Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menün güzel olmuş afiyet olsun :))

Arkidişlerim öncelikli olaraktan menümü yazayım ondan sonra geçmişe bakayım zira fırsat bulamıyabilirm.

sabah:2 dili ekmek,2 dilim peynir,1 parca küflü çökemel ve domates,yeşilcay

ara:1 elma

öğle:1 kase börülce,1 kase yoğurt

ara:yarım portakal,6 yulaflı bisküvi

ara:1 elma,

akşam:100 gr kadar balık,5 kaşık taze börülce,1 kase çorba,1 dilim ekmek

cancağızlarım birazdan spora gidcem.1 saat yürüyüş,200 ip atlama,ağırlık çalışacam.
şulecim düm libye dediğim şey börülce yazdan buzluga atmıştım taze fasulyeye benziyor.kuru bakliyat ve sebze arası bişey:)

Son düzenleme:
6.3.2012
sabah:az ekmek,peynir.
ara:2 küçük elma
öğle:6 lahana dolma,3 dilim börek,2 kurabiye
ara:-
akşam:1 kase çorba,5 kaşık yoğurtlu kabak,3 kaşık kuskus,1 lokma ekmek

4 mil leslie,50 mekik

sporumu yaptığım için iyi hissediyorum şuan.

öğlen salı günü olduğu için dolu ama kaşma ii toparlamışsın:)

canlarım sporum yarım saat oldu ama 200 ip atlayıp bel hareketlerimi ve ağırlık calışmalarımı tamamladım.3 gündür sırtım ve boynum ağırıyor spor yaparken.biraz zorluyorum umarım geçicidir(

Bugun fena dis agrim vardi.. pek bi sey yiyemedi sporda yapamadim.. sanirim bu 20lik mi akil disi mi herneyse o.. cektirmem lazim

Sabah- kk beyaz peynir, 4-5 zeytin, yarim dilim kepekli ekmek, 1 cay

oglen- sade yesil salata.

Aksam- 7-8 yemek kasigi ispanak, yarim dilim ekmek.

2 litre su..

Of moralim cok bozuldu, yarin dis doktorundan randevu aldim.. umarim en kisa zamanda spora gidebilirim

canlarım sporum yarım saat oldu ama 200 ip atlayıp bel hareketlerimi ve ağırlık calışmalarımı tamamladım.3 gündür sırtım ve boynum ağırıyor spor yaparken.biraz zorluyorum umarım geçicidir(

Zeynepcim, o sirt ve boyun agrisi bendede cok fena var.. bilmiyorum belki cok zorladik birden vicudumuz tepki veriyor.. ve kaslarimiz calismaya basladi.. ondan olabilir diye dusunuyorum.. :44:

yok canim yanlis anlamadim asil sen dogru bilgi verdigin için tesekkurler sana ben kendimde baya far gordum acaba kremin etkiside varmidir diye paylastim sevincimden :) madem etkisi yok tabiki o kadar para verip almayin. ama ben yinede kullanicam :)

çok guzel ama acikirsin aksam bence ya

super menu

sporla kurtarmissin canim bravo

sabah: yarim domates, 2 dort dilim salatalik, biraz peynir, besi bir arda çay, 2 dilim kasar peynir 2 dilim tam tahilli ekmek
ara yok
oglen : 3 kuru patlican dolmasi, 1 pasta tabagi menemen 1 dilim tam tahilli ekmek
ara; 2 kayisi
aksam 2 dilim yagsiz tavada pismis tavuk, 1 kuru patlican dolma bol salata

2 lt su birazdan spor yapcam kizim uyursa tabi

akşam birazcık bişey yiyebilsen, sağlık anlamında çok iyi olacak, minik yoğurtlar var ya ondan alsan, eti formla veya ince bi dilim ekmekle yesen, iyi olur senin için
çok iyi fikir bence de hemen uygulamaya koymalısın minecim.

hoşgeldin.tam diyet menüsü, sporun da olunca bu iş başarılı oluyor. bol kilo kayıpları dilerim.
browni sporla gitmiştir. gerisi de oldukça iyi görünüyor.

Ben kayısı çayı aldım,dün 1 bugün 2 bardak içtim.Günde kaç defa içip faydasını gördünüz,çok kötü durumdayım yahu:))
gün de 1 kereyi geçirme bence. alışkanlık yapar. ben her gün de içmiyorum aslında. cumaya doğru içiyorum genelde.
ben de bergamotlu yeşil çay aldım. prensesin dediğinden çok beğendm. diğerleri gibi değil. çok insanı hiç zorlamıyor. onu da dene.
Bugün uzun zamandır içine giremediğim bi pantolonumu gayet rahat şekilde giydim,çokda rahat ettim.Demekki göbekten gidenler var :))
işte en güzel duygu bu. ben de çoğuna giriyorum. girdiğim halde duruşunu çok beğenmediklerimi de ütüledim dolabımda hazırda bekletiyorum.
dene dene cok hoş oluyo püre gibi :) bnm gibi çok seviyosan hele
bak onu öyle yapıp köfte gibi fırınlayabilirsinde ben onuda denemiştim zamanında içinede biraz maydanoz falan :)
evet bu fırında püre tvde de vardı. denemeye değer. biberiye felan koydu içine.
oy canım geçmiş olsun annecine. sana da kolay gelsin. kısa sürede eski düzeninize dönersiniz umarım. yazılılar felan başlamadan.
sporla bişi kalmaz canımı sıkma sen. zaten 1 saat yürüyüşün de var öncesinde.
ooo tavuk döner akşam akşam olmasaymış keşkem. oluyo işte. sporla tedaviye başla hemen.
sabahı kurtarmışın neyse ki.

