Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Zaten bu kocalar yok mu?Benimki de almış bi kutu çikolata gece vakti ye aşkım ne olacak ki diyor?accık ucundan aldım tabi ki dedim git başka odada yee
Olsun ekside çıkmışsın ya hedefine 300 gr daha yaklaştın bir bu yönden bak :)
Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
64,800 çıktım bu hafta ciddi ciddi üzülebilirim işte.

Çok geçmiş olsun şimdi iyisin umarım.

Hevesle beklediğim kilo bildirimini yapabilirim artık tartım yüzümde güller açtırdı çünkü:)

Beni aranıza aldığınızda 86,8 idim bi hafta sonra 85,6 olmuşum. 1,200 grama elvada didim.İnşallah hiç geri gelmiceklerrrr:):)

günaydınnn kızlar

kuzucugum çok geçmiş olsun şimdi nasılsın?

tulip canım bu hafta senin menülerini çok begenmiştim ben sakın moralini bozma bir kaç güne birden düşecek kilon tüm şişliklerin inecek

hoşgeldin.

dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.
yeşil cay günde 70 kalori daha fazla yakmamızı sağlıyor.2 bardağı.7000 kaloriyle 1 kg gittiğini düşünürsek cok az ama 3 ayda 1 kg de o götürüyor hiç te fena deil:)))
yok yok pelisim sen toparlarsın veriverirsin kilocuklarını.bu hafta bugünden itibaren eminim toparlanmışsındır.
uygulayak canm ya değişik ne varsa yapalım:)ben de o arada veya die hatırlıyorum ama artıkın doyunca yemeyiz napalım.
süppppperrrrrrrrrrrrr
güzel canm pastada keşke akşam olmayaymış:
Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
geçmiş olsun kuzum noldu sana?nazar mı ettik.tikkat et kendine cabul iyileş.
süperrrrrr canm daırsı diğer haftalara.

günaydınnnn kaptanımmm!!!!!!!!!

kuzucugum sen geçen hafta verdiğin kg yu mu yanlış hatırlıyorsun yanlış mı yazdın bilemedim 1,7 gr ın neresi kötü :44::44::44:

esra senin hedef kg nu not etmeyi unutmusum canım

**4.takım 255. ETAP **

PrensesPeri(77,1/76,4/0,7/% 0,91)
zeynepece2009 (68,8/68,5/0,3/%0,44)
suleoz(62,2/
Celisuenis(60,5/
kuzununzuzusu(66,5/64,8/1,7/%2,56)
peliss(86,7 /
Tuliptice (65,0/64,7/0,3/%0,46)
sad_but_true(86,8/85,6/1,2/ %1,38)YENİ ÜYE.HEDEF?

4.Takim ortalaması:

63.2 çıktım. 1 kilo artıdayım.

menüm
sabah: süt,153 kalorilik diyet bis.
ara:-
öğle: salata, 1 paket çubuk kraker
ara: salatalık
akşam:2-3 dilimlik bazlama, salatalık, domates, kaşar, 2 bisküvi,
ara: leblebi, ceviz, yarım bardak nescafe

şulem neden böyle oldu :44:

prensesim şekerim kuzu geçen hafta 65 ti ona bi bak istersen.

dün sırf karbonhidrat beslenmişsin şulemmm.idolüme dönmelisin geriden.

Heeee anladım.Şimdi sizin kilolar azalıyor yaa kilo vermede azalıyor.Bende kilo bol bol olduğu için daha fazla veriyorum sanırım.
öle esram ya arada bi ben değişik diyetler deneyip 2 yada 1,5 kilo verdim ama genelde bu kadar gidiyor.8 kilocuk kaldı ya onun rahatlığıda var.bu hafta ama bişeyler yapıp bi kiloya cıkaracam bunu.
kuzucugum sen geçen hafta verdiğin kg yu mu yanlış hatırlıyorsun yanlış mı yazdın bilemedim 1,7 gr ın neresi kötü :44::44::44:

esra senin hedef kg nu not etmeyi unutmusum canım
canm o geçen haftaki kilosunu yazmamış zaten geçen haftaki listeye baktım 65 yazıyo.bu arada kaptanım bu hafta spor yaramış 700 gr daha gitmiş.süpersinnn

Ben regl olmadim yine kizlar.. en son subat ayinda olmustum. 1 haftadir adet sokturucunun en kuvetlisini kulandim ama yok fayda yok. Hesaba gore dun en gec buugun olmaliydim ilaclardan sonra ama ne yazik ki yine hayal kirikligi sinirim ve moralim bozuk.. Kaptanim ben regl olana kadar sadece menu ve sporumu paylasicam.. ama tartilmak istemiyorum.. cunku o kadar cabadan sonra o kadar saglikli beslenmeden sonra, kg vermedigimi gorunce tum motivasyonumu kaybediyorum.. Pko olmaktanda bugun ozelikle cok nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…