yess deşifre olmak yok iyiyim ben böyle :)) dukan tarafına sardım bile az önce ne öğrendim hani benim yeşil çay varya burkturulmuş yapraklar:))) uzak doğudan geliyormuş bilmeden yeşil çayın hasını içiyormuşuz sekerim naber:)) dişim mi ııııı hepsini çektiresim var :)))
hoşgeldin.
dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.
1 dilim kek nefsini köreltir.abartmadan haftada iki böle kaçamak konması güzel.bizim gibi haftada 4 yada 5 yapmıyosun bunu en azından.
carşamba öğlen fazla olmuş onun dışında bişi yok bence.memleketinin tasını cıkar canm.
güzel canmcım gitsin karayağlar şişlikler.
aslında 3 haftaya kadar gayet iyiydim ama kaçamk yaptım bi kere onun sonu gelmedi.dukan amca kaçamak kabul etmiyor.dikkkat!bide bağışıklığını kuvvetlendirecek bişeyler kullan meyve felan olmadığı için cabuk hasta olabilirsin.
komşular komşular benide onlar ayartıyor:)
günaydınnn esrammm her gün gitsin hemencecik ıtır ol inşallah:)
İnşallah zeynepçim hepimiz hemencik kurtulalım şu fazlalıklardan :)
valla bende pek inanmıyorum nedense ama iç diyorlar içiyorum işte
ugrasiyorum canim ya, tam 5 makina camasir yikadim bi okadar da var halaaaa,eve uzun sure misafir gelmemeli yaa hersey altust oluyo. sen nasilsin ayy benim soru isaretine bisi olmuss fazla kullanilmaktan greve gitti heral. basiyom =cikiyor deli olcem
selam kizlar
alintilar yaptim ama olmadi bi turlu :26:
sukur misafirlerim gitti ama bugun de temizlik var ev bastan ayagi temizleniyor. yarindan sonra rahatlarim. bu hafta kesin yuzkarasi olacagim,yuzsuzler listesi hazirla pericim basina da beni yaz,yani kendime oha diyorum baskada bisi demiyorum.
bugun kocisin dogumgunu, ona pasta yapacagim,yiyecek miyim eeee yuzde doksan evet,yuzde 10 hayir..
yarin sabahdan itibaren rejimime doncem de kizlar bi yardim edin ne yapiimm ben secemedim bi diyet, dukan yasaklandi sapittim iste. korkuyorum da sagligim bozulacak diye:18:
Benim kahvaltılarım öyle çok çok dolu değildir canım sabah sabh pek yiyemem kayma genelde akşam oluyor bendeKızartma görünce aman didim.Seninki közlenmiş gibi oldu yoksa yağ var mıydı? Közlenmiş gibiyse problem yok :)Sabah kahvaltın az gibi doyuyor musun?Yaa ben kahvaltı da çok acıkıyorum ve de hiç doymam sen iyisin valla
Kızlar iyi geceler (kimsecikler yok ama)
Menümü yazayım gidip devrilicem.Misafirden başımı kaşıcak vaktim olmadı akşam.
Sabah:sirkeli ılık su 1 bardak yağsız süt nesfit
Ara :4 hurma
Öğlen :4 köfte 4 kaşık makarna yoğurt
Ara: 2 grisini iki kaşık yoğurt
Akşamırasa , salata bir dilim kepek ekmeği ve malesef bir dilim kek
MEnüler yavaştan yavaştan raydan çıkıyor benden demesiBen firsat bulamiyorum nete girmeye kizlar
Sali:
Sabah: zeytin-peynir-domates-salatalik-2 dilim ekmek 1 kupa besi bir arada cay
1 golf hobby dondurma
Oglen: yogurtlu corba -1 buyuk kase manti
Aksam:bulgur pilavi-kozlenmis patlicanli karniyarik-donates corbasi
1,5 lt su 17 dk leslie
Carsamba yani bugun
Sabah: azcik kiymali yumurta-domates-salatalik-zeytin peynir-
Oglen: 1 dilim kek-1 dilim su boregi-1 kase kisir
Mado dondurma (memleket hasreti)
Aksam: 1 dilim kek ( kizimin artigi )
1,5 lt su simdi spor yapcam insaallah
Menumu yazip daha sonra alintilari yapmaya calisicam kizlar.. okudugum menuleri begeniyorum, ama alintida bi problem var ama cozecegim insallah
Sabah- 1 bardak sekersiz cay, 1 bucuk dilim ekmek, yarim kase yagsiz yogurt, 1 tane kivi
Ara- 4-5 badem, 1 bardak limonlu soda (sekersiz)
Oglen- 1 tane firinda kizarmis tavuk budu (kucuk), 1 tane kucuk yuvarlak kepekli ekmek
Ara- 1 kivi, 5-6 cilek
Aksam - firinda kizarmis yagsiz 3 kucuk kofte, bir tabak yesil salata, 2 yemek kasigi rus salatasi, 1 dilim ekmek
Spor: 30 dk yuruyus yapabildim ancak
sabah: domates,salatalık,biber,6 zeytin, bol peynir, 2 dilim ekmek
ara: 1 yerli muz
öğle: küçük ton balığı, salata, 1 dilim ekmek
ara: domates, salatalık, az ekmek
akşam: 1 kurabiye, 2 bisküvi, 1 dilim börek,
1 dilim kaşar, 2 dilim ekmek, ceviz. 18e gelmeden yedim akşamı.
ara: 1 avuç leblebi, 4-5 yudum nescafe
komşularıma uydum
menüler konuşuyor. süper.
spor var mı spor?
