Teşekkür ederim canım beraberce istediğimiz kiloya en kısa zamanda sağlıkla ulaşalım inşallah.Haftaya 1. biziz o kadder
bu hafta yine sonuncuyuzçok üzülüyorum böyle olunca
kızlar menümüde yazayım.
sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 bardak süt,5 zeytin,domates salatalık yeşşillki
ara:1 küçük kase erik
öğle:1 kase corba,1 dilim ekmek
ara:4 tanecik cörekotlu kraker,çilek
ara:erik
akşam:1 tabak brokoli,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmk
kızlar artık atıştırmalık olarak erik kullanıyorum bugün hiç acıkmadım.ekşi zaten kaloriside az bakalım bu hafta erik işe yarıyacak mı?
Bugünkü menüm:
Sabah sirkeli su yumurta zeytin peynir domates kepek ekmeği
Ara :3 hurma
Öğle :Bir tabak makarna ve çikolata.Bir aydır ilk defa yiyorum ödül verdim kendime:)
Ara :2 kivi
Akşam.Çorba 1 haşlama patates salata
Toplamda 1,5 saat yürüyüş ve bisiklet 3 lt de su içtim:)
üzülme kaptanım haftaya 1,likle telafi ederiz bu haftayı.
Üzülme kaptanım bi daha ki hafta azmedip 1. oluruz
Üzülme pericim yaa haftaya görürsün bak gene gene 1.olucaz:2:
ahh canlarım mesele birincilik sonunculuk değilki mesele biziz.bir düzen tutturupta şu kg ları verip kurtulamadık.bir hafta başarılıysak diğerinde başarısısız.kendimi eleştireyim mayısın başı oldu ancak 7 kg verebildim.çabalamıyormuyum evet çok çabalıyorum.hele geçen hafta spor yaparken canım cıktı.yine giden az birşey olduben en çok geçen zamanımıza üzülüyorum.verip kurtulup rahat etmek varken hergün kafamızda diyettimin ağırlıgı var
ahh canlarım mesele birincilik sonunculuk değilki mesele biziz.bir düzen tutturupta şu kg ları verip kurtulamadık.bir hafta başarılıysak diğerinde başarısısız.kendimi eleştireyim mayısın başı oldu ancak 7 kg verebildim.çabalamıyormuyum evet çok çabalıyorum.hele geçen hafta spor yaparken canım cıktı.yine giden az birşey olduben en çok geçen zamanımıza üzülüyorum.verip kurtulup rahat etmek varken hergün kafamızda diyettimin ağırlıgı var
günaydın sekerimmmm az gitsin ama öz gitsin tatlım 3 gün sonra geri alacaksan ne faydası varbende 1 ayda 10 kilo gittide ne oldu 15 kilo geri aldım
su avatarında yıkıyor beni süslü haliyle
şekerim gelmişaz gitsin öz gitsinde..gitsin ama ileri geri yapmaktan veya sabit kalmaktan çok sıkıldım kendi adıma
çok tatlı ya
kitabını aldın mı?
kitabımı aldım gurmeden kolimde geldi atak bölümünü sular seller gibi okudumpazartesi inşallah başlıyor bu vatandaş dukana
hadi hayırlısıdukan tam zeyneplik bir diyet inşallah aynı onun gibi faydasını görürsün 10 gün sonra kaç kg olacaksın çok merak ediyorum :44:
toplucak mı uygulasak yine kızlar ne dersiniz.
Merhaba kızlarr yarın listeye gircem heyecan yaptım vallaİnşallah 1. oluruz
Bugünkü menümü yazayım ben de.
Sabah : Bir dilim kepek ekmeği 1 yumurtadan omlet peynir zeytin
Ara öğün.Yoğurt yulaf ezmesi
Öğle : Domates çorbası ıspanak yoğurt
Ara öğün :sebzeli makarna bir tavuk göğsü haşlama salata
40 dk bisiklet 20 dk tempolu yürüyüş
2,5lt su içebildim bugün yalnızca.Gitmedi bugün su boğazımdan bi türlü
Bende menümü paylaşim hemen;
Sabah: tavada salçalı yumurta, 1 dilim ekmek
Öğle 2 dilim ekmekten peynirli tost, 1 fincan bitki çayı
Akşam: 5-6 kaşık patates salatası, 1 kase cacık
Ara: 1 dilim pasta(ev yapımı)
Hevesle beklediğim kilo bildirimini yapabilirim artık tartım yüzümde güller açtırdı çünkü:)
Beni aranıza aldığınızda 86,8 idim bi hafta sonra 85,6 olmuşum. 1,200 grama elvada didim.İnşallah hiç geri gelmiceklerrrr:):)
63.2 çıktım. 1 kilo artıdayım.
