Öncelikle takım 4 tebriklerGalanthus ve esracığım ikinizi de çok çok tebrik ederim. Kusura bakmayın sınavlar bitince doğru dürüst bir şeyler yazacağım diyordum bitti sınavlar ama arkadaşlarımın da mezuniyeti vardı bugün ondan öğleyin bir çıktım evden daha yeni döndüm sayılır. iki gündür akşam yemeklerim berbat. İşin kötü yanı iki gündür şekerim düşüyor sanırım o yemek saatinde akşam dışarıda olunca iyice geçiriyorum saati sonra da bir öğün yemekte bütün hafta boyunca aldığım kaloriyi alıyorum. hala tam kendime gelemedim, öyle şekerim falan düşünce. Zaten yemek yiyeli bir buçuk saat olmuştur ancak. Kendime çok kızgınım.
tatlım zaten yiyeceğimiz kadarını yemşiz.arkadaşlarınlada elbette yiycen ama ertesi günü toparlamak lazım.yoksa ipin ucu kaçıveriyor.
Bu arada inanılmaz derecede yorgunum. İyi geceler hepimize :)
ne iddiası yavrum bir iddiadır gidiyor ben de meraK ettim
, ben de regl olacağım gene şiş şiş kabarama kel fatma olacağım
tfneyll nerelerdesin güzelim her gün erkenden buralard olurdun?
kızlar öncelikle günaydın ve hepinizden çok özür diliyorum dün çok fena hastaydın aldığım ilacın tarihi geçtiği için zehirlendim hastanede geçirdim tüm günü dün işe gelmeyince evdede net olmayınca giremedim umarım takımı kötü etkilememişimdir. bu arada galanthus tebrik ederim canım bu şekilde sağlıklı kilo vemeni diliyorum. beni affedin kızlar zaten regl olduğum için fazla gözüken kilo var onun için yararım da olmazdı tekrar özür diliyorum çok üzüldüm dün
Çok geçmiş olsun canım, şimdi iyisin değil mi?
başın saolsun kuzucum ya.Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.Zeynebim
gece komşumuzun eşi vefat etti,sabah ne tartılabilirdim nede nete girebilirdim,onlarla ilgilendik hep
Tam olarak hangi gün izin aldım onuda bilmiyorum,ben bi yazdığım mesajlara bakıp bulayım onu canım.
Kilo alınca listeye nasıl yansıyor o acaba,hani verenlerinki uzak kaldığı hafyta sayısına bölünüyor ya,ben bariz şiştim
akşam geçen evlenen kuzenimde geldi,düğününde benden için"ay nasıl kilo almış öyle,ne olmuş o kız" diyor herkes dedinasıl canım sıkıldı ya. Pisboğazlıktan şişsem desinler utanıp kısayım dicem ama bu benim elimde değildiki,neyse artık nasıl vermiş öyle dedirteyim bide değil mi
bu hafta menülerimi payiaşayım cumayada listeye girerim inşallah canım.
tamam canm aklında tut cuma hatırlatırsın bana.hoşgeldin tekrar aramıza.Zeynepçim 12 mayısta izin istemişim ben.
geçmiş olsun tatlım.canım benim dün hastaydım evde yattım onun içinde gelemedim offff ya nolur kusura bakmayın
kilo almış olman sorun deil bi hafta verip bi hafta alacaz.sonunda verecez bu kiloları.önemli olan pesetmemk birbirimizi eleştirmek,destek olmak.işte olduğuna göre şimdi ii olmalısın.kızlar öncelikle günaydın ve hepinizden çok özür diliyorum dün çok fena hastaydın aldığım ilacın tarihi geçtiği için zehirlendim hastanede geçirdim tüm günü dün işe gelmeyince evdede net olmayınca giremedim umarım takımı kötü etkilememişimdir. bu arada galanthus tebrik ederim canım bu şekilde sağlıklı kilo vemeni diliyorum. beni affedin kızlar zaten regl olduğum için fazla gözüken kilo var onun için yararım da olmazdı tekrar özür diliyorum çok üzüldüm dün
başın saolsun kuzucum ya.Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.
tatlım ne takıyosun ya bilerek mi şiştin sanki millet bilmeden etmeden konuşuyor.haftaya artıda olsan bizim takımın üyesisin sen cuma bildirimini ve haftaiçi katılımmını bekliyorum.
tamam canm aklında tut cuma hatırlatırsın bana.hoşgeldin tekrar aramıza.
geçmiş olsun tatlım.
kilo almış olman sorun deil bi hafta verip bi hafta alacaz.sonunda verecez bu kiloları.önemli olan pesetmemk birbirimizi eleştirmek,destek olmak.işte olduğuna göre şimdi ii olmalısın.
bu arada durumunu bildirmediğin için kilo bildirimedi yazdım.bilgin olsun 2 hafta üstüste yaptığında yada 2 defa tam olarak bilmiyorum diskalifiye oluyosun.
