Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

amin tatlım.çok şükür bunada Allah caresiz dert vermesin.hemde çok teşekkr ederim bu hafta hep beraber veririz inşallah.
bebeğim yeşil erike el değmez.ben kurutulmuş erik alıyorum hafif mayhoş hafif tatlımsı cok sevyrm onu:))yeşil ekşi eriğe bende bayılıyorum.ben aralara katmışım.dün ne yedim geçen hafta die bi baktım kopyaladım worda.bak yazarım şimcik.bu hafta biraz değiştirirm
tatlım o top gofretler bitsin artıkın:)
beyaz lahana aldım. yapcam birazdan. ama akşamları bununla geçirmeyi düşünüyorum. okula götürmek zor oluyor. kokuyor falan.
bu detoksu daha önce yapmıştım pek de kolay olduğu söylenemez.
canm ben kavanozda götürdüm.benm cocukların beslenme saatinde icmiştim:))ben sevdm valla acı acı hoşuma bile gitti:)
Dunku menumu unuttum ama hatirladigim 1,5 litre su. Aksam bulgur pilavi bir avuc et

20 dk leslie
Oglen zeytin yagli kabak yemegi yarim porsiyon sarma
tatilin tadını cıkar tatlım fazla cozutmadan:)

kızlar bugün güne gittim elimden geldiğince ucuz atlatmya calıştım ama bya bi yedim yinede.o yüzden günden cıkar cıkmaz pazaara gidip tekrar corba malzemesi aldım:)

sabah:2 dilim ekmek,peynir.çökelk domates,1 yumurta

ara:yarım greyfurt,2 erik

öğle:1 dilim patatesli börek,1 kase salata,yarım puaca,yarım kurabiye(kzımın sayesinde),2sarma,1dilim meyveli kek,1 kup sütlü irmik tatlısı

akşam:3 kaşık makarna,2 kaşık yoğurt

spor:40 dakka yürüdüm,250 ip atladım,karın ve bel hareketlerimi yaptım bide arka kol:)
bu hafta sporumu 5 güne tamamladım darısı önümüzdeki haftya:)

23,02,2012

sabah:1 dukan krep,2 dilim peynir,1 domates,1 kaşık kahvaltılık sosla

öğle:3 kaşık pırasa,2 kaşık yoğurt,2 kaşık tavuk(eşimle hastaneye gittik o acıktı ve ayvalık tostu yedi kolayla)bende açtım ama sırf onlardan yemeyim die eve dönee kadar ac kaldım.kuru meyvelerimiede kızım cıkarmış cantamdan:)4 te yemek yedim.sonra kan şekerim fırlayınca birden çikoyu görnce dayanamadım heralde.zaten yiyorum ediyorum yeme diyene kadar bi gözümü acıyorum ki bitmiş:)

ara:1 avuç kadar çerez(badem.ceviz fındık karışımı)

ara:3 kare çiko kızımın elinden aşırdım ,1 elma

akşam:yarımkase pilav,5 çatal ucu et,salata

spor:1 saat yürüyüş(6,5 ve6 km arası),bel ve kol hareketleri,mekik,250 ip atladım.pilavı yedikten sonra sinirlendim kendime indim spor salonuna ve coştum:)))

22,02,2012
cancağızlarım detoksladım kendimi bugün:)

sabah:1 bardak süt,yarım krep,küçük bi dilim peynir,küçücük muz
ara:2 erik ,1 muz yinne küçücük
öğle:1 koca kase lahana corbası,1 muz,2 erik
ara:1 erik,1 galeta,1süt
akşam:1 elma.1 kase lahana corbası

şimdide spora iniyorum.bu hafta 2 kg vermem lazm:))))))
20 dakka yürüyebildim ayağımı vurdu hain ayakkabıı

