Günaydın canımmmmmgünaydın canlarım
en güzel ve kalorisiz günler sizin olsun
Güzel olmuş menü tatlım.Cumaya hazırlık modundayız ikimizdekızlar ben bu hafta kilo aldım o yüzden bugün baya dikkat ettim sayılır
sabah:1 dilim ekmekle yaptığım tost,1 kaşık yoğurtlu havuç,domates salatalık biber,4 zeytin
öğle:2 tanecik bisküvi,3 tanede arkadaşların cipsinden aldım.
ara:erik kiraz
ara:1 kaşık havuç yoğurtlama,1 dilim ekmekle tost,1 domates
akşam:3 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
spor:20 dakka yürüme,5 dakka bisiklet,250 ip
Aminnn alışacaksın ben artık akşamları açlık hissetmiyorum.Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyorkendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
bence de iyi canım yani ben de yapsam ancak bu kadar yapabilirdim hatta yayla çorbasını tam porsiyon yerdim yarım kesmezdi
bu arada geçmişler olsunen azından gidip sevgilinde kalabiliyosun ben ne edem koca yuk sevgili yuk,hasretlik çekiyorum ama gel gör ki bu iş yememe yansımıyor 1 gram bile:))
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
merhaba hepinize güzeller
66 kilo ile başladığım boğazımı kısma politikamda bugün 64,5 lardaydım yine sabah aç karnına, yaklaşık 5 gün olacak.
menümü yazayım hemen:
sabah:yarım simit,bir kase mercimek çorbası,domates,salatalık
ara öğünüm atlasdı bugün
öğle:bir kase tarhana çorbası,salata,2 dilim kepek ekmeği(2 dilim yedim çünkü spordan çıkmıştım ve ölüyordum kızlar)
ara:1 kase mahluta çorbası,bir kaç tane :18: form bisküvi, biraz sonra 1 dilim kepek ekmeği üstüne salça sürdüm(bayılıyorum napim)
akşam:yemedim bugün fazla kaçırdığım noktalar olduğu için cezalandırdım kendimi
bol su içtim.
öğlende spordaydım 45 dk yürüyüş+koşu hızlı tempoda,20 dk bisiklet,5 dk adım aleti,totalde 600 civarı kalori yaktım
akşam üstü de 1 saatten fazla tempolu yürüdüm
daha ne yapam ama ölüyorum açlıktannnn :26:
eylülcüm nasılsın daha ii olmuşsundur umarım?
canım hangimize dedin hangi eylül?
geçmiş olsun canım.Dikkat et kendine.Menün fena değil.Ama öğlen et akşam et biraz fazla olmuş ama neyse pilav makarna da aynı gün yeme canım yani ben yemiyorum.günaydın kızlar galanthus bir sürü şey denemiş ama bi tanesine gülmekten öldüm
neyse gelelim menüme ayyy bu arada çok fana gribim :2::2::2::2:
sabah
bardakta çorba içtim (8:30)
ara
çok azcık ekmek ucu 3tane zeytin azcık salam(11:00)
öğlen
et sote ve bulgur pilavı yarım porsiyon 1 kase yoğurt
ara
soda
ara
nescafe
akşam
sulu kötfe çeyrek denilecek kadar az ve çok çok çok azcık yanında boş olmasın diye makarna ve yoğurt
bi tanede dondurma yedim
güzel canm toparlamışsın geri menünü.umarım regl şişliğinde gider yarına kadar..günaydın kızlar galanthus bir sürü şey denemiş ama bi tanesine gülmekten öldüm
sabah
ara
öğlen
ara
soda
ara
nescafe
akşam
sulu kötfe çeyrek denilecek kadar az ve çok çok çok azcık yanında boş olmasın diye makarna ve yoğurt
bi tanede dondurma yedim
hasta olan bebişe dedim.sen hasta deilmiydin tatlım:)canım hangimize dedin hangi eylül?
canımcım bi ben kaldım şuanben geldim sizi çok özledim...
prensesim ..zeynepciğim...
