oo beybi .. deniyceemm
boyum 1.65 canım kilom da normalde 55-57 civarında gidip geliyodu hep.. bi keresinde 61 i olmuştum işe girince de normale dönmüştüm
şimdi 5.5 aylık evliyim, evlendiğimden beri her geçen ay kilo aldım =) 64 küsürü bile gördüm geçen ay içinde, ama şimdiye kadar gün içinde tartılıyodum ben tok karna, burda kızlarla da konuştuk, sabah tartıl dediler, oyle tartılmaya başladım, demek o 64ü gördüğüm zamanlarda gerçek kilom 62 -63 filandı , işte şimdi hedefim 55 , ama boyle güzel giderse 53 e filan da düşmek isterim yane
59.1 i gördüm bu 1-2 gündür de .. ilk haftam ya sanırım o yüzden boyle hızlı oldu. inşallah boyle devam ederçok konuştum ben de :26:
sende durumlar ne canım?
bugun 2 litre su içtim ve 1 saat yürüdüm..ama arkadaşımdaydım bugün annesi öğlen patates kızartmış tost yapmış biraz tost ve patates yedim mecburen akşam yesemmi bilmiyorum sabah yine 1.5 dilim kepekli ekmekle az reçel ve form çayı içtim.bide eve gelince 1 dilim ekmeğin üstüne fındık ezmesi sürmüştüm öğlen ..işte saat 3 te bu tost patates olayı çıktı bide peşinden arkadaşım bi kupa salep yaptı .... bugün daha bişey yemicem misafir var yorgunluktan ölüyorum annem hasta 1 aydır ders bile ÇALIŞAMIYORUM MUTFAKTA SÜREKLİ YEMEK YAP BULAŞIK YIKA DERKEN YAŞLANDIM ŞU GENÇ YAşımda bide düşünün yaptığım yemeklerden bile ya az az yada hiç almadığım oluyo off off napıcam bugün beni yıktıııı ....hatta şimdi içerde misafirler yemek yiyo ama ben yemicem .. sabrın sonu selamettir en fazla 1 gün daha uzar diyetim..
Merhaba kizlar.. bazi arkadaslarimiz bir krem onermis yag yakici ve cellulitt giderici diye.. ben tam olarak Clarins Créme Masvelt hakkinda bir sey bilmedigim icin bir sey demek istemiyorum, nette biraz arastirdim.. Pek beni wow dedirticek bir sonucla karsilasmadim.. Ama genel olarak boyle kremler hakkinda bir cilt uzmani olarak sunu soylemeden gecemicem hic bir kozmetik urun yag yakmaz ve cellulittt problemini tamamen ortadan kaldirmaz.. oyle bir urun icat edilseydi, biz cilt uzmanlari issiz kalirdik herkes eve kendisi bir krem alip surerdi.. :)) Kimse yanlis anlamasin tabiki gercekten faydali kremler vardir piyasada ama onlarin yaninda spor ve saglikli beslenmek gerekir.. Ben bugune kadar calistigim surece gercekten hic cellulitti olmayan bir bayan gormedim.. yanima klinige ister kilolu ister zayif bayan geldiginde.. ne olursa olsun mutlaka herkeste var yani.. buda sigara, alkol, sagliksiz beslenmeden kaynaklaniyor.. ve ne yazik ki bazilarimizinki genetik olabiliyor.. :44:
Bir sayfada bu kremin dogum catlaklarinida ortadan kaldirdigini yazmis, bunu daha doktorlar bile basaramazken bu krem nasil basaricakmis merak ettim.. Dogum catlaklarindan kurtulmanin bir yolu yok.. ancak azaltilir.. Ayrica o catlaklara sahip olmamak icin hamileligin daha ilk ayindan badem yagi ile karin bolgesine masaj yapilirsa dogum sonuna kadar.. oyle bir sorun yasanmiyor..
Ayrica cellulittlerinizden kurtulmanin en faydali yolu bol bol su icmek, yuruyus yapmak.. ve banyo sirasinda yagla o bolgeye masaj yapmak.. guzellik uzmanlarina gidip, cellulitt icin ozel uygulamalar yapabilirsiniz.. Ama Kimse bosuna parasini hacrcamasin diye soylemek istedim cunku piyasada gercekten cok yalan urunler var..
Bu kremi paylasan fransiz gelnimiz yanlis anlamasin, ben genel olarak kremler hakkinda bilgi paylasmak istedim... yoksa onun bizi bilgilendirdigi icin tesekkurler.. ayrica resimlerinde super bir fark var.. umarim boyle devam edersin.. bol sans tatlim..