20,02,2012
canlarım önce sporumu yazayım:sonunda şeytanın bacağını kırdım :230 ip,50 dakike yürüyüş,ağırlık hareketleri mekik ve bel hareketleri doktorumdan:)

sabah:2 dilim ekmk,2 diliim peynir,bol yeşillik,az kahvaltılık sos,lahana corbası
ara:1 elma
öğle:1 tabak brüksel lahanası,4kaşık tavuklu bulgur pilavı
ara:4 çizi
ara:2 kuru erik
akşam,1 tabak lahana corbası,3 kaşık menemn,2 dilim biberli ekmek,1 dilim peynir
ara:yarım portakal.
19,02,2012
canlarım dün misafir yoğunluğuyla uğrayamadım.

bugün sabah:1dilim ekmek,1 dilim biberli ekmek,1 diilim peynir,sosisli yumurta,cay

kızım ve öğrencilerimle sirke gitmiştim,2 avuç patlamış mısır,dönüşte çok acıktımm kızımın tutkusundan4 tane

ara:4 erik

akşm:lahana corbası,1 tabak brüksel lahanası,biraz yoğurt

spora yine başlymadım.
17,02,2012
canlarım çok şükür toparlandım bugün:

sabah:1 tabak lahana çorbası

ara.:2 kuru erik

ara:2 kuru erik

ara:1 elma,

öğle:1 kase lahana corbası

ara:yarım portakal,2 erik

akşam:1 tabak salata,2 kase lahana çorbası,2 kaşık brokoli

kızlar lahana detoksu yapıyorum:))bugün sadece 1 lokma kızımın acmasından attım ağzıma.onun dışında kaçamk yok.yağda yok yediklerimde.çorbada sadece:soğan,kereviz sapı,karalahana,maydonoz dereotu,samandağ biberi tavuk bulyon var.

KIZLAR BUNLAR GEÇEN HAFTAKİ YAPTIĞIM AMA NORMALDE BÖLE DEĞİL AŞAĞIDAKİ GİBİ:
1.GÜN:SADECE MEYVE VE ÇORBA
2,GÜN:SADECE SEBZE
3.GÜN:MEYVE +SEBZE
4.GÜN:3SÜT+3MUZ
5.GÜN:ET+DOMATES
6.GÜN:ET+SALATA

DİYE DEVAM EDİYOR AMA BEN KENDİME UYDURDUM.BÖLE YAPANLAR EN AZ Bİ HAFTADA BENM KİLOMDAKİ BİRİ 4 KİLO VEREBİLİYOR.BEN TEK ÇEŞİT BESLENEMİYORUM.EKMEK VE GRUBUNDAN 2 GÜN TAM UZAK DURUP DİĞER GÜNLER EN AZA İNDİREBİLDİM..

Bugün telden girmek zorundayım,alıntı yapamıyorum ama yarın telafi ederim.
26.02.2012
kahvaltı
2dilim keten tohumlu ekmak,g zeytin,peynir ve çay,hemde şekerli
ara yok
öğle yok
akşam üzeri elmalu rulo yaptım t2ane yedim.
Akşam fırında sebze yemeği ve yoğurt

canım özellikle bergamutlu yeşil çay diye aramanız gerekiyor.küçük bir kutuda

bu haftaki bildirim sersem etti beni.3 takımın kaptanı işin içinden çıkamadık perşembeden bildirim zor olabilir.zaten sorunun kaynagı izinler kilo bölünmeleri ..bundan sonra kolay kolay kimseye izin yok

1. gün çok güzel ikinci gün sabah olmamıs.akşam çerez olmamıs sanki :44:

bu akşam alıyorum malzemelerimi tadı nasıl çok mu kötü?lahana severim aslında ben :44:

kaptanım hastam var.2 günlüğüne memlekete gelmek zorunda kaldım.nete giremicem.beni bu hafta mazur görürseniz çok sevinirim

tamam canım geçmiş olsun

güzel menü yürüyüş süper

Sadece dün akşam yürüyüşümü yapamadım canım bugün biraz daha iyiyim
Kaldığım yerden devam edicem ben bu yola baş koydum geri dönüş yokk

o günde off günün olmus canım

aman erkeklerin metabolizması hep aynı.hızlı çalışıyor.aynı şeyi yesekte bi alıyoruz.verirken de bizden hızlı veriyorlar menün güzel ama bişiler esik çözemedim :44:

