Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**4.takım 259. ETAP **

PrensesPeri (76,2)(geri dönmek üzere ayrıldı)
zeynepece2009 (68,1/68,4/-0,3/%-0,44)
suleoz(64,2/64,2/0/%0)
sad_but_true(82,3/80,3/2,0/%2,43)
tfneyll(kilo bildirmedi)
estentenen(68,3/67,1/1,2/%1,76)YENİ ÜYE HEDEF:55
galanthus (77,5/74,5/3,0/%3,87)(YENİ ÜYE) hedef:70

4.Takim ortalaması:1,08

Son düzenleme:
şu haftayı bir atlatayım hayırlısıyla ben yardımcı olacagım canlarım size nasıl bir haftadır bu bilemedim valla

Sağol canım liste doğru muymuş şimdi yanlışsa neresi yanlış canım haftaya daha bilgili olayım da zeynebi yormayayım.

Galanthuscum canım cumaları erkenden kilo bildirimi yapmak gerekiyor bilgin olsun tatlım unutma olur mu?

ben zeynebin kg sunu en son aşamada çıkartmayı unutmusum ondan yanlış sonuç elde etmişim.şimdi gitmeliyim.öpüyorum hepinizi

merhaba arkadaşlar ben yazamadım dün zaten bildirim falan yeni okuyorum :44:
hedef:60 dı ,66 kiloydum şu an 64'üm. beni de alın listeye

Bugünkü menüm:
sabah:bardak çorba(domates),ekmek ucu minicik
ara:bardak çorba (mantar)
öğle:mercimek köftesi,bir kaç dolma,1 tane kurabiye,azıcık da kısır yedim:18: veda yemeğim vardı :18:
ara:1 dilim karpuz
ara:3 tane dolma
akşam:bir tane mannngum miniklerden biliyorum şimdi yürüyüşe gidiyorum yakacağım inşallah

superego canım bugün listeye dahil edilecektin yalnız sabah kilo bildirmediğin için edemedik.Cuma günleri erken saatte kilo bildirimi yapmak gerekiyor.Sabah erken giremezsen perşembe akşamından da bildirebilirsin.Bu arada benim adım esra biz tanışmış mıydık?Ben ev hanımıyım 3 yıllık evliyim 8 aylık da 1 kızım var.Hamileyken ve emzirirken aldığım kiloları vermeye çalışıyorum

Tanışmamıştık ama ben burdaki herkese ısınmıştım nedensee
ben de 25 yaşındayım bekarım 1 ay sonra düğünüm var,gelinliğin içine girebilmek için vermeye çalışıyorum üçtür beştir 2 kg gitti.Ama dijital değil tartım çok da milimetrik bakamıyorum bildiğin kantar benimki nerdeyse hep onda tartıldığım için güveniyorum.pantolonumun beli bugun biraz bol geldi ve dünyadaki en güzel his bence bu en kötüsü de eğilince pantolonunun cortlaması aldığın kilolar yüzünden, ki okulda başıma geldi
bildirimimi haftaya yaparım ben de o zaman canım zaten birincilik süper oldu daha da perçinlenir inşallah grup:)

tebriklerr takımımaaa

bana da yuh bildiremedim dün giremedim çünkü
Olsun canım haftaya dahil olursun

Ne güzelll.Düğününde dal gibi olursun da gören herkes hayran kalır bu ne güzel gelin diye inşallah.Allah hayırlı güzel günler göstersin inşallah güzel mutlu bir evliliğiniz olsun canım

4. takımı hem takım olarak hem de bireysel derecede 1. olduğu için tebrik ediyoruz Darısı başımıza (6.takım)

Bugün neler yediğimi de yazam bari

Sabah : Omlet domates salatalık peynir zeytin 1 dilim kepek ekmeği biraccık kaşar biraccık helva(Evet kabul ediyorum çok oldu ama napiim dayanamdım)

Öğle : Kıymalı patates 3 kaşık, mercimek çorbası

Ara : Bir kase erik kiraz

Akşam :Yoğurt

su :2lt

spor : 30 dk bisiklet 15 dk egzersiz.

şu haftayı bir atlatayım hayırlısıyla ben yardımcı olacagım canlarım size nasıl bir haftadır bu bilemedim valla

öğlen kaçırdın haydi cancım akşamki magnum ne dieee?sorarım sana taze gelin adayı
4. takımı hem takım olarak hem de bireysel derecede 1. olduğu için tebrik ediyoruz Darısı başımıza (6.takım)

teşekkrler canm.aminnn.

galantuss ve esracım süpersiniz sizi tekrardan tebrik ediyorummmm.azimle süper kilolar vereceksiniz inanıyorum.
takım olarak bana rağmen gayet iidir.taze kana ihtiyac varmış.
superego cuma zayıflama yarışması bu tabiki kilomuzu cumaları bildiriyoruz tatlım.eylülde bikaç gündür yok.
tekrar hareketlenme zamanı.
ve tabiki bu kamçıyla tekrar spor zamanı:)

Sağol canım benim.Haftaya da aynı başarıyı bekliyorum bizden.2 hafta üstüste 1. olmak güzel olur

günün menüsü
çok güzel tatlım ya sen akşamları nasıl sadece yoğurta durabiliyorsun.ben deli gibi ne yiyeceğimi şaşırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…