saol tatlım herşey gönlünce olsun.takıma alınmamamn demek buraya uğramamn anlamına gelmiyor.şansını başka takımdada deneyebilirsin.veya iistediğin zaman bize gelip yazabilirsin.
tamam canmcım.ben sanırım yetiştiremiyecem listeyi çünkü gelen eden yok.bi el atarsın tatlım sen sonra gelen olursa.paylaşım alanına atmıyacam.gerekirse okuldan bakamaya calışırım.
tatlım hedef kilonu ve gecen hafta başladığın kilonu ve bu haftakikilonu yazıyorsun sadece.
başın saolsun kuzucum ya.Allah sizlere uzun sağlıklı ömürler versin.
tatlım ne takıyosun ya bilerek mi şiştin sanki millet bilmeden etmeden konuşuyor.haftaya artıda olsan bizim takımın üyesisin sen cuma bildirimini ve haftaiçi katılımmını bekliyorum.
tamam canm aklında tut cuma hatırlatırsın bana.hoşgeldin tekrar aramıza.
geçmiş olsun tatlım.
kilo almış olman sorun deil bi hafta verip bi hafta alacaz.sonunda verecez bu kiloları.önemli olan pesetmemk birbirimizi eleştirmek,destek olmak.işte olduğuna göre şimdi ii olmalısın.
bu arada durumunu bildirmediğin için kilo bildirimedi yazdım.bilgin olsun 2 hafta üstüste yaptığında yada 2 defa tam olarak bilmiyorum diskalifiye oluyosun.
dünkü durum istemeden oldu acilden gelince uyumuş kalmışım yoksa en geç 9a kadar haber veriyodum ben dediğim gibi tekrardan özür dilerim tam 59 olmuşum galiba bi 900 grm daha gitti neyse hayırlısı olsun teşekkür ederim
canim heralde anlatamadım ben kendimi,ben takıma alınmak istemiyorum zaten ayrıldıgımı söylemiştim daha önce ve takımda olmak istesem bir hafta gelmemezlik yapmam ..ama hala kilo bildirimi yapmam gerekebilir diye zayıf bir ihtimalde olsa gelip forumu okudum o sırada sen sorunca acıklama yaptım durum bundan ibaret ..zaten moralim bozuk bunu burda yazmak istemedim aslında sizinde moralinizi bozmamak adına bunca zaman kilo vermeye uğraşırken hamileymişim şimdi doktorumla düzeltmeye çalışıyorum durumu yani özetle istesem de hiç bir grupta olamam ama sizle tanıştığıma çok memnunum ve sizleri de özlemiyo değilim hepinize iyi şanslar ve bol sağlıklı günler benim gibi yapıp doktor kontrollerinizi aksatmayın sakın ..
hayatım sevgilimle iddaya girdim ben 1 ayda 8 kilo vermem gerekiyor 78.8 ile başladım baya kilo verdim az bişeycik kaldı :)
pardon tatlım yanlış anlamışız.ben cıktığını biliyodumda geldigini görnce kafm karıştı.canim heralde anlatamadım ben kendimi,ben takıma alınmak istemiyorum zaten ayrıldıgımı söylemiştim daha önce ve takımda olmak istesem bir hafta gelmemezlik yapmam ..ama hala kilo bildirimi yapmam gerekebilir diye zayıf bir ihtimalde olsa gelip forumu okudum o sırada sen sorunca acıklama yaptım durum bundan ibaret ..zaten moralim bozuk bunu burda yazmak istemedim aslında sizinde moralinizi bozmamak adına bunca zaman kilo vermeye uğraşırken hamileymişim şimdi doktorumla düzeltmeye çalışıyorum durumu yani özetle istesem de hiç bir grupta olamam ama sizle tanıştığıma çok memnunum ve sizleri de özlemiyo değilim hepinize iyi şanslar ve bol sağlıklı günler benim gibi yapıp doktor kontrollerinizi aksatmayın sakın ..
bişey olmaz tatlım sağlığına kavuşta geri verilir nasıl olsa kilolar.çok sağol zeynepçim,hoşbuldum:)
bizim tartının pili bitmiş,bugün iki farklı tartıda tartıldım biri 75 biri 64,5 çıkardı ikiside birbirinden dengesizmiş:) umarım gerçek hali daha insaflıdır. Cumaya kadar tartılmamayı düşünüyorum,ne kadar eksik görsem kardır:)
Karataycı olucam ben inşallah:)
ilk başta cok gibi görünsede güzel olmuş bence.bizdede mercimek corbasına mahluta denir:)İnsan sevgilisiyle niye öyle bir iddiaya girer yavrucum yaben saçını başını yolarım valla
iyi geceler hepinize grubummenüm:
sabah:1 simit,1 ayran
ara:kepekli ekmekli,domates biberli diyet tost, sade soda
öğlen:1 kase mahluta çorbası,2 dilim kepek ekmeği,3 zeytin
ara:2 kaşık aşure(komşu getirmiş dayanamadım),
akşam:ablam patatesli mantı yapmıştı yağsız,çok az ondan yedim 2 kaşık yoğurtla
ara:1 dilim karpuz:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?