şule...
nasılsınız kuzularım..
oy geçmiş olsun prensesime..seni takımın başına emanetçimi bıraktılar..inşallah yakın zamanda dönerler...güzel canm toparlamışsın geri menünü.umarım regl şişliğinde gider yarına kadar..
hasta olan bebişe dedim.sen hasta deilmiydin tatlım:)
canımcım bi ben kaldım şuan
şule ve prenses izinliler.prenses rahatsız diyete ara verdi.
iim çok şükür ben.sende nasıl gidiyor hamilelik bulantıların geçtimi biraz kilo almadın demi?
bugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://
sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran
ara: 2 kayısı kurusu
öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek
ara: 1 kuru kayısı
akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek
abartmış mıyım ya
geçmiş olsun canım dikkat et kendine
merhaba hepinize güzeller
66 kilo ile başladığım boğazımı kısma politikamda bugün 64,5 lardaydım yine sabah aç karnına, yaklaşık 5 gün olacak.
menümü yazayım hemen:
sabah:yarım simit,bir kase mercimek çorbası,domates,salatalık
ara öğünüm atlasdı bugün
öğle:bir kase tarhana çorbası,salata,2 dilim kepek ekmeği(2 dilim yedim çünkü spordan çıkmıştım ve ölüyordum kızlar)
ara:1 kase mahluta çorbası,bir kaç tane :18: form bisküvi, biraz sonra 1 dilim kepek ekmeği üstüne salça sürdüm(bayılıyorum napim)
akşam:yemedim bugün fazla kaçırdığım noktalar olduğu için cezalandırdım kendimi
bol su içtim.
öğlende spordaydım 45 dk yürüyüş+koşu hızlı tempoda,20 dk bisiklet,5 dk adım aleti,totalde 600 civarı kalori yaktım
akşam üstü de 1 saatten fazla tempolu yürüdüm
daha ne yapam ama ölüyorum açlıktannnn :26:
Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyorkendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
Kızlar günaydın dünkü menüm
Sabahomates peynir zeytin salatalık
Öğlen : Mercimek çorbası salata
Ara :Erik kiraz
Akşam : Yoğurt
Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz
Su : 3,5lt
Allah zihin açıklığı versin canım, Şu an ben olsam aklım hiç bir şey almazdı herhalde açım ya resmen:26:
tatilll diye bağırmayı ben de çok istiyorum ama daha var yaaaaaane mutlu sana
kızlar ben bu hafta kilo aldım o yüzden bugün baya dikkat ettim sayılır
sabah:1 dilim ekmekle yaptığım tost,1 kaşık yoğurtlu havuç,domates salatalık biber,4 zeytin
öğle:2 tanecik bisküvi,3 tanede arkadaşların cipsinden aldım.
ara:erik kiraz
ara:1 kaşık havuç yoğurtlama,1 dilim ekmekle tost,1 domates
akşam:3 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
spor:20 dakka yürüme,5 dakka bisiklet,250 ip
günaydın canlarım
sen sen.Hasstayım dedin ya dün
güzel canm toparlamışsın geri menünü.umarım regl şişliğinde gider yarına kadar..
hasta olan bebişe dedim.sen hasta deilmiydin tatlım:)
canımcım bi ben kaldım şuan
şule ve prenses izinliler.prenses rahatsız diyete ara verdi.
iim çok şükür ben.sende nasıl gidiyor hamilelik bulantıların geçtimi biraz kilo almadın demi?
celim celim hoşgelmişsin.tatil ya senede bi kere oluyor tadını cıkar:) ama abartmamşsında zaten.
bende tavuk ciğeri sevyrm.büt olmaması kötü olmuş okulda.Allah zihin acıklığı versin.
oy oy kuzuuu geçmiş olsun.
oo hareketli bi geceymiş.hastaneden nefret ediyorum.Allah ellerine yerlerine düşürmesin kimseyi.