menüm
sabah: süt,153 kalorilik diyet bis.
ara:-
öğle: salata, 1 paket çubuk kraker
ara: salatalık
akşam:2-3 dilimlik bazlama, salatalık, domates, kaşar, 2 bisküvi,
ara: leblebi, ceviz, yarım bardak nescafe
canm o geçen haftaki kilosunu yazmamış zaten geçen haftaki listeye baktım 65 yazıyo.bu arada kaptanım bu hafta spor yaramış 700 gr daha gitmiş.süpersinnn
Ben regl olmadim yine kizlar.. en son subat ayinda olmustum. 1 haftadir adet sokturucunun en kuvetlisini kulandim ama yok fayda yok. Hesaba gore dun en gec buugun olmaliydim ilaclardan sonra ama ne yazik ki yine hayal kirikligisinirim ve moralim bozuk.. Kaptanim ben regl olana kadar sadece menu ve sporumu paylasicam.. ama tartilmak istemiyorum.. cunku o kadar cabadan sonra o kadar saglikli beslenmeden sonra, kg vermedigimi gorunce tum motivasyonumu kaybediyorum.. Pko olmaktanda bugun ozelikle cok nefret ediyorum
Dunun menusunu yazim.
Sabah- 1 bardak taze portak suyu, 1 dilim ekmek, kk peyaz peynir
Ara- 2 kivi
oglen - tavuklu salata
Ara- yarim mango
Aksam- Mercimek corbasi, yaninda coban salata, 1 bardak ayran.
40 dk yavas tempo isten eve yurudum.
Tulipcim valla benimki çok zayıf ben şişko boyu da 1,90 yürürken 10 numara gibi oluyoruzKahvaltıda 1 ekmek yer adam ama yok kilo falan almaz.1,90 byunda 78 kilo düşün yani
Teşekkür ederim canım beraberce istediğimiz kiloya en kısa zamanda sağlıkla ulaşalım inşallah.Haftaya 1. biziz o kadder
kızlar menümüde yazayım.
sabah:1 dilim ekmekle hazırladığım tost,1 bardak süt,5 zeytin,domates salatalık yeşşillki
ara:1 küçük kase erik
öğle:1 kase corba,1 dilim ekmek
ara:4 tanecik cörekotlu kraker,çilek
ara:erik
akşam:1 tabak brokoli,salata,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmk
kızlar artık atıştırmalık olarak erik kullanıyorum bugün hiç acıkmadım.ekşi zaten kaloriside az bakalım bu hafta erik işe yarıyacak mı?
Bugünkü menüm:
Öğle :Bir tabak makarna ve çikolata.Bir aydır ilk defa yiyorum ödül verdim kendime:)
Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, 1 fincan bitki çayı
Ara: 1 muz
Ara: 1 dilim atıştırmalık ekmek
Ara: 1 paket diyet bisküvi
Akşam: MAntarlı tavuk sote, cacık
2 litre suyum var bu yatana kadar 2.5 olur sanırım
Spor olarak ta: 15 tane mekik,100 ip atlama.
Olsun demek ki kalıcı veriyorsunuz kiloyu zaten doktorlar bir haftada 1 kilo falan normal diyorlar.Uzun süre spora diyet yapıp kilolardan kurtulursak geri almayız diye düşünüyorum.Kısa sürede çok kilo verirsek geri kolay gelir
yok canm benm ya.ben grip olmakla olmamak arasıyım.başım boğazım fena.halim yok yutkunamıyom.iileşiyom son gaz başlıycam hatta bi niyet dukanda yapabilirim.hedefime az kalmışken.Üzülme kaptanım bi daha ki hafta azmedip 1. oluruz
İyi susturmuşsun bari.Benimki de biraz daha verirsem susar heralde:)
Menün çok güzel spor var mı sporr?
