Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

yok zaten ben de öyle düşünmüştüm yine de bakayım dedim sonuçta varsam eğer yine ayni şeyin tekrarlanmamasi için bişeyde yazmamıştım zaten senin yazdığına cevap verdim sadece

Aaaaa neden alamıyoruz ki serrayı listeye çok üzüldüm şimdi bakkk

Sağol tatlım inşallah haftaya beraber sevinicez senden 2 kilo bekliyorum ona göre

Zeynep listeye alamayız didi yaa çok üzüldüm ama senin için de çok sevindim 60ı görmüşsün bravoo yaa 2 haftada 5 kilo gitti yani canım benim çok sevindim

yok zaten ben de öyle düşünmüştüm yine de bakayım dedim sonuçta varsam eğer yine ayni şeyin tekrarlanmamasi için bişeyde yazmamıştım zaten senin yazdığına cevap verdim sadece

en niye çıkıcam diyip te bir daha uğramıyorsun bakayım çok kızdım bak sana şimdi.Bi bak bakalım isteğin kabul oldu mu ? Ben sensiz ni yaparım şimdik

en niye çıkıcam diyip te bir daha uğramıyorsun bakayım çok kızdım bak sana şimdi.Bi bak bakalım isteğin kabul oldu mu ? Ben sensiz ni yaparım şimdik

canimsin sen ya özledim zaten seni :) neyse artık arada kaçamak gelirim canim :)) ben de çıkçam dediğim için sonra da bakmadığım için çıkmadıysam ayıp olmasın dedim o da benim kendi saçmalıklarimdan biri işte:)) ve de enazindan nasıl zayıfladığımı yazayımm belki birisine faydasi olur yeşil çayı poşet çay içiyodum hiç bi faydasini görmüyodum daha sonra aktardan alıp onu demleyip içmeye başladım acaip faydasini gördüm eğer benim gibi poşet yeşil çay içen varsa benden söylemesi ben de işe yaramadı:))

doğru düzgün de veda edememiştim hepinizle tanıştığıma çok memnunum inşaallah hepiniz güzel kilolar verir ve istediğiniz kiloda kalırsınız .Umut ve sevgiyle kalın

İnşallah canım arada uğra ses ver listeye girmesen bile yazışabilirz sanırım bi problem yoktur onda diye umuyorum.Ben de tanıştığıma çok memnun oldum.Senin iki hafta sonra esraaaaa 55 kilo oldum diyerek gelmeni bekliyorummmm.Öpüyorum seni

Yeşil çayı deneyeceğim canım sağol bilgi için.

zeynebim ben ismime geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısın.ayrılış kg da olmalı bir kaç saat sonra yine gelirim

Son düzenleme:

Canım kepek ekmeği değil de tam bugday falan yesen daha iyi olmaz mı? Çünkü kepeğin içindeki bir madde demir emilimini engelliyor. Demir eksikliğine sebep oluyor.

Güzel güzel vakit geçirin canım :) kilon için de tebrikler. :) heyecana gelirsek o normal bir şey Ama birisi daha söylemişti(kim hatırlamıyorum kusura bakmasın ltf :26: ) erken değil mi tanışma için?

Hadi kızlarr gelin bildirin kiloları nerelerdesinizzzzzz

Bu bildirimi nasıl yapıyoruz? :26:

saol tatlım herşey gönlünce olsun.takıma alınmamamn demek buraya uğramamn anlamına gelmiyor.şansını başka takımdada deneyebilirsin.veya iistediğin zaman bize gelip yazabilirsin.
zeynebim ben ismime geri dönmek üzere ayrıldı yazarmısın.ayrılış kg da olmalı bir kaç saat sonra yine gelirim
tamam canmcım.ben sanırım yetiştiremiyecem listeyi çünkü gelen eden yok.bi el atarsın tatlım sen sonra gelen olursa.paylaşım alanına atmıyacam.gerekirse okuldan bakamaya calışırım.

tatlım hedef kilonu ve gecen hafta başladığın kilonu ve bu haftakikilonu yazıyorsun sadece.

Listeye alındın sen bu hafta tatlım.Gruba girdiğinde kilonu belirtmişsindir.Bir de bu sabah tartıldığında çıkan kiloyu yaz.Yani burada yazılıyor özel bi şeye gerek yok.

Kepek ekmeği çavdar tam buday ekmeği hepsini dönüşümlü yiyorum canım bi hafta o bi hafta öteki zaten emziriyorum demirim gayet az aslında hiç kepek yemesem daha iyi haklısın

zeynepece2009;24901901]

Son düzenleme:
Haydi yazdım gitti. hedefim 55 kilo hafta başlangıcında 68.3tüm bugünse 67.1im böyle midir?

Düzeltme yaptım yanlış yazmışım

Son düzenleme:

Canım demir ekskliği sıkıntı, benim saçım falan çok dökülüyordu demir eksikliği varmış dr ondan olduğunu söylemişti. Dikkat etmek gerek. Bu arada teşekkürler açıklma için. :)

Az önce şöyle bir şey okudum:

30 dakikalık ev işine karşılık yakılan kalori oranları şöyle:

- Toz almak, yüksek rafları temizlemek – 50 kalori
- Ütü yapmak, yatak hazırlamak – 70 kalori
- Yemek hazırlamak – 80 kalori
- Yerleri süpürmek ya da silmek – 90 kalori
- Bulaşık yıkamak ,odayı toplamak – 100 kalori
- Camları silmek, araba yıkamak – 150 kalori
- Banyo ovmak, torba taşımak – 200 kalori
- Merdiven çıkmak, boya yapmak – 250 kalori

Ev çok dağıldı sınav zamanı. Ben temizlik yapayım bari

**4.takım 258. ETAP **

PrensesPeri(GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
zeynepece2009 (68,1/68,4/-0,3/%-0,44)
suleoz()
sad_but_true(82,3/80,3/2,0/%2,43)
tfneyll()
galanthus(YENİ ÜYE)hedef?
superego(YENİ ÜYE)hedef?
kuzusununkuzusu
estentenen(68,3/67,1/1,2/%1,75)YENİ ÜYE HEDEF:55

4.Takim ortalaması:

Haklısın canım benm de çok dökülüyor sağol uyardığın için.Rica ederim.:) Birazdan bu yazdıklrının çoğunu yapıcam epey kalori gidecek desene hadi o zaman beraber temizliğ girişelim

Kızlar kilo bildirimi yapın lütfennnn

**4.takım 259. ETAP **

PrensesPeri(GERİ DÖNMEK ÜZERE AYRILDI)
zeynepece2009 (68,1/68,4/-0,3/%-0,44)
suleoz()
sad_but_true(82,3/80,3/2,0/%2,43)
tfneyll()
galanthus(YENİ ÜYE)hedef?
superego(YENİ ÜYE)hedef?
kuzusununkuzusu
estentenen(68,3/67,1/1,2/%1,75)YENİ ÜYE HEDEF:55

4.Takim ortalaması:

kızlar geç kalıyorum ama kimse yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…