Selam kizlar..
Bugun disimi cektirdim su 20lik dis mi ne o iste... yerine bide dikis attilar.. anlicaginiz dis cikmamak icin elinden geldigini yapti ama kucuk bi operasyonla kurtuldum..
1 tanem daha var ama onu bir sure sonra cekicem.. dis doktorundan nefret ediyorum..
Bugun ne spor yaptim ne bi sey yiyebildim.. butun gun uyudum doktordan sonra.
Aksam sadece tavuk corbasi ictim. Sabahta agridan bi sey yiyememistim giderken.. anlicaginiz bu hafta benden pek bi kilo kaybi beklemeyin kizlar..
simdi uyumaya gidicem artik gecmisi yarin yada gece gec saatlerde uyanirsam okurum..
canm ya geçmiş olsun.ne güzel cesaret edip gitmişsin.en kısa zamnda iyileşir inşallahSelam kizlar..
Bugun disimi cektirdim su 20lik dis mi ne o iste... yerine bide dikis attilar.. anlicaginiz dis cikmamak icin elinden geldigini yapti ama kucuk bi operasyonla kurtuldum..
1 tanem daha var ama onu bir sure sonra cekicem.. dis doktorundan nefret ediyorum..
Aksam sadece tavuk corbasi ictim. Sabahta agridan bi sey yiyememistim giderken.. anlicaginiz bu hafta benden pek bi kilo kaybi beklemeyin kizlar..
simdi uyumaya gidicem artik gecmisi yarin yada gece gec saatlerde uyanirsam okurum..
güzel bi şule menüsü canm süperrrrgünaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
sabah:1 kuru kayısı,1 kuru incir,30gr yulaf ezmesi,3 ceviz,süt
ara:1 dilim mısır ekmeği
öğle:1 kase yayla çorba,2 dilim kepek ekmek
ara:1 elma,
ara:yaklaşık 1 portakal
ara:1 paket diyet bis.
akşam:1 kase yayla çorba,5 kaşık yoğurtlu kabak,1 dilim ekmek,bi tırnak çiko
ara:1 avuç fındık,1 çatal kuskus,1 lokma ekmek
spor yapamadım.
yarın sabah ben de haşlanmış yumurta yemek istiyorumm.. kızına da spor yaptır ,ayaklarına yatır koltuğa oturuken, bacaklarını bi yukarı bi aşağı kaldır , hem o oynar hem sen kalori yakarsın, doğal pilates
öyle bi tatlı varsa ben de istiyorummmm
bi tabak pilav katılıyorum fazla olmuş tatlım ondan şişmişsindir:)
sütlü irmik tatlısı olabilir .teflonda biraz irmiği kavurup biraz süt ekliyorum ve birazda şeker (diyet şeker kullandım ben) birazda tuzsuz peynir ekledim künefelik süper oluyor
celi puudingte yapabilirsin canm:)yağsız ve az şekerli oluyor veya dondurma albilirsin bunlarda hazır tatlılar:)
canlarım bugün kusurluyum üstelik kilom yine gram oynamamışken kusurluyum:
sabah:3 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık kah salça,2 kaşık humus,1 yağda yumurta,3 zeytin,6 patates kızartma(komşuda kahvaltıdaydım abarttım konuşmaya dalıp):
öğle:1 kase corba,yarım dilim ekmek
ara:4 diyet bisküvi,1 elma
akşam:1 puaca,6 tane mantı,yarım kase kısır
ara:1 elma
spor yok kızlar bugün mola yarın yürüşüme devam.
ya bende cok bozuğum bu hafta durmadan tartıldım ve gram oynamdı kilom.yarın dukana benzer bişey karıştırıp dönüyorum hemen yoksa sinirlerim bozulacak.
Selam kizlar..
günaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
spor yapamadım.
yaptım valla canım çıktı ama yaptım bakalım durum ne olacak yarını bekliyorum :)umutsuzluğa kapılma canım benim.. yemesen daha iyi olurdu tabi.. madem arkadaşların bilmiyo boyle duurmlarda karnım ağrıyo midem bulandı numaraları çek
madem yedin şimdi bol sporla yakma zamanı ... haydi bir iki
evet valla siz olmasanız şimdiye 10 kera daha bırakmıştım ama yok sizi gördükçe bende bırakamıyorum :) valla bugün güzel gecicek sanırım menü :)Bak canım bir mesajda karaları bağlayıp pes etmişsin,diğerinde azminden bahsetmişsin.Olmaz ama böyle.
