Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

tatlım zaten yiyeceğimiz kadarını yemşiz.arkadaşlarınlada elbette yiycen ama ertesi günü toparlamak lazım.yoksa ipin ucu kaçıveriyor.

tatlım zaten yiyeceğimiz kadarını yemşiz.arkadaşlarınlada elbette yiycen ama ertesi günü toparlamak lazım.yoksa ipin ucu kaçıveriyor.

öyle canım. Şu sıralar ancak pastalardan güç bela kaçabiliyorum. Üstüste bir sürü doğumgünü organizasyonu var öyle oturuyor, pastadan kaçıyorum tek yapabildiğim bu şimdilik.

ne iddiası yavrum bir iddiadır gidiyor ben de meraK ettim
, ben de regl olacağım gene şiş şiş kabarama kel fatma olacağım

hayatım sevgilimle iddaya girdim ben 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor 78.8 ile başladım baya kilo verdim az bişeycik kaldı :)

Zeynebim
gece komşumuzun eşi vefat etti,sabah ne tartılabilirdim nede nete girebilirdim,onlarla ilgilendik hep
Tam olarak hangi gün izin aldım onuda bilmiyorum,ben bi yazdığım mesajlara bakıp bulayım onu canım.
Kilo alınca listeye nasıl yansıyor o acaba,hani verenlerinki uzak kaldığı hafyta sayısına bölünüyor ya,ben bariz şiştim
akşam geçen evlenen kuzenimde geldi,düğününde benden için"ay nasıl kilo almış öyle,ne olmuş o kız" diyor herkes dedi nasıl canım sıkıldı ya. Pisboğazlıktan şişsem desinler utanıp kısayım dicem ama bu benim elimde değildiki,neyse artık nasıl vermiş öyle dedirteyim bide değil mi
bu hafta menülerimi payiaşayım cumayada listeye girerim inşallah canım.

kızlar öncelikle günaydın ve hepinizden çok özür diliyorum dün çok fena hastaydın aldığım ilacın tarihi geçtiği için zehirlendim hastanede geçirdim tüm günü dün işe gelmeyince evdede net olmayınca giremedim umarım takımı kötü etkilememişimdir. bu arada galanthus tebrik ederim canım bu şekilde sağlıklı kilo vemeni diliyorum. beni affedin kızlar zaten regl olduğum için fazla gözüken kilo var onun için yararım da olmazdı tekrar özür diliyorum çok üzüldüm dün

Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisin değil mi?

başın saolsun kuzucum ya.Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.
tatlım ne takıyosun ya bilerek mi şiştin sanki millet bilmeden etmeden konuşuyor.haftaya artıda olsan bizim takımın üyesisin sen cuma bildirimini ve haftaiçi katılımmını bekliyorum.
Zeynepçim 12 mayısta izin istemişim ben.
tamam canm aklında tut cuma hatırlatırsın bana.hoşgeldin tekrar aramıza.
canım benim dün hastaydım evde yattım onun içinde gelemedim offff ya nolur kusura bakmayın
geçmiş olsun tatlım.
kilo almış olman sorun deil bi hafta verip bi hafta alacaz.sonunda verecez bu kiloları.önemli olan pesetmemk birbirimizi eleştirmek,destek olmak.işte olduğuna göre şimdi ii olmalısın.
bu arada durumunu bildirmediğin için kilo bildirimedi yazdım.bilgin olsun 2 hafta üstüste yaptığında yada 2 defa tam olarak bilmiyorum diskalifiye oluyosun.

kızlar tekrar hatırlatıyım ben hafta içi çalışıyorum ve 12,30 da okulda olmam lazım .bu yüzden cama günleri en geç saat 10a kadar kilo bildirimimizi yapalım.yapamıycaksak perşembeden yapalım.kilomuzuda sabah aç ve iç çamaşırımızla yaparsak daha doğru bi sonuç alırız.
hatta şöle bişey yapalım perşembeden herkes kilosunu belirtsin gelebilen cumaya tekrar tartılıp yazsın.gelemiyenin perşembe kilosunu yazarız.

dünkü durum istemeden oldu acilden gelince uyumuş kalmışım yoksa en geç 9a kadar haber veriyodum ben dediğim gibi tekrardan özür dilerim tam 59 olmuşum galiba bi 900 grm daha gitti neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim

canim heralde anlatamadım ben kendimi,ben takıma alınmak istemiyorum zaten ayrıldıgımı söylemiştim daha önce ve takımda olmak istesem bir hafta gelmemezlik yapmam ..ama hala kilo bildirimi yapmam gerekebilir diye zayıf bir ihtimalde olsa gelip forumu okudum o sırada sen sorunca acıklama yaptım durum bundan ibaret ..zaten moralim bozuk bunu burda yazmak istemedim aslında sizinde moralinizi bozmamak adına bunca zaman kilo vermeye uğraşırken hamileymişim şimdi doktorumla düzeltmeye çalışıyorum durumu yani özetle istesem de hiç bir grupta olamam ama sizle tanıştığıma çok memnunum ve sizleri de özlemiyo değilim hepinize iyi şanslar ve bol sağlıklı günler benim gibi yapıp doktor kontrollerinizi aksatmayın sakın ..

çok sağol zeynepçim,hoşbuldum:)
bizim tartının pili bitmiş,bugün iki farklı tartıda tartıldım biri 75 biri 64,5 çıkardı ikiside birbirinden dengesizmiş:) umarım gerçek hali daha insaflıdır. Cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum,ne kadar eksik görsem kardır:)
Karataycı olucam ben inşallah:)

tatlım geçmiş olsun,umarım daha iyisindir şimdi.
Nişanlıydın demi canım,düğün tarihin belli mi?inşallah istediğin kiloya kavuşursun düğününden önce.

canım hayırlı olsun demek istedimde bilemedim şimdi,hamilesin diye mi moralin bozuk?
Allah hakkında hayırlısını versin canım.

hayatım sevgilimle iddaya girdim ben 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor 78.8 ile başladım baya kilo verdim az bişeycik kaldı :)

İnsan sevgilisiyle niye öyle bir iddiaya girer yavrucum ya ben saçını başını yolarım valla

iyi geceler hepinize grubum menüm:
sabah:1 simit,1 ayran
ara:kepekli ekmekli,domates biberli diyet tost, sade soda
öğlen:1 kase mahluta çorbası,2 dilim kepek ekmeği,3 zeytin
ara:2 kaşık aşure(komşu getirmiş dayanamadım),
akşam:ablam patatesli mantı yapmıştı yağsız,çok az ondan yedim 2 kaşık yoğurtla
ara:1 dilim karpuz:18:

pardon tatlım yanlış anlamışız.ben cıktığını biliyodumda geldigini görnce kafm karıştı.
hayırlısı olsun hakkına canm.kilo vermemelerinin sebebi belli oldu.yeni evliydin demi sende?
bişey olmaz tatlım sağlığına kavuşta geri verilir nasıl olsa kilolar.
ilk başta cok gibi görünsede güzel olmuş bence.bizdede mercimek corbasına mahluta denir:)
afiyet olsun.spor yapmıyormusun bu arada?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…