Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoşgeldin.

dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.

selam kizlar

alintilar yaptim ama olmadi bi turlu :26:

sukur misafirlerim gitti ama bugun de temizlik var ev bastan ayagi temizleniyor. yarindan sonra rahatlarim. bu hafta kesin yuzkarasi olacagim,yuzsuzler listesi hazirla pericim basina da beni yaz,yani kendime oha diyorum baskada bisi demiyorum.

bugun kocisin dogumgunu, ona pasta yapacagim,yiyecek miyim eeee yuzde doksan evet,yuzde 10 hayir..

yarin sabahdan itibaren rejimime doncem de kizlar bi yardim edin ne yapiimm ben secemedim bi diyet, dukan yasaklandi sapittim iste. korkuyorum da sagligim bozulacak diye:18:

ugrasiyorum canim ya, tam 5 makina camasir yikadim bi okadar da var halaaaa,eve uzun sure misafir gelmemeli yaa hersey altust oluyo. sen nasilsin ayy benim soru isaretine bisi olmuss fazla kullanilmaktan greve gitti heral. basiyom =cikiyor deli olcem

ugrasiyorum canim ya, tam 5 makina camasir yikadim bi okadar da var halaaaa,eve uzun sure misafir gelmemeli yaa hersey altust oluyo. sen nasilsin ayy benim soru isaretine bisi olmuss fazla kullanilmaktan greve gitti heral. basiyom =cikiyor deli olcem

kolay gelsin benim de ağır toplardan misafirlerim gelecek.
ev de her yerin elden geçmesi lazım

dön dön canım diyetine.
menü uygulayabileceksen dengeli bir menü bul.
bunu güzel yapmıştım bi ara ben:
ayça kaya nın kalsiyum diyeti

haftada iki kez uygulanacak menü

sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut(meyve)
ara: -istenirse sabahki armut araya kaydırılabilir-
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1 meyve, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:
(cuma-pazartesi haftasonu kaçıranlar için
veya kaçırılan günlerin ertesi gün diyeti için.)

haftada 5 gün uygulanacak menü

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber, maydanoz
ara:
öğle: 100 gr. ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata
ara: ayva, yulaf ezmesi, yoğurt
akşam: 1 kase çorba, haşlama sebze, yoğurt, salata, 1 portakal
ara:

haftada 2 kilo kayıp için

160cm. boyuda 70-80kg.daki bayanlar için hazırlanmıştır.

toplucak mı uygulasak yine kızlar ne dersiniz.

Son düzenleme:
Benim kahvaltılarım öyle çok çok dolu değildir canım sabah sabh pek yiyemem kayma genelde akşam oluyor bende

Kek olmasaymış iyiymiş bide yemekle birlikte ya direkt kan şekerini yükseltiyor ama o kadardan bişi olmas hepimiz insanız anacım

MEnüler yavaştan yavaştan raydan çıkıyor benden demesi

Bestecim menülerin gerçekten harika

Akşam kurabiyeler börek bide ekmek çoook akşam için

menüler konuşuyor. süper.
spor var mı spor?

Olma mı olma mı dünde 40 dk yürüyüş bide gelince 20 tane mekikim var hala ağrıyor karnım çoook

hoşgeldin.

dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.
Dolaylı yönden keinlikle var bencede

Kolay gelsin canım atlattın ne mutlu sana Herşeyden az az yesen mesala yazması kolayda uygulaması zor evet Şulenin yazdığı diyette güzelmiş

haftada iki kez uygulanacak menü

sabah: 1 bardak süt , 4 kaşık yulaf ezmesi, 1 armut(meyve)
ara: -istenirse sabahki armut araya kaydırılabilir-
öğle: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği(1 kg sebzeye 2 kaşık yağ), 1 dilim ekmek, salata
ara: 1 fincan süt, 1 çay kaşığı kahve, 1 meyve, yarım paket diyet bis.
akşam: 1 kase yoğurt(250-300ml.), 6 yemek kaşığı etsiz sebze yemeği, 1 dilim ekmek, salata
ara:
(cuma-pazartesi haftasonu kaçıranlar için
veya kaçırılan günlerin ertesi gün diyeti için.)

