Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

anlarım menümüde yazayım:

sabah:1 haş yumurtai1 kase süt ve gevrek

ara:erik

öğle:2 dilim ekmkek arasına peynir ve biber

ara:1 tabağa;bol brokoli,yoğurt iiki kaşık bulgur pilavı

ara:10 tane altıncilek

akşam:1 dilim börek,2 sarma,biraz salata,biraz kuruyemiş.

kızlar bugün komşularla bahçede cardak keyfindeydik.herkes bi çeşit bişeyler yapmıştı.sırf onlara saldırmamak için inmeden önce bitabağa sebze yemeğimi doldurdum.altıncileğimi ve bol suyumuda içtim. bol bolda tarcınlı cay içtim orda.ve en azından tatlılardan almadan sadece 1 dilim börekle yırtabildim.tavsiye ederim işe yaradı.ne annemin yaptığı yağlı kısırdan nede komşuların kurabiye ve tatlılarından yemedimmmmmmmmmmmmm

Kızlar benim hiç tadım yok,bulantıdan bişe yiyemiyorum paylaşacak menüde yok yani. Tuzlu ayran,zaman zaman limonata falan içiriyor annem zorla,düzelemedim
prenseeeees paylaşım yapamıyorum kusura bakma düzelince telafi edicem inşallah.

bravo canım.
geçmiş olsun

bu hafta yine sonuncuyuz çok üzülüyorum böyle olunca
üzülme canım.
bize saydır istediğin kadar burda.
haklısın ne de olsa.

:))benmki allahtan 1,70 boyu ve 80lerde kilosu:)yinede benle dalga geçer ama kendi tipine bakmadan.gerçi bu ara susturdum onu baya bi:)

ay o senin kaşına gözüne kul olsun. fotolarına geç baktım(bi türlü arkadaş olarak eklemedi sistem)
çok güzel bir yüzün var.
baya da toparladın. az kaldı az.

Çok tebrik ederim canım maşallah diyelim

Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsin

Benim eşimin doğum günüsü değildi canım SAdece eşim pasta istedi ona yapmıştım
255. etap değerlemesi

tulip senin kg nu pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum

Tartılıp yazıcam kaptanım

canm dışarda felanmıydın.sırf karbonhidrat olmuş akşama kadar.ben bi günün içinde bu kadar karbonhidrat aldığımda ertesi gün bağırsaklarım tıkanıyor.sinir oluyorum.
[/QUOTE]
Evet bugün benimde tıkandı sanırım ondan oldu :2: Yarı dışarda yarı evde diyebiliriz :26:

Güzelmiş canım

Tebrikler canımcım börekle atlatmışsın sevindim

Çok geçmiş olsun canım bi an önce toparlanırsın inşalllah

Menüm;

Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salçalı ekmeki biraz bal, 1 fincan bitki çayı

Ara: 2 adet diyet bisküvi

Akşam: 1 tabak bezelye yemeği, az biraz yumurtalı taze fasülye, 2 dilim ekmek

Ara: 3 tane kurabiye

1.5 lit kdar suyum var. Spor olarak ta 40 dk yürüyüş+25 kadar mekik,35 kadar da ip atlama

Merhabalar kızlar,

Ben daha önce sizin grubunuza dahildim. Ancak sonra siteyle iletişimimi koptu ancak şimdi geri geldim ve kopmayı da düşünmüyorum tekrar. Beni yeniden aranıza alırsınız mı??

Kurabiyeleri görmüyorum :) Güzel menü sporda güzel tebrikler canım

Kimsecikler kalmamış.Bugün menüm kaçamaksız oldu.Hatta canım hiçbi şey istemiyor.Çok sıkıldım evde dışarı çıkıcam.Akşam giremem belki diye şimdi yazıyorum kızlar.

Sabah: 1 yumurtadan omlet, salatalık peynir 1 dilim kepek ekmeği

Ara :2 grisini

Öğle :Kabak yemeği tarhana çorbası

Ara öğün : 4 hurma

Akşam: Çorba salata yiyeceğim kızlar
Spor şimdi yürüyüşe çıkıyorum.Bi iki saat yürürüm

canmcım ya sen iileşte biz buralardayıs zati.havalar ısındı dışarda et yememek lazım.sütte tabi.okul sütü kampanyası varya benm öğrencinin biri kıpkırmızı ve kabarmış.2 gündür okula gelmiyodu raporluydu.abartıyolar sandım.bi geldi ki cocuk deli gbi kabarmış 1 taneyle yırttık cok şükür
:)))))arkidişim cok teşekkr ederimerkeklerin kendilerine fazla ve gereksiz bi özgüvenleri vardır ya işte kendi tipine bakmadan konuşuyor:)
hımm kurabiyeeeyi görmessek güzel olmuş canm.2 ana 2 ara öğün yediğinden az gelmiş olabilir. ihtiyaç hissetmişsindir.
Merhabalar kızlar,

Ben daha önce sizin grubunuza dahildim. Ancak sonra siteyle iletişimimi koptu ancak şimdi geri geldim ve kopmayı da düşünmüyorum tekrar. Beni yeniden aranıza alırsınız mı??
canm yarın kaptan gelir boş yer durumuna ve diskalifiye olup olmama durumuna göre bişeyler söler sana.kopma kopma bizim takım olmasa bile başka takımlarda mutlaka şansını dene.

her zamanki gibi süper olmuş

kızlar bende menümü yazayım.eokulla ilgili elimde kalmış bitmeyen bi kitapla ilgili işlerim var.sonra fırsat bulursam dönerim sizlere.az kaçamaklı haftasonları.
bu arada bugün sütlaç yaptım bizimkilere dolaptada 3 çeşit farklı komşulardan gelmiş irmik tatlları var.dua edin Allah bana sabr versin.

sabah:1 dilim ekmkele yaptığım tost,salatalık domates,5 zeytin

ara:1 kivi,1 dilim börek

öğle:2 küçük karnıyarık(közlenmiş),2 kaşıık pilav,2 kaşık yoğurt,salata

akşam:çorba ve salata olacak.bademciklerim hala acıyor.bi çorba yapsam iyi gelecek sanırım.

spor yok.su içerken zorlanıyorum ama en az 6 bardak içiyorum yinede.

Börek olmasa iyiydi emme neyse görmeyelim haftasonu hatrına
Geçmiş olsun canım geçer inş o acı da bir an evvel

Merhaba canım kaçamaksız geçiyor şimdilik.Bu hafta çok iyi bir kilo veririz inşallah.Bugün evde de yalnızızn kızımla eşm maça gidiyor sıkıntıdan patlıcam
Ayy inşallah canım ya veririz. Sende gideydin ya maça

Çok güzel olmuş canım menün

Geçmiş olsun canım güzel sıcacık bi çorba neyin iç dinlen iyicene gripe dönmesin

Menücağızımı paylaşayım

Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, biraz bal, peynir, 3 tane yeşil zeytin, 1 fincan bitki çayı

Ara: 1 kase kadar erik

Akşam: 1 kase tavuk çorbası, yoğurt, 1 dilim kek

şu an su 1 lt ama 1.5 yaparım sanırım. spor olarakda 35 mekik,50 ip atlama daha atlayabilirim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…