öle canm prenses dönene kadar takımı devam ettirmeye calışıyorum.süper canm ya alma zaten fazla vardı bi5 kilo alıpta bitse bile hamileliğin sorun deil ya sonra vermesi zor oluyor.2.hamileliğimde kesinlikle bu kadar kilo almıyacam.20 kilo almıştım 70 in üstüne:)oy geçmiş olsun prensesime..seni takımın başına emanetçimi bıraktılar..inşallah yakın zamanda dönerler...
ben ve bizde çok şükür iyiyiz.. kilo alamadım hatta verdim diyebilirim..71 ile hamile kalmıştım şimdi 68 kiloyum artık bundan sonra alıcam sanırım...
sen ne yaptım yükü hafiflettinmi baya
ben zorla kendini biraz sadece diyette deil yazda geliyo su kaybı çok oluyor.en azından bi bardak bardak arttırarak git.sevmediğimz neleri yiyip içiyoruz o da neymişki:)Sağol canım bügün akşam yedi buçukta bitiyor çok şükür.
Günaydın
Nasıl bu kadar su içebiliyorsun canım ben içemiyorum. Ne kadar zorlasam da olmuyor. Günde yarım litre ancak zorla içiyorum. :2:
Çok geçmiş olsun canım.
tamam tatlım.esrayıda bilgilendiririm liste konusunda.buralardasın nasıl olsa öğrenene kadar başındayım:)merhaba kızlar.iş yerinde köklü değişiklikler oldu.neredeyse nefes almadan çalışıyorum.akşamlarıda ders çalışıyorum.gelemedim takıma.zeynebim yarın öğlene kadar mutlaka gelmeye çalışırım.liste konusunda yardımım olur
takım kaptanlıgını zeynebe devrediyorum eğer sizler içinde sakıncası yoksa
yardımcı olarakda şule ve esra seni düşündüm.şule bugunlerde izinli esra sen kabul edersen sevinirim
öpüyorum hepinizi
tatlım prenseste bende yardımcı oluruz hiç olmadı 7. ve 13. takımdakilerden yardım isterizyarım lt çok çok az canım ya en azından 1,5 lt içebilsen keşke.Suyu ben yarım ltlik şişelere dolduruyorum.Eeğer spor yapmışsam o gün 4lt kadar su içebiliyorum.Ama yapmamışsam canım istemese de midem bulansa da içiyorum.
Teşekkür ederim canım benim için no problem de Zeynep olmadığında mesela liste falan hazırlamak bana kalırsa çok bilgisizim bu konuda onu peşinen söyleyeyimÖzletme kendini.
Ben oluyorum bebişim
hayırlı evlatlar olsunlar anm benm.Allah kolaylık versin canm şimdiden.erkek gibi gibiymiş teyzesi eğer son anda vazgeçipte kız olmazsa 2 erkek anası olucam galiba
bebişim bu ara dikkatimi çekiyor kahvaltıda ekmek yemez oldun.b vitaminin eksilecek.emziriyorsun günde 2 dilimde olsa eklemeye callış.Kızlarr kızlarrrrr bugün cumaya hazırlık yaptım accık yidim
Sabah : Kıymalı yumurta ,peynir ,zeytin ,domates ,salatalık
Öğle :Mercimek çorbası , yoğurt
Ara öğün: Bir kase kiraz
Akşam : Salata
Su : 3lt içtim yatana kadar 3,5 olur
Spor: 30 dk eliptik 15 dk egzersiz
Tatlım evde ekmek yok yani kepekli yok koca beyde akşamları unutuyor ben de kızla çıkamıyorum hava yağmurlu beyaz ekmek var onu da ağzıma sürmüyorum.Allahtan bu akşam unutmadı da yarın kepek ekmeğin dibine vurucamöle canm prenses dönene kadar takımı devam ettirmeye calışıyorum.süper canm ya alma zaten fazla vardı bi5 kilo alıpta bitse bile hamileliğin sorun deil ya sonra vermesi zor oluyor.2.hamileliğimde kesinlikle bu kadar kilo almıyacam.20 kilo almıştım 70 in üstüne:)hala kızıyorum kendime
ben zorla kendini biraz sadece diyette deil yazda geliyo su kaybı çok oluyor.en azından bi bardak bardak arttırarak git.sevmediğimz neleri yiyip içiyoruz o da neymişki:)
tamam tatlım.esrayıda bilgilendiririm liste konusunda.buralardasın nasıl olsa öğrenene kadar başındayım:)
tatlım prenseste bende yardımcı oluruz hiç olmadı 7. ve 13. takımdakilerden yardım isteriz
hayırlı evlatlar olsunlar anm benm.Allah kolaylık versin canm şimdiden.
