bugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://
sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran
ara: 2 kayısı kurusu
öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek
ara: 1 kuru kayısı
akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek
abartmış mıyım ya
günaydın fıstıklarım
bugün sabah 6,30 da kalktım ve 20 dakika tempolu yürüyüş,5 dakika bisiklet ve 250 ip atladım.ama sonra banyo yapıp geri uyudum.gece 2 de yatınca:)
kimse yok muuu
estentenen burdasın gördüm sobee
bence de iyi canım yani ben de yapsam ancak bu kadar yapabilirdim hatta yayla çorbasını tam porsiyon yerdim yarım kesmezdi
bu arada geçmişler olsunen azından gidip sevgilinde kalabiliyosun ben ne edem koca yuk sevgili yuk,hasretlik çekiyorum ama gel gör ki bu iş yememe yansımıyor 1 gram bile:))
senin kilonda olsam bu menü gayet normal olurdu ama canım benim kilom baya çok :/ göbeğim var çok çirkin motivasyonumu kaybetmek istemiyorum akşam yemegini 4 te yedim şuan acıktım 2 tane kuru incir yedim :$
bu arada nasıl smile yapıyosunuz ya bende yok?
aşağıda çıkmıyor mu canım? Bak o zaman : 1 : bunun arasındaki boşlukarın olmadığını farzedersek ortaya şu çıkacak
Allah zihin açıklığı versin canım, Şu an ben olsam aklım hiç bir şey almazdı herhalde açım ya resmen:26:
tatilll diye bağırmayı ben de çok istiyorum ama daha var yaaaaaane mutlu sana
senin kilonda olsam bu menü gayet normal olurdu ama canım benim kilom baya çok :/ göbeğim var çok çirkin motivasyonumu kaybetmek istemiyorum akşam yemegini 4 te yedim şuan acıktım 2 tane kuru incir yedim :$
bu arada nasıl smile yapıyosunuz ya bende yok?
o zamn bir deneme yapayım öğreneyim:2: :0:
Teşekkür ederim canım. Ben de itiraf edeyim akşam yemeğinde abarttım ondan topluyorum kafamı.Şu iğrenç dersi vereyim başka şey (şimdilik ) istemiyorum. 3 senedir veremedim gitti. seneye 4. kez almak istemiyorum. Ne dersler verdim gitti şu dersi veremedim.
Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyorkendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
celim celim hoşgelmişsin.tatil ya senede bi kere oluyor tadını cıkar:) ama abartmamşsında zaten.selam kizlar nabersiniz? Ben buralari biraktim tatildeyim ama masallah sizlerde ne guzel kilolari vermisinizdir valla. en son yazdigim mesajdan sonra 100 kusur mesaj geçmis :) yeniler gelmis hosgelmisler.
Ben istanbuldayim Tatilim 15 haziranda bitiyor insaallah .
60 kilo ile yarilmistim sonra bir ara 62 oldum ama simdi geri verdim tekrar 60 kiloyum :)))) eh Fransa'dan turkiye'me gelmisim birakinda tadini çikartayip biraz dimiii
annemin yemeklerini ozlemism valla. Neyse
Hepinizi optum kizlar Allah'a emanet olun
bende tavuk ciğeri sevyrm.büt olmaması kötü olmuş okulda.Allah zihin acıklığı versin.Ne yazik ki bende büt yok tatlım benim üniversiteye girdiğim yıl yaz okuluna geçti üniversite. İşin kötü yanı benim dönemimde yaz okulu öğrenci sayısı da çok az ondan yaz okulunda dönem derslerim açılmıyor.
Allah analı babalı büyütsün canım, hayırlı olsun inşallah sağlıklı doğar, hayırlı bir evlat olur.
Geçmiş olsun canım. Ben de önümüzdeki hafta dermatologa gitmeyi düşünüyorum. Böyle ev çözümleri pek benim de cildime yaramıyor.
hoşbulduk, merhaba
Evet dün menümü yazamadım ne yediğimi de unuttum sanırım :) yok şaka ama yine ara öğün yok. Acıkıyorum da aslında ama birşeylerle meşgul olunca kaynıyor bir yerlere o ara öğün.
Kahvaltı: iki dilim ekmek üzerine az labne, 5 zeytin, domates, salatalık
ara öğün mü öğle yemeği mi açıkçası ikisini de atlamışım akşam yemeği ile kahvaltı arasında tarçınlı su ve tarçınlı süt içtim ve ne yazık ki arkadaşım kek almış tutamadım kendimi küçük ince bir dilim yedim kendisinden :2: akşam yemeğinde ise aa dedim proteinsiz olmaz diyerek ciğer yedim. Kulağa korkunç geliyor değil mi :) ama seviyorumSanıyorum bugün de ciğer yiyeceğim o aldığım paketi bitirmem gerekiyor, bozulmasın. :) Ev arkadaşlarım yemiyor ne yazık ki. Soya sosunun kalorisi fazla mıdır ki? Soya soslu bir tarif görmüştüm onu denemek istiyorum da.
Tarifi görünce hmm ciğeri seviyorum soya sosunu da seviyorum hmm ciğer+soya sosu=??? güzel olabilir diye düşünmüştüm.
