Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kızlarr kızlarrrrr bugün cumaya hazırlık yaptım accık yidim

Sabah : Kıymalı yumurta ,peynir ,zeytin ,domates ,salatalık

Öğle :Mercimek çorbası , yoğurt

Ara öğün: Bir kase kiraz

Akşam : Salata

Su : 3lt içtim yatana kadar 3,5 olur
Spor: 30 dk eliptik 15 dk egzersiz

öle canm prenses dönene kadar takımı devam ettirmeye calışıyorum.süper canm ya alma zaten fazla vardı bi5 kilo alıpta bitse bile hamileliğin sorun deil ya sonra vermesi zor oluyor.2.hamileliğimde kesinlikle bu kadar kilo almıyacam.20 kilo almıştım 70 in üstüne:)hala kızıyorum kendime
ben zorla kendini biraz sadece diyette deil yazda geliyo su kaybı çok oluyor.en azından bi bardak bardak arttırarak git.sevmediğimz neleri yiyip içiyoruz o da neymişki:)
tamam tatlım.esrayıda bilgilendiririm liste konusunda.buralardasın nasıl olsa öğrenene kadar başındayım:)
tatlım prenseste bende yardımcı oluruz hiç olmadı 7. ve 13. takımdakilerden yardım isteriz
erkek gibi gibiymiş teyzesi eğer son anda vazgeçipte kız olmazsa 2 erkek anası olucam galiba
hayırlı evlatlar olsunlar anm benm.Allah kolaylık versin canm şimdiden.
bebişim bu ara dikkatimi çekiyor kahvaltıda ekmek yemez oldun.b vitaminin eksilecek.emziriyorsun günde 2 dilimde olsa eklemeye callış.

kızlar menümüde yazayım:
sabah:1 dilim ekmekle tost,domates salatalık 4 zeytin,4 lokma reçelli ekmek,yarım yumurta
ara:1 bardak süt ve 1 kurabiye
ara:6yaprak sarma,2 tane tadınca çörek otlu bisküvi
öğle:1 tabak yoğurtlu ıspanak,1 dilim ekmek
ara:erik ve şeftali
akşam:1 hurma,1 bardak kahve

spor:yarım saat yürüyüş,250 ip.
su:2,5 litre

Tatlım evde ekmek yok yani kepekli yok koca beyde akşamları unutuyor ben de kızla çıkamıyorum hava yağmurlu beyaz ekmek var onu da ağzıma sürmüyorum.Allahtan bu akşam unutmadı da yarın kepek ekmeğin dibine vurucam
Şimdi ben kaptan yardımcısı mı oldum.Ay pek bi sevindirik oldum

Spor su çok güzel tatlım kurabiye sarma olmamış diğerleri gayet güzel

kızlaarr 1 gün arayla ama çok iyi haberlerle geldim size ama önce menümü yazayım :
sabah: saat:9
ince dilim yumurtalı ekmek
domates salatalık
yarım kk beyaz peynir

saat 11 bucuk
ara: bir kutu eti form un içinden 1 tanecik

saat 3
öğlen: bir tabak ton balıklı baharatlı makarna

akşam yemegi yemedim onun yerine aralıklarla
yarım muz
bi soda
bi tane de kuru incir yedim açlık hissetmiyorum spor da birazdan uyucam :)

Hoşgeldin ve de geçmiş olsun bir an evvel o şişliklerden de kurtulursun umarım
çok teşekkür ederim canım
sende hoşgelmişsin:)
valla akılda tutulacak gibi değil zeynebim,ortalık şenlenmiş:)
ferem dönmüştü bi ara,o nerde?
Pelis'ide merak ediyorum.
Hem ben prensesten onay bekliyordum ama izinliymiş,şimdi ben ne zaman giriş yaparım,listeye ne zaman girerim canım. Ben her ihtimale karşı sabah tartılayım en iyisi.