bebişim bu ara dikkatimi çekiyor kahvaltıda ekmek yemez oldun.b vitaminin eksilecek.emziriyorsun günde 2 dilimde olsa eklemeye callış.
kızlar menümüde yazayım:
sabah:1 dilim ekmekle tost,domates salatalık 4 zeytin,4 lokma reçelli ekmek,yarım yumurta
ara:1 bardak süt ve 1 kurabiye
ara:6yaprak sarma,2 tane tadınca çörek otlu bisküvi
öğle:1 tabak yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek
ara:erik ve şeftali
akşam:1 hurma,1 bardak kahve
spor:yarım saat yürüyüş,250 ip.
su:2,5 litre
çok teşekkür ederim canımHoşgeldin ve de geçmiş olsun bir an evvel o şişliklerden de kurtulursun umarım
valla akılda tutulacak gibi değil zeynebim,ortalık şenlenmiş:)PİLAV DERKEN PRİNC PİLAVIMI?şayet princse bu evrede uzak durmanı tavsiye ederim.en azından bi tabak yeme.meyve yok bi tek?
reyhanımm sen hayırlsyla bi iyileşte ondan sonra zaten verirsin.Allah acil şifalar versin yardımcın olsun.bi yerde okumuştum.kansızlık kilo vermye engelmiş.sebebide acıklandı kilo verememe sebebin.çok şükür erken farkettin.
benm haftasonum gibi bol karbonhidrat.seni bilmiyorum ama ben bukadar yediğimde kendimi bi huzursuz hissediyorum ve şiş.bugün cok rahttım ama haftasonu çok sıkıntılıydım.sanırım artık yemek yemek mutluluk vermiyor.
sen anlatırken bi film canlandı gözümde.çok romantik:)maşallah Allah nazarlardan saklasın.peki o şimdi biliyomu senn ona platonik aşık olduğunu?
artık o devir bitti tatlım.karatay teyzenin dediğine göre yağları doğal besinlerden alın diyo.zeytin süt yoğurt gibi...
hımm bu defa sevgiline uymamışsın:)
ben bim den bardak corbalardan alıyodumm bi ara okulda rahat oluyor.ve en fazla 120 kalori oluyor.gerimi dönsem ona ne?
bence günün en önemli öğünü.ben kahvaltıyı düzgün yapmazsam bütün gün kaçamak yapıyorum.
bu azimle gidersen tabiki katılırsın tatlım.cuma sabah erkenden bildirim yaparsan tabi:)
spor süper.ama o bi paket bisküvi olmamışhem ekmek yemedim orba erişteli die demişsin hemde 1 paket bisküviyi götürmşsn
anm alıntıları mesajların sağ alt köşelerinde artıları işaretleyip konuya evap ver dediğinde rahat yapabilirsin.
ben cayıma ve yeşil çayıma cubuk tarçın koyuyorum.altın şilek ve yabanmersini yiyorum bide meyve:)
:)))şekerim bi oturmaya bi paket yiyorsan yine ii sadece6 kilo fazlan olması:)
ilk zamanlar öle fazla fazla gidiyor canm ödemde atıyorsun.çok motive ediyo ama insanı.::)
ay insafsızzzzzzz:)benm kocada karşımda sütlaç yedi:)
dışarda olamana rağmen ii kurtarmışsın
canm benm ya hoşgeldin tekrardan.sana her zaman acık takımımz.bişey değildir o ödemdir.gider hemencecik.yeni bi dolu üye cağırdm ama bende tam aklımda tutamyrm kim felan?
ay bi çiğköfteden nolcak.oturup bi tabak yememişsin ya.zaten akşam yemeğini az yemiştin ii bile olmuş.
