Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canlarım bugün kusurluyum üstelik kilom yine gram oynamamışken kusurluyum:

sabah:3 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık kah salça,2 kaşık humus,1 yağda yumurta,3 zeytin,6 patates kızartma(komşuda kahvaltıdaydım abarttım konuşmaya dalıp):

öğle:1 kase corba,yarım dilim ekmek

ara:4 diyet bisküvi,1 elma

akşam:1 puaca,6 tane mantı,yarım kase kısır

ara:1 elma

spor yok kızlar bugün mola yarın yürüşüme devam.
ya bende cok bozuğum bu hafta durmadan tartıldım ve gram oynamdı kilom.yarın dukana benzer bişey karıştırıp dönüyorum hemen yoksa sinirlerim bozulacak.

Selam kizlar..
Bugun disimi cektirdim su 20lik dis mi ne o iste... yerine bide dikis attilar.. anlicaginiz dis cikmamak icin elinden geldigini yapti ama kucuk bi operasyonla kurtuldum..
1 tanem daha var ama onu bir sure sonra cekicem.. dis doktorundan nefret ediyorum..

Bugun ne spor yaptim ne bi sey yiyebildim.. butun gun uyudum doktordan sonra.

Aksam sadece tavuk corbasi ictim. Sabahta agridan bi sey yiyememistim giderken.. anlicaginiz bu hafta benden pek bi kilo kaybi beklemeyin kizlar..
simdi uyumaya gidicem artik gecmisi yarin yada gece gec saatlerde uyanirsam okurum..

Gecmis olsun canim ya. İnsaallah cabuk iyikesir dişin

günaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
sabah:1 kuru kayısı,1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,3 ceviz,süt
ara:1 dilim mısır ekmeği
öğle:1 kase yayla çorba,2 dilim kepek ekmek
ara:1 elma,
ara:yaklaşık 1 portakal
ara:1 paket diyet bis.
akşam:1 kase yayla çorba,5 kaşık yoğurtlu kabak,1 dilim ekmek,bi tırnak çiko
ara:1 avuç fındık,1 çatal kuskus,1 lokma ekmek
spor yapamadım.

Son düzenleme:
canm ya geçmiş olsun.ne güzel cesaret edip gitmişsin.en kısa zamnda iyileşir inşallah
güzel bi şule menüsü canm süperrrr
sennde günün kutlu olsun tatlım

dukan diyeti tariflerim: LİMONLU CHEESE-CAKE bunu yaptim canim :) daha yemedik bakalim aksam bakicaz tadina

tamam canim sagol :)

celi puudingte yapabilirsin canm:)yağsız ve az şekerli oluyor veya dondurma albilirsin bunlarda hazır tatlılar:)

denerim insaallah :) simdilik bunu yaptim dukan diyeti tariflerim: LİMONLU CHEESE-CAKE

çok hamur isi yiyip spor yapmamissin canim, keske spor yapip onlari yaksaydin tuh

geçmis olsunc anim ya

bu misir ekmegi kilo aldirmiyomu? bende çok severim ama aldirir diye yapmiyorum gzel olmus menun

yaptım valla canım çıktı ama yaptım bakalım durum ne olacak yarını bekliyorum :)
evet valla siz olmasanız şimdiye 10 kera daha bırakmıştım ama yok sizi gördükçe bende bırakamıyorum :) valla bugün güzel gecicek sanırım menü :)

tamam tamam sizler çok destek oldunuz bana bakalım yarına sonucum ne olacak bakarsın bnde vermemişimdir

hadi canım toparlan artık.bak haftaya deneme sürende bitiyor

güzel canım

buraya cuma günü geldim.. ondan önce de 1 haftadrır filan yapıodum
12 gün filan sanırıım

maşallah çok güzel gitmiş :nazar:

güzel

bir güzel menü daha

akşam çok olmus canım ya

canım gelmiş geçmiş olsun inşallah 20 liklerim benimde çok ağrı yapıyordu çektirdim kurtuldum.dünya varmıs dedim.inşallah seninde bundan sonra problemin olmaz

güzel

sabahtan beri geliyorum okuyorum işaretliyorum yazamadan sayfayı kapatmak zorunda kalıyorum sonunda yazdım şükür

bugun kendime şu link eklemiştim ya ordaki yagları alacagım.internettende termal sort sipariş verdim.süreceğim yagımı,giyeceğim sortumu yapacagım sporumu metabolizmam yavaşladı galiba..sporda yaptıgım halde çok yavaş gidiyor gitmiyor :44: bide böyle deneyeyim bakalım

yarın bildirime geç kalmayın canlarım

hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun

canım ya, biraz daha dikkat etmeliyiz.. spor yapabilseydin keşke.. yakardın yediklerini, ama motivasyon düşmesin , biz bu işi hallederizzz

geçmiş olsun bestecim

menün çok güzelmiş.. spor da olsaymış tadından yenmicekmiş

yarın büyük gün di miiiii... unutmuşum =))

bugünümü yazayım
sabah 06:30 yarım haşlanmış yumurta, biraz peynir,3 zeytin,1 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
ara 09:30 süt
öğle 13:00 incecik bi dilim pasta kadınlar günü malumm 1 bardak kola
akşam 18:00 1 tabaktan az barbunya, 3 lahana dolma, yoğurt, 1 dilim ekmek
spor henüz yapmadım, her akşam sabit , 20dk koşu, 20 dk pilates yapıcam

Çokda kötü değil hayatım,sen toparlasın bunları.Kadınlar günü kusuru olsun bunlar:))
Geçmiş olsun canım,umarım bidaha çekmezsin böyle sıkıntılar.
Sık sık yemişsin canım,iyi yani

Sadece öğle hasarlı olmuş ama onunda bahanesi var

08.03.2012
kahvaltı
4kepekli çörek otlu kraker,siyah çay
ara
kuru meyve
öğle
barbunya,fırında köfte-patates,yoğurt
ara
kuru meyve
akşam
nohutlu bamya,yoğurt

Bisikletim kurulduuu
Belimde 3.derece fıtık var,doktor kontrollü spor yapmam gerekiyor,km hesabıyla gitmemi istedi,3km yaptım bugün...hayırlısı artık

oo süpperr beybii.. kalori yaka yaka kullan

Sizlere geçen gün takıma girmek istiyorum yazmıştım. Sizlerde o geniş gönüllerinizde hemen yer açtınız bana. 1 haftadır 2 işte çalışıyorum. O yüzden eve çok yorgun geliyorum. Aktif katılım yapamayacağım için grupta yer alamadım. Zamanınızı çaldığım için üzgünüm. Ben sadece destek amaçlı arada sırada gelir sizlere yazarım. Ben şimdilik tek başıma takılayım :) Misafirperverliğiniz için teşekkürler...

Celiiii
sana tatlı tarifi buldum,benim yaptığıma benziyomuş:)

Şeftalili yoğurt mus: Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın. Şeftalileri yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın. Yoğurdu robota alıp şeftali, kayısı ve balı ilave edip püre kıvamında ezin.

Hazırladığınız yoğurtlu püreyi 4 küçük kâseye paylaştırın. Üzerlerini alüminyum folyo ile örtüp buzdolabında birkaç saat bekletin.

pastayla kola olmamis ama digerli iyi :)

hadi hayirlisi canim menun guzel ama:)

guzelmis canim denerim insallah :) sagol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…