çok güzel bence abartmamşsın bugün ki menün cok sağlıklı.her gruptan yemişsin.
süper ya sporda menüde.eç ol bişey olmaz.gitsin karayağlar.bende yapacam diorum ama ıı olmuyor.
yok yok tatlım normalde bende okadar az yapmam.ama geçe 2 den sonra yaptım ve arkadaşla iniyim diede sabah 6 da kalktım.çok uykum vardı halim yoktu.yarın daha cok yaparım.sözz
ölr rn güzeli uyumak bende aynı şeyi yapacam 4 gecedir en erken2de uyudum
günaydın canlarım
Kızlar günaydın dünkü menüm
Sabahomates peynir zeytin salatalık
Öğlen : Mercimek çorbası salata
Ara :Erik kiraz
Akşam : Yoğurt
Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz
Su : 3,5lt
günaydın kızlar galanthus bir sürü şey denemiş ama bi tanesine gülmekten öldüm
sabah
ara
öğlen
ara
soda
ara
nescafe
akşam
bi tanede dondurma yedim
ohh bi turu bitirdin. şimdi kilo verme turuna başla bakalım.Prenses prenses prenses
iğnelerim bittiiii
okulumda bitti çok şükür:)
yarın gidip kalbimi kontrol ettirecem,aşırı ağrım var kolumda resmen uyuşuyor,ya göğüs ya kalpte sıkıntı var galiba. Aman neyse,hayırlısı artık. Eğer kalpte sıkıntı yoksa sporada başlıcam,belim şimdi daha iyi.
Hava vermişler gibi şiştim,parmakların bile dolma oldu,doktor bile kontrollerde hemen şiştiğimi görüyorda sağlığın düzelince rahat rahat verirsin diye teselli ediyor.
Ablam bile dalga geçiyor, arada bi davulunu çalsana diyor göbeğim içinsanki yemekten şiştim ya insan azıcık üzülür
2haftada kim bu kadar kilo alır
Artık dönmek istiyorum,takımdan uzak kalmak motivasyonumuda mahvetti.
Sizlerle beraber diyet çok daha zevkli:)
4.takım nerdeyse bambaşka bi takım olmuş,hep takip etmeye çalıştım ama yetişemedim valla,ne kadar çok yeni arkadaş var.
Şu bigisayardaki sorunda hallolsada bi kurtulsam,telefondan girmek işkence gibi.
Prensesim hani izinden dönenlerin verdiği kilo uzak kaldığı haftaya bölünüyor ya aldığıda bölünüyor mu:)
bu cumadan mı girerim listeye haftaya mı? Ben dönmeye hazırım,bu süre içindede diyeti bozacak bişe yemedim ama en azından baltalayan ilaçlar iğneler yok artık yağ gibi ericem inşallaaah:)
allah salıcakla kucaklamanı nasip etsin bebişinimerhaba arkadaslar. ne yazık kı yazamadım bır suredır. korktuğum basıma geldı .yıne hamıleyım...dıyet falanda gıttı tabıkı..sızınle devam etmeyı cok ısterdım.ama emınım hepınız hedefınıze ulasacaksınız..yarın doktora gıdıyorum.hepınızden dua beklıyorum..umarım sağlıklı alırım bebeğimi kucağıma
bravo canım sana.selam kizlar nabersiniz? Ben buralari biraktim tatildeyim ama masallah sizlerde ne guzel kilolari vermisinizdir valla. en son yazdigim mesajdan sonra 100 kusur mesaj geçmis :) yeniler gelmis hosgelmisler.
Ben istanbuldayim Tatilim 15 haziranda bitiyor insaallah .
60 kilo ile yarilmistim sonra bir ara 62 oldum ama simdi geri verdim tekrar 60 kiloyum :)))) eh Fransa'dan turkiye'me gelmisim birakinda tadini çikartayip biraz dimiii
annemin yemeklerini ozlemism valla. Neyse
Hepinizi optum kizlar Allah'a emanet olun
hoşgeldinben geldim sizi çok özledim...
prensesim ..zeynepciğim...