Canım havalar düzelsin yürüyüş yapmayı planlıyorum . ondan bişi olmaz sanırım

tamam canım

canım menün az olmus.bugun kötüydüm derken moralin mi bozuktu ?

börek ağırlıklı olmus öğünler..leslie süper

Dunku menumu unuttum ama hatirladigim 1,5 litre su. Aksam bulgur pilavi bir avuc et

20 dk leslie
Oglen zeytin yagli kabak yemegi yarim porsiyon sarma

az ama güzel canım

öğlen kaçmıs ama günün vardı sanırım.akşam güzel sporda güzel hadi canım emeklerin boşa gitmesin spora devam

ara olsa öğlen olsa daha iyimiş.rulo da 1 olaymıs senden de toparlanmıs menüler bekliyorum

25.02.2012
mesaj saylarımız:

zeynepece 2
suleoz 2
vıdıvıdı 1
beste 1
celi 2
kuzu 2
katzi 3
mine 1
sadakat 7

bu mesaj sayıları ne böyle

günde 5 mesaj şartını takibe başlayacagım.yazamayacak olan bildirsin.paylaşımları eksik devam eden üyeler bana kırılmasınlar sonra

zeynepçiğim alıntı çok uzun diye direkt yazayım dedim.menülerin çok güzel.böyle toplu görmek iyi oldu

yazdıgın şekilde çok ağır olur.bende kendime uyguracagım sanırım.sabah akşam içip.öğlen normal yemek yiyebilirim.işe getirmek zor olur

ben acıyı sevyrm ondan galiba cok güzel geliyor tadı bide limon tabi:)çok güzel oluyor diyebilirim.akşamda ekmek niyetine yedim çerezi.ekmekle fazla aram yok o yüzden alternatifler üretiyorum:)2, gün sabah kayınvalidemdeydik ordan okula geldim.eşim börek alıyım sana dedi.yok dedim yanımdaki elmayı yedim tatlım.sonra baktım enerjim bitiyor kursta onu yedim yanımda o vardı.ama şu doğruki sabah sabah onu yiyince öğlen deli gibi açıktım.ac karnına kan şekerimi fırlattı.allahtan dışardaydımda bişeylere saldırmadım.direk arkadaşlarla yemeğe geçtik.

evet gün mahvetti beni bugün tartıldım aynıyım ama o sevndrdi beni.cumaya 70 olacam inşallah.bugün ve yarında son gaz spora devam:)

öğlenide tam yaptığın günler meyveyle geçiştirebilirsin.öle yaptığım iki günde 1er kilo gitti.hadi baklım gazamız mübarek olsun.bide canım malzemelerini doğradıktan sonra tencereye koyuyoruz.ben bu defa iyice bastırdım üstüne gelmiyecek şekilde suyunu koydum.üstünü geçmişti geçen cok susu oldu.

benim evde acı yok akşam acıda alayım olmazsa ekmek sevmiyormussun ne güzel keşke bende sevmesem.diyet yapmadıgım zamanlarda yarım ekmek yerdim bir öğünde

süpersin süper kendini çok güzel tutmussun açken elma dediğin gibi şekeri yükseltiyor :44:

benimkide olur değilmi sabah akşam çorba öğlende işyerinde ne olursa :44:

aynı çıkmanda güzel canım hadi cumaya yine güzel bir sonuç al inşallah

günaydın 12den sonra gelcem inş.

günaydın canım

canım tam yaptıgımda hemencik geri alıyorum.bu tarz diyetler yaramıyor bana aslında :44: o yüzden salı çarşamba perşembe kasmadan yapacagım bakalım böyle yarayacakmı :44:

günün olması durumu için menün iyi. sporun da var zaten.
öğleyi atlaman iyi olmamış.
bu akşam alıyorum malzemelerimi tadı nasıl çok mu kötü?lahana severim aslında ben :44:
lahana çorbasına ben bol domates rendesi ekledim. sabah yedim, gayet güzel olmuştu. hatta rüyamda yemeye başladım desem.

26.02.2012
mesaj saylarımız:
zeynepece 5
suleoz 2
vıdıvıdı 0
beste 3
celi 3
kuzu 2
katzi 0
mine 0
sadakat 0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…