Dolaylı yönden keinlikle var bencedehoşgeldin.
dün akşam yeni bir hayatta bitki çaylarının zayıflamaya etkisi yoktur diyorlardı.
ama doğrudan olmada da dolaylı etkisi var bence.
sukur misafirlerim gitti ama bugun de temizlik var ev bastan ayagi temizleniyor. yarindan sonra rahatlarim. bu hafta kesin yuzkarasi olacagim,yuzsuzler listesi hazirla pericim basina da beni yaz,yani kendime oha diyorum baskada bisi demiyorum.
bugun kocisin dogumgunu, ona pasta yapacagim,yiyecek miyim eeee yuzde doksan evet,yuzde 10 hayir..
yarin sabahdan itibaren rejimime doncem de kizlar bi yardim edin ne yapiimm ben secemedim bi diyet, dukan yasaklandi sapittim iste. korkuyorum da sagligim bozulacak diye:18:
Dolaylı yönden keinlikle var bencede
Kolay gelsin canım atlattın ne mutlu sanaHerşeyden az az yesen mesala yazması kolayda uygulaması zor evet Şulenin yazdığı diyette güzelmiş
Canım menüler güzelde şey sorcam sana. Bu haftada 2 gün diyetinde ara menüler çok kalabalık onların hepsi aynı anda mı yenilcek yoksa değiştirme mi yapaılcak acep
bravo benim ortime.Benim kahvaltılarım öyle çok çok dolu değildir canım sabah sabh pek yiyemem kayma genelde akşam oluyor bende
Kek olmasaymış iyiymiş bide yemekle birlikte ya direkt kan şekerini yükseltiyor ama o kadardan bişi olmas hepimiz insanız anacım
MEnüler yavaştan yavaştan raydan çıkıyor benden demesi
Bestecim menülerin gerçekten harika
Akşam kurabiyeler börek bide ekmek çoook akşam için
Olma mı olma mı dünde 40 dk yürüyüş bide gelince 20 tane mekikim var hala ağrıyor karnım çoook
hepsi yeniyor. akşamdan araya kaydırma yaparak akşamı hafifletmeye çalışmış bu menülerle.
bravo benim ortime.
ama ben bugün regli oldum. davulum davul.
ayrıyetten artık bavulumu alıp tatillere gidesim var.
Merhaba kızlarr yarın listeye gircem heyecan yaptım vallaİnşallah 1. oluruz
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 1 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ara öğün.Yoğurt yulaf ezmesi
Öğle : Domates çorbası ıspanak yoğurt
Ara öğün :sebzeli makarna bir tavuk göğsü haşlama salata
40 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş
2,5lt su içebildim bugün yalnızca.Gitmedi bugün su boğazımdan bi türlü
kocanın pastasıydı bu heralde. afiyet olsun.Bende menümü paylaşim hemen;
Sabah: tavada salçalı yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle 2 dilim ekmekten peynirli tost, 1 fincan bitki çayı
Akşam: 5-6 kaşık patates salatası, 1 kase cacık
Ara: 1 dilim pasta(ev yapımı)
yulafla ara öğün olur mu bilemedim. değişik geldi. meyvelerden de ye bnece.Merhaba kızlarr yarın listeye gircem heyecan yaptım vallaİnşallah 1. oluruz
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 1 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ara öğün.Yoğurt yulaf ezmesi
Öğle : Domates çorbası ıspanak yoğurt
Ara öğün :sebzeli makarna bir tavuk göğsü haşlama salata
40 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş
2,5lt su içebildim bugün yalnızca.Gitmedi bugün su boğazımdan bi türlü
Yulafı bazen öğün yapıyorum bazen ara öğün .Ama ara öğün de yalnızca serpiştiriyorum yoğurda.Evde bir tane meyve bırakmadım ki yiyecek bişi kalmadıkocanın pastasıydı bu heralde. afiyet olsun.
yarına iyi bir sonuç alacaksın bence.
yulafla ara öğün olur mu bilemedim. değişik geldi. meyvelerden de ye bnece.
akşamı erken yaptın sanırım. toplamda iyi menü.
sen de iyi bir sonuç alacaksın.
Pastaaaa :) Neyse bir dilimde kalmışsın en azından ben korkuyorum ağzımı sürersem bırakamam diye hiç bulaşmıyorum:) Pasta dışında güzel bence:)He bir de pattis salatası varmış:)Bende menümü paylaşim hemen;
Sabah: tavada salçalı yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle 2 dilim ekmekten peynirli tost, 1 fincan bitki çayı
Akşam: 5-6 kaşık patates salatası, 1 kase cacık
Ara: 1 dilim pasta(ev yapımı)
Yok canım o pelisin eşinin doğumgünüsüymüş ya o pasta yapcak :)) Ama evet bende kocişe pasta yaptımkocanın pastasıydı bu heralde. afiyet olsun.
yarına iyi bir sonuç alacaksın bence.
.
Pastaaaa :) Neyse bir dilimde kalmışsın en azından ben korkuyorum ağzımı sürersem bırakamam diye hiç bulaşmıyorum:) Pasta dışında güzel bence:)He bir de pattis salatası varmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?