Menücağızımı paylaşayım
Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, biraz bal, peynir, 3 tane yeşil zeytin, 1 fincan bitki çayı
Ara: 1 kase kadar erik
Akşam: 1 kase tavuk çorbası, yoğurt, 1 dilim kek
şu an su 1 lt ama 1.5 yaparım sanırım. spor olarakda 35 mekik,50 ip atlama daha atlayabilirim :))
kek ekmek niyetine olmuş yine tatlım.güzel maşallah sana.bu arada taşının faydasını görmeye başladınmıı?
Bugünkü menüm çok süper oldu
Sabah:Elma sirkeli su, domates salatalık,peynir,zeytin,1 dilim kepek ekmeği
Ara:Yarım bardak yağsız süt
Öğle :3 köfte(ızgara) ,mercimek çorbası, salata ,
Ara : 1 elma
Akşam : 1 kase çorba, yoğurt
Spor 2 saat yürüdüm neredeyse kızı arabaya koyup.Şimdi de evde bisiklette çalışıcam.
2,5lt de su içtim kızlar.
yok canm benm ya.ben grip olmakla olmamak arasıyım.başım boğazım fena.halim yok yutkunamıyom.iileşiyom son gaz başlıycam hatta bi niyet dukanda yapabilirim.hedefime az kalmışken.
tam zeyneplikte .zeynebin kahrolasıca bi huyu var yaptımı tam yapar bozdumu tam bozar:)
Motivasyon motivasyon.Odaklan esra kiloya odaklanAncak böyle verebiliriz yoksa spor falan hikaye.Keşke hiç kaçamak yapmayabilsek
Çok teşşekür ederim kaptanım.Mezun olana kadar yüzünüzü kara çıkarmayacağım inşallah:)
canlarım kuzularım çok mutluyum valla bugünöncelikle hepüceğinizi nanaktan öperem öptüm bile
bebişimin durumu iyi çok şükür ve sıkı durun oğluşuma erkek kardiş geliyomuşsevincimi sizinlede paylaşmak istedim....hepinizi çok seviyorum allaha emanet olun kilolardan kurtulun
anlarım menümüde yazayım:
sabah:1 haş yumurtai1 kase süt ve gevrek
ara:erik
öğle:2 dilim ekmkek arasına peynir ve biber
ara:1 tabağa;bol brokoli,yoğurt iiki kaşık bulgur pilavı
ara:10 tane altıncilek
akşam:1 dilim börek,2 sarma,biraz salata,biraz kuruyemiş.
kızlar bugün komşularla bahçede cardak keyfindeydik.herkes bi çeşit bişeyler yapmıştı.sırf onlara saldırmamak için inmeden önce bitabağa sebze yemeğimi doldurdum.altıncileğimi ve bol suyumuda içtim. bol bolda tarcınlı cay içtim orda.ve en azından tatlılardan almadan sadece 1 dilim börekle yırtabildim.tavsiye ederim işe yaradı.ne annemin yaptığı yağlı kısırdan nede komşuların kurabiye ve tatlılarından yemedimmmmmmmmmmmmm
Kızlar benim hiç tadım yok,bulantıdan bişe yiyemiyorum paylaşacak menüde yok yani. Tuzlu ayran,zaman zaman limonata falan içiriyor annem zorla,düzelemedim
prenseeeees paylaşım yapamıyorum kusura bakmadüzelince telafi edicem inşallah.
prensesim reglimin ilk günüydü ondan şiştim sanırım.
Benim eşimin doğum günüsü değildi canımSAdece eşim pasta istedi ona yapmıştım
Menüm;
Sabah: 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim salçalı ekmeki biraz bal, 1 fincan bitki çayı
Ara: 2 adet diyet bisküvi
Akşam: 1 tabak bezelye yemeği, az biraz yumurtalı taze fasülye, 2 dilim ekmek
Ara: 3 tane kurabiye
1.5 lit kdar suyum var. Spor olarak ta 40 dk yürüyüş+25 kadar mekik,35 kadar da ip atlama
Merhabalar kızlar,
Ben daha önce sizin grubunuza dahildim. Ancak sonra siteyle iletişimimi koptu ancak şimdi geri geldim ve kopmayı da düşünmüyorum tekrar. Beni yeniden aranıza alırsınız mı??
