Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

bence de iyi canım yani ben de yapsam ancak bu kadar yapabilirdim hatta yayla çorbasını tam porsiyon yerdim yarım kesmezdi

bu arada geçmişler olsun en azından gidip sevgilinde kalabiliyosun ben ne edem koca yuk sevgili yuk,hasretlik çekiyorum ama gel gör ki bu iş yememe yansımıyor 1 gram bile:))

Son düzenleme:
günaydın fıstıklarım

bugün sabah 6,30 da kalktım ve 20 dakika tempolu yürüyüş,5 dakika bisiklet ve 250 ip atladım.ama sonra banyo yapıp geri uyudum.gece 2 de yatınca:)

canım merhaba,
sen de benim spor tekniklerini uyguluyorsun anladığım kadarıyla ama şöyle birşey var yürüyüş bandında 20 dakika yetmez,zaten 20. dakikadan sonra vücudun yağ yakmaya başlıyor ve sen iniyorsun ben yanlış mı biliyorum diye araştırdım bak bir uzman şöyle yazmış:
Yağ yakımı 18-22 dk dan evvel yapılmaz. Bu dakikaya kadar karbonhidratlarınızı yakarsınız. 20-22 nci dakikadan sonra yağ yakmaya başlanır. Bu sebeple size tavsiyem bu egzersizlerinizi 30-35 dakkadan kısa tutmayınız. max 45 dakika diyebiliriz. Ben şahsen 40 dakka kadar kardiyoyu düzenli olarak yapıyorum
ben bunu bildiğim için bugün bantta koşarken , kendi kendime şöyle derken buldum kendimi:
hadi bakalım yağlar,bir gram koldan,bir gram belden hadi bir gram kalçadan,bir gram bacaktan

Allah zihin açıklığı versin canım, Şu an ben olsam aklım hiç bir şey almazdı herhalde açım ya resmen:26:
tatilll diye bağırmayı ben de çok istiyorum ama daha var yaaaaaa ne mutlu sana

senin kilonda olsam bu menü gayet normal olurdu ama canım benim kilom baya çok :/ göbeğim var çok çirkin motivasyonumu kaybetmek istemiyorum akşam yemegini 4 te yedim şuan acıktım 2 tane kuru incir yedim :$

bu arada nasıl smile yapıyosunuz ya bende yok?

aşağıda çıkmıyor mu canım? Bak o zaman : 1 : bunun arasındaki boşlukarın olmadığını farzedersek ortaya şu çıkacak

Allah zihin açıklığı versin canım, Şu an ben olsam aklım hiç bir şey almazdı herhalde açım ya resmen:26:
tatilll diye bağırmayı ben de çok istiyorum ama daha var yaaaaaa ne mutlu sana

Teşekkür ederim canım. Ben de itiraf edeyim akşam yemeğinde abarttım ondan topluyorum kafamı. Şu iğrenç dersi vereyim başka şey (şimdilik ) istemiyorum. 3 senedir veremedim gitti. seneye 4. kez almak istemiyorum. Ne dersler verdim gitti şu dersi veremedim.

yaaa canım 4 de akşam yemeği mi olur nettin ya sen öğle vaktinde akşam yemeği yemişsin bence çok eziyet etme kendine,tamam yemene dikkat et bişey demiyorum ama öğrencisiniz düşüp kalmayın bir yerlerde ben çok korkarım öyle şeylerden

o zaman iyi yapmışsın insan aç olunca odaklanamıyor ki:26:

Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyor kendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler

celim celim hoşgelmişsin.tatil ya senede bi kere oluyor tadını cıkar:) ama abartmamşsında zaten.
bende tavuk ciğeri sevyrm.büt olmaması kötü olmuş okulda.Allah zihin acıklığı versin.
kızlarımız yine kayıppp bak beni hastayım beni yanlız bırakmayın :2:
oy oy kuzuuu geçmiş olsun.
oo hareketli bi geceymiş.hastaneden nefret ediyorum.Allah ellerine yerlerine düşürmesin kimseyi.
çok güzel bence abartmamşsın bugün ki menün cok sağlıklı.her gruptan yemişsin.
süper ya sporda menüde.eç ol bişey olmaz.gitsin karayağlar.bende yapacam diorum ama ıı olmuyor.
yok yok tatlım normalde bende okadar az yapmam.ama geçe 2 den sonra yaptım ve arkadaşla iniyim diede sabah 6 da kalktım.çok uykum vardı halim yoktu.yarın daha cok yaparım.sözz
Kızlar Allah kimseyi açlıkla sınamasın, aç yatınca bir çok şeyi de anlıyor insan aç yatan insanları düşünüyor kendinize iyi bakın en iyisi uyumak iyi geceler
ölr rn güzeli uyumak bende aynı şeyi yapacam 4 gecedir en erken2de uyudum

kızlar ben bu hafta kilo aldım o yüzden bugün baya dikkat ettim sayılır
sabah:1 dilim ekmekle yaptığım tost,1 kaşık yoğurtlu havuç,domates salatalık biber,4 zeytin
öğle:2 tanecik bisküvi,3 tanede arkadaşların cipsinden aldım.
ara:erik kiraz
ara:1 kaşık havuç yoğurtlama,1 dilim ekmekle tost,1 domates
akşam:3 kaşık ıspanak,2 kaşık yoğurt,1 dilim ekmek
spor:20 dakka yürüme,5 dakka bisiklet,250 ip

Son düzenleme:
Kızlar günaydın dünkü menüm

Sabah omates peynir zeytin salatalık

Öğlen : Mercimek çorbası salata

Ara :Erik kiraz

Akşam : Yoğurt

Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz

Su : 3,5lt

Kızlar günaydın dünkü menüm

Sabah omates peynir zeytin salatalık

Öğlen : Mercimek çorbası salata

Ara :Erik kiraz

Akşam : Yoğurt

Spor : 40 dk eliptik 20 dk egzersiz

Su : 3,5lt

baya bi az olmuş sanki bu canm:)1,5a tamamlamak için heralde:)
ya ben 1 kilo artıdayım.fenayım ne zaman toparlanacam anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…