canm diyetinde 2.kaçamak ne kadar az tutarsan bizim gibi cozutma olayın okadar az olur.genel olarak güzel.Bugünkü menüm:
canm dışarda felanmıydın.sırf karbonhidrat olmuş akşama kadar.ben bi günün içinde bu kadar karbonhidrat aldığımda ertesi gün bağırsaklarım tıkanıyor.sinir oluyorum.Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, 1 fincan bitki çayı
Ara: 1 muz
Ara: 1 dilim atıştırmalık ekmek
Ara: 1 paket diyet bisküvi
Akşam: MAntarlı tavuk sote, cacık
2 litre suyum var bu yatana kadar 2.5 olur sanırım
Spor olarak ta: 15 tane mekik,100 ip atlama.
oo süpermiş.gazan mübarek olsun:))sen başlada bakalım sağlık durumlarıma göre bende eşlik edebilirim sana:)kitabımı aldım gurmeden kolimde geldi atak bölümünü sular seller gibi okudumpazartesi inşallah başlıyor bu vatandaş dukana
tam zeyneplikte .zeynebin kahrolasıca bi huyu var yaptımı tam yapar bozdumu tam bozar:)hadi hayırlısıdukan tam zeyneplik bir diyet inşallah aynı onun gibi faydasını görürsün 10 gün sonra kaç kg olacaksın çok merak ediyorum :44:
Olsun demek ki kalıcı veriyorsunuz kiloyu zaten doktorlar bir haftada 1 kilo falan normal diyorlar.Uzun süre spora diyet yapıp kilolardan kurtulursak geri almayız diye düşünüyorum.Kısa sürede çok kilo verirsek geri kolay gelir
Motivasyon motivasyon.Odaklan esra kiloya odaklancanım menün gayet güzelsabırlı ol hep bu tempoda devam et menüleri elbet sonuç alacaksın.üzülme moralini bozma ne olur kıyamam
erkeklerin metabolizmaları çok hızlı.keşke bizimde öyle olsa
birinci olmasakta hep aynı tempoyu tutturabilsek o daha güzel olacak
menünü begendim
makarnayla patates aynı güne denk gelmese olurmus.çikolatayada ses etmeyeceğim.1 aylık emeginin sonucu
güzelmekikler kasların alıştıkça çoğalacak
mesele orada zatenayda 1 kg yu veremez olduk.al ver yapa yapa
Çok teşşekür ederim kaptanım.Mezun olana kadar yüzünüzü kara çıkarmayacağım inşallah:)255. etap değerlemesi
zeynepçiğim toparlanmıs menüler görüyorum.artıdayken cumaya eksi bile çıktın tebrikler canım.bu hafta spora ağırlıl verirsen daha güzel sonuç alacaksın
sulem bu haftaki sonucuna şaşırdım senin :44: leslie yapabildiğin kadar yap canım seninde menülerin fena gitmiyordu :44:
celi menülerin öyle abartı değildi tartıdan kaynaklandıgını düşünüyorum bu artının ama yinede bu haftayı sıkı tut olurmu
kuzuummmm bu haftayı telafi edeceğim demişsin dün.sözünü tut olurmu güzel sonuç al cumaya yüzün gülsün
pelis sen dün bildirim yapmayı mı unuttun başka birşeyden mi neden gelmedin ki :44: umarım kötü birşey yoktur
tulip senin kg nu pazartesi sabırsızlıkla bekliyorum
sad_but_true takımın medarı iftarı bu hafta
yok canm benm ya.ben grip olmakla olmamak arasıyım.başım boğazım fena.halim yok yutkunamıyom.iileşiyom son gaz başlıycam hatta bi niyet dukanda yapabilirim.hedefime az kalmışken.
canm diyetinde 2.kaçamak ne kadar az tutarsan bizim gibi cozutma olayın okadar az olur.genel olarak güzel.
canm dışarda felanmıydın.sırf karbonhidrat olmuş akşama kadar.ben bi günün içinde bu kadar karbonhidrat aldığımda ertesi gün bağırsaklarım tıkanıyor.sinir oluyorum.