bu şeftalili yoğurt tarifini çok beğendim. menünde akşam az olmuş bence.
iyi besin o zaman.
menü ve spor güzel arkadaşım.
ben de sırt ağrısı çok olurdu kilolar gittikçe azaldı. ama bir haftadır ince bi boyun ağrısı yokluyo. yastıktan sanırım. oğlanla yatarken kafamı nereye koyuyom bilemiyom.
nazar değmesin bizim güzel laramıza. geçmiş olsun. menün az olmuş gerçekten de. ama ıspanak güzel seçim.

patlıcan dolması çekti canımmm.
menülerin oturdu iyice. güzel gidiyosun.

teşekkürler canım şu yaglara takıldım sonuç alamazsam bunu alırım

güzel dünün menüsünü merak ediyorum

o zaman öğlen yediklerimden 1 2 tanesini ayırim onları akşam yiyim böyle daha iyi olucak sanırım

gruplara ayır canım daha kolay olur

eveett.. gerçekten çok mutlu oldum... 59 küsürleri gördüm, artık 58 leri iple çekiyorum =))
tempo tempoooo hep birliktee

harikasın

canımcım bizim takımımızda yer yok şu an.diğer takımlara bir bak istersen

motivasyon yüksekse sorun yok demektir merak ederim ben hepinizi ayrı ayrı hemde

güzel canım browni yi ara öğün olarak yesen daha iyi olurmus

Canım benim bel fıtığım yüzünden sadece yürüyüş yapabiliyorum,oda eve geç saatte gelmezsem.Şu bisikletim gelsinde heeeergün yapacamm inşallah:))

bisikletin için ben bile heyecanlanıyorum süper olacak süper

gunaydin kizlarr, esimde benimle diyete basladi biliyomusunuz

kendisi 80 kg yu gorunce tartida bunalima girdi ideal kilosuna ulasmak için surekli bana soru soruyor benim kontrolumde yemek yiyor hahah çok komik bu valla

aksamlari spor yapiyoruz çok yemek seçen biri oldugu için bende biraz rahatladim gerçekten. simdi ne yaparsam yiyor hatta kaçamak yapsam bana kiziyor

çok iradeli gordum onu hehe

Ben kayısı çayı aldım,dün 1 bugün 2 bardak içtim.Günde kaç defa içip faydasını gördünüz,çok kötü durumdayım yahu:))

günde 1 defa içiyorum canım ben

Bugün uzun zamandır içine giremediğim bi pantolonumu gayet rahat şekilde giydim,çokda rahat ettim.Demekki göbekten gidenler var :))

bende giremediğim pantolonlarıma oluyorum hemde çok rahat kg oynamasa da inceliyoruz sanırım

bende evlediğimde zayıftım ama sonra aldım ve önüne geçemedim az kilo almısken önüne geçmen iyi olmus sonrasında da korumaya alırsın

faydalı bilgiler teşekkürler

geçmiş olsun canım annene umarım önemli birşeyi yoktur ya yıkacak birşey yok.bir öğün bozduysan diğerinde toparlarsın spor yaparsın bu kadar üzme kendini

salata süper olmus menün az döner olmamıs :44:

sabah fazla olmus ama yinede güzel

kayısı çayının faydasını görmene sevindim.menün az ama güzel

geçmiş olsun bebeğim:)benmde ağzımda yara var ama boğazımı etkilemiyor hala gayet obur yiyorum:))
Zeynepcim, o sirt ve boyun agrisi bendede cok fena var.. bilmiyorum belki cok zorladik birden vicudumuz tepki veriyor.. ve kaslarimiz calismaya basladi.. ondan olabilir diye dusunuyorum.. :44:
ya pazar günü 1 saat yaptım ama bitirdiğimde bayılacak derecede vardı.pazartesi salıda yarım saati tamamladım bırakmak zorunda kaldım:)ne beter bi ağrı.umarım kaslardır.ben sporumu bırakmak istemiyorum direniyorum resmen:)
süper olmuş menün:)eşinin faydası baya göörülmüş:)bu arada blogtaki keçeli tel kılıfına bayıldım.en yakın zamanda bende kendime yapmayı deniycem:)
benm eşimde arada benle takılıyo sonra bi bakıyorum bozmuşş.ama evde herkesin diyette olması kadar rahat bişey yok.dediğin gibi en azından 2 kere yemek düşünmek zorunda kalmıyorsun.

ben hiç zayıf olmadım:) 20 yaşına kadarda o yüzden pek beğenenim edenim olmadı.20 yaşında nişanlandım ilk görüştüğümle.o yüzden kızıma asla kilo alması için izin vermiycem

menünü çok begendim

spor güzel canım artık salı öğlenlerine diyecek birşey yok kaçamak günün salı senin

geçmiş olsun.20 lik ağrı yapıyorsa çektirmeden kurtulamıyorsun menü güzel

günaydın arkadaşlarım,günümüz güzel geçsin....

seninde günün güzel geçsin

eşinin de başlaması güzel olmus yalnız şöyle bir durum var.erkek metabolizması daha hızlı kilo veriyor sinir oluyorsun ondan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…