim tatlım.sonra baktım enerjim bitiyor kursta onu yedim yanımda o vardı.ama şu doğruki sabah sabah onu yiyince öğlen deli gibi açıktım.ac karnına kan şekerimi fırlattı.allahtan dışardaydımda bişeylere saldırmadım.direk arkadaşlarla yemeğe geçtik.canım özellikle bergamutlu yeşil çay diye aramanız gerekiyor.küçük bir kutuda
bu haftaki bildirim sersem etti beni.3 takımın kaptanı işin içinden çıkamadıkperşembeden bildirim zor olabilir.zaten sorunun kaynagı izinler kilo bölünmeleri ..bundan sonra kolay kolay kimseye izin yok
1. gün çok güzel ikinci gün sabah olmamıs.akşam çerez olmamıs sanki :44:
bu akşam alıyorum malzemelerimitadı nasıl çok mu kötü?lahana severim aslında ben :44:
tamam canım geçmiş olsun
güzel menü yürüyüş süper
o günde off günün olmus canım
aman erkeklerin metabolizması hep aynı.hızlı çalışıyor.aynı şeyi yesekte bi alıyoruz.verirken de bizden hızlı veriyorlarmenün güzel ama bişiler esik çözemedim :44:
tamam canım
canım menün az olmus.bugun kötüydüm derken moralin mi bozuktu ?
börek ağırlıklı olmus öğünler..leslie süper
az ama güzel canım
öğlen kaçmıs ama günün vardı sanırım.akşam güzel sporda güzelhadi canım emeklerin boşa gitmesin spora devam
ara olsa öğlen olsa daha iyimiş.rulo da 1 olaymıssenden de toparlanmıs menüler bekliyorum
zeynepçiğim alıntı çok uzun diye direkt yazayım dedim.menülerin çok güzel.böyle toplu görmek iyi oldu
yazdıgın şekilde çok ağır olur.bende kendime uyguracagım sanırım.sabah akşam içip.öğlen normal yemek yiyebilirim.işe getirmek zor olur
günaydın 12den sonra gelcem inş.
ben acıyı sevyrm ondan galiba cok güzel geliyor tadı bide limon tabi:)çok güzel oluyor diyebilirim.akşamda ekmek niyetine yedim çerezi.ekmekle fazla aram yok o yüzden alternatifler üretiyorum:)2, gün sabah kayınvalidemdeydik ordan okula geldim.eşim börek alıyım sana dedi.yok dedim yanımdaki elmayı yedim tatlım.sonra baktım enerjim bitiyor kursta onu yedim yanımda o vardı.ama şu doğruki sabah sabah onu yiyince öğlen deli gibi açıktım.ac karnına kan şekerimi fırlattı.allahtan dışardaydımda bişeylere saldırmadım.direk arkadaşlarla yemeğe geçtik.
evet gün mahvetti beni bugün tartıldım aynıyım ama o sevndrdi beni.cumaya 70 olacam inşallah.bugün ve yarında son gaz spora devam:)
günaydın 12den sonra gelcem inş.
öğlenide tam yaptığın günler meyveyle geçiştirebilirsin.öle yaptığım iki günde 1er kilo gitti.hadi baklım gazamız mübarek olsun.bide canım malzemelerini doğradıktan sonra tencereye koyuyoruz.ben bu defa iyice bastırdım üstüne gelmiyecek şekilde suyunu koydum.üstünü geçmişti geçen cok susu oldu.
günün olması durumu için menün iyi. sporun da var zaten.kızlar bugün güne gittimelimden geldiğince ucuz atlatmya calıştım ama bya bi yedim yinede.o yüzden günden cıkar cıkmaz pazaara gidip tekrar corba malzemesi aldım:)
sabah:2 dilim ekmek,peynir.çökelk domates,1 yumurta
ara:yarım greyfurt,2 erik
öğle:1 dilim patatesli börek,1 kase salata,yarım puaca,yarım kurabiye(kzımın sayesinde),2sarma,1dilim meyveli kek,1 kup sütlü irmik tatlısı
akşam:3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt
spor:40 dakka yürüdüm,250 ip atladım,karın ve bel hareketlerimi yaptım bide arka kol:)
bu hafta sporumu 5 güne tamamladım darısı önümüzdeki haftya:)
öğleyi atlaman iyi olmamış.Bugün telden girmek zorundayım,alıntı yapamıyorum ama yarın telafi ederim.
26.02.2012
kahvaltı
ara yok
öğle yok
akşam üzeri elmalu rulo yaptım tane yedim.
lahana çorbasına ben bol domates rendesi ekledim. sabah yedim, gayet güzel olmuştu. hatta rüyamda yemeye başladım desem.bu akşam alıyorum malzemelerimitadı nasıl çok mu kötü?lahana severim aslında ben :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?