Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Bugünkü menüm:
Sabah sirkeli su yumurta zeytin peynir domates kepek ekmeği

Ara :3 hurma

Öğle :Bir tabak makarna ve çikolata.Bir aydır ilk defa yiyorum ödül verdim kendime:)

Ara :2 kivi

Akşam.Çorba 1 haşlama patates salata

Toplamda 1,5 saat yürüyüş ve bisiklet 3 lt de su içtim:)

Teşekkür ederim canım beraberce istediğimiz kiloya en kısa zamanda sağlıkla ulaşalım inşallah.Haftaya 1. biziz o kadder

Ay inşalllah canımcım :2:

bu hafta yine sonuncuyuz çok üzülüyorum böyle olunca

Üzülme pericim yaa haftaya görürsün bak gene gene 1.olucaz:2:

Yarar gibime geliyo güzel menü canım

Güzel menü canım çikolayı görmüyorum

Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, 1 fincan bitki çayı

Ara: 1 muz

Ara: 1 dilim atıştırmalık ekmek

Ara: 1 paket diyet bisküvi

Akşam: MAntarlı tavuk sote, cacık

2 litre suyum var bu yatana kadar 2.5 olur sanırım

Spor olarak ta: 15 tane mekik,100 ip atlama.

üzülme kaptanım haftaya 1,likle telafi ederiz bu haftayı.

Üzülme kaptanım bi daha ki hafta azmedip 1. oluruz

Üzülme pericim yaa haftaya görürsün bak gene gene 1.olucaz:2:

ahh canlarım mesele birincilik sonunculuk değilki mesele biziz.bir düzen tutturupta şu kg ları verip kurtulamadık.bir hafta başarılıysak diğerinde başarısısız.kendimi eleştireyim mayısın başı oldu ancak 7 kg verebildim.çabalamıyormuyum evet çok çabalıyorum.hele geçen hafta spor yaparken canım cıktı.yine giden az birşey oldu ben en çok geçen zamanımıza üzülüyorum.verip kurtulup rahat etmek varken hergün kafamızda diyettimin ağırlıgı var

günaydın sekerimmmm az gitsin ama öz gitsin tatlım 3 gün sonra geri alacaksan ne faydası var bende 1 ayda 10 kilo gittide ne oldu 15 kilo geri aldım

su avatarında yıkıyor beni süslü haliyle

Son düzenleme:
hadi hayırlısı dukan tam zeyneplik bir diyet inşallah aynı onun gibi faydasını görürsün 10 gün sonra kaç kg olacaksın çok merak ediyorum :44:

bende merak ediyorum valla senide kandırasım geliyor 7 kilo neki 3 ayını alır diyetin bütün evrelerini geçmen ben bi başlayayım bakalım belki çok güzel olur sende başlarsın

Genel bir hatırlatma yapmak istiyorum.

Yarışmacıların bir çoğunda paylaşım alanındaki mesajlaşmaları okuma adeti yok ne yazık ki.. Dolayısı ile yarışma ile ilgili gelişmelerden, paylaşımlardan ya da fikir belirtmek isteyecekleri tartışmalardan uzak kalmış oluyorlar.

Bu durum Karar Defteri başlığımız için de geçerli. Yarışmanın kurallarını içeren bu başlıktaki maddeler de sizin önerilerinize her zaman açık. Başlığın en önemli maddelerini kapsayan mesaj tarafımdan düzenli olarak güncelleniyor. Dolayısı ile sadece son mesajı okumanız yeterli.

Lütfen bu iki konuya da abone olunuz ve mesajları güncel olarak takip ediniz.

Paylaşım Alanımız:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-uyelerinin-paylasim-alani.html

Karar Defterimiz:
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...-zayiflama-yarismasi-nedir-karar-defteri.html

Takım yönetim kadrosundan da her etap sonrası yayımladığım bilgi mesajını paylaşım alanından "zamanında" okumalarını ve kendi takımlarını ilgilendiren bir durum varsa geribildiirimde bulunmalarını rica ediyorum. Başlık, cumadan cumaya uğradığınız bir yer olmasın lütfen..

Hepinize sağlıklı ve keyifli zayıflamalar diliyorum.

Olsun demek ki kalıcı veriyorsunuz kiloyu zaten doktorlar bir haftada 1 kilo falan normal diyorlar.Uzun süre spora diyet yapıp kilolardan kurtulursak geri almayız diye düşünüyorum.Kısa sürede çok kilo verirsek geri kolay gelir

toplucak mı uygulasak yine kızlar ne dersiniz.

böyle diyetler bana yaramıyor malesef :44: artık vazgeçtim bunlardan

menün güzel canım,sporun güzel,2,5 lt su iyi.dahası böbrekleri yorar sanki

patates var ama akşamda tek oldugu için oda iyi.pasta eşinin dogum günü oldugu için birşey diyemiyorum.ama sakın hafta sonu kaçamak yapma olurmu pazartesi günü tartılıp yazarmısın.kesin güzel bir eksi göreceksin

canım dün yazamadım sanırım sonucun harika başarılarının devamını dilerim sağlıkla