şule...
nasılsınız kuzularım..
yarısı geçmiş nerdeyse hala almaman süper olmuş.oy geçmiş olsun prensesime..seni takımın başına emanetçimi bıraktılar..inşallah yakın zamanda dönerler...
ben ve bizde çok şükür iyiyiz.. kilo alamadım hatta verdim diyebilirim..71 ile hamile kalmıştım şimdi 68 kiloyum artık bundan sonra alıcam sanırım...
sen ne yaptım yükü hafiflettinmi baya
merhaba kızlar.iş yerinde köklü değişiklikler oldu.neredeyse nefes almadan çalışıyorum.akşamlarıda ders çalışıyorum.gelemedim takıma.zeynebim yarın öğlene kadar mutlaka gelmeye çalışırım.liste konusunda yardımım olur
takım kaptanlıgını zeynebe devrediyorum eğer sizler içinde sakıncası yoksa
yardımcı olarakda şule ve esra seni düşündüm.şule bugunlerde izinli esra sen kabul edersen sevinirim
öpüyorum hepinizi
esra kim? daha doğrusu arkaşları isimlerini bilmediğimiz için hangi cimcime esra
Sağol canım bügün akşam yedi buçukta bitiyor çok şükür.
Günaydın
Nasıl bu kadar su içebiliyorsun canım ben içemiyorum. Ne kadar zorlasam da olmuyor. Günde yarım litre ancak zorla içiyorum. :2:
Çok geçmiş olsun canım.
Teşekkür ederim canım benim için no problem de Zeynep olmadığında mesela liste falan hazırlamak bana kalırsa çok bilgisizim bu konuda onu peşinen söyleyeyimmerhaba kızlar.iş yerinde köklü değişiklikler oldu.neredeyse nefes almadan çalışıyorum.akşamlarıda ders çalışıyorum.gelemedim takıma.zeynebim yarın öğlene kadar mutlaka gelmeye çalışırım.liste konusunda yardımım olur
takım kaptanlıgını zeynebe devrediyorum eğer sizler içinde sakıncası yoksa
yardımcı olarakda şule ve esra seni düşündüm.şule bugunlerde izinli esra sen kabul edersen sevinirim
öpüyorum hepinizi
Ben oluyorum bebişimesra kim ?
yarım lt çok çok az canım ya en azından 1,5 lt içebilsen keşke.Suyu ben yarım ltlik şişelere dolduruyorum.Eeğer spor yapmışsam o gün 4lt kadar su içebiliyorum.Ama yapmamışsam canım istemese de midem bulansa da içiyorum.
Teşekkür ederim canım benim için no problem de Zeynep olmadığında mesela liste falan hazırlamak bana kalırsa çok bilgisizim bu konuda onu peşinen söyleyeyimÖzletme kendini.
Ben oluyorum bebişim
yarım lt çok çok az canım ya en azından 1,5 lt içebilsen keşke.Suyu ben yarım ltlik şişelere dolduruyorum.Eeğer spor yapmışsam o gün 4lt kadar su içebiliyorum.Ama yapmamışsam canım istemese de midem bulansa da içiyorum.
Teşekkür ederim canım benim için no problem de Zeynep olmadığında mesela liste falan hazırlamak bana kalırsa çok bilgisizim bu konuda onu peşinen söyleyeyimÖzletme kendini.
Ben oluyorum bebişim
:2: :13: :18: :26: :44: :76: :78::79::80::81::82::83::84::85::86::87::88::89::90: :92::93::94::95::96::97::98::99::100:
erkek gibi gibiymiş teyzesi eğer son anda vazgeçipte kız olmazsa 2 erkek anası olucam galibaohh bi turu bitirdin. şimdi kilo verme turuna başla bakalım.
bişi çıkmaz inş kalbinde.
allah salıcakla kucaklamanı nasip etsin bebişini
bravo canım sana.
hoşgeldin
kız mı erkek mi bebiş.
yarısı geçmiş nerdeyse hala almaman süper olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?