canım kusura bakma anca geri dönebildim hoş geldin düğüne kadar gitsin bütün karayağlar inşallah ama öncelikle sağlıklı kilo vermeni diliyorum
canım çöp poşeti yerine streç sarabilirsin çok işe yarıyomuş bende bugun basenlerim için deniycem yürüyüşe giderken
onlar seninle uğraşmak için demiştirzamane çocukları işte herşeyi de biliyolar ya sonraki yazılarıda okudum aslında dikkatimi çektide o kadar su zararlı değil mi? :26:
canım sen eminim ki başarırsın sıkma cnını çok yorma kendini
valla bisiklet işe yarıyordur eminim ama sen benim dediğimi yap ama dizi kırmadan yana dümdüz açman lazım şekerim evde spor için nette bir sürü şey var onlara bakabilirsin ama yorumlarıda oku ki işe yarayan bişi bulmaya çalış.
ablana bizden slm söyle
süt ve tarçın hiç düşünmemiştim acıkınca mı içicez yoksa tatlı istediğimiz de mi,?
canım önce sağlık o şişlikler çabucak gider inşallah gel gel hemen bekliyoruz.
aaaaaaa hemen vazgeçtik o verdiğin kiloların ödülü ama hafta verdiğin kiloya göre abartmadan sadece 1 günlük sadece birşey yiyerek ödül verebilirsin ama vazgeçmek motivasyon kaybetmek yok
canım senin menülerin hep güzel ve dikkat ediyosun o kaçamaklar abartılmadığı sürece bence sıkıntı olmaz sıkma canını
ohh bi turu bitirdin. şimdi kilo verme turuna başla bakalım.
bişi çıkmaz inş kalbinde.
allah salıcakla kucaklamanı nasip etsin bebişini
bravo canım sana.
hoşgeldin
kız mı erkek mi bebiş.
yarısı geçmiş nerdeyse hala almaman süper olmuş.
:)))Tatlım evde ekmek yok yani kepekli yok koca beyde akşamları unutuyor ben de kızla çıkamıyorum hava yağmurlu beyaz ekmek var onu da ağzıma sürmüyorum.Allahtan bu akşam unutmadı da yarın kepek ekmeğin dibine vurucam
Şimdi ben kaptan yardımcısı mı oldum.Ay pek bi sevindirik oldum
Spor su çok güzel tatlım kurabiye sarma olmamış diğerleri gayet güzel
canmcım uğprayanlara bi bakalım ona göre karar verecem.Zeynep yarın yeni gelenlerden listeye alacağın var mı? Varsa yaz buraya da kilolarını erkenden bildirsinler kuzum
menü gayet güzel olmuş.kızlaarr 1 gün arayla ama çok iyi haberlerle geldim size ama önce menümü yazayım :
sabah: saat:9
ince dilim yumurtalı ekmek
domates salatalık
yarım kk beyaz peynir
saat 11 bucuk
ara: bir kutu eti form un içinden 1 tanecik
saat 3
öğlen: bir tabak ton balıklı baharatlı makarna
akşam yemegi yemedim onun yerine aralıklarla
yarım muz
bi soda
bi tane de kuru incir yedim açlık hissetmiyorum spor da birazdan uyucam :)
tatlım bugün geri döndü yazacam seni.ama kaç haftadır yoksun ve kaç kilosun opnları bildirmeyi unutma.kızlarda yavaş yavaş dönerler canımcım.sürekli diet sıkıyor anlıyorum onları.çok teşekkür ederim canım
sende hoşgelmişsin:)
valla akılda tutulacak gibi değil zeynebim,ortalık şenlenmiş:)
ferem dönmüştü bi ara,o nerde?
Pelis'ide merak ediyorum.
Hem ben prensesten onay bekliyordum ama izinliymiş,şimdi ben ne zaman giriş yaparım,listeye ne zaman girerim canım. Ben her ihtimale karşı sabah tartılayım en iyisi.
teşekkür ederim canım,geliyorum hemen
teşekkür ederim şulem,seni ve kurabiyeli börekli menülerini özledim biliyor musun:)
ne kadar alışmışım buraya,celi prenses,pelis,ferem herkes dönsün hemen:)
hımmm süpermiş.gitti gitti bişey kalmadı üstelik tok tartılmışsın bide ac tartıl bak bakalım:)bu arada iyi haberleri söylemeyi unuttum sırasıyla yazayım :)
- bugün öğle yemeğinden sonra tardıldım 74.6 :) çoook iyi ya bu kadar kolay verebileceğimi bilmiyordum galiba iddayı kazanacağım ne kaldı şurda 70. 8 olmama hem daha 20 günüm varr:)
-ikinci haber sevdiceğimin sınavları bitti yarın önce orduya babanesine 1 gün sonra da antalyaya dönecekti. çok üzüldüğümü görünce bir gün daha erteledi.
