Zaten bu kocalar yok mu?Benimki de almış bi kutu çikolata gece vakti ye aşkım ne olacak ki diyor?accık ucundan aldım tabi ki dedim git başka odada yeeYok canım o pelisin eşinin doğumgünüsüymüş ya o pasta yapcak :)) Ama evet bende kocişe pasta yaptım
Hep eşim sokuyo bunları aklıma. Hiç hesapta yokken aşkım pasta yapıversen ya diyo yağlıyo ballıyo beni ehh yapmada göremPatatesi de bi sor bi sor neden yaptım. Çünkü misafir gelecekti akşam bende sabahtan haşladım onları poğaca için. Öğlen bi telefon gelmiyoruz diye bende mecbur değerlendirem dedim salataya çevirdim ne yapam yahu artık
Olsun ekside çıkmışsın ya hedefine 300 gr daha yaklaştın bir bu yönden bak :)Ben kilo bildirimi yapmayı unutmuşum kızlar sabah tartıldım maalesef 64.7 çıktım gide gide 300 gr gitmiş ama dün gece regl oldum onun etkisi vardır herhalde gene de ekside çıkmak güzel bişi. hele 64lere geçmek daha da güzel bişi
Yarın ancak akşam üstü girebilcem ondan
Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
64,800 çıktım bu hafta ciddi ciddi üzülebilirim işte.
yeşil cay günde 70 kalori daha fazla yakmamızı sağlıyor.2 bardağı.7000 kaloriyle 1 kg gittiğini düşünürsek cok az ama 3 ayda 1 kg de o götürüyor hiç te fena deil:)))hoşgeldin.
dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.
yok yok pelisim sen toparlarsın veriverirsin kilocuklarını.bu hafta bugünden itibaren eminim toparlanmışsındır.selam kizlar
alintilar yaptim ama olmadi bi turlu :26:
sukur misafirlerim gitti ama bugun de temizlik var ev bastan ayagi temizleniyor. yarindan sonra rahatlarim. bu hafta kesin yuzkarasi olacagim,yuzsuzler listesi hazirla pericim basina da beni yaz,yani kendime oha diyorum baskada bisi demiyorum.
bugun kocisin dogumgunu, ona pasta yapacagim,yiyecek miyim eeee yuzde doksan evet,yuzde 10 hayir..
yarin sabahdan itibaren rejimime doncem de kizlar bi yardim edin ne yapiimm ben secemedim bi diyet, dukan yasaklandi sapittim iste. korkuyorum da sagligim bozulacak diye:18:
uygulayak canm ya değişik ne varsa yapalım:)ben de o arada veya die hatırlıyorum ama artıkın doyunca yemeyiz napalım.kolay gelsin benim de ağır toplardan misafirlerim gelecek.
ev de her yerin elden geçmesi lazım
dön dön canım diyetine.
menü uygulayabileceksen dengeli bir menü bul.
bunu güzel yapmıştım bi ara ben:
ayça kaya nın kalsiyum diyeti
haftada iki kez uygulanacak menü
sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut(meyve)
ara: -istenirse sabahki armut araya kaydırılabilir-
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1 meyve, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:
(cuma-pazartesi haftasonu kaçıranlar için
veya kaçırılan günlerin ertesi gün diyeti için.)
haftada 5 gün uygulanacak menü
sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber, maydanoz
ara:
öğle: 100 gr. ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata
ara: ayva, yulaf ezmesi, yoğurt
akşam: 1 kase çorba, haşlama sebze, yoğurt, salata, 1 portakal
ara:
haftada 2 kilo kayıp için
160cm. boyuda 70-80kg.daki bayanlar için hazırlanmıştır.
toplucak mı uygulasak yine kızlar ne dersiniz.
süppppperrrrrrrrrrrrrMerhaba kızlarr yarın listeye gircem heyecan yaptım vallaİnşallah 1. oluruz
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 1 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ara öğün.Yoğurt yulaf ezmesi
Öğle : Domates çorbası ıspanak yoğurt
Ara öğün :sebzeli makarna bir tavuk göğsü haşlama salata
40 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş
2,5lt su içebildim bugün yalnızca.Gitmedi bugün su boğazımdan bi türlü
güzel canm pastada keşke akşam olmayaymış:Bende menümü paylaşim hemen;
Sabah: tavada salçalı yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle 2 dilim ekmekten peynirli tost, 1 fincan bitki çayı
Akşam: 5-6 kaşık patates salatası, 1 kase cacık
Ara: 1 dilim pasta(ev yapımı)
geçmiş olsun kuzum noldu sana?nazar mı ettik.tikkat et kendine cabul iyileş.Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
süperrrrrr canm daırsı diğer haftalara.Hevesle beklediğim kilo bildirimini yapabilirim artık tartım yüzümde güller açtırdı çünkü:)
Beni aranıza aldığınızda 86,8 idim bi hafta sonra 85,6 olmuşum. 1,200 grama elvada didim.İnşallah hiç geri gelmiceklerrrr:):)
[COLOR="#FF8C00"]günaydınnn kızlar
kuzucugum çok geçmiş olsunşimdi nasılsın?
