Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın canlarım
en güzel ve kalorisiz günler sizin olsun
Günaydın canımmmmm
Güzel olmuş menü tatlım.Cumaya hazırlık modundayız ikimizde
Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyor kendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
Aminnn alışacaksın ben artık akşamları açlık hissetmiyorum.
Allah kavuştursun diyelim o zaman :)Benim yememi hiçbi şey etkileyemez.Sadece eşimle ilk tanıştığımda heyecandan bi şey yiyemiyordum özellikle yanında bi ayda 5 kilo vermiştim

Bravooooooooooo Bu hafta 1 biz olacağuk Tebrikler canım spor süper ekmekler birazcık fazla.Spordan sonra bir saat yemiyorum ben sindirim zor oluyormuş sen de dikkat ediyorsundur eminim.Son aran akşam yemeği olmuş akşam yememişsin dengelemişsin bacım.

günaydın kızlar galanthus bir sürü şey denemiş ama bi tanesine gülmekten öldüm

neyse gelelim menüme ayyy bu arada çok fana gribim :2::2::2::2:

sabah
bardakta çorba içtim (8:30)

ara
çok azcık ekmek ucu 3tane zeytin azcık salam(11:00)

öğlen
et sote ve bulgur pilavı yarım porsiyon 1 kase yoğurt

ara
soda

ara
nescafe

akşam
sulu kötfe çeyrek denilecek kadar az ve çok çok çok azcık yanında boş olmasın diye makarna ve yoğurt

bi tanede dondurma yedim

geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Menün fena değil.Ama öğlen et akşam et biraz fazla olmuş ama neyse pilav makarna da aynı gün yeme canım yani ben yemiyorum.

güzel canm toparlamışsın geri menünü.umarım regl şişliğinde gider yarına kadar..
canım hangimize dedin hangi eylül?
hasta olan bebişe dedim.sen hasta deilmiydin tatlım:)
ben geldim sizi çok özledim...
prensesim ..zeynepciğim...
şule...
nasılsınız kuzularım..
canımcım bi ben kaldım şuan
şule ve prenses izinliler.prenses rahatsız diyete ara verdi.
iim çok şükür ben.sende nasıl gidiyor hamilelik bulantıların geçtimi biraz kilo almadın demi?

oy geçmiş olsun prensesime..seni takımın başına emanetçimi bıraktılar..inşallah yakın zamanda dönerler...
ben ve bizde çok şükür iyiyiz.. kilo alamadım hatta verdim diyebilirim..71 ile hamile kalmıştım şimdi 68 kiloyum artık bundan sonra alıcam sanırım...
sen ne yaptım yükü hafiflettinmi baya

Son düzenleme:

ben beğendim mününü canım benim afiyet olsun çok azimlisin güveniyorum sana

canım münü çok güzelde her öğünde çorbiş içmişsin.

Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyor kendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler

amin canım benim allah herkesin rızkını versin aç bırakmasın.

Kızlar günaydın dünkü menüm

Sabah omates peynir zeytin salatalık

Öğlen : Mercimek çorbası salata

Ara :Erik kiraz

Akşam : Yoğurt

Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz

Su : 3,5lt

tebrik ederim tatlım

Allah zihin açıklığı versin canım, Şu an ben olsam aklım hiç bir şey almazdı herhalde açım ya resmen:26:
tatilll diye bağırmayı ben de çok istiyorum ama daha var yaaaaaa ne mutlu sana

sende bitirirsin inş canım benim...

bravo tatlım

günaydın canlarım

saol canım benimmmmm

sen sen.Hasstayım dedin ya dün

evet ama hala kötüyüm hatta dünden daha kötüyüm

evet işte o bebiş ebim ve hastayım

Sağol canım bügün akşam yedi buçukta bitiyor çok şükür.

günaydın canlarım

Günaydın

Kızlar günaydın dünkü menüm

Sabah omates peynir zeytin salatalık

Öğlen : Mercimek çorbası salata

Ara :Erik kiraz

Akşam : Yoğurt

Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz

Su : 3,5lt

Nasıl bu kadar su içebiliyorsun canım ben içemiyorum. Ne kadar zorlasam da olmuyor. Günde yarım litre ancak zorla içiyorum. :2:

Çok geçmiş olsun canım.

ohh bi turu bitirdin. şimdi kilo verme turuna başla bakalım.
bişi çıkmaz inş kalbinde.

allah salıcakla kucaklamanı nasip etsin bebişini

bravo canım sana.

ben geldim sizi çok özledim...
prensesim ..zeynepciğim...
şule...
nasılsınız kuzularım..
hoşgeldin
kız mı erkek mi bebiş.

yarısı geçmiş nerdeyse hala almaman süper olmuş.

merhaba kızlar.iş yerinde köklü değişiklikler oldu.neredeyse nefes almadan çalışıyorum.akşamlarıda ders çalışıyorum.gelemedim takıma.zeynebim yarın öğlene kadar mutlaka gelmeye çalışırım.liste konusunda yardımım olur

takım kaptanlıgını zeynebe devrediyorum eğer sizler içinde sakıncası yoksa

yardımcı olarakda şule ve esra seni düşündüm.şule bugunlerde izinli esra sen kabul edersen sevinirim

öpüyorum hepinizi

esra kim ?

yarım lt çok çok az canım ya en azından 1,5 lt içebilsen keşke.Suyu ben yarım ltlik şişelere dolduruyorum.Eeğer spor yapmışsam o gün 4lt kadar su içebiliyorum.Ama yapmamışsam canım istemese de midem bulansa da içiyorum.
Teşekkür ederim canım benim için no problem de Zeynep olmadığında mesela liste falan hazırlamak bana kalırsa çok bilgisizim bu konuda onu peşinen söyleyeyim Özletme kendini.
Ben oluyorum bebişim

ay balım hadi bakalım hem zeynebe hemde sana hem kolay gelsın hem hayırlı olsun bunlar benden siz hediye olsun :79: :90::80:

Son düzenleme:

ay balım hadi bakalım hem zeynebe hemde sana hem kolay gelsın hem hayırlı olsun bunlar benden siz hediye olsun :79: :90:

Son düzenleme:
:2::13::18::26::44::76::78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90::92::93::94::95::96::97::98::99::100:

erkek gibi gibiymiş teyzesi eğer son anda vazgeçipte kız olmazsa 2 erkek anası olucam galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…