Hadi bize azimli olduğunu göster,kaçamaksız menüler bekliyorum senden
Makina değiliz,hepimiz iradesiz davranıyoruz zaman zaman ama inancını kaybetme,yapamam deme.
Yaparsın canım yaparsın,hem arkadaşların neden bilmiyorki?
Benimkiler biliyor,hepsi takip ediyor dalga geçiyor buda bana gaz oluyor:)Bişe yemeye kalksam hemen dalga geçeceklerini biliyorum,aslında bu güzel bişe
tamam tamam sizler çok destek oldunuz bana bakalım yarına sonucum ne olacak bakarsın bnde vermemişimdirtatlım bi haftadr spor yapıyorum yediklerime dikkat ediyorum ama gram vermiyorum.bırakacak olsam ben bırakırdım.ama kendime olan saygımı kazanmak ve kendimi kendime ispatlayıp fotolara rahat bakmak için er yada geç bu karayağlardan kurtulmam lazım.tabi sennde:)
evet hanımlar ay bu kız ne boğazına düşkün diceksiniz biliyorumama aynı zamanda azimliyimde bunu görüceksiniz hala tokum ya midem küçültü ya çok yedim hahahahah ama okul yürüyüşüm haricinde 35 dakikada -3 km yürüdüm hemde sauna eşofmanıylaa bayağıda terledim şimdi 1 kepçe çorba içicem ve günü böyle kapatıcam aslında tokum ama metobalizmam durmasın eeee siz nasılsınız
bugünün menüsü
sabah 06:30 yarım kase çorba içtim,2 zeytin.. çok canım çekmişti akşam, kahvaltı yerine yedim=))
öğle 12:30 1 kase havucu az yağda öldürdüm yoğurtladım, yarım dilim ekmek
akşam 18:00 yarım kase çorba, yarım kepçe barbunya, 1 kase yoğurt, maydanoz
40 dk yürüyüş
biraz dinlenim biraz da pilates yapcam kuzey güneyi izlerken
sabırsızlıkla cumayı bekliyorum, cuma 1 çikolata yicem
buraya cuma günü geldim.. ondan önce de 1 haftadrır filan yapıodum
12 gün filan sanırıım
07.02.2012
sabah geciktim okula
saat 10da 1 avuç fındık
öğle
fırında tavuk,mercimek çorbası,havuç salatası
ara
karışık kuru meyve
akşam
nohutlu bamya,yoğurt,domates,salatalık.
yarım saat sonrasında cappucino içtim günü kapadım.
Bende menumu yazayim kizlar,
sabah; 1 haslanmis yumurta, 3 dilim tahilli ekmek, az peynir, biraz salatalik
ara; yok
oglen; Yarim tabak makarna, 1 tabak brokoli çorbasi 1 dilim ekmek
ara; biraz kuru uzum biraz badem
aksam; 1 tabak kiymali turlu yemegi, 1 tabak salçali bulgur pilavi, koca bir tabak salata
çok sistim yahuu,, 2 lt su içtim dahada içicem insallah; aksam yatmadan spor ya^cam ama kizim izin verirse bu aralar çok mizmiz
canlarım bugün kusurluyum üstelik kilom yine gram oynamamışken kusurluyum:
sabah:3 dilim ekmek,1 dilim peynir,1 kaşık kah salça,2 kaşık humus,1 yağda yumurta,3 zeytin,6 patates kızartma(komşuda kahvaltıdaydım abarttım konuşmaya dalıp):
ya bende cok bozuğum bu hafta durmadan tartıldım ve gram oynamdı kilom.yarın dukana benzer bişey karıştırıp dönüyorum hemen yoksa sinirlerim bozulacak.