tulip canım bu hafta senin menülerini çok begenmiştim ben sakın moralini bozma bir kaç güne birden düşecek kilon tüm şişliklerin inecek[/COLOR]
canm takımım 2 gün öncesine göre artıda olmama rağmen güzel sonuc aldığımı düşün
yorum.bugün 68,5 cıktım.3300 gr vermişim.
3300 gramı ne kaa zamanda verdin canım yaa anlamadım benMaşallahhhhhhhhhhh bize o zaman :)
ok be yavvv klavyem takılıyor benm 300 gr demek istedim ben:)))))))))))))))))9
günaydınnn kızlar
kuzucugum çok geçmiş olsunşimdi nasılsın?
tulip canım bu hafta senin menülerini çok begenmiştim ben sakın moralini bozma bir kaç güne birden düşecek kilon tüm şişliklerin inecek
Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
Hedefim 70 kaptanım :)**4.takım 255. ETAP **
PrensesPeri(77,1/76,4/0,7/% 0,91)
zeynepece2009 (68,8/68,5/0,3/%0,44)
suleoz(62,2/
Celisuenis(60,5/
kuzununzuzusu(66,5/64,8/1,7/%2,56)
peliss(86,7 /
Tuliptice (65,0/64,7/0,3/%0,46)
sad_but_true(86,8/85,6/1,2/ %1,38)YENİ ÜYE.HEDEF?
4.Takim ortalaması:
günaydınnnn herkeslere:)) prensesim peri kargom eskişehire geldi sabah 7 de gidip alasım geldi o kadar yani:))
63.2 çıktım. 1 kilo artıdayım.
menüm
sabah: süt,153 kalorilik diyet bis.
ara:-
öğle: salata, 1 paket çubuk kraker
ara: salatalık
akşam:2-3 dilimlik bazlama, salatalık, domates, kaşar, 2 bisküvi,
ara: leblebi, ceviz, yarım bardak nescafe
prensesim şekerim kuzu geçen hafta 65 ti ona bi bak istersen.**4.takım 255. ETAP **
PrensesPeri(77,1/76,4/0,7/% 0,91)
zeynepece2009 (68,8/68,5/0,3/%0,44)
suleoz(62,2/
Celisuenis(60,5/
kuzununzuzusu(66,5/64,8/1,7/%2,56)
peliss(86,7 /
Tuliptice (65,0/64,7/0,3/%0,46)
sad_but_true(86,8/85,6/1,2/ %1,38)YENİ ÜYE.HEDEF?
4.Takim ortalaması:
63.2 çıktım. 1 kilo artıdayım.
menüm
sabah: süt,153 kalorilik diyet bis.
ara:-
öğle: salata, 1 paket çubuk kraker
ara: salatalık
akşam:2-3 dilimlik bazlama, salatalık, domates, kaşar, 2 bisküvi,
ara: leblebi, ceviz, yarım bardak nescafe
öle esram ya arada bi ben değişik diyetler deneyip 2 yada 1,5 kilo verdim ama genelde bu kadar gidiyor.8 kilocuk kaldı ya onun rahatlığıda var.bu hafta ama bişeyler yapıp bi kiloya cıkaracam bunu.Heeee anladım.Şimdi sizin kilolar azalıyor yaa kilo vermede azalıyor.Bende kilo bol bol olduğu için daha fazla veriyorum sanırım.
canm o geçen haftaki kilosunu yazmamış zaten geçen haftaki listeye baktım 65 yazıyo.bu arada kaptanım bu hafta spor yaramış 700 gr daha gitmiş.süpersinnnkuzucugum sen geçen hafta verdiğin kg yu mu yanlış hatırlıyorsun yanlış mı yazdın bilemedim 1,7 gr ın neresi kötü :44::44::44:
esra senin hedef kg nu not etmeyi unutmusum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?