oo süpermiş.gazan mübarek olsun:))sen başlada bakalım sağlık durumlarıma göre bende eşlik edebilirim sana:)
tam zeyneplikte .zeynebin kahrolasıca bi huyu var yaptımı tam yapar bozdumu tam bozar:)
öle tabi hep takımda kalsak hiç kilo almayız mesela.umarım yazın internet imkanım olur
süper kilo vermişsin tebrik ederim
Nil GÜN'ü çnerdiler bide bana. ama indiremedim. kotadan dolayı
çok güzel canım menülerin. meyveli yoğurdu denicem.
alışamadın vucuduna daha. 3 kilo da baya bir fark katar. eskiye dönersin.
aynı şeyi ben de düşünüyorum kendim için. böle diyorum kendimce.
bi de çok yedin haftasonu ondan. regli şişliğinden de olabilir bu hissin.
7 ay. çok şişlik yapmış olmalı sende.
oo dişişat süper bluecum.çok sevindim.
oh oh bu hafta daha bi eksidesin desene bende sürekli tartılır oldum 3 gündür yerimde sayıyorum moralim bozuldu.şimdi spora incem.bi saat yürürsem ancak beni paklar:)
bişi olmaz arada ortama uyum sağlayıp ondana sonra geri fönebilmek önemli.hep diyette olacak halimiz yok ya:)
tabikisisde bu haftanın 1.si biz olacaz.gerçi daha gr vermedim ama bugünden itibaren deli gibi spor yapıp müsli corba meyve yaparsam 3 güne en az yarım kilo farkederim:)
erik kilo verdirdiğinden değil bebeğim cok sevdiğimizden.ama faydasıda vardır zayıflamaya kesin:)
canmcım eski fotolarınlar yenilerini kıyasla bak cok farkettiğini göreceksin.ben geçen ayki fotolarımla bile cok farklıyım.bak profilimede eski ve yeni fotolardan koydum ben.kollarım bile nasıl farklı.ben hala koca bi göbek ve bacak hisstsemde kıyafetler ve fotolar öle demiyo:)
teşvik edilecek bi yanın kalmadı kuzuuuu 2 kilo dediğin ne ki:)
canmmmmcım merakta koydun bizleri.çocukla ilgili durumlar vardı.iisiniz ama anladığım kadarıyla hala 69 da olmanda ayrıca süper tabiki:)tebrikler şekerim darısı başıma:)
canmcım sen 7 ayda öle diosun.ben kızım 20 aylıktı regl gördüğümde:)emzirince olmayabiliyorsun.ama kilomuda vermiştim o ara15kilocuk .sonra gerçi 10 kilosunu geri aldım ama geri verdim sonucta
cumartesi akşama canm.
menü gayettt güzel süper.yeni idolümsün:)
bazen bendede öle oluyor:)çok sinir bozucu:)
canlarım kuzularım çok mutluyum valla bugünNil günde neymil yahu yeni yeni şeyler duyuyorum :26:
Canım valla sergi vardı bizim burda öyle bakarkene adam elime uzattı kağıdı.Ben zaten ay taşını çok severim giydiğin elbisenin rengini alma özelliği var çok şık duruyo bence:2: Tokluk hissi yarattığını, metobolizmayıda hızlandırdığını okuyunca hiççç kaçırmadan aldım
Hoşgeldin blue maaşallah canım hala 69 da kalmışsın gerçekten tebrik ederimmm
Süt korur dedikleri buymuş yani
Çok güzel olmuş menün esracım tam kararında
Bugünkü menüm çok süper oldu
Sabah:Elma sirkeli su, domates salatalık,peynir,zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara:Yarım bardak yağsız süt
Öğle :3 köfte(ızgara) ,mercimek çorbası, salata ,
Ara : 1 elma
Akşam : 1 kase çorba, yoğurt
Spor 2 saat yürüdüm neredeyse kızı arabaya koyup.Şimdi de evde bisiklette çalışıcam.
2,5lt de su içtim kızlar.
canlarım kuzularım çok mutluyum valla bugünöncelikle hepüceğinizi nanaktan öperem öptüm bile
bebişimin durumu iyi çok şükür ve sıkı durun oğluşuma erkek kardiş geliyomuşsevincimi sizinlede paylaşmak istedim....hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun kilolardan kurtulun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?