güzeldünün menüsünü merak ediyorum
senin için de bulunmaz motivasyon kaynağı olur. ben de eşime gel spor yapalım diyorum. başlıyo, 5 dakika sonra kaçıyo. ona göre otobüs durağına yüremek bile dopdolu bir spor seansı.gunaydin kizlarr, esimde benimle diyete basladi biliyomusunuz
kendisi 80 kg yu gorunce tartida bunalima girdiideal kilosuna ulasmak için surekli bana soru soruyor benim kontrolumde yemek yiyor hahah çok komik bu valla
aksamlari spor yapiyoruzçok yemek seçen biri oldugu için bende biraz rahatladim gerçekten. simdi ne yaparsam yiyor hatta kaçamak yapsam bana kiziyor
çok iradeli gordum onu hehe
evlenince ne oluyo bize ya. ben de o zamandan beri kiloluyum.kendime de diğer bayanlara da kızıyom yani hemen de salıyoz kendimizi. iyi ki aklımız başımazı geldi de burdayız:)bende evlediğimde zayıftım ama sonra aldım ve önüne geçemedimaz kilo almısken önüne geçmen iyi olmus sonrasında da korumaya alırsın
geçmiş olsun sana da zeynebim. hastalık falan işlemez bize iş boğaza gelincegeçmiş olsun bebeğim:)benmde ağzımda yara var ama boğazımı etkilemiyor hala gayet obur yiyorum:))
ben hiç zayıf olmadım:) 20 yaşına kadarda o yüzden pek beğenenim edenim olmadı.20 yaşında nişanlandım ilk görüştüğümle.o yüzden kızıma asla kilo alması için izin vermiycem
yazmadığıma inanamıyorum.atıyom şimdi.
evlenince ne oluyo bize ya. ben de o zamandan beri kiloluyum.kendime de diğer bayanlara da kızıyom yani hemen de salıyoz kendimizi. iyi ki aklımız başımazı geldi de burdayız:)
geçmiş olsun sana da zeynebim. hastalık falan işlemez bize iş boğaza gelince
daha da mı erken nişanlanacaktın gülüm.
anladım demek istediğini. eşim de benim ilk flörtüm. pek namuslu gördüm bizi
gunaydin kizlarr, esimde benimle diyete basladi biliyomusunuz
kendisi 80 kg yu gorunce tartida bunalima girdiideal kilosuna ulasmak için surekli bana soru soruyor benim kontrolumde yemek yiyor hahah çok komik bu valla
aksamlari spor yapiyoruzçok yemek seçen biri oldugu için bende biraz rahatladim gerçekten. simdi ne yaparsam yiyor hatta kaçamak yapsam bana kiziyor
evt yaa ben de fark ettim vallahi.. sıkılaşıyoruz sanırım.. harikaaaaagünde 1 defa içiyorum canım ben
bende giremediğim pantolonlarıma oluyorum hemde çok rahatkg oynamasa da inceliyoruz sanırım
bende evlediğimde zayıftım ama sonra aldım ve önüne geçemedimaz kilo almısken önüne geçmen iyi olmus sonrasında da korumaya alırsın
yazmadığıma inanamıyorum.atıyom şimdi.
senin için de bulunmaz motivasyon kaynağı olur. ben de eşime gel spor yapalım diyorum. başlıyo, 5 dakika sonra kaçıyo. ona göre otobüs durağına yüremek bile dopdolu bir spor seansı.
evlenince ne oluyo bize ya. ben de o zamandan beri kiloluyum.kendime de diğer bayanlara da kızıyom yani hemen de salıyoz kendimizi. iyi ki aklımız başımazı geldi de burdayız:)
feremciğim sen başlayalı ne kadar oldu diyete ??merak ettim..
arkadaşlar geçmişi okudum üzüntümü telafilediğiniz için çok teşekkür ederm spor hep var ama olmuyo dün o yediklermden snra hiç bişi yemedim ama kiloda veremedim tabi almadımda .ya aslında okul arkadaşlarım diyette oludğumu bilmiyo sınıfça sinemaya gittik ordan hocamıza gittik bissürü şey yapmış hepnizin tabağı bitecek dedi ve bende yemek zorunda kaldım 2 dilim börek ve 1 dilim pasta yedim öncesi gayet her sabahki kahvaltımı yapmıştım zaten olmucak bu böyle ben kilo veremicem galiba aslında gayette iyi gidiyodum yani iyi kilo verdiğimi düşünüyodum ama süreki böyle bozulursa diyet falan yalan oluyo of off dertlendim baya ............