- üçüncü haber orduya beni de götürecek babanesiyle tanıştıracak aaayy çok heyecanlıyım napcam ben nasıl davrancam hiç bilmiyorum
bu arada iyi haberleri söylemeyi unuttum sırasıyla yazayım :)
- bugün öğle yemeğinden sonra tardıldım 74.6 :) çoook iyi ya bu kadar kolay verebileceğimi bilmiyordum galiba iddayı kazanacağım ne kaldı şurda 70. 8 olmama hem daha 20 günüm varr:)
-ikinci haber sevdiceğimin sınavları bitti yarın önce orduya babanesine 1 gün sonra da antalyaya dönecekti. çok üzüldüğümü görünce bir gün daha erteledi.
- üçüncü haber orduya beni de götürecek babanesiyle tanıştıracak aaayy çok heyecanlıyım napcam ben nasıl davrancam hiç bilmiyorum
çok teşekkür ederim canım
sende hoşgelmişsin:)
valla akılda tutulacak gibi değil zeynebim,ortalık şenlenmiş:)
ferem dönmüştü bi ara,o nerde?
Pelis'ide merak ediyorum.
Hem ben prensesten onay bekliyordum ama izinliymiş,şimdi ben ne zaman giriş yaparım,listeye ne zaman girerim canım. Ben her ihtimale karşı sabah tartılayım en iyisi.
teşekkür ederim canım,geliyorum hemen
teşekkür ederim şulem,seni ve kurabiyeli börekli menülerini özledim biliyor musun:)
ne kadar alışmışım buraya,celi prenses,pelis,ferem herkes dönsün hemen:)
kızlaarr 1 gün arayla ama çok iyi haberlerle geldim size ama önce menümü yazayım :
sabah: saat:9
ince dilim yumurtalı ekmek
domates salatalık
yarım kk beyaz peynir
saat 11 bucuk
ara: bir kutu eti form un içinden 1 tanecik
saat 3
öğlen: bir tabak ton balıklı baharatlı makarna
akşam yemegi yemedim onun yerine aralıklarla
yarım muz
bi soda
bi tane de kuru incir yedim açlık hissetmiyorum spor da birazdan uyucam :)
serra buralardasın tatlım nerdeydin bir haftadır?
kızlar ben 2 gün öncesinde 1,4 artıdaydım.hafta sonu yediklerimin etkisiyle şiştim sanırsam.ama şuan 300 gr artıdayım.spor ve yediklerime dikkat edince gitti geri hepsi:))öğlen lahana alacam akşamada lahana kürü yappıcam. bu hafta 2 kilo gitmek zorunda yoksa yerinde sayarak motivem :2: düşecek
hadi daha kimseler bildirimde bulunmamış
**4.takım 258. ETAP **
PrensesPeri()
zeynepece2009 (68,1/68,4/-0,3/%-0,44)
suleoz()
sad_but_true()
tfneyll()
galanthus(YENİ ÜYE)hedef?
superego(YENİ ÜYE)hedef?
kuzusununkuzusu
estentenen
4.Takim ortalaması:
Canim,geçen haftadan dolayi çok moralim bozuldu ve cıkıcam dediğim için yazmıyodum bugün de cuma olduğundan eğer hala listedeysem yine zararim dokunmasın diye bakıyorum ama geçmiş çok uzun oku oku bitiremedim böyle işte :)
Kızlar kızlarrrrrrrr 2 kilo vermişim bu haftaaaa:118::118::118:
sad_but_true:82.3/80.3
Canim,geçen haftadan dolayi çok moralim bozuldu ve cıkıcam dediğim için yazmıyodum bugün de cuma olduğundan eğer hala listedeysem yine zararim dokunmasın diye bakıyorum ama geçmiş çok uzun oku oku bitiremedim böyle işte :)
Bozulmasın be tatlım sen listedesin ki gelseydin bi görecektin kiGeçen hafta 3 kilo vermiştin ne güzel tebrik bile edemedik ceee dedin gittin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?