kuzucugum sen geçen hafta verdiğin kg yu mu yanlış hatırlıyorsun yanlış mı yazdın bilemedim 1,7 gr ın neresi kötü :44::44::44:
esra senin hedef kg nu not etmeyi unutmusum canım
prensescim ben geçen hafta 65tim,200 gramcık vermişim
***7. TAKIM 255. ETAP***
SAPHIRA (85.3/84.7/0.6/%0.70)
saferan (117.8/117/0.8/%0.68)
Shopaholic (78.5/78.5/0/%0)
Saliss(101/101/0/%0)
Pasam3405(88/88/0/%0)
kelebekolacam(85/85/0/%0)
gerbera1987 (90.2/90,1/0,1/0,11%)
senarist (116.7/116.0/0.7/0,6%) Yeni üye..hedef kilo:75
Angiera(84.3/83.5/0.8/%0.95)
Ecemavi(73.2/73.3/-0.1/-%0.14)
ipekyol(75/75/0/%0) geri dönmek üzere ayrıldı
7. TAKIM YÜZDE ORTALAMASI: % 0.54
selam kızlaronay alabilir miyim?
canım ortalamanız 0,26 çıkıyor bende tekrar kontrol edermisin :44:
Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
64,800 çıktım bu hafta ciddi ciddi üzülebilirim işte.
Zaten bu kocalar yok mu?Benimki de almış bi kutu çikolata gece vakti ye aşkım ne olacak ki diyor?accık ucundan aldım tabi ki dedim git başka odada yee
Olsun ekside çıkmışsın ya hedefine 300 gr daha yaklaştın bir bu yönden bak :)
Çok geçmiş olsun şimdi iyisin umarım.
tulip canım bu hafta senin menülerini çok begenmiştim ben sakın moralini bozma bir kaç güne birden düşecek kilon tüm şişliklerin inecek
Ekside olmak herşeye rağmen güzel canım tebrikler :)canm takımım 2 gün öncesine göre artıda olmama rağmen güzel sonuc aldığımı düşün
yorum.bugün 68,5 cıktım.3300 gr vermişim.
63.2 çıktım. 1 kilo artıdayım.
menüm
sabah: süt,153 kalorilik diyet bis.
ara:-
öğle: salata, 1 paket çubuk kraker
ara: salatalık
akşam:2-3 dilimlik bazlama, salatalık, domates, kaşar, 2 bisküvi,
ara: leblebi, ceviz, yarım bardak nescafe
Kizlar tartidan mi biomiyorum ama birazda dikkat etmedim aslinda bu hafta 61,4. Olmusum(((((((
Geçmiş olsun canım ya umarım iyisindir şimdi.
Bizimki şimdi almış eline çiko yiyip yiyip duruyo. Dün çok sinirlendim ama herşeyi gözümün önünde yiyo bende nefret ediyrum ya dedim. Benden mi demesin mi. Yiyip yiyip kilo alamandan ne olcak dedim.Eşim boyuna göre zayıf benden çok yiyo kilo alamıyo maalesef
İnşallah kaptanım ya umarım böyle olur kendimi hafif hissediyorum ama bu çok güzel bişi
Dunun menusunu yazim.
Sabah- 1 bardak taze portak suyu, 1 dilim ekmek, kk peyaz peynir
Ara- 2 kivi
oglen - tavuklu salata
Ara- yarim mango
Aksam- Mercimek corbasi, yaninda coban salata, 1 bardak ayran.
40 dk yavas tempo isten eve yurudum.
Tulipcim valla benimki çok zayıf ben şişko boyu da 1,90 yürürken 10 numara gibi oluyoruzKahvaltıda 1 ekmek yer adam ama yok kilo falan almaz.1,90 byunda 78 kilo düşün yani
Bu arada tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin maaşallah diyeyim azmin hiç bitmesinTulipcim valla benimki çok zayıf ben şişko boyu da 1,90 yürürken 10 numara gibi oluyoruzKahvaltıda 1 ekmek yer adam ama yok kilo falan almaz.1,90 byunda 78 kilo düşün yani
Bu arada tebrik ederim canım çok iyi kilo vermişsin maaşallah diyeyim azmin hiç bitmesin
canm benm tek sen değil her 5 kadından 3 ünde varmış bu illet.zamane hastalığı.ii olacan inşallah.Ben regl olmadim yine kizlar.. en son subat ayinda olmustum. 1 haftadir adet sokturucunun en kuvetlisini kulandim ama yok fayda yok. Hesaba gore dun en gec buugun olmaliydim ilaclardan sonra ama ne yazik ki yine hayal kirikligisinirim ve moralim bozuk.. Kaptanim ben regl olana kadar sadece menu ve sporumu paylasicam.. ama tartilmak istemiyorum.. cunku o kadar cabadan sonra o kadar saglikli beslenmeden sonra, kg vermedigimi gorunce tum motivasyonumu kaybediyorum.. Pko olmaktanda bugun ozelikle cok nefret ediyorum
menüünde cok güzel.Dunun menusunu yazim.
Sabah- 1 bardak taze portak suyu, 1 dilim ekmek, kk peyaz peynir
Ara- 2 kivi
oglen - tavuklu salata
Ara- yarim mango
Aksam- Mercimek corbasi, yaninda coban salata, 1 bardak ayran.
40 dk yavas tempo isten eve yurudum.
her 1.liğin ardında olduğu gibigeçen haftanın birincisi bu haftanın reziliyiz yinebahsetmiş oldugum 4 etabın 2 si geride kaldı tekrar bilgisini vereyim toparlanın kaçamak yapmayın sakın hafta sonu.şu listeler hallolsun etap değerlemesini yapacagım..
Menün gayet iyi canım. Regl olunca şişliğin inecek inşallah
Bizimkinin de boy 1.78 felan kilosu 60-62 arası değişiyor benden zayıf adam
:))benmki allahtan 1,70 boyu ve 80lerde kilosu:)yinede benle dalga geçer ama kendi tipine bakmadan.gerçi bu ara susturdum onu baya bi:)Tulipcim valla benimki çok zayıf ben şişko boyu da 1,90 yürürken 10 numara gibi oluyoruzKahvaltıda 1 ekmek yer adam ama yok kilo falan almaz.1,90 byunda 78 kilo düşün yani
bu hafta yine sonuncuyuzçok üzülüyorum böyle olunca
Üzülme kaptanım bi daha ki hafta azmedip 1. oluruzbu hafta yine sonuncuyuzçok üzülüyorum böyle olunca
canm benm tek sen değil her 5 kadından 3 ünde varmış bu illet.zamane hastalığı.ii olacan inşallah.
menüünde cok güzel.
her 1.liğin ardında olduğu gibi
:))benmki allahtan 1,70 boyu ve 80lerde kilosu:)yinede benle dalga geçer ama kendi tipine bakmadan.gerçi bu ara susturdum onu baya bi:)
üzülme kaptanım haftaya 1,likle telafi ederiz bu haftayı.
kızlar menümüde yazayım.
sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 bardak süt,5 zeytin,domates salatalık yeşşillki
ara:1 küçük kase erik
öğle:1 kase corba,1 dilim ekmek
ara:4 tanecik cörekotlu kraker,çilek
ara:erik
akşam:1 tabak brokoli,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmk
kızlar artık atıştırmalık olarak erik kullanıyorum bugün hiç acıkmadım.ekşi zaten kaloriside az bakalım bu hafta erik işe yarıyacak mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?