Güzel olmuş canımArkidişlerim öncelikli olaraktan menümü yazayım ondan sonra geçmişe bakayım zira fırsat bulamıyabilirm.
sabah:2 dili ekmek,2 dilim peynir,1 parca küflü çökemel ve domates,yeşilcay
ara:1 elma
öğle:1 kase börülce,1 kase yoğurt
ara:yarım portakal,6 yulaflı bisküvi
ara:1 elma,
akşam:100 gr kadar balık,5 kaşık taze börülce,1 kase çorba,1 dilim ekmek
cancağızlarım birazdan spora gidcem.1 saat yürüyüş,200 ip atlama,ağırlık çalışacam.
şulecim düm libye dediğim şey börülce yazdan buzluga atmıştım taze fasulyeye benziyor.kuru bakliyat ve sebze arası bişey:)
Börek ve kurabiyelerin sayısı çok olmuş sanki canım:26:6.3.2012
sabah:az ekmek,peynir.
ara:2 küçük elma
öğle:6 lahana dolma,3 dilim börek,2 kurabiye
ara:-
akşam:1 kase çorba,5 kaşık yoğurtlu kabak,3 kaşık kuskus,1 lokma ekmek
4 mil leslie,50 mekik
sporumu yaptığım için iyi hissediyorum şuan.
Geçmiş olsun canım,o yirmilikler mahvediyor insanı ben çektirdim kurtuldum.Çıkması 3 sene sürdüBugun fena dis agrim vardi.. pek bi sey yiyemedi sporda yapamadim.. sanirim bu 20lik mi akil disi mi herneyse o.. cektirmem lazim
Sabah- kk beyaz peynir, 4-5 zeytin, yarim dilim kepekli ekmek, 1 cay
oglen- sade yesil salata.
Aksam- 7-8 yemek kasigi ispanak, yarim dilim ekmek.
2 litre su..
Of moralim cok bozuldu, yarin dis doktorundan randevu aldim.. umarim en kisa zamanda spora gidebilirim
Patlıcan dolması istedi canım:) güzel olmuş canımsabah: yarim domates, 2 dort dilim salatalik, biraz peynir, besi bir arda çay, 2 dilim kasar peynir 2 dilim tam tahilli ekmek
ara yok
oglen : 3 kuru patlican dolmasi, 1 pasta tabagi menemen 1 dilim tam tahilli ekmek
ara; 2 kayisi
aksam 2 dilim yagsiz tavada pismis tavuk, 1 kuru patlican dolma bol salata
2 lt su birazdan spor yapcam kizim uyursa tabi
bisikletin için ben bile heyecanlanıyorumsüper olacak süper
Canım eşinin başlaması harika olmuş,o senin karşında yese seninde iradeni zorlayacaktı.gunaydin kizlarr, esimde benimle diyete basladi biliyomusunuz
Canım bu menü aynı mı yoksa aynı yazıyı mı okudum ben tekrar,aklım karıştı:26:sabah:az ekmek,peynir.
ara:2 küçük elma
öğle:6 lahana dolma,3 dilim börek,2 kurabiye
ara:-
akşam:1 kase çorba,5 kaşık yoğurtlu kabak,3 kaşık kuskus,1 lokma ekmek
ara:1 br. diyet kola.
4 mil leslie, 50 mekik
arkadaşlar geçmişi okudum üzüntümü telafilediğiniz için çok teşekkür ederm spor hep var ama olmuyo dün o yediklermden snra hiç bişi yemedim ama kiloda veremedim tabi almadımda .ya aslında okul arkadaşlarım diyette oludğumu bilmiyo sınıfça sinemaya gittik ordan hocamıza gittik bissürü şey yapmış hepnizin tabağı bitecek dedi ve bende yemek zorunda kaldım 2 dilim börek ve 1 dilim pasta yedim öncesi gayet her sabahki kahvaltımı yapmıştım zaten olmucak bu böyle ben kilo veremicem galiba aslında gayette iyi gidiyodum yani iyi kilo verdiğimi düşünüyodum ama süreki böyle bozulursa diyet falan yalan oluyo of off dertlendim baya ............