Bügün sabah acelem vardı. kahvaltıda pek birşey yemedim. gideceğim yere hareket etme bahanesiyle yürüyerek gittim. Yarım saat yürüyüş mesafesindeydi. bir saat falan da işlerimi hallederken yürüdüm dolandım. Ama dönüşte yürümedim :) Ama bu arada öğle yemeği vakti gelmişti ve acıkmıştım galeta yedim tarçınlı süt içtim. bu artık ne sayılır öğle yemeği mi ara öğün mü :26: Birazdan elma yiyeceğim. Ama açım açıkçası.
oy oy kuzuuu geçmiş olsun.kızlarımız yine kayıppp bak beni hastayım beni yanlız bırakmayın :2:
oo hareketli bi geceymiş.hastaneden nefret ediyorum.Allah ellerine yerlerine düşürmesin kimseyi.ahh ahh dün spora gitcektim başıma neler gelditam kampüse girdik çok yakın bi arkadaşım aradı ben çok hastayım beni acile götürün diye.'' önce sağlık'' diye götürdük işlemler tam 4 saat sürdü hastaneden 11 de çıktım açlıktan ölmek üzereydim akşam yemegi yiyememiştim saat 11 de ton balıklı salata yedim kız iyileşemedi iğnelere rağmen benimle kal dedi. bende yurttan ve ailemden izin aldım bu kez de beni onun yurduna almadılar. erkek arkadaşımda kaldım. yağmurda 1 saat yürüdüğüm için de hasta oldum midem bulandı salatayı falan da çıkardım dün neydi ya kabus gibi
çok güzel bence abartmamşsın bugün ki menün cok sağlıklı.her gruptan yemişsin.bugün pek bi durgun buralar :)
Bugün yediklerimi yazayım madem ://
sabah:
1 domates 1 kk beyaz peynir
incecik bir dilim kaşar
bir kibrit kutusu labne peynir
yarım ince dilim ekmek
bi küçük kutu ayran
ara: 2 kayısı kurusu
öğlen: domates salatalık mısır ve birazcık tonbalık içeren bir salata(1 kase)
bi dilim eti form etimek
ara: 1 kuru kayısı
akşam : yarım kase yayla çorbası,
2 yemek kaşığı fırında patlıcan ve kıyma
1 dilim ekmek
abartmış mıyım ya
süper ya sporda menüde.eç ol bişey olmaz.gitsin karayağlar.bende yapacam diorum ama ıı olmuyor.geçmiş olsun canım dikkat et kendine
merhaba hepinize güzeller
66 kilo ile başladığım boğazımı kısma politikamda bugün 64,5 lardaydım yine sabah aç karnına, yaklaşık 5 gün olacak.
menümü yazayım hemen:
sabah:yarım simit,bir kase mercimek çorbası,domates,salatalık
ara öğünüm atlasdı bugün
öğle:bir kase tarhana çorbası,salata,2 dilim kepek ekmeği(2 dilim yedim çünkü spordan çıkmıştım ve ölüyordum kızlar)
ara:1 kase mahluta çorbası,bir kaç tane :18: form bisküvi, biraz sonra 1 dilim kepek ekmeği üstüne salça sürdüm(bayılıyorum napim)
akşam:yemedim bugün fazla kaçırdığım noktalar olduğu için cezalandırdım kendimi
bol su içtim.
öğlende spordaydım 45 dk yürüyüş+koşu hızlı tempoda,20 dk bisiklet,5 dk adım aleti,totalde 600 civarı kalori yaktım
akşam üstü de 1 saatten fazla tempolu yürüdüm
daha ne yapam ama ölüyorum açlıktannnn :26:
yok yok tatlım normalde bende okadar az yapmam.ama geçe 2 den sonra yaptım ve arkadaşla iniyim diede sabah 6 da kalktım.çok uykum vardı halim yoktu.yarın daha cok yaparım.sözzcanım merhaba,
sen de benim spor tekniklerini uyguluyorsun anladığım kadarıylaama şöyle birşey var yürüyüş bandında 20 dakika yetmez,zaten 20. dakikadan sonra vücudun yağ yakmaya başlıyor ve sen iniyorsun ben yanlış mı biliyorum diye araştırdım bak bir uzman şöyle yazmış:
Yağ yakımı 18-22 dk dan evvel yapılmaz. Bu dakikaya kadar karbonhidratlarınızı yakarsınız. 20-22 nci dakikadan sonra yağ yakmaya başlanır. Bu sebeple size tavsiyem bu egzersizlerinizi 30-35 dakkadan kısa tutmayınız. max 45 dakika diyebiliriz. Ben şahsen 40 dakka kadar kardiyoyu düzenli olarak yapıyorum
ben bunu bildiğim için bugün bantta koşarken , kendi kendime şöyle derken buldum kendimi:
hadi bakalım yağlar,bir gram koldan,bir gram belden hadi bir gram kalçadan,bir gram bacaktan
ölr rn güzeli uyumak bende aynı şeyi yapacam 4 gecedir en erken2de uyudumKızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyorkendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
Kızlar günaydın dünkü menüm
Sabahomates peynir zeytin salatalık
Öğlen : Mercimek çorbası salata
Ara :Erik kiraz
Akşam : Yoğurt
Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz
Su : 3,5lt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?