haftada 5 gün uygulanacak menü

sabah: 2 dilim ekmek, 1 kk peynir, 1 yumurta, 4-5 zeytin, salatalık, domates, dereotu,biber, maydanoz
ara:
öğle: 100 gr. ızgara tavuk, 2 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata
ara: ayva, yulaf ezmesi, yoğurt
akşam: 1 kase çorba, haşlama sebze, yoğurt, salata, 1 portakal
ara:

haftada 2 kilo kayıp için

160cm. boyuda 70-80kg.daki bayanlar için hazırlanmıştır.

toplucak mı uygulasak yine kızlar ne dersiniz.[/QUOTE]

Canım menüler güzelde şey sorcam sana. Bu haftada 2 gün diyetinde ara menüler çok kalabalık onların hepsi aynı anda mı yenilcek yoksa değiştirme mi yapaılcak acep

hepsi yeniyor. akşamdan araya kaydırma yaparak akşamı hafifletmeye çalışmış bu menülerle.

bravo benim ortime.
ama ben bugün regli oldum. davulum davul.
ayrıyetten artık bavulumu alıp tatillere gidesim var.

Merhaba kızlarr yarın listeye gircem heyecan yaptım valla İnşallah 1. oluruz

Bugünkü menümü yazayım ben de.

Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 1 yumurtadan omlet peynir zeytin

Ara öğün.Yoğurt yulaf ezmesi

Öğle : Domates çorbası ıspanak yoğurt

Ara öğün :sebzeli makarna bir tavuk göğsü haşlama salata

40 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş

2,5lt su içebildim bugün yalnızca.Gitmedi bugün su boğazımdan bi türlü

hepsi yeniyor. akşamdan araya kaydırma yaparak akşamı hafifletmeye çalışmış bu menülerle.

bravo benim ortime.
ama ben bugün regli oldum. davulum davul.
ayrıyetten artık bavulumu alıp tatillere gidesim var.

O zaman süpermiş o menü yaa böylece hiç acıkmayız Ahh ahh tatillll tatill nerdeee

Menün çok güzel canım maaşallah

Bende menümü paylaşim hemen;

Sabah: tavada salçalı yumurta, 1 dilim ekmek

Öğle 2 dilim ekmekten peynirli tost, 1 fincan bitki çayı

Akşam: 5-6 kaşık patates salatası, 1 kase cacık

Ara: 1 dilim pasta(ev yapımı)

kocanın pastasıydı bu heralde. afiyet olsun.
yarına iyi bir sonuç alacaksın bence.

yulafla ara öğün olur mu bilemedim. değişik geldi. meyvelerden de ye bnece.
akşamı erken yaptın sanırım. toplamda iyi menü.
sen de iyi bir sonuç alacaksın.

Yulafı bazen öğün yapıyorum bazen ara öğün .Ama ara öğün de yalnızca serpiştiriyorum yoğurda.Evde bir tane meyve bırakmadım ki yiyecek bişi kalmadı
Pastaaaa :) Neyse bir dilimde kalmışsın en azından ben korkuyorum ağzımı sürersem bırakamam diye hiç bulaşmıyorum:) Pasta dışında güzel bence:)He bir de pattis salatası varmış:)

kocanın pastasıydı bu heralde. afiyet olsun.
yarına iyi bir sonuç alacaksın bence.
.
Yok canım o pelisin eşinin doğumgünüsüymüş ya o pasta yapcak :)) Ama evet bende kocişe pasta yaptım

Pastaaaa :) Neyse bir dilimde kalmışsın en azından ben korkuyorum ağzımı sürersem bırakamam diye hiç bulaşmıyorum:) Pasta dışında güzel bence:)He bir de pattis salatası varmış:)

Hep eşim sokuyo bunları aklıma. Hiç hesapta yokken aşkım pasta yapıversen ya diyo yağlıyo ballıyo beni ehh yapmada görem Patatesi de bi sor bi sor neden yaptım. Çünkü misafir gelecekti akşam bende sabahtan haşladım onları poğaca için. Öğlen bi telefon gelmiyoruz diye bende mecbur değerlendirem dedim salataya çevirdim ne yapam yahu artık

Ben kilo bildirimi yapmayı unutmuşum kızlar sabah tartıldım maalesef 64.7 çıktım gide gide 300 gr gitmiş ama dün gece regl oldum onun etkisi vardır herhalde gene de ekside çıkmak güzel bişi. hele 64lere geçmek daha da güzel bişi

Yarın ancak akşam üstü girebilcem ondan

Kızlar okuldaki yemekten zehirlendim,yazamadım kusura bakmayım. İlk fırsatta telafi etcem.
64,800 çıktım bu hafta ciddi ciddi üzülebilirim işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…