şulem olmamıs menün.kraker diyet bisküvi :44:

canm o geçen haftaki kilosunu yazmamış zaten geçen haftaki listeye baktım 65 yazıyo.bu arada kaptanım bu hafta spor yaramış 700 gr daha gitmiş.süpersinnn

o kadar spora giden kg ya bak pehhh bu haftada aynı tempoda devam edeceğim.bakalım ne olacak :44:

bu mesajını görmemişim canım sana hep söylüyorum sen zaten takımın üyesisin.liste şart değil.nasıl rahat hissediyorsan öyle olsun

canım menün gayet güzel sabırlı ol hep bu tempoda devam et menüleri elbet sonuç alacaksın.üzülme moralini bozma ne olur kıyamam

Tulipcim valla benimki çok zayıf ben şişko boyu da 1,90 yürürken 10 numara gibi oluyoruz Kahvaltıda 1 ekmek yer adam ama yok kilo falan almaz.1,90 byunda 78 kilo düşün yani

erkeklerin metabolizmaları çok hızlı.keşke bizimde öyle olsa

Teşekkür ederim canım beraberce istediğimiz kiloya en kısa zamanda sağlıkla ulaşalım inşallah.Haftaya 1. biziz o kadder

birinci olmasakta hep aynı tempoyu tutturabilsek o daha güzel olacak

menünü begendim

makarnayla patates aynı güne denk gelmese olurmus.çikolatayada ses etmeyeceğim.1 aylık emeginin sonucu

güzel mekikler kasların alıştıkça çoğalacak

mesele orada zaten ayda 1 kg yu veremez olduk.al ver yapa yapa

255. etap değerlemesi

zeynepçiğim toparlanmıs menüler görüyorum.artıdayken cumaya eksi bile çıktın tebrikler canım.bu hafta spora ağırlıl verirsen daha güzel sonuç alacaksın

sulem bu haftaki sonucuna şaşırdım senin :44: leslie yapabildiğin kadar yap canım seninde menülerin fena gitmiyordu :44:

celi menülerin öyle abartı değildi tartıdan kaynaklandıgını düşünüyorum bu artının ama yinede bu haftayı sıkı tut olurmu

kuzuummmm bu haftayı telafi edeceğim demişsin dün.sözünü tut olurmu güzel sonuç al cumaya yüzün gülsün

pelis sen dün bildirim yapmayı mı unuttun başka birşeyden mi neden gelmedin ki :44: umarım kötü birşey yoktur

tulip senin kg nu pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum

sad_but_true takımın medarı iftarı bu hafta

Üzülme kaptanım bi daha ki hafta azmedip 1. oluruz

İyi susturmuşsun bari.Benimki de biraz daha verirsem susar heralde:)

Menün çok güzel spor var mı sporr?
yok canm benm ya.ben grip olmakla olmamak arasıyım.başım boğazım fena.halim yok yutkunamıyom.iileşiyom son gaz başlıycam hatta bi niyet dukanda yapabilirim.hedefime az kalmışken.
canm diyetinde 2.kaçamak ne kadar az tutarsan bizim gibi cozutma olayın okadar az olur.genel olarak güzel.
canm dışarda felanmıydın.sırf karbonhidrat olmuş akşama kadar.ben bi günün içinde bu kadar karbonhidrat aldığımda ertesi gün bağırsaklarım tıkanıyor.sinir oluyorum.
kitabımı aldım gurmeden kolimde geldi atak bölümünü sular seller gibi okudum pazartesi inşallah başlıyor bu vatandaş dukana
oo süpermiş.gazan mübarek olsun:))sen başlada bakalım sağlık durumlarıma göre bende eşlik edebilirim sana:)
hadi hayırlısı dukan tam zeyneplik bir diyet inşallah aynı onun gibi faydasını görürsün 10 gün sonra kaç kg olacaksın çok merak ediyorum :44:
tam zeyneplikte .zeynebin kahrolasıca bi huyu var yaptımı tam yapar bozdumu tam bozar:)

öle tabi hep takımda kalsak hiç kilo almayız mesela.umarım yazın internet imkanım olur

Motivasyon motivasyon.Odaklan esra kiloya odaklan Ancak böyle verebiliriz yoksa spor falan hikaye.Keşke hiç kaçamak yapmayabilsek
Çok teşşekür ederim kaptanım.Mezun olana kadar yüzünüzü kara çıkarmayacağım inşallah:)

Haklısın canım.Bu son kaçamaktı artık kaçamak falan yok:)Umarım yazın da internet imkanın olun.Buradaki sinerji iyi ıoluyor:)

Bugünkü menüm çok süper oldu

Sabah:Elma sirkeli su, domates salatalık,peynir,zeytin,1 dilim kepek ekmeği

Ara:Yarım bardak yağsız süt

Öğle :3 köfte(ızgara) ,mercimek çorbası, salata ,

Ara : 1 elma

Akşam : 1 kase çorba, yoğurt

Spor 2 saat yürüdüm neredeyse kızı arabaya koyup.Şimdi de evde bisiklette çalışıcam.
2,5lt de su içtim kızlar.

canlarım kuzularım çok mutluyum valla bugün öncelikle hepüceğinizi nanaktan öperem öptüm bile
bebişimin durumu iyi çok şükür ve sıkı durun oğluşuma erkek kardiş geliyomuş sevincimi sizinlede paylaşmak istedim....hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun kilolardan kurtulun

süper olmuş hakkatennn tatlım maşallah sana.

canm benm hayırlı evlatlar olurlar inşalah Allahım esirgesin ikisinide ümlemizin evladınıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…