teşekkür ederim canım,geliyorum hemen

teşekkür ederim şulem,seni ve kurabiyeli börekli menülerini özledim biliyor musun:)
ne kadar alışmışım buraya,celi prenses,pelis,ferem herkes dönsün hemen:)

bu arada iyi haberleri söylemeyi unuttum sırasıyla yazayım :)

- bugün öğle yemeğinden sonra tardıldım 74.6 :) çoook iyi ya bu kadar kolay verebileceğimi bilmiyordum galiba iddayı kazanacağım ne kaldı şurda 70. 8 olmama hem daha 20 günüm varr:)
-ikinci haber sevdiceğimin sınavları bitti yarın önce orduya babanesine 1 gün sonra da antalyaya dönecekti. çok üzüldüğümü görünce bir gün daha erteledi.
- üçüncü haber orduya beni de götürecek babanesiyle tanıştıracak aaayy çok heyecanlıyım napcam ben nasıl davrancam hiç bilmiyorum

:)))yardımcı sayılmazsın şekerim beraber kaptanlık yapacağuz.
kurabiye canm çekti sütlü nesin yanında:)sarmada kızlar yiyodu tutamadım.ama bu hafta detoks yapıyorum verecem gidecek hepsini birden cumaya kadar aldığım kilolarıda tabi:)
Zeynep yarın yeni gelenlerden listeye alacağın var mı? Varsa yaz buraya da kilolarını erkenden bildirsinler kuzum
canmcım uğprayanlara bi bakalım ona göre karar verecem.
menü gayet güzel olmuş.
tatlım bugün geri döndü yazacam seni.ama kaç haftadır yoksun ve kaç kilosun opnları bildirmeyi unutma.kızlarda yavaş yavaş dönerler canımcım.sürekli diet sıkıyor anlıyorum onları.
hımmm süpermiş.gitti gitti bişey kalmadı üstelik tok tartılmışsın bide ac tartıl bak bakalım:)
daha erken deilmi tanışmaya bebişim:)

Bravooo tatlım sabah aç karnına tartıl daha az çıkacaksın.Sevdiceğinle de güzel vakit geçirirsin umarım.

Güzel de canım akşam sen yine de ye bişiler mesela yoğurt ya da çorba ya da salata ye tatlım

kızlar ben 2 gün öncesinde 1,4 artıdaydım.hafta sonu yediklerimin etkisiyle şiştim sanırsam.ama şuan 300 gr artıdayım.spor ve yediklerime dikkat edince gitti geri hepsi:))öğlen lahana alacam akşamada lahana kürü yappıcam.bu hafta 2 kilo gitmek zorunda yoksa yerinde sayarak motivem :2: düşecek
hadi daha kimseler bildirimde bulunmamış

Çok güzel bacım haftaya 2 kilo verirsin güveniyorum sana ben.Ben de uzun zamandan sonra bi hafta da tekrar 2 kilo verdim pek mutluyum

Serra buralardasın gördük seniiiii nerelerdesin kuzumm?

Bozulmasın be tatlım sen listedesin ki gelseydin bi görecektin kiGeçen hafta 3 kilo vermiştin ne güzel tebrik bile edemedik ceee dedin gittin:)

Kızlar kızlarrrrrrrr 2 kilo vermişim bu haftaaaa:118::118::118:

sad_but_true:82.3/80.3

süper canm benm ya ne kaldı ki geriye valla kendim vermiş kadar sevndm esram tebriklerrr

canm benm gelseydin bu hafta takıma alınacaktın zatende bi haftadır takımda yoktun haberde vermedin üzgünüm kurallar gereği listeye alamam seni..

Bozulmasın be tatlım sen listedesin ki gelseydin bi görecektin kiGeçen hafta 3 kilo vermiştin ne güzel tebrik bile edemedik ceee dedin gittin:)

canim saol ben iste normalde de zaten içime kapanığımdır moralim bozulunca iyice bi tuhaf oluyorum :)) bu hafta da 60 ı gördüm sonunda eğer listedeysem yazayım dedim hazır daha sabah erkenken senle ikimiz iki kilo vermişiz bu hafta seni de tebrik ederim canım benim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…