Selam kizlar..
günaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
spor yapamadım.
canım ya, biraz daha dikkat etmeliyiz.. spor yapabilseydin keşke.. yakardın yediklerini, ama motivasyon düşmesin , biz bu işi hallederizzzcanlarım bugün kusurluyum üstelik kilom yine gram oynamamışken kusurluyum:
geçmiş olsun bestecimSelam kizlar..
menün çok güzelmiş.. spor da olsaymış tadından yenmicekmişgünaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
spor yapamadım.
sabahtan beri geliyorum okuyorum işaretliyorum yazamadan sayfayı kapatmak zorunda kalıyorumsonunda yazdım şükür
bugun kendime şu link eklemiştim ya ordaki yagları alacagım.internettende termal sort sipariş verdim.süreceğim yagımı,giyeceğim sortumu yapacagım sporumumetabolizmam yavaşladı galiba..sporda yaptıgım halde çok yavaş gidiyor gitmiyor :44: bide böyle deneyeyim bakalım
yarın bildirime geç kalmayın canlarım
hepinizin dünya kadınlar günü kutlu olsun
Eki Görüntüle 363363
Çokda kötü değil hayatım,sen toparlasın bunları.Kadınlar günü kusuru olsun bunlar:))canlarım bugün kusurluyum üstelik kilom yine gram oynamamışken kusurluyum:
Geçmiş olsun canım,umarım bidaha çekmezsin böyle sıkıntılar.Selam kizlar..
Sık sık yemişsin canım,iyi yanigünaydın kızlar. kadınlar gününüz kutlu olsun.
7.3.2012
spor yapamadım.
bugünümü yazayım
sabah 06:30 yarım haşlanmış yumurta, biraz peynir,3 zeytin,1 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
ara 09:30 süt
öğle 13:00 incecik bi dilim pastakadınlar günü malumm 1 bardak kola
akşam 18:00 1 tabaktan az barbunya, 3 lahana dolma, yoğurt, 1 dilim ekmek
spor henüz yapmadım, her akşam sabit , 20dk koşu, 20 dk pilates yapıcam
oo süpperr beybii.. kalori yaka yaka kullan08.03.2012
kahvaltı
4kepekli çörek otlu kraker,siyah çay
ara
kuru meyve
öğle
barbunya,fırında köfte-patates,yoğurt
ara
kuru meyve
akşam
nohutlu bamya,yoğurt
Bisikletim kurulduuu
Belimde 3.derece fıtık var,doktor kontrollü spor yapmam gerekiyor,km hesabıyla gitmemi istedi,3km yaptım bugün...hayırlısı artık
oo süpperr beybii.. kalori yaka yaka kullan
bugünümü yazayım
sabah 06:30 yarım haşlanmış yumurta, biraz peynir,3 zeytin,1 kaşık tahin pekmez,1 dilim ekmek
ara 09:30 süt
öğle 13:00 incecik bi dilim pastakadınlar günü malumm 1 bardak kola
akşam 18:00 1 tabaktan az barbunya, 3 lahana dolma, yoğurt, 1 dilim ekmek
spor henüz yapmadım, her akşam sabit , 20dk koşu, 20 dk pilates yapıcam
08.03.2012
kahvaltı
4kepekli çörek otlu kraker,siyah çay
ara
kuru meyve
öğle
barbunya,fırında köfte-patates,yoğurt
ara
kuru meyve
akşam
nohutlu bamya,yoğurt
Bisikletim kurulduuu
Belimde 3.derece fıtık var,doktor kontrollü spor yapmam gerekiyor,km hesabıyla gitmemi istedi,3km yaptım bugün...hayırlısı artık
Sizlere geçen gün takıma girmek istiyorum yazmıştım. Sizlerde o geniş gönüllerinizde hemen yer açtınız bana. 1 haftadır 2 işte çalışıyorum. O yüzden eve çok yorgun geliyorum. Aktif katılım yapamayacağım için grupta yer alamadım. Zamanınızı çaldığım için üzgünüm. Ben sadece destek amaçlı arada sırada gelir sizlere yazarım. Ben şimdilik tek başıma takılayım :) Misafirperverliğiniz için teşekkürler...
Celiiii
sana tatlı tarifi buldum,benim yaptığıma benziyomuş:)
Şeftalili yoğurt mus: Kayısıların çekirdeklerini çıkarıp doğrayın. Şeftalileri yıkayıp soyun ve küçük küçük doğrayın. Yoğurdu robota alıp şeftali, kayısı ve balı ilave edip püre kıvamında ezin.
Hazırladığınız yoğurtlu püreyi 4 küçük kâseye paylaştırın. Üzerlerini alüminyum folyo ile örtüp buzdolabında birkaç saat bekletin.Eki Görüntüle 363484
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?