Bak canım bir mesajda karaları bağlayıp pes etmişsin,diğerinde azminden bahsetmişsin.Olmaz ama böyle.evet hanımlar ay bu kız ne boğazına düşkün diceksiniz biliyorumama aynı zamanda azimliyimde bunu görüceksiniz hala tokum ya midem küçültü ya çok yedim hahahahah ama okul yürüyüşüm haricinde 35 dakikada -3 km yürüdüm hemde sauna eşofmanıylaa bayağıda terledim şimdi 1 kepçe çorba içicem ve günü böyle kapatıcam aslında tokum ama metobalizmam durmasın eeee siz nasılsınız
Canım az olmuş sanki,ara öğünde yok.Şu havuç işini sevdim,bende yapayımbugünün menüsü
sabah 06:30 yarım kase çorba içtim,2 zeytin.. çok canım çekmişti akşam, kahvaltı yerine yedim=))
öğle 12:30 1 kase havucu az yağda öldürdüm yoğurtladım, yarım dilim ekmek
akşam 18:00 yarım kase çorba, yarım kepçe barbunya, 1 kase yoğurt, maydanoz
40 dk yürüyüş
biraz dinlenim biraz da pilates yapcam kuzey güneyi izlerken
sabırsızlıkla cumayı bekliyorum, cuma 1 çikolata yicem
.
Canım az olmuş sanki,ara öğünde yok.Şu havuç işini sevdim,bende yapayım
07.02.2012
sabah geciktim okula
saat 10da 1 avuç fındık
öğle
fırında tavuk,mercimek çorbası,havuç salatası
ara
karışık kuru meyve
akşam
nohutlu bamya,yoğurt,domates,salatalık.
yarım saat sonrasında cappucino içtim günü kapadım.
bugünün menüsü
sabah 06:30 yarım kase çorba içtim,2 zeytin.. çok canım çekmişti akşam, kahvaltı yerine yedim=))
40 dk yürüyüş
07.02.2012
sabah geciktim okula
saat 10da 1 avuç fındık
öğle
ara
karışık kuru meyve
akşam
Bende menumu yazayim kizlar,
sabah; 1 haslanmis yumurta, 3 dilim tahilli ekmek, az peynir, biraz salatalik
ara; yok
oglen; Yarim tabak makarna, 1 tabak brokoli çorbasi 1 dilim ekmek
ara; biraz kuru uzum biraz badem
aksam; 1 tabak kiymali turlu yemegi, 1 tabak salçali bulgur pilavi, koca bir tabak salata
çok sistim yahuu,, 2 lt su içtim dahada içicem insallah; aksam yatmadan spor ya^cam ama kizim izin verirse bu aralar çok mizmiz
kizlar esim diyet tatli istiyor ne yapsam ya? fikri olan varmi ?
menün çok sağlıklı olmuş canım, ekmek de yok sanırım, yazmadığına göre, süper
Bende menumu yazayim kizlar,
ara; yok
aksam; 1 tabak kiymali turlu yemegi, 1 tabak salçali bulgur pilavi, koca bir tabak salata
çok sistim yahuu,, 2 lt su içtim dahada içicem insallah; aksam yatmadan spor ya^cam ama kizim izin verirse bu aralar çok mizmiz
:))))yok be gülüm ondan demedim anladın sen onu.bi daha kimse beğenmez beni korkusuna ilk flörtmle evlenmiş gibi oldum.ozaman ki psikolojimi hatırlamyrm ama öleydi heralde:)yazmadığıma inanamıyorum.atıyom şimdi.
senin için de bulunmaz motivasyon kaynağı olur. ben de eşime gel spor yapalım diyorum. başlıyo, 5 dakika sonra kaçıyo. ona göre otobüs durağına yüremek bile dopdolu bir spor seansı.
tatlım bi haftadr spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama gram vermiyorum.bırakacak olsam ben bırakırdım.ama kendime olan saygımı kazanmak ve kendimi kendime ispatlayıp fotolara rahat bakmak için er yada geç bu karayağlardan kurtulmam lazım.tabi sennde:)evet hanımlar ay bu kız ne boğazına düşkün diceksiniz biliyorumama aynı zamanda azimliyimde bunu görüceksiniz hala tokum ya midem küçültü ya çok yedim hahahahah ama okul yürüyüşüm haricinde 35 dakikada -3 km yürüdüm hemde sauna eşofmanıylaa bayağıda terledim şimdi 1 kepçe çorba içicem ve günü böyle kapatıcam aslında tokum ama metobalizmam durmasın eeee siz nasılsınız
hımmm güzel menü olmuş canm.bugünün menüsü
40 dk yürüyüş
süper olmuş canm bunu cok beğendim:)07.02.2012
sabah geciktim okula
saat 10da 1 avuç fındık
öğle
ara
karışık kuru meyve
akşam
bi tabak pilav katılıyorum fazla olmuş tatlım ondan şişmişsindir:)Bende menumu yazayim kizlar,
ara; yok
kizlar esim diyet tatli istiyor ne yapsam ya? fikri olan varmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?