1.miz sad_but_true 1,2
2.miz PrensesPeri 0,7
3.lerimiz zeynepece2009 0,3
Tuliptice 0,3
4.müz kuzununzuzusu 0,2
pis boğazlarımız:
Celisuenis -0,9
suleoz -1,0
peliss_ kilo bildirmedi
Bu arada kaptanım artılmamı istemiştin yaa pazartesi, beni reglim bitti sabah tartıldım 64.2 çıktım cuma tartıldığmda 64.7ydiŞaka gibi 63 olacam yakındaaaa
Kız var canım.Hem biz farklı takımları tutuyoruz koca beyle :)Ayy inşallah canım ya veririz. Sende gideydin ya maça
Çok güzel olmuş canım menün
Geçmiş olsun canım güzel sıcacık bi çorba neyin iç dinlen iyicene gripe dönmesin
Tulip valla tebrik ben bu kaa az şeyle doyamam ille menüm kalabalık olcek.Menücağızımı paylaşayım
Sabah: 2 dilim salçalı ekmek, biraz bal, peynir, 3 tane yeşil zeytin, 1 fincan bitki çayı
şu an su 1 lt ama 1.5 yaparım sanırım. spor olarakda 35 mekik,50 ip atlama daha atlayabilirim :))
günayyydııınnn günaydddınnnnhepinize mutlu,huzurlu ve kalorisiz (tabiki) bir hafta diliyorum
canım geçmiş olsun umarım yakalanmadan atlatırsın
bende sıfır kaçamakla günler geçiriyorum ama spor olmayınca gitmiyor bu yaglar offf offffneyseki artık sporda yapıyorum bakalım ne kadar inat edecekler
sağlıkla inşallah çabucak mezun olursun canım benim
bluemmm hoşgeldinbebişinin cinsiyetini öğrenmişsin Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah
günaydınlar kızlar. iyi haftalar.
günaydın prensessim ve sevgili takımımmm
güzel ve kaçamaksız bir hafta geçiririz inşallah:18:
Ay inşallah kaptanımtuliciğim gitmiş gördün mü gördün müsüper süper haydi sık dişini 63 lü rakamları gör cumaya
Hıı anlaşıldı o zamanKız var canım.Hem biz farklı takımları tutuyoruz koca beyle :)
Az gibi gözüküyorlar canım ama karnım şişiyo yani yetiyo bana tek sorunumn kekler pastalar kurabiyeler bide abur cuburlar yemesem 1,5 aya benim işim tamamdır ama yok illa ki bi yerde tekerlek pattlıyorTulip valla tebrik ben bu kaa az şeyle doyamam ille menüm kalabalık olcek.
heyt 300 grla bile 3. olmuşum::)ne büyük şeref.1.miz sad_but_true 1,2
2.miz PrensesPeri 0,7
3.lerimiz zeynepece2009 0,3
Tuliptice 0,3
4.müz kuzununzuzusu 0,2
pis boğazlarımız:
Celisuenis -0,9
suleoz -1,0
peliss_ kilo bildirmedi
:))kuzu kuzuu 1.liği kaptırdık esraya.gerçi pelis uğramadıküççük takımların sonuçlarıııı
Peliss- Sad_but_true 1,2
Kuzununzuzusu- zeynepece2009 0,5
PrensesPeri- Celisuenis -0,2
Suleoz- Tuliptice -0,7
yok bi dahakine ben 1,olacam prensesim.kimseler kaptırmam.şimdiden 700 gr gitmiş bulunuyor sölemesi ayıp:))hastalık işime yaradı sanırım:)yada esracığımın corba usulü diyeti:))))))annaaaa 2. olmusum1. liğe az kaldı bir dahakine inşallah
pelis nerelerdeki merak ediyorum :44:
şulem şulem haftaya kesin haftaya biz 1, yiz.şu şişliğinde iner ozamana gözünü sevym dikkat et.bol bol su iç midenin şişliğinden yemeye fırsat bulama.zeynepece2009
suleoz
PrensesPeri
Tuliptice
Sad_but_true
Peliss
Kuzununzuzusu
Celisuenis
bence sabah kahvaltıyı düzgün yapmıyosun die sonrası coşuyor gibime geliyor.bide sabahları düzgün yemeyi dene bakalım ozamanda sonrası bu kadar kacacak mı?süy ve yulafla başladım güne iyi başlıyom sonra yamultuyorum.
haftasonu da öle oldu.
sizin menülerin yanına yakışmıyo diye yazmıyom yine.
gelip gittikçe yazacam yediklerimi sonra toplu yazarım.
2 etap sonra cıss olcam yoksam.
Sabah: 1 yumurtadan omlet, salatalık peynir 1 dilim kepek ekmeği
Ara :2 grisini
Öğle :Kabak yemeği tarhana çorbası
Ara öğün : 4 hurma
Akşam: Çorba salata yiyeceğim kızlar
Spor şimdi yürüyüşe çıkıyorum.Bi iki saat yürürüm
kızlar bende menümü yazayım.eokulla ilgili elimde kalmış bitmeyen bi kitapla ilgili işlerim var.sonra fırsat bulursam dönerim sizlere.az kaçamaklı haftasonları.
bu arada bugün sütlaç yaptım bizimkilere dolaptada 3 çeşit farklı komşulardan gelmiş irmik tatlları var.dua edin Allah bana sabr versin.
sabah:1 dilim ekmkele yaptığım tost,salatalık domates,5 zeytin
ara:1 kivi,1 dilim börek
öğle:2 küçük karnıyarık(közlenmiş),2 kaşıık pilav,2 kaşık yoğurt,salata
akşam:çorba ve salata olacak.bademciklerim hala acıyor.bi çorba yapsam iyi gelecek sanırım.
spor yok.su içerken zorlanıyorum ama en az 6 bardak içiyorum yinede.
Menücağızımı paylaşayım
yok bi dahakine ben 1,olacam prensesim.kimseler kaptırmam.şimdiden 700 gr gitmiş bulunuyor sölemesi ayıp:))hastalık işime yaradı sanırım:)yada esracığımın corba usulü diyeti:))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?