Annenin nesi var canım,umarım önemli bişey değildir...geçmiş olsun
Reçel,fındık ezmesi,sahlep,tost ve patatesin aynı güne gelmesi iyi olmamış ama dur öyle karaları bağlama hemen
Spor yapacak mısın bu akşam,bence biraz yemek ye,aç kalma ve günü sporla kapat.
evet planım o bir kepçe çorba içip sonrada yarım saat koşucam peşindende banyo yapıp yatıcam işallahh :)
Bende en son 70 çıktım canım,sadece cuma sabahı tartılıyorum arada bakmıyorum:) Boyum 1.75,kilomda 62-62 olduğunda çok iyi oluyor.Zaten biraz iri yapılıyım.
65in altındayken 6lı rakamlar duyunca hiç inanmazlar daha zyıfsın derler,kemik ağırlığı galiba:)
Önümde bi 7-8 kilo var anlayacağın.Bu hafta ekside çıkacağıma inanıyorum çünkü kendimi daha hafif hssediyorum
Sende sık sık tartılma canım,su kaybı şu kaybı bu kaybı derken pek sağlıklı olmuyor hergün tartılmak.Hem kilo aldım sanıp moralinde bozulur.
Biz burda hepberaber zayıflıcaz inşallah yaza kadar
Şuan çalışıyor musun peki,spora vaktin kalıyor mu?
dene dene cok hoş oluyo püre gibi :) bnm gibi çok seviyosan hele
bak onu öyle yapıp köfte gibi fırınlayabilirsinde ben onuda denemiştim zamanındaiçinede biraz maydanoz falan :)
sabah : 1 kase nesfit sütsüz 1 fincan kayısılı yeşil çay
öğlen : yarım kase ezogelin çorbası 1 kaşıktan az barbunya ve SALATAhepsini bitirdim kendimle gurur duyuyorum
akşam : işte gurur duymadığım tarafa geldik1 tane tavuk döner yedim arkadaşlar çok ısrar etti kıramadım ama sporla onunda kalorisinden kurtulmayı planlıyorum.
oran olarak hemen hemen aynıyız demek. benim de kemiklerim fazla, işte 55 olunca ii olcam =)
çalışıyorum ama öğretmenim ben, boş günlerim var ve erken geliyorum eve, bazen yürüyerek geliyorum eve 1 saat falan sürüyo, evde de koşuyorum bi baştan bi başa , ardından pilates yapıyorum :93:
sabah : 1 kase nesfit sütsüz 1 fincan kayısılı yeşil çay
öğlen : yarım kase ezogelin çorbası 1 kaşıktan az barbunya ve SALATAhepsini bitirdim kendimle gurur duyuyorum
akşam : işte gurur duymadığım tarafa geldik1 tane tavuk döner yedim arkadaşlar çok ısrar etti kıramadım ama sporla onunda kalorisinden kurtulmayı planlıyorum.
bugünün listesiii
sabah 09:00 1dl salam,ince küçücük kaşar, peynir,5 zeytin,1 dilim kek,yarım ev poğaçası,1 dilim kepek ekm, ... cozuttum bu sabah
ara 12:00 3 kayısı parçaladım az yoğurdun içine
öğlen 14:00 2 dilim beyaz lahana dolması çeyrek dilim ekmek
akşam 18:00 yarım kase şehriye çorbası,1 küçük biber dolması, salata
sporum 1 saat yürüyüş, 40 dakka evde koşu, 20dk pilates
Keşke arkadaşların öğlen ısrar etseymiş,daha iyi olurmuş:)
Neyse artık nerden dönsen kardır,spor paklar artık seni
Ohh ne güzel canım madem vaktin var değerlendir sen.Benim vaktimin çoğu yolda geçiyor gidiş-dönüş toplam 5 saat,3vasuta gidiş 3 vasıta geliş;aslında kilo vermeliyim bu koşturmayla:))
Ama durup yemek yemeye vaktim olmayınca trene binerken kek,otobüse binerken simit vs derken böyle olduk bakalım.
Kullandığım baz ilaçlar var kilo yapan,yarın doktoruma gitmeyi planlıyorum.Yavaş yavaş bırakırsam onları bi hayli iyi olacak benim için.
Bence gayet güzel olmuş canım,sabahtan akşama